2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim hangi kitap var sende? Benimki resimlere bakmaya çok hevesli ama kitaba daha geçmedim. E ne bulsa ağzına götürmeye kalkıyor önce kopmuyor demişsin bende ondan alayım
Hayvan dostlarımız diye bi seri var canım; Sevimli kedi sarman ve sevimli köpek dodi kitapların adı. Kedili olana bayılıyor benimki :)

Canim diğer mesajları okuyunca yazmayı sonraya birakamadim bende ise başladım sen yine etkilenme ama ben resmen pes diyorum yani!! Bence değiştir sen o bakıcısı benim kizim Yedikleri ni hemen çıkartıyor ama bunların iki katını yiyor yani kadin biraz sessiz sakin ama çok seviyor kızımı bugün taze ıspanak getirmiş corbasini yapmış mesela patatesli Havuçlu yemek ünlü Şehriye yeşil mercimek yani hiç yabancılar çekmedi daha yaptıkları biraz bizden değişik yapıyor ama kızım yiyor bir kere liste bıraktım saat nası arıyorum. Şu an annem var yanında iyice alismasinlazim istiyorum ama bir tarhana bile ne kadar vakit alabilir ki ? Bu kadar.sık vermesidir açılmasına fırsat tanımamış 2 saat sonra sadece yoğurt vermiş ben 3 kişi ile görüşü p birisini 2 gün sonra çıkardım temizlik falan gitmiyor bizimki ücret meselesidé mühim değil hiç bir iş yapma dedim şu an bir problem yok sen bir konuş istersen 4 gün beraber çalıştım anlattım gösterdim yaptıklarını ogunler söyledim istersen bir hafta sonu ek gelsin

Bende senin gibi bakıcı ile ilk hafta birlikte idim canım. Sonraki hafta da annemle birlikte idi. Şuanda gözlem yapıyorum . Ilgın için çok teşekkür ederim. Bi gelişme olursa yazacağım sizlere.

Bende senin gibi bakıcı ile ilk hafta birlikte idim canım. Sonraki hafta da annemle birlikte idi. Şuanda gözlem yapıyorum . Ilgın için çok teşekkür ederim. Bi gelişme olursa yazacağım sizlere.
Anladım canım belki tek günlük bir ihmali birde Bebeğinizi bıraktıgimiz için daha duygusal oluyoruz iyi insanlarla karşılaşiriz hep aynı merhamet ile bakarlar Bebeklerimize.benim annem hala yanında hala bir tereddüt var içimde iyi olur umarım

Cnm babası ağır hasta imiş. Zaten konuşma yaptım, durumu izah etti. Geceleri falan utuysmadigini anlattı ki o gün akşam da babası vefat etti. Konuştuğumuz gün de program yaptım ve ona uydu. Şimdi p.tesi baslicak, bakalım nasıl gidecek...

Dedigin gibi birazda biz çalışan anneler hassas oluyoruz. Kula emanet çok zor, ben Allah a emanet ederek evden çıkıyorum

Günaydın canım uzun zamandır kızımın sağlık sorunlarından dolayı giremiyordum yazını görünce paylaşmak istedim aynı sorunu ben kendim yaşamıştım iki sene öncesine kadar akıntı olurdu ara ara sarımsı kururdu kötü kokukuydu hamilelikte korkmuştum neyseki cildiye Dr bı krem verdi çok değil iki yada üç defa kullandım birde banyo sonrası mutlaka kurula demişti çok şükür o günden beri ne kızarıklık ne akıntı olmadi

Cevabın için teşekkür ederim. O günden beri kızarıklık kalmadı. ara ara oluyo aynı doktorun ilk gün ösylediği gibi. kremi sürdüğümde geçti. bakalım bir daha ne zaman olacak.

Kızlar benim oğlan 6. Ayında alt iki dişini çıkardı, o gün bugün diş yok başka. Var mı böyle olan

Geçmiş olsun neyi vardı bebeginin?

Ya kızlar kahvaltı olarak ne veriyorsunuz bebeislere.benim kızımın yemesi sıkıntılı biraz.cok kusma huyu var 6.aydan beri .Puturlere alistirmiyorum tam olarak.elini sürekli ağzına sokuyor midesi bulanıyor ve yediklerini de kusuyor ,bunu çok sık yapıyor.oglen corba,sebze puresi yediriyorum cok sukur artik yiyor sevrek.yogurt eh iste .muzlu yogurt yapiyorum onu seviyo.meyve pureleri yapiyorum yiyor da k.valti öğünü sıkıntı.yumurta dan midesi bulanıyor çok nadiren yiyor azıcık.
Zeytin seviyo yiyor kemiriyo :)
Peynir de elimle veriyorum yiyor.
Bulamaç yapmıyorum yani.gecen gün sırf denemek amaçlı hem de doğru düzgün doysun diye bulamaç yaptım bebe bisküvisi ile baya bir öğürdu yemedi...
Ne yapacağımı şaşırdım yani.

Kızlar bir de spiral kullanan var mı aranızda?Regl olamaya başlamak şart mı acaba ? Bu konuda bilgisi ve ilgisi olan var mı? Ben daha regl olmaya başlamadım.yinede korkuyorum.

Yumurta bizdede sıkıntı canım. Tek verince asla yemiyor öğürüyor. Burada bir arkadaş önermişti ben ara ara hala deniyorum ama benim uyanık anladı yemedi sende işe yarar belki kaşarı oda sıcaklığında bekletip yada rendele, yumurta sarısı ile hamur gibi yoğur. Parmaklarını zeytinyağını batırıp rulo yap belki yer. Oda olmadı ben bir haftadır fln muz,yumurta sarısı, ceviz ve badem karıştırıp veriyorum yiyor. Yanındada zeytin,peynir,tereyağı vs ve portakal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…