• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar biz de iyiyiz, bebek emiyor ama uyku 0 sürekli memede kalmak istiyor. Benim suyum gelince direk gittim çok fazla geldiği için iyi ki de gitmişim gitmesem riskli sürece düşebilirmiş. Herkese çok çok teşekkürler

Peki ikimizin de günü yarına olup bugün suyumuzun nişamızın gelmesi😅
😂😂 heyecandan fırtlattık 😂

Bizimki de tak dediği şey gidelim mi adam her an tetikte sürekli gidelim mi diyor 🤣🤣🤣Aman artık ona müdana edip bişey isteyesim gelmiyor ben istiyorum ki ben söylemeden benim için bişeyler yapsın ben söyledikten sonra anlamı kalmıyor 🙄 benim gururun tutacağı zamana bak doğum değil de sanki grip olmuşum gibi 🤣 doğum yapacan kız azcık nazlan, iste, adamı parmağında oynat dimi ama yok

İşte hareket etmek zorluyor ama doğumun başlamasından ve kolay geçmesinde etkili diye katlanıyoruz. Hurma ben günde 7 tane falan yiyorum heralde. Ama çalışmak çok zordur ya şu hamilelikte rabbim kolaylık versin kız valla ben evde boş boş dururken bile zorlanıyorum

Nispet yap kız ben doğurdum sen hala bekle diye 🤣🤣🤣 Küçükmüş annesi az daha dursun beslensin senin bebiş sen az kımırama🤣🤣🤣
Kız ben beslerim beklerim de benden sanırım iri bebek çıkmıyor. İri dediğim 3 kilocuk. Kızım bir buçuktu bunu inşallah daha fazla doğururum🤣

Kızlar bir de ben şunu merak ediyorum su geldikten sonra ped ya da depend takıp mı gitmemiz gerekiyor hastaneye? O su akmaya devam edecek mi?
kişiden kişiye değişebilir ama mesela benim baya suyum gelmişti yani aklıma hiç devamı gelebileceği gelmedi. zaten sancı çekerken de doğum sırasında da sonrasında su gelme durumu olmadı muhtemelen hepsi gelmişti. yatak falan baya ıslanmıştı çünkü. tedbir amaçlı kullanılabilir tabi depend yine de

Hoşgeldi kuzucuk, gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun sana da. Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?
Daha hiç kalkmadım yatıyorum canım. Bebek emiyor ama çenesi çabuk yoruluyor. Kızımın bugün ateşi Allah’a şükür çıkmamış su içmesi iyi ama anneme satmış hastalığı. Eşim hala şok içinde 😂 ben desen sürpriz yumurtadan mı çıktın diye bakıyorum sanki sabah içimde değildi 😂😂

Bakıyorum keyfin yerinde. Demek herşey istediğin gibi gidiyor. Kurtulup gittiniz valla. Oh şükür 🥰
Benim despot doktor beni diğer doktora sattı bu sabah nöbeti bitti çekti evine gitti sezaryeni başkası yaptı. O da kocama laf etmedi allahtan. Ben de oh kurtuldum diye sevindim gıcık ötesi doktor gidince 😂

Benim despot doktor beni diğer doktora sattı bu sabah nöbeti bitti çekti evine gitti sezaryeni başkası yaptı. O da kocama laf etmedi allahtan. Ben de oh kurtuldum diye sevindim gıcık ötesi doktor gidince 😂
Bak gördün mü herşeyde bir hayır varmış. Mavi duru anlamış resmen. Nöbetten dolayı doktorunda değişti. Sevindim adına. 😍

Bak gördün mü herşeyde bir hayır varmış. Mavi duru anlamış resmen. Nöbetten dolayı doktorunda değişti. Sevindim adına. 😍
Kuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdu 😂 doğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti 😂😂 bir oh çektik ki anlatamam

13 8 çok yüksek değil ama sinirda canim rahat ol sen esini sallama hiç endişelenme endişe veya stres gelince bol nefes egzersizi yap. iyi gelecektir.
canim bu dusmus haliydi. dun aksam 17/11,16/10 lari gorduk. yine agzim falan uyustu. rahat olmaya çalışıyorum ama gercekten anlamiyorum artik insanları. tesekkur ederim tavsiye icjn deneyecegim insALLAH 😊

@
Kuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdu 😂 doğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti 😂😂 bir oh çektik ki anlatamam
82-92 arası sancıları hissetmedin mi peki?

Ayyy ben şok 😆🥰
Gözünüz aydınnn çok sevindim herşeyin yolunda olmasına 🧿🙏 Allah analı babaşı büyütsün 🌸💕

Valla çoook iyi olmuş. Ekstra korkutuyormuydu nedir o doktor belirsiz. Bak gördün mü çarçabuk geçti gitti. Ay benim ilkim gibi oldu bitti resmen ne güzel 🥰

Nasıl oldun canım naptın geçmediyse inşallah gitmişsindir hastaneye.
B3nim sancılarım dediğim gibi sürekli var bazen işte 5 dk da bire düşüyor dinlenince geçiyor. Şimdi mesela çok sert bi kasılmayla uyandım ve uzun sürdü geçmedi kolay kolay
Bende senin gibiyim sanırım. Kasılmalar hala devam ediyor ama şiddeti düzenli değil bazen çok sert geliyor bazen hafif hafif genelde 7-8 dk da bir geliyor benim de. Şiddeti artmadığı için gitmedim sabaha kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek doktorumuz

canim bu dusmus haliydi. dun aksam 17/11,16/10 lari gorduk. yine agzim falan uyustu. rahat olmaya çalışıyorum ama gercekten anlamiyorum artik insanları. tesekkur ederim tavsiye icjn deneyecegim insALLAH 😊
ayy onlar yüksek tabi bebegim. Ben en fazla 13 81 oldu diye anladım. bugün nasıl oldun düştü mü benim de yüksek hissedersem hemen derin nefes alıyorum 20 li set yapıyorum. şekere de tansiyona da iyi geliyor

Back