- 16 Şubat 2020
- 1.733
- 1.673
Ama bütün gezmelere bedel bir oğlan çocugu var evde o yüzden farkında değiliz bence hiç bişey yapmasam bile akşama kadar düşünüyorum kaç tane oyuncağı tabağı bardağı topluyorum bişeyler döküyor bikac kez de evi süpür işte gezmemiş ve hareketsiz halimiz buKramp olmaya başladı.sikayetten kastım ağrım oluyor yürümekte zorlanıyorum.sanki yurursem kemiklerim kırılacak gibi hissediyorum.
Aynı şey bende de var cnm.yurumek çok zOrluyor beni.
Aynen oğlumda en son gün çarşı pazar gezmistik .bunda adım atsam kemiklerim kırılacak sanki bnm de kız bu gebelik.
Nefes darlığı bende de arada oluyor.konusurken fln yorulduğumu hissediyorum.tikaniyorum.
Canım TEMUdan gelenlerin kalitesini beğendim ben güzel.ben önü düğmeli aldım.
Bende oğlumda gexelik giymedim pijama giydim surekli. sezaryenliyim.o yüzden şimdi de gecelik koymadım.ama ilk kez doğum yapacaklar koymalı tabi.neyle rahat edecekler o anki duruma bağlı.
Genitalin ordaki kemikler catiymis canım.aynisinin tipkisi bana da oluyor.oglumda da oldu mu bukadar hatırlamıyorum ama kızım da hem fazla dagildim hem agirlastim şimdiden.yurumekte zorlaniyorum. oğlumda çarşı pazar en son gün gezdim yürüdüm..