• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Valla anası da babası da kısa sayılırız. Ama oğlum da kızım da boy konusunda bize çekmemişler gibi duruyor ama umarım ilerleyen zamanlarda bu durum değişmez 😂
Eşim 57 cm doğmuş. Doktor bunu direk anaokuluna yazdırın demiş. Şimdide 1.97 boyunda. Ama bende yarısı yerin altında olandanım.😂😂 Kızım minyon sonrası ne olur oğlan nasıl olur bilmiyorum 🤣

Yarım çay bardağı kadar vardı heralde aniden olunca acaba bebeğim mi idrar torbama baskı yaptı ki diye düşünüyorum. Ben hiç idrar kaçırmadım hamileliğimde bilmiyorum ki nasıl olur. Koku falan yoktu foş diye bi anda oldu olan
Uff bilen arkadaşlar yorum yapsa çok iyi olur. O kadarsa sabaha kadar belli olur diye düşünüyorum. Ama durup dururken akacağını sanmıyorum. Ne kadar baskı olsada tutabiliyoruz ya. Hiç öyle bir şey yaşamadım. Bilmiyorum ki ne desem.

Uff bilen arkadaşlar yorum yapsa çok iyi olur. O kadarsa sabaha kadar belli olur diye düşünüyorum. Ama durup dururken akacağını sanmıyorum. Ne kadar baskı olsada tutabiliyoruz ya. Hiç öyle bir şey yaşamadım. Bilmiyorum ki ne desem.
Biraz bekliycem sanırım tekrar akarsa çıkarım yola. Bu saatte herkes uykuda ya

Biraz bekliycem sanırım tekrar akarsa çıkarım yola. Bu saatte herkes uykuda ya
Şöyle yazıyor. Sen daha iyi ayırt edersin. Bir anda olduysa bebeğin suyu diye yorumladım. Gene bak sen damla şeklinde de olsa akıntı devam ediyor mu diye.

Eklentiler

• 1000094788.jpg
    1000094788.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 28
Takip ediyorum bakalım henüz bi sızıntı yok
Canım idrarımı yaptın ve sonra mı geldi? Benim su geldikten sonra arka arkaya 2-3 kere daha geldi onun kadar yoğun değil ama tutamadığım sıvı. Bir de kıyafetine denk geldi mi? Kokusu baya idrardan farklı .Bebeğin hareketlerini iyice izle, o önemliymiş dün benim için baya süreci belirledi

Canım idrarımı yaptın ve sonra mı geldi? Benim su geldikten sonra arka arkaya 2-3 kere daha geldi onun kadar yoğun değil ama tutamadığım sıvı. Bir de kıyafetine denk geldi mi? Kokusu baya idrardan farklı .Bebeğin hareketlerini iyice izle, o önemliymiş dün benim için baya süreci belirledi
Evet canım idrarını yaptım sonrasında oldu. İç çamaşırıma geldi bide ben refleks olarak elimi koydum tutabilirim sandım koku hiç yoktu ya. Bebeğim ilk yarım saat hiç hareket etmedi. Sonrasında kasılmalar oldu sık sık şimdi uzandım bebeğim güzel hareket ediyor.

Evet canım idrarını yaptım sonrasında oldu. İç çamaşırıma geldi bide ben refleks olarak elimi koydum tutabilirim sandım koku hiç yoktu ya. Bebeğim ilk yarım saat hiç hareket etmedi. Sonrasında kasılmalar oldu sık sık şimdi uzandım bebeğim güzel hareket ediyor.
Hayırlı olsun canım benim %95 suyun gelmiş, istersen doktorunu ara benimki hemen gel demişti ama bebek 0 hareket ediyordu ve bende çok az sancı vardı ondan büyük ihtimal senin daha sürecin var.

Hayırlı olsun canım benim %95 suyun gelmiş, istersen doktorunu ara benimki hemen gel demişti ama bebek 0 hareket ediyordu ve bende çok az sancı vardı ondan büyük ihtimal senin daha sürecin var.
Doktorum devlette olduğu için arayamıyorum ya🙄

Hayırlı olsun canım benim dün akşamki deneyimim böyleydi ondan bir şey diyemiyorum bir de depend ya da ped tak ben panik ve uyku sersemi akıl edememiştim. Yolda devam ediyor
Hazırladım onları bir kez daha gelirse hemen hazırlanıp çıkıcam

Eşim 57 cm doğmuş. Doktor bunu direk anaokuluna yazdırın demiş. Şimdide 1.97 boyunda. Ama bende yarısı yerin altında olandanım.😂😂 Kızım minyon sonrası ne olur oğlan nasıl olur bilmiyorum 🤣
Ben 1,62 eşim 1,76 cm. Oğlum 36+2 de 52 cm, kızım 32+5 te 52 cm doğdular. Oğlum hala yaşıtlarına göre uzun sayılır ama genetik ortada işte. Ama ikimizin de dedesi 2 metre üstü. Umarım onlara çekmişlerdir 😂😂

suyunuz kesik kesik gelebilir illaki bi anda gelmez. yani idrar değil su olma olasılığı çok yüksek. sabah mutlaka gidin bence zaten emin olamazlarsa özel bi ped takacaklar amniyon sıvısı mı ayırt edebilmek için. hiç riske atmayın gidin derim suyun azalması da sıkıntı yaratır çünkü.

Canım mesajını yeni gördüm naptın durumlar nasıl keşke idrar mı amniyon sıvısı mı olduğunu belli eden test kitleri varmış diye duymuştum eczanelerde olur diye tahmin ediyorum keşke en azından öyle ihtimalleri değerlendirseydin ama o vakit fazlaca su içmediysen idrar değildir bence

Ay benim gram isteğiim yok 😂😂😂😂😂

Benim de tam tersi :( o gün akşama kadar ağrı çektim akşamına bida istedim ama tabi ki yapmadık sjdbjsdjdjdjsjjdkd due bibyerinde ağrın yeni geçmiş be kadın... Tecrübeli analar yorum yapsin hamilelikten dolayı daha sakin oluyo ilişki çünkü vucudum kaldırmıyor açıkçası 😆 dogumdan sonra iyileşince eskisi gibi olur mu sizce 🤭🤭 böyle miy miy idare eder gibi hiç hoşuma gitmiyo da..

Ay ben ilk 4-5 ay hiç istemedim. Sonra da erken doğum riski çıktı ve yasaklandı. Sonra risk geçince eşim korktu derken epey ara verdik. Buradan geri dönüş beni korkutuyor...
Kuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdu 😂 doğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti 😂😂 bir oh çektik ki anlatamam
Maşallah! 82-92 sancı nasıl bir şey? Dayanılacak gibi mi? Normal doğum yapacaklar bkz. ben merak eder 😅

Ay bir de ben bebeğin hareketleri ile kasılmayı ayırt edemem diye korkuyorum. Benimki öyle bir hareket ediyor ki karnım kasılıyor hareketle senkronize şekilde.

Back