• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Hosgeldin cinnabon cinnabon 🤩 ay hadi eskisi gibi hepimiz toplasip ayni konuları konusalim özledim valla ben bu grubu:) benim Tuna beybim 5 gunluk olduuu;) benden önce dogum yapanlari okuyarak ozellikle emzirme ve sut sagma konusunda bilgi almaya çalışıyorum:) hepiniz cok degerlisiniz🙏benim 39+4 sezeryan ama 20 dk lik sağimda anca 20 ml fln sut gelio:( mama takviyesi veriyoruz
Yaaa valla bende özledimmm 🥹 maşallah Tuna’ya 🧿 benim de süt durumları sana benziyor, emzirmeden sonra sağıyorum 2 memeden toplam 30 cc anca çıkıyor 🤷🏼‍♀️ hangi mamayı kullanıyorsun

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bir şey soracağım ben sezeryan olali 33. gün oldu kanamam kahverengi lekelenme haline dönmüştü ama dünden beri taze kan şeklinde kanamam var ve git gide artı böyle bir durum yaşayan var mı. Âdet mi oldum yoksa başka bir durum mu. İnternetten baktım emziren kadın üç aydan önce adet olmuyormus

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bir şey soracağım ben sezeryan olali 33. gün oldu kanamam kahverengi lekelenme haline dönmüştü ama dünden beri taze kan şeklinde kanamam var ve git gide artı böyle bir durum yaşayan var mı. Âdet mi oldum yoksa başka bir durum mu. İnternetten baktım emziren kadın üç aydan önce adet olmuyormus
Regl olabilirsin. 3 ay değil 40 günden sonra regl olabiliyor.

Sulu bebekler daha geç doguyomus benim bebeğimin de suyunda azalma vs olmadı ve hiç açılmam yok bugün 40+4uz en fazla 41+3e kadar beklicez o zamana kadar gelmezse suni sancı verilecek ama ben normal dogum yapabileceğime olan motivasyonumu kaybetmeye başladım şimdiye kadar doğumu başlatma etkisi olduğu söylenen cogu şeyi yaptım ve hiç açılma olmaması moralimi çok bozdu. Cumaya kadar dogum kendiliğinden başlamazsa ben direkt sezaryen isticem sanirim🥲
Ben de aynı şekilde her şeyi yaptım her gün yürüyüş, merdiven, pilates, ananas,ahududu çayı hurma zaten 37. haftaya kadar çalıştım ama ne nişan geldi ne suyum azaldı ne de sancı var o yüzden suni sancıdan ben de çok korkuyorum yine de normal doğumu denemek de istiyorum 🥲

Kızlar bebislere D vitamini vermeye başladınız mı? Sağlık ocağında verdikleri oğlumda inanılmaz gaz sancısı yapmıştı diye hatırlıyorum şimdi kızımda bı turlu kullanmaya elim gitmedi. Oğlum da ocean in kini kullanmıştım bunda da ondan mı alsam napsan bilemedim

Kızlar bebislere D vitamini vermeye başladınız mı? Sağlık ocağında verdikleri oğlumda inanılmaz gaz sancısı yapmıştı diye hatırlıyorum şimdi kızımda bı turlu kullanmaya elim gitmedi. Oğlum da ocean in kini kullanmıştım bunda da ondan mı alsam napsan bilemedim
Biz ocean kullanıyoruz odamı gaz yapıyormuş 🙁

D vitamini gaz mı yapıyormuş. Bizim gaz problemimiz ondan mı yoksa? Bıngıldak için ben hemen kullanmaya başlamıştım. 2 gün bırakayım bi bakalım.

Biz ocean kullanıyoruz odamı gaz yapıyormuş 🙁
Sağlık ocağında verdikleri kesinlikle bazı bebeklerde gaz yapıyor hatta kaya çıkma sayısı azalıyor. Oğlum da yaşamıştık. Ocean önermişlerdi o zman onu almıştım şimdi kızım da da Ocean almayı düşünüyorum

D vitamini gaz mı yapıyormuş. Bizim gaz problemimiz ondan mı yoksa? Bıngıldak için ben hemen kullanmaya başlamıştım. 2 gün bırakayım bi bakalım.
Canım bı araştır yanlış da yönelendirmek istemem ama oğlum da ciddi gaz sancısı atakları yapmıştı

Sağlık ocağında verdikleri kesinlikle bazı bebeklerde gaz yapıyor hatta kaya çıkma sayısı azalıyor. Oğlum da yaşamıştık. Ocean önermişlerdi o zman onu almıştım şimdi kızım da da Ocean almayı düşünüyorum
Biz ocean aldık direk o yapmıyordjr inşallah 🙁

Doktor mu öneriyor vitamini benim hiç bilgim yok

Kaçlık sizdeki devit3 5000ıu oceanlar daha düşük
Ocean 400 bir fis 3 damlaya denk . Ben oğlum da kullanımı daha kolay diye de almıştım. Sağlık ocağında verdikleri de bu

Eklentiler

• IMG_20250126_233236.jpg
    IMG_20250126_233236.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 12
Back