Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

17+1 1 aydir var nerdeyse alt karinda yanlarda hep bi ağrı 🫠
Evet 16.haftadan beri o agrilari bende cekiyorum. Normal bence. Hepimizde var.
Hareketlerine gelince 20.haftaya girdik 🥰 daha yeni yeni hergun hissettmeye basladim. Onuda sadece yatagimda yatarken 😊
18 ve 19 da iki gun hissetmedigim bile oluyordu

Ben dün yaptırdım her şey yolunda şükür beyfendi kendini göstermediği için ara verip tekrar gittik 2 saate yakın sürdü 😄
Bende yarın gidicem Dr 18 haftalıkken git 2 hafta sonra tekrar çağıracak Dr dedi o yüzden gidicem ama 18+5 olucam erken mi diye düşündüm 😂

Kızlar ben 18. Haftanın içindeydim ama aşırı halsizlik, yorgunluk var. Kolum kalkmıyor, midem hala bulanıyor geçmişti hâlbuki. Sizin de böyle mi? Akşam yemek yedikten sonra mide yanmalarım oluyor onu geçiriyorum ama bu sefer sindiremediğim için gece de uyku tutmuyor. Uyuyamadığım için de halsizlik... Geçen bir AVM gezdik eve geldiğimde sanki savaştan çıkmış gibiydim hala geçmedi 🥲
Benim de öyle :/ doktor power ade sporcu içeçeği iç dedi gerçekten iyi geldi

Merhaba hanımlar,

Önceden veya son zamanlarda ranza ve çalışma masası alan varsa tavsiye alabilir miyim, mağaza veya internetten. Ben de alacağım fakat hiçbir bilgim yok şu an.

Detaylı randevu alanlar var mı ? Varsa tarihler ne bizim 09.12 çok heyecanlıyım 🥰
Merhaba,
Ben detaylı yaptırdım, 20.haftada, normal dedi sonuca, fakat kasılman var dedi yapan doktor, hem alttan hem üstten sıkıştırıyor dedi, o yüzden bebeğin fotoğrafını veremedi.

X