Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile hekimine sordum günde 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi ben de gaz çok olmadığı günlerde sabah 4 5 damla veriyoruö eğer hâlâ gazlıysa akşam da bi o kadar daha veriyorumSadece günde bir kez 4-5 damla mı canım? Doktor mu o şekilde kullanmanı istedi? Ben de öyle verdim ama az galiba
Evet aynen akşama kadar süt stokları tükeniyor. akşam ezanı oldu mu gidiyoriyi terbiye olsun o zamanbenimde sabah süt doluyor akşama kalmıyor hele gece hiç yok sanki sanırım hepimizin bu şekilde
Kız yoksaaaaaaKızlar midesi bulanan var mı 1 haftadir midem bulanıyor benim![]()
Ahahahaha yok yok öyle bir ihtimal yok kocama kalsa bugün yaparız 2.yiKız yoksaaaaaauykusuzluk olabilir canım tansiyon falan ölçtün mu.
Çok mantıklı.. ben de aksam veriyorum 4-5 damla.. 5.haftada atak oldu sanırım gaz yok ama neredeyse hiç uyumuyor sürekli ık mıkAile hekimine sordum günde 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi ben de gaz çok olmadığı günlerde sabah 4 5 damla veriyoruö eğer hâlâ gazlıysa akşam da bi o kadar daha veriyorum
2 gün önceya kadar 2-3 saat arasıydı.. şimdi 15-20dk kucakta dalıyor yerine yatırınca 45dk da gözleri açıyorKızlar bebişleriniz uyanmadan kaç saat uyuyor?
Benim kız akşam 5ten gece 2ye kadar sürekli uyanıyor dalamıyor bi türlü. Sürekli ağlıyor, güç bela uyutuyorum, 20 dakika içinde uyanıyor. 2'de bayılıyoruz artık2 gün önceya kadar 2-3 saat arasıydı.. şimdi 15-20dk kucakta dalıyor yerine yatırınca 45dk da gözleri açıyor![]()
ağlıyor mu peki? Bizimki 8.30-11.30 arası çok mutsuz sürekli. Ağlıyor zırlıyor.. Valla doktora soruyoruz olabilir diyor.. kilosu gelişimi iyiyse hiç bişeyi umursamıyorlarBenim kız akşam 5ten gece 2ye kadar sürekli uyanıyor dalamıyor bi türlü. Sürekli ağlıyor, güç bela uyutuyorum, 20 dakika içinde uyanıyor. 2'de bayılıyoruz artık
Uyanık kalma süreleri artıyor belki ondandırÇok mantıklı.. ben de aksam veriyorum 4-5 damla.. 5.haftada atak oldu sanırım gaz yok ama neredeyse hiç uyumuyor sürekli ık mık
Biz kendi sitesinden sipariş vermiştim bir türlu kargoya vermediler sonra eşim iptal ettiKızlar kullanan var mı bilmiyorum ama şu çok övülen clinikid masaj yağını aldım. Ayak altı ve karnına sürdüm çocuk 10 dk içinde kaka yaptı öncesinde çok ağlıyordu memede tam o sırada kargo geldi hemen denedim. Tabi denk mi geldi bilmiyorum ama çocuk rahatladı uyuyo şimdi
Ben n11 den aldım ama orda da gelmesi çok uzun sürdüBiz kendi sitesinden sipariş vermiştim bir türlu kargoya vermediler sonra eşim iptal etti![]()
Aa ben, şu an bile midem bulanıyor bi de acayip şekerim düşüyor tatlıya sarmış durumdayımKızlar midesi bulanan var mı 1 haftadir midem bulanıyor benim![]()
Ben kendimi anormal sanıyordum benim de canım çok tatlı istiyorAa ben, şu an bile midem bulanıyor bi de acayip şekerim düşüyor tatlıya sarmış durumdayım
Bize 2 saatte bir dediler ama büyük çocuğu olan kuzenim bizim zamanımızda 3 saatte bir diyorlardı 2 saate mi düşmüş diye dalga geçmişti. O yüzden geceleri çok zorlamadım 3 saati çok geçirmedim ama 2 saatte bir de uyandırmadım. Gündüz çok uyuduğunda uyandırdım ama geceleri genelde kendinin uyanmasını bekledim.Hmm gerçi artık büyüdüler 4-5 saate kadar beslenmeden uyuyabilirler geceleri
Aa ben, şu an bile midem bulanıyor bi de acayip şekerim düşüyor tatlıya sarmış durumdayım
Ben kendimi anormal sanıyordum benim de canım çok tatlı istiyor