• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar kullanan var mı bilmiyorum ama şu çok övülen clinikid masaj yağını aldım. Ayak altı ve karnına sürdüm çocuk 10 dk içinde kaka yaptı öncesinde çok ağlıyordu memede tam o sırada kargo geldi hemen denedim. Tabi denk mi geldi bilmiyorum ama çocuk rahatladı uyuyo şimdi
Benimkide dün geldi gece sürdüm dünden beri hic kaka yapmadı 🫣
Yeni doğum taze anneler nasılsınız 🥰 ben de haziran annesi olacagım nasipse ,, sizlere de sormak istedim Ankarada olup doğum yaptıgınız dr ve hastaneden memnun kaldınız mı önerileriz var mı dr arayısındayım 🌸
Sincan koru hastanesini önermiyorum ilkinde medicana kesinlikle öneriyorum 🤣

Bize 2 saatte bir dediler ama büyük çocuğu olan kuzenim bizim zamanımızda 3 saatte bir diyorlardı 2 saate mi düşmüş diye dalga geçmişti. O yüzden geceleri çok zorlamadım 3 saati çok geçirmedim ama 2 saatte bir de uyandırmadım. Gündüz çok uyuduğunda uyandırdım ama geceleri genelde kendinin uyanmasını bekledim.
Bizim bebiş yoğun bakımda yatarken 3 saatte bir beslenme yapılıyordu.

Aa ben, şu an bile midem bulanıyor bi de acayip şekerim düşüyor tatlıya sarmış durumdayım
Benim tansiyonum düşüyormuş sebebini buldum. Tatlı yemekten kilom sabit kaldı🥲
Ben kendimi anormal sanıyordum benim de canım çok tatlı istiyor
Tatlı offf yediğim baklavanın hesabı yoook yine canım çekti iyi mi😭
Yeni doğum taze anneler nasılsınız 🥰 ben de haziran annesi olacagım nasipse ,, sizlere de sormak istedim Ankarada olup doğum yaptıgınız dr ve hastaneden memnun kaldınız mı önerileriz var mı dr arayısındayım 🌸
Lokman hekim akay hastanesi könül hoca 1 numara ilgi şefkat bilgisi on numara çok memnun kaldım
Benimkide dün geldi gece sürdüm dünden beri hic kaka yapmadı 🫣

Sincan koru hastanesini önermiyorum ilkinde medicana kesinlikle öneriyorum 🤣
Her bebek farklı tabi birazdan gene sürücem tekrar bilgilendirme yaparım😅 hatta baya sulu sulu yaptı alt bezine taştı şok oldum 😅😅

Benim tansiyonum düşüyormuş sebebini buldum. Tatlı yemekten kilom sabit kaldı🥲

Tatlı offf yediğim baklavanın hesabı yoook yine canım çekti iyi mi😭

Lokman hekim akay hastanesi könül hoca 1 numara ilgi şefkat bilgisi on numara çok memnun kaldım

Her bebek farklı tabi birazdan gene sürücem tekrar bilgilendirme yaparım😅 hatta baya sulu sulu yaptı alt bezine taştı şok oldum 😅😅
Gönül hoca diye bir dr göremedim ama orada Elif hocayı duymuştum iyi diye

Kızlar sizinde bi memeyi emzirince diğer meme sızlıyor mu?
Evet bnm de sızlıyor hatta bı iki damla akiyor hemn göğüs pedi koyuyorum yada peçete kesiliyor.
Kızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldu:( dün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı:( çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum😕 kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum. :( şifa dualarınızı beklerim 🤲🙏
Çok geçmiş olsun cnm.yogun bakım süreci çok kötü .inşallah bı an once cikarsiniz.🤲Benim oğlum da doğumdan sonra gitmedi.zaten önünde 2 yıl daha kreş ve anaokulu zamanı var.gondermedik çünku hastalık getirir ve kızıma da bulaşır dedik.gerci her halükarda gribimizi olduk da🥴oğlumdan önce ben usutuyorum ve bebeğe geçiyor sanırım.

Kızlar kimyon çayı için tane kimyon bulamadım. Toz kimyonla da çay yapabilir miyiz ? Nasıl yapabiliriz

Kızlar kimyon çayı için tane kimyon bulamadım. Toz kimyonla da çay yapabilir miyiz ? Nasıl yapabiliriz
bende bu tarif var

Öğütülmüş Kimyon ile Çay Tarifi

Malzemeler:

• ½ çay kaşığı öğütülmüş kimyon
  • 1 su bardağı sıcak su
Yapılışı:

1. Kaynar suyun içine öğütülmüş kimyonu ekleyin.
  2. Karıştırarak 5-7 dakika demlemeye bırakın.
  3. Ardından süzerek içebilirsiniz.
Notlar:

• Daha aromatik bir tat için çaya rezene, anason veya zencefil ekleyebilirsiniz.
  • Tatlandırmak isterseniz biraz bal ekleyebilirsiniz (emziren anneler için doktorlarına danışmaları önerilir).
  • Öğütülmüş kimyon kullanıldığında süzmek daha zor olabilir, bu yüzden tülbent ya da ince delikli süzgeç kullanabilirsiniz.

bende bu tarif var

Öğütülmüş Kimyon ile Çay Tarifi

Malzemeler:

• ½ çay kaşığı öğütülmüş kimyon
  • 1 su bardağı sıcak su
Yapılışı:

1. Kaynar suyun içine öğütülmüş kimyonu ekleyin.
  2. Karıştırarak 5-7 dakika demlemeye bırakın.
  3. Ardından süzerek içebilirsiniz.
Notlar:

• Daha aromatik bir tat için çaya rezene, anason veya zencefil ekleyebilirsiniz.
  • Tatlandırmak isterseniz biraz bal ekleyebilirsiniz (emziren anneler için doktorlarına danışmaları önerilir).
  • Öğütülmüş kimyon kullanıldığında süzmek daha zor olabilir, bu yüzden tülbent ya da ince delikli süzgeç kullanabilirsiniz.
Teşekkür derim yaptım içiyorum inş faydası olur. Çocuğum gaz yüzünden kendinden geçti saatlerdir

Kızlar bizim yarın kirkiniz çıkıyor ama eşim evde yok banyo yaptırmam tek başıma bir sonraki gün yikasam olur mu bebeyi

Kızlar selam uzun zamandır giremedim. Önce 2,5 yaşındaki kızım uzun süre grip oldu bronşite çevirdi onu tedavi et derken şimdi de 50 günlük bebeğim bronşiolit oldu:( dün gece hastaneye yatış yaptık. Gece de yenidoğan yoğun bakımında kaldı:( çok zormuş gerçekten birazdan odaya yanımıza verecekler ve bir süre hastanede tedavi devam edecek. Çok kaygilaniyorum😕 kızı kreşten almayı planlıyorum en azından bebek 6 aylık olana kadar hem de yaz gelmiş olur hastalıklar biter insallah. Bebeği ablasından uzak da tutamiyorum. :( şifa dualarınızı beklerim 🤲🙏
Çok geçmiş olsun 🙏🏻Allah şifa versin çok zor.Benim de bebeğimde hırıltı var gibiydi doktor ilerlerse ateşi çıkarsa yatış gerekir dedi.3 aylıktan küçükse yatırılırmış.Duyunca bile çok üzüldüm seni tahmin edemiyorum

Back
X