• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
17+1 1 aydir var nerdeyse alt karinda yanlarda hep bi ağrı 🫠
Evet 16.haftadan beri o agrilari bende cekiyorum. Normal bence. Hepimizde var.
Hareketlerine gelince 20.haftaya girdik 🥰 daha yeni yeni hergun hissettmeye basladim. Onuda sadece yatagimda yatarken 😊
18 ve 19 da iki gun hissetmedigim bile oluyordu

Ben dün yaptırdım her şey yolunda şükür beyfendi kendini göstermediği için ara verip tekrar gittik 2 saate yakın sürdü 😄
Bende yarın gidicem Dr 18 haftalıkken git 2 hafta sonra tekrar çağıracak Dr dedi o yüzden gidicem ama 18+5 olucam erken mi diye düşündüm 😂

Kızlar ben 18. Haftanın içindeydim ama aşırı halsizlik, yorgunluk var. Kolum kalkmıyor, midem hala bulanıyor geçmişti hâlbuki. Sizin de böyle mi? Akşam yemek yedikten sonra mide yanmalarım oluyor onu geçiriyorum ama bu sefer sindiremediğim için gece de uyku tutmuyor. Uyuyamadığım için de halsizlik... Geçen bir AVM gezdik eve geldiğimde sanki savaştan çıkmış gibiydim hala geçmedi 🥲
Benim de öyle :/ doktor power ade sporcu içeçeği iç dedi gerçekten iyi geldi

Merhaba hanımlar,

Önceden veya son zamanlarda ranza ve çalışma masası alan varsa tavsiye alabilir miyim, mağaza veya internetten. Ben de alacağım fakat hiçbir bilgim yok şu an.

Doktor gunde 5 taneye kadar izin verdi ben iciyorum 🙈 mumkun oldugunca tutuyorum kendimi oyaliyorum ama sinir bastigi zaman iciyorum
Bende bırakamadım içiyorum maalesef ya vicdan azabı çeke çeke ama içmeyince daha stresli dhaa kötüyüm yani hamilelikten önce denemiştim bırakmayı kafayı yedim yapamadım birgün zor bitirdim ne hallerle hemde😢

Bebek arabasi pusetli olanlardan alip oto koltugu almamak mi , ikisini de almak mi kafam cok karisti 🤣 siz nasil yaptiniz

Merhaba kızlar,
Genel olarak nasıl gidiyor hamilelik ben 19+1 deyim bazen huysuz bazen aksi 😅
Genel olarakta iyim çok şükür ara ara mide yanmalari çok acayip şekilde iştahsızlık yaşıyorum canim hiç bisey cekmiyor bu çok tuhaf geliyor herkesede, enfeksiyon için ilaç kullanıyorum derken günler geçiyor yolu yarılamışız.

Merhaba kızlar,
Genel olarakta iyim çok şükür ara ara mide yanmalari çok acayip şekilde iştahsızlık yaşıyorum canim hiç bisey cekmiyor bu çok tuhaf geliyor herkesede, enfeksiyon için ilaç kullanıyorum derken günler geçiyor yolu yarılamışız.
Ben de 19+5, gecen hafta tum onlemlere ragmen kasinti basladi doktorum cok normal dedi ilac yazmadi evdeki eski ilaclarini kullan dedi. Gecti zaten ama tekrsrlaiyabilir dedi. Floran hormonlardan dolayı bozuluyor dedi. Hayatimda hic olmadigim kadar temizim hormonlardan olduguna eminim. Cok can sıkıcı bi durum. Ayrıca doktorum da fazla rahat

Merhaba kızlar,
Selam benim iki gündür çekilmez baş ağrısı var reflü halsizlik geceleri uyanmayla devam ediyor şimdilik iştahsızlıkta baş ağrısıyla başladı zorla yemek yiyorum aşermeler bitti resmen canım hiç bir şey istemiyor

Selam benim iki gündür çekilmez baş ağrısı var reflü halsizlik geceleri uyanmayla devam ediyor şimdilik iştahsızlıkta baş ağrısıyla başladı zorla yemek yiyorum aşermeler bitti resmen canım hiç bir şey istemiyor
Normalde de mide sıkıntılarınız var mıydı benim normalde de sıkıntılıydı şimdi daha kötü reflü mide yanması oluyor ne yesem . Hiç aşermedim ben ama iştahım yerindeydi hala aşkında yiyorum ama midem yanıyor çay içerken mesela boğazımdan böyle yaka yaka iniyor resmen

Benim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi

Normalde de mide sıkıntılarınız var mıydı benim normalde de sıkıntılıydı şimdi daha kötü reflü mide yanması oluyor ne yesem . Hiç aşermedim ben ama iştahım yerindeydi hala aşkında yiyorum ama midem yanıyor çay içerken mesela boğazımdan böyle yaka yaka iniyor resmen
Normal de hiç midemle ilgili şikayetim yoktur ama hamilelikte başladı

Ben de 19+5, gecen hafta tum onlemlere ragmen kasinti basladi doktorum cok normal dedi ilac yazmadi evdeki eski ilaclarini kullan dedi. Gecti zaten ama tekrsrlaiyabilir dedi. Floran hormonlardan dolayı bozuluyor dedi. Hayatimda hic olmadigim kadar temizim hormonlardan olduguna eminim. Cok can sıkıcı bi durum. Ayrıca doktorum da fazla rahat
Benimde gittiğim bir doktor çok rahat beni bu rahatlık çokta mutlu etmiyor gibi🙈 başka doktora gittiğimde başka seyler duyuyorum çünkü ins biter bir an önce

Back
X