• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
ayy onlar yüksek tabi bebegim. Ben en fazla 13 81 oldu diye anladım. bugün nasıl oldun düştü mü benim de yüksek hissedersem hemen derin nefes alıyorum 20 li set yapıyorum. şekere de tansiyona da iyi geliyor
bugun cok sukur 12/8 13/8 arasi gidip geliyorum canjm. eşimi yok sayıyorum suan . doğumdan sonra icabına bakacagim onun😁36 ya girdik sukur . bugun de hastane çantasını hazirladim ne olur ne olmaz diye . Allah a emanetiz artik .sen nasilsin?3 gun kaldi insALLAH kavuşmaya 🥰

Sizi an be an güncelleyim 😅
1 saat önce suni sancı için fitil koyuldu ara ara karnım sertleşiyo ama kasılma mı bilmiyorum 2dakikada bir geliyo 40sn sürüyo

Ya kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi sancı geldiğinde duş almak için vakit olacak ama suyum geldi diyelim hemen hastaneye koşmam mı gerekiyor yoksa hızlıca duş alabilir miyim 🤭 terlemediğim sürece gün aşırı duşa giriyorum duş almadan gitmek istemiyorum 😅😅😅😅 bütün stres bitti benim duş sorunum kaldı 😅😅😅
birsry olmaz şu gelişinden sonra acil gitmen gerekmiyor yarim saat düşünü alırsın temizliğini yapar gidersin. o kadar vaktin var.
Kızlar biz de iyiyiz, bebek emiyor ama uyku 0 sürekli memede kalmak istiyor. Benim suyum gelince direk gittim çok fazla geldiği için iyi ki de gitmişim gitmesem riskli sürece düşebilirmiş. Herkese çok çok teşekkürler

Peki ikimizin de günü yarına olup bugün suyumuzun nişamızın gelmesi😅
cok sevindim canım sağlıkla büyüt yaaa şimdi ben de salı günü suyum mu gelir diye düşünmeye başladım 🤣

bugun cok sukur 12/8 13/8 arasi gidip geliyorum canjm. eşimi yok sayıyorum suan . doğumdan sonra icabına bakacagim onun😁36 ya girdik sukur . bugun de hastane çantasını hazirladim ne olur ne olmaz diye . Allah a emanetiz artik .sen nasilsin?3 gun kaldi insALLAH kavuşmaya 🥰
aynen öyle canım doğumdan sonra bakicaz icaplarina ben de aşırı sinir oluyorum adama bugün iyiymiş tansiyonun sarımsak at ağzına çok acıtıyor ama iyi geliyor bebik için sorun olmaz bi dış sarımsak ben nasılım çok sinirli olmam lazım ama doğumdan sonra bakicaz çarşamba evet çok acayip bir yanım çok mutlu kavuşuyoruz bir yanım ağlıyor ayrılıyoruz. çok garip offf

Herkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah 🙏
cok sevindim sağlıkla büyüt minnoşu boyu kilosu cok iyi masallahhh 🥰🥰🥰

Kuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdu 😂 doğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti 😂😂 bir oh çektik ki anlatamam
Ay maşallah ya bugün giremedim siteye neler neler olmuş,gözün aydın canım jet hızıyla dogurmussun sanada bu yakışırdı 😍🥰 ikinizde iyisiniz ya maşallah ayrıca enerjimde mükemmel darısı başımıza 🧿🙏

Yaa bi girdim herkes doğurmuş neredeyse 😂😍 ladin19 ladin19 S sunshine_zey gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun gözünüz aydın olsun evlatlarını bizim yerimize de sarıp sarmalayıp miss gibi koklayın sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat olurlar inşallah 🌸 darısı başımıza özellikle Veziir Veziir ile benim 🙃🙃
S sunshine_zey gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun gözünüz aydın canlar, maşallah bugün bereketiyle gelirmiş 🥰😍 kandil gecesi bebekleri ne güzel sağlıkla büyüsünler 🙏😍

Herkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah 🙏
Maşallah çok şükür gelen tüm bebekler iyi valla benim bebeğim olsa bu kadar sevinirim. Kimsenin küvezede girmedi. Bu saatten sonra inşallah olacak hiç bir doğum küvez ihtiyacı olmaz. Haftalarımız epey ilerledi. Kuzun boylu poslu olacak belli haftasına göre boyu çok güzel 😍

Oyy maşallah 😍 😍 gözün aydın canım sağlıkla evinize geçersiniz inşallah 🥰 sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun

kızlar hastaneye gitmemiz gereken sancı nasıl bişey? daha önce suyum gelip gittiğim için hiç bilgim yok. ben yatakta dönerken bile zorlanıyorum kasıklarım batıyor ama baskıdan ağrı gibi daha çok bu

Maşallah çok şükür gelen tüm bebekler iyi valla benim bebeğim olsa bu kadar sevinirim. Kimsenin küvezede girmedi. Bu saatten sonra inşallah olacak hiç bir doğum küvez ihtiyacı olmaz. Haftalarımız epey ilerledi. Kuzun boylu poslu olacak belli haftasına göre boyu çok güzel 😍
Valla anası da babası da kısa sayılırız. Ama oğlum da kızım da boy konusunda bize çekmemişler gibi duruyor ama umarım ilerleyen zamanlarda bu durum değişmez 😂

Oyy maşallah 😍 😍 gözün aydın canım sağlıkla evinize geçersiniz inşallah 🥰 sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
Çok iyiyim. Biraz ağrım var. Suni sanci verecekler 10 saat. Son bir saatim kaldı. O beni çok çok zorladı. Rahim fazla gevşemiş, kanamadan korktular. Onun dışında iyiyim ben. Çok teşekkür ederim ☺️

aynen öyle canım doğumdan sonra bakicaz icaplarina ben de aşırı sinir oluyorum adama bugün iyiymiş tansiyonun sarımsak at ağzına çok acıtıyor ama iyi geliyor bebik için sorun olmaz bi dış sarımsak ben nasılım çok sinirli olmam lazım ama doğumdan sonra bakicaz çarşamba evet çok acayip bir yanım çok mutlu kavuşuyoruz bir yanım ağlıyor ayrılıyoruz. çok garip offf
duygularimiz karmakarışık son zamanlarımız. insALLAH kucağına aldığında iyiki diyeceksin canim.sarimsak biliyorum ama denemedim hiç. midem yok kotu onu tek yesem iyice kötü olurum belki. strese girmesem sukur idare ediyorum aslında. bakalim elimden geldiğince rahat olup 37-38 i görsek cok iyi olacak. nasip bakalim.

masALLAH kilosu da boyu da cok guzel bebisin😍gozunuz aydin❤Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insALLAH 🤲🤲🌸🌸

masALLAH kilosu da boyu da cok guzel bebisin😍gozunuz aydin❤Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insALLAH 🤲🤲🌸🌸
Çok teşekkür ederim ☺️ darısı tüm hamile annelerimize. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🙏

Kızlar benim suyum geldi sanırım tam klozetin kalktım bi anda oldu. İdrar mı kaçırdım ne olduğunu anlayamıyorum kokusuz bi sıvı rengi de yok. Hastane 1 saat uzakta idrarsa boşa gitmiş olmak istemiyorum

Kızlar benim suyum geldi sanırım tam klozetin kalktım bi anda oldu. İdrar mı kaçırdım ne olduğunu anlayamıyorum kokusuz bi sıvı rengi de yok. Hastane 1 saat uzakta idrarsa boşa gitmiş olmak istemiyorum
İdrar olsaydı anlardın heralde ya. Bir anda akıp gitti mi fazla mıydı ?

İdrar olsaydı anlardın heralde ya. Bir anda akıp gitti mi fazla mıydı ?
Yarım çay bardağı kadar vardı heralde aniden olunca acaba bebeğim mi idrar torbama baskı yaptı ki diye düşünüyorum. Ben hiç idrar kaçırmadım hamileliğimde bilmiyorum ki nasıl olur. Koku falan yoktu foş diye bi anda oldu olan

Back