• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sadece günde bir kez 4-5 damla mı canım? Doktor mu o şekilde kullanmanı istedi? Ben de öyle verdim ama az galiba
Aile hekimine sordum günde 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi ben de gaz çok olmadığı günlerde sabah 4 5 damla veriyoruö eğer hâlâ gazlıysa akşam da bi o kadar daha veriyorum

iyi terbiye olsun o zaman 😁 benimde sabah süt doluyor akşama kalmıyor hele gece hiç yok sanki sanırım hepimizin bu şekilde
Evet aynen akşama kadar süt stokları tükeniyor. akşam ezanı oldu mu gidiyor 😀 bugün bestlak kullanmaua başladım tekrar sabah da dere otu yedim bı demet bebişi de uyandırıp uyandırıp emziriyorum yarın bı aylık oluyoruz 🥹 çok heycanli

Geçen size de attığım linkten incia larım geldi evdeki ile karşılaştırdım birebir aynı koruma bandı vs var
17393600757797919862346264999266.webp

Aile hekimine sordum günde 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi ben de gaz çok olmadığı günlerde sabah 4 5 damla veriyoruö eğer hâlâ gazlıysa akşam da bi o kadar daha veriyorum
Çok mantıklı.. ben de aksam veriyorum 4-5 damla.. 5.haftada atak oldu sanırım gaz yok ama neredeyse hiç uyumuyor sürekli ık mık

2 gün önceya kadar 2-3 saat arasıydı.. şimdi 15-20dk kucakta dalıyor yerine yatırınca 45dk da gözleri açıyor 😭😭😭
Benim kız akşam 5ten gece 2ye kadar sürekli uyanıyor dalamıyor bi türlü. Sürekli ağlıyor, güç bela uyutuyorum, 20 dakika içinde uyanıyor. 2'de bayılıyoruz artık

Benim kız akşam 5ten gece 2ye kadar sürekli uyanıyor dalamıyor bi türlü. Sürekli ağlıyor, güç bela uyutuyorum, 20 dakika içinde uyanıyor. 2'de bayılıyoruz artık
ağlıyor mu peki? Bizimki 8.30-11.30 arası çok mutsuz sürekli. Ağlıyor zırlıyor.. Valla doktora soruyoruz olabilir diyor.. kilosu gelişimi iyiyse hiç bişeyi umursamıyorlar 😒

Kızlar kullanan var mı bilmiyorum ama şu çok övülen clinikid masaj yağını aldım. Ayak altı ve karnına sürdüm çocuk 10 dk içinde kaka yaptı öncesinde çok ağlıyordu memede tam o sırada kargo geldi hemen denedim. Tabi denk mi geldi bilmiyorum ama çocuk rahatladı uyuyo şimdi

Kızlar kullanan var mı bilmiyorum ama şu çok övülen clinikid masaj yağını aldım. Ayak altı ve karnına sürdüm çocuk 10 dk içinde kaka yaptı öncesinde çok ağlıyordu memede tam o sırada kargo geldi hemen denedim. Tabi denk mi geldi bilmiyorum ama çocuk rahatladı uyuyo şimdi
Biz kendi sitesinden sipariş vermiştim bir türlu kargoya vermediler sonra eşim iptal etti🙄

Yeni doğum taze anneler nasılsınız 🥰 ben de haziran annesi olacagım nasipse ,, sizlere de sormak istedim Ankarada olup doğum yaptıgınız dr ve hastaneden memnun kaldınız mı önerileriz var mı dr arayısındayım 🌸

Bugün avmye gittik 🎉 ebebekten hediye kartları gelmişti, alınacak birkaç şey vardı, Kardeşim git iyi gelir dedi. Annemle teyzeminde işleri varmış avmde. Tunişi de aldık hep birlikte gittik. Arabaya biner binmez uyudu. Avmde de arabasında hep uyudu 🤗 annemle teyzeme verdik tunişi eşimle biraz mağaza gezdik. Sanki 1 yıl öncesinde gibiydim 😂 hamile değilim bebek yok. Dışarda olmak süper bir şeymiş. Hafta içi olduğu içinde kalabalık değildi.
Ebebekten bi tane emzirme sütyeni aldım indirimliydi 119 lira baya iş görür gibi. Kendime tek alışverişim bu işte 🤦🏼‍♀️ gerisi tunişin bezi, tunişin deterjanı, tunişin maması vs vs😂 tüm hayatımı ele geçirdi 💙

Hmm gerçi artık büyüdüler 4-5 saate kadar beslenmeden uyuyabilirler geceleri
Bize 2 saatte bir dediler ama büyük çocuğu olan kuzenim bizim zamanımızda 3 saatte bir diyorlardı 2 saate mi düşmüş diye dalga geçmişti. O yüzden geceleri çok zorlamadım 3 saati çok geçirmedim ama 2 saatte bir de uyandırmadım. Gündüz çok uyuduğunda uyandırdım ama geceleri genelde kendinin uyanmasını bekledim.

Aa ben, şu an bile midem bulanıyor bi de acayip şekerim düşüyor tatlıya sarmış durumdayım

Ben kendimi anormal sanıyordum benim de canım çok tatlı istiyor

Bana hep yaşlılar şerbetli şeyler ye süt yapar, emzirenler tatlı yer falan diye öğütler verdiler. Ben de hiç tatlı insanı değilim.

Back
X