- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.021
Ayy PembeLokum umm anam aradi nasıl acio bana sezeryan dan sonra 3 yıl beklemeliydin napdin falan dieB biyologmerve kehribar kolye kullanıyor musunuz canım
Todsandmore'dan almıştım canım. Ben 2 aylıktan beri hiç çıkarmadım boynundan o yüzden farkedemedim belki de. Kolyesiz halini pek bilmediğim için :) şimdi bakacağım kolye işe yaramış mı bizde yaramamış mı.Hmmm hadi ya tüh nerden almıştın acaba keşke fayda etseymiş :/ salya sıfıra indi kızımda
Kıyamam ya. Canımı doktor işe yaramaz demiş ama bence ağrı kesici ilaç yerine denemeye değer fosfokalsiyum. Belkide kolaylaştırır bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Şu kehribar kolyeden alabilirsin bizde ağrı ateş olmadı zaten diş çıkarırken ama salya çoktu salyayı kesti o kolye. Belki biraz rahatlatır
Ayy PembeLokum umm anam aradi nasıl acio bana sezeryan dan sonra 3 yıl beklemeliydin napdin falan dieyok dedim senin doktorü örnek verdim . Çok mu zor ki ya. Yakın mı ki hamislik lerimız . Kafam allak bullak oldu
Todsandmore'dan almıştım canım. Ben 2 aylıktan beri hiç çıkarmadım boynundan o yüzden farkedemedim belki de. Kolyesiz halini pek bilmediğim için :) şimdi bakacağım kolye işe yaramış mı bizde yaramamış mı.
Kızlar bebeklerinize hikaye okurken ne tepki veriyorlar sakince dinliyorlar mı? Benim ki bir an önce elimden kortulup ayağa kalkmak istiyor, hemen sıkılıyor
Yok canım ya benim çocuklarım in arasında 20 ay var yani 11 aylıkken kızım hamileydim ikinciye.bir sorun olmadı da sadece biraz daha ağır geçti sezaryen sonrası o kadar.doktorum aynıydı ikisinde de.Ayy PembeLokum umm anam aradi nasıl acio bana sezeryan dan sonra 3 yıl beklemeliydin napdin falan dieyok dedim senin doktorü örnek verdim . Çok mu zor ki ya. Yakın mı ki hamislik lerimız . Kafam allak bullak oldu
biz de her akşam hikaye okuyoruz ama tabi ki büyük çocuk gibi kıpırdamadan oturup dinlemesi imkansız. yani gayet normal cnm kitaba veya o esnada başka bir şeye uzanması seni dinlememesi. oğlum da aynı şekilde ben kitabı elime alır almaz hemen uzanıyor 3 boyutlu tüm kitapları oldukça ilgisini çekiyo o yüzden de izin vermiyo okumama. o kitapla uğraşırken ben de ezbere okuyorum o esnada öyle deneyebilirsin. kulak aşinalığı oluyor. sadece bir kitabını çok seviyor. ilk sayfasında ayıcık var nerde ayı dediğimde hemen ona bakarak gülüyor. bi ayıyı tanıyo kitapta bir de palyaçolu sayfaya geldiğimizde palyaçoya gülüyor :)Kızlar bebeklerinize hikaye okurken ne tepki veriyorlar sakince dinliyorlar mı? Benim ki bir an önce elimden kortulup ayağa kalkmak istiyor, hemen sıkılıyor
Kızlar birşey soracağım size. Emzirirken ısırılma sorunun halledebilen oldu mu aranızda? Ben hafif sert bir tonda hayır dediğim zaman oğlum içli içli ağlamaya başlıyor. Hem alttan hem üstten dişleri çıktı, çok canım yanıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Kol bacak yuz isirmasina raziyim ben, biz de mosmoruz.. ama memeye dayanamiyorum.. gecen gece bizim ufaklik aglayinca da esim bana soylendi niye kiziyomusum diye..Oyyy kıyamam ona.bu çocuklar nasıl duygusal nasıl içli oldular yaaa.bizimkide öyle cnm hayır diyemiyorum hemen dudaklar büyülüyor cıs diyim kıyametler kopar çok nazlı narin.eşim diyo aynı sen gözyaşı orda bekliyor diye bende çok duygusalim dir.:)
Bizim dışımız henüz yok ama damarları çok sert ve kaşınıyor çooookkk. Eskiden memeyi ısırır bide silkeler di.bi müddet yaptı tepki vermedim yavaşça memeden aldım. Isırınca meme olmayaçağını anladı yapmıyor artık. Ancak şindinde kolumuz bacağımızı ısırıyor. Açık et görmesin
Kollarim morluk içinde yeminle.
Ben direkt memeden çıkarıyordum vermiyordum ağlasa daKızlar birşey soracağım size. Emzirirken ısırılma sorunun halledebilen oldu mu aranızda? Ben hafif sert bir tonda hayır dediğim zaman oğlum içli içli ağlamaya başlıyor. Hem alttan hem üstten dişleri çıktı, çok canım yanıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Ben de memeden aliyorum ve hayir diye uyariyorum. Bir iki gun isirmiyor.. sonra bir daha basliyoruz isiriklara..Ben direkt memeden çıkarıyordum vermiyordum ağlasa da
Aynı durum bizde de var canım. Isıriyor sonra yüzüme bakıyor nasıl tepki vereceğim diye. Ciddi bir şekilde hayır diyorum, sonrası malum içimi acıtıyor ağlaması...tabi sonrasında kapatıyorum. Bu şekilde öğrenmişti ve en son 7 aylık iken yapmıştı ki taa dün akşama kadar. Bugün de yeltendi ama bakışımi gorunce vazgeçti.Kızlar birşey soracağım size. Emzirirken ısırılma sorunun halledebilen oldu mu aranızda? Ben hafif sert bir tonda hayır dediğim zaman oğlum içli içli ağlamaya başlıyor. Hem alttan hem üstten dişleri çıktı, çok canım yanıyor. ne yapacağım bilmiyorum.
Canım dinlemez gibi görünmesine bakma sen, emin ol dinliyor. Kitabın sayfasındaki minicik kuşu bile fark ediyorlar. Sen sayfada yazılı olanı değil de onun sevdiği gibi kendi dilimize Gore seslendir.Kızlar bebeklerinize hikaye okurken ne tepki veriyorlar sakince dinliyorlar mı? Benim ki bir an önce elimden kortulup ayağa kalkmak istiyor, hemen sıkılıyor
Canim hangi kitap var sende? Benimki resimlere bakmaya çok hevesli ama kitaba daha geçmedim. E ne bulsa ağzına götürmeye kalkıyor önce kopmuyor demişsin bende ondan alayımCanım dinlemez gibi görünmesine bakma sen, emin ol dinliyor. Kitabın sayfasındaki minicik kuşu bile fark ediyorlar. Sen sayfada yazılı olanı değil de onun sevdiği gibi kendi dilimize Gore seslendir.
Bizimki şuanda eski kitabıni alıyor bla bla bize anlatıyor. Bi de ses tonunu da ayarlıyor :) çok tatlı... aynı kitabı defalarca anlat ve kitap ile bebeğinin baş başa kalmasına izin ver. Zaten onların grubundaki kitapları agiZlarina alsalarda koparamiyolar yani risk yok...
Evet canım aynen öyle olmuş.fazla gelmiştir yumurta az yapınca benim başıma da geldi.Kızlar bebeğime ilk defa yoğurt çorbası yaptım, sarı renk oldu normal mi acaba? Bahanesi yapıyordu beyaz oluyordu, az miktar yaptım bir yumurta sarısı fazla geldi diye düşündüm ama bilemedim
Ay çok tatlıymış ya:))Canım dinlemez gibi görünmesine bakma sen, emin ol dinliyor. Kitabın sayfasındaki minicik kuşu bile fark ediyorlar. Sen sayfada yazılı olanı değil de onun sevdiği gibi kendi dilimize Gore seslendir.
Bizimki şuanda eski kitabıni alıyor bla bla bize anlatıyor. Bi de ses tonunu da ayarlıyor :) çok tatlı... aynı kitabı defalarca anlat ve kitap ile bebeğinin baş başa kalmasına izin ver. Zaten onların grubundaki kitapları agiZlarina alsalarda koparamiyolar yani risk yok...
Kızlar birşey soracağım size. Emzirirken ısırılma sorunun halledebilen oldu mu aranızda? Ben hafif sert bir tonda hayır dediğim zaman oğlum içli içli ağlamaya başlıyor. Hem alttan hem üstten dişleri çıktı, çok canım yanıyor. ne yapacağım bilmiyorum.