Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa çok geçmiş olsunnn az kaldı kuzum surda 2.5 ayımız filan var 😇😇

ben de gebelik diastazi olmusum. hic kimsede duymamistim bugün ben de markette abur cubur reyonundan geçiyordum. isyan etmişim farketmeden milletin hamilesin canının çektiğini yiyor ben salatalık yiyorum diye reyoncu baya güldü halime
geçmiş olsun canım umarım zorlamaz seni,dışardan farkediliyor mu ağrı sızı yapıyor mu?

Kızlar size de geldi mi yuva yapma dürtüsü?. Benım resmen içimde kurtlar oynuyor. Evde ne eksil var hangi odaya ne lazım neresi temizlenmedi liste yapıyorum. Eve sardım. Üç dört ay öncesine kadar umurumda değildi ev eşya temizlik. Şimdi duramıyorum bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da abarttıgımı düşünüyorum. Fazlalıkları elden çıkarıyorum ev nasıl daha güzel daha kullanışlı daha yaşanılır olur sabah akşam ona kafa yoruyorum. Bir şeyler alıyorum. Pasta börek yemek yapıyorum bebek doğunca yetişemicek kesilecek ve lohusa depresyonuna girmem için al sana sebep 😄
Bende bu gece hangi koltukta mayışsam diye plan yapıyorum senin enerjinden babada nasip etsin rabbim 🙏😂

Kızlar size de geldi mi yuva yapma dürtüsü?. Benım resmen içimde kurtlar oynuyor. Evde ne eksil var hangi odaya ne lazım neresi temizlenmedi liste yapıyorum. Eve sardım. Üç dört ay öncesine kadar umurumda değildi ev eşya temizlik. Şimdi duramıyorum bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da abarttıgımı düşünüyorum. Fazlalıkları elden çıkarıyorum ev nasıl daha güzel daha kullanışlı daha yaşanılır olur sabah akşam ona kafa yoruyorum. Bir şeyler alıyorum. Pasta börek yemek yapıyorum bebek doğunca yetişemicek kesilecek ve lohusa depresyonuna girmem için al sana sebep 😄
Ahahah böyle bir şey mi var? Ben de diyorum neden manyak gibi evi kırklamayı düşünüyorum. Evden torba torba eşya attım ki ben zor eşya atarım, şimdi dolap içlerine sardım aklımda fikrimde sürekli toplamak var 😅 diyorum ki hayırlısıyla şubat gelse de evin yerlerini kendim elle bir silsem şimdi ya kadın siliyor ya da ben vileda Geçiyorum ama bie türlü rahatlamıyorum son 3-4 haftadır

Kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kararsızım. Bir tarafım her ihtimali düşün diyor bir tarafimda kötüyü çağırma. Karar veren var mı aranızda
Ben saklatmayı düşünüyorum.işe yarıyor yada yaramıyor bir sürü çelişkili dr görüşü var ancak İlerde olmaz ya başına gelirse ah tüh keşke diyip dizlerine vurmaktansa dursun bi yerde

ben de gebelik diastazi olmusum. hic kimsede duymamistim bugün ben de markette abur cubur reyonundan geçiyordum. isyan etmişim farketmeden milletin hamilesin canının çektiğini yiyor ben salatalık yiyorum diye reyoncu baya güldü halime
Geçmiş bitmiş olsun bir an önce inşallah. Senin de sınavın yeme içmeden desene 😪

Ne yani böyle bişey var mi gebelikte ? Dalga mı geçiyorsun 😅 Bende de var son zamanlarda eksik tamamlama , derleme toparlama , düzenleme 😒 normalde çok rahatımdır da ondan şaşırdım

Allahım kiloya bak yaaa 😄 ama bravo sana azimli istikrarlı bilinçli yürüttün süreci bence. Diastaz evet bence de iki gebelikle alakalıdır. Bir de genlerimiz maalesef deri kas yapısı da etkiliyor. Ben de mesela zayıfım ama selülite pek müsait bacaklarım. Rus geni yok ki 😩annem de anneannem de öyle onlara çekmişim
sen guzelsin yaaa massqllah Rus geni bende olabilir mi acaba anne tarafım sarışın mavi gözlü doğu karadenizliyim. güzel gidiyorum bence de hepimiz sağlıkla girelim doğumlar e zaten suskoydum en azından daha arttirmamis oldum çok şükür.

Çok geçmiş olsun. Büyük bir sorun olmadan geçer inşallah. Ne demek olduğunu bile yeni öğrendim. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar.

Oğluşumun tekmeleri gittikçe güçleniyor. 🩵
Nasıl mutlu oluyorum biyandan da endişe panik. Nasıl bakıcam nasıl besliycem ya boğazına kaçarsa nasıl yıkıycam ya hasta olursa 🥹 hastaneye koşarım ben heralde alışana kadar bol bol 🙈 Kayınvalide full destek vericem diyor bakalım umarım çabuk alışırım.
Rahmetli annecimde keşke görseydi kızının anne olacağını. Nur içinde yatsın. 🙏🏻

Kızlar benim moralım düzelmiyor ya oğlan asagıda hareket ettikçe aglayasım gelıyor iyice gerilmeye de basladım kendımı sakinleştirmeye calısıyorum ama olmuyor.. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanan , kullanmıs tanıdığı olan var mı? Erken doğumu gecıktırmek için günde 4 kullanıyorum ilacı ne kadar gecıktırıyor bilmiyorum en azından 32 leri gorebılseydık 😔

Kızlar benim moralım düzelmiyor ya oğlan asagıda hareket ettikçe aglayasım gelıyor iyice gerilmeye de basladım kendımı sakinleştirmeye calısıyorum ama olmuyor.. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanan , kullanmıs tanıdığı olan var mı? Erken doğumu gecıktırmek için günde 4 kullanıyorum ilacı ne kadar gecıktırıyor bilmiyorum en azından 32 leri gorebılseydık 😔

Nidilat rahim kasılmalarını önlüyormuş doğumu geciktiriyormuş. Sen de doktorunun dediği gibi kullan. İçini ferah tutmaya çalış.
Sağlıkla oğlunu kucağına alacaksın zamanı gelince inşallah 🙏🏻
Kafanı meşgul edecek bişey yapmayı dene içinden gelirse kitap oku ya da dua et, tesbih çek yani başka bişeyle ilgilenmek belki rahatlatabilir canım.

Nidilat rahim kasılmalarını önlüyormuş doğumu geciktiriyormuş. Sen de doktorunun dediği gibi kullan. İçini ferah tutmaya çalış.
Sağlıkla oğlunu kucağına alacaksın zamanı gelince inşallah 🙏🏻
Kafanı meşgul edecek bişey yapmayı dene içinden gelirse kitap oku ya da dua et, tesbih çek yani başka bişeyle ilgilenmek belki rahatlatabilir canım.
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 Kız ile oğlan içeride savasıyolar dısarı çıkmak için. Normalde kızım baya yukarıda kalıyordu fark edıyorum ki karnım asagı doğru ınıyor net sekılde . Oglanı da resmen cıkıs yapacak gibi hissediyorum bu yuzden de hiç bişeye konsantre olamıyorum ki 😞 Etrafımda hiç ikiz gebelik yasayan da yok erken doğum yapan da bu ilacı kullanan da haliyle inşallah bir kaç hafta daha dayanabiliriz 😔

X