Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Yok hiç korkma. Benimde ara ara oluyor öyle böyle sanki heran çıkacak gibi anlık baskı. Hatta bel ağrısı karın ağrısı yaşıyordum. Çok çok hafif lekelenmede olmuştu ama belli belirsiz. Sırtımın çok fazla ağrıdığını hatırlıyorum hepside doğum başlayınca olan şeylermiş. Ama hap etkisini gösteriyor kullandıkça rahatlatıyor. Benim tek bebekken böyle senin iki bebekte gayet normal bunları yaşaman çünkü biri dursa bir kıpır kıpırdır kesin. ilk zamanlar bende çok kafama takıyordum ama bunlar bizden Ayrılmayacak parçalar değil illa çıkacaklar belki erken belki zamanında. Erkende doğsalar artık Herşeyin çaresi var gerçekten yeterki anne de bebekte sağlıklı olsun. Grubumuz da bir ikiz annesi daha vardı erken doğum yaptı ama çokta sağlıklı doğdular diye hatırlıyorum durumları da iyiydi. Etkilemek istemediği için insan gruba aslında çok şey yazamıyor ama başına olumsuzluk gelince dertleşmek istiyor. Benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum. Ne zaman istersen yazabilirsin bana 🩶🥰
Allah razı olsun gerçekten , yüce Rabbim gönlünüzdekileri önünüze sersin 🥲😇. Eşim bile yüzün eskisi gibi aydınlanmıs noldu dıye sordu az önce nasıl gorunuyosam artık kaç gündür 😅 dedim bi kaç arkadaş ıcımı rahatlattı yazmadıgım yer kalmadı da çünkü forumda. Gerçekten çok yardımcı olundu hafifledim valla 😊

Merhaba , ben varım . 4 5 hafta geciktirdiler ikiz annesiyim ben de . Dozu normalden daha fazla aldım son zamanlarda. 25. Haftamda başladı sancılarım , 30. Haftamda doğum yaptım. Kaçıncı haftadasınız
Merhaba maşallah çok güzel gecikmiş.İnşallah bebekleriniz de siz de iyisinizdir. Tam 28 oluyoruz ama oğlan da kız da haftasından önde gidiyor. İnşallah biz de sizin gibi birkaç hafta dayanabiliriz. 🙏 tüp bebek gebesiyim ben hoca önce 28 i atlatalım demişti serklaj yapılacagı zaman cidden de 28de yakaladık durumu

Herkese hayırlı haftalar diliyorum . Görevimizin başındayız 😋 eliztoşuma sütleri sağılıyor❤️ bugün göreceğim kızımı umarım toparlamıştır 😻😻 geceden beri heyecandan uyuyamıyorum 💐
Sizin ağlak olmanız gerekirken siz gelip bizi ağlatıyorsunuz lohusalar 🥹🥹 Allahım hepimize yavrularımızın hep güzelliklerini sağlıkla görmeyi, yaşamayı nasip kısmet etsin 🙏🏻🤍 Allah bu heyecanları yaşamak isteyen herkese de sağlıkla, kolaylıkla nasip kısmet etsin 🙏🏻 İnsan bazen koşturmacaya dalıyor, hastane çantası, doğum, emzirme falan ama çok çok büyük bir güzelliğin tam ortasındayız çok şükür 🤍🧿

Herkese hayırlı haftalar diliyorum . Görevimizin başındayız 😋 eliztoşuma sütleri sağılıyor❤️ bugün göreceğim kızımı umarım toparlamıştır 😻😻 geceden beri heyecandan uyuyamıyorum 💐
Eliz hanımcığım selamlar saygılar efenim bi an önce sütlerinizle tombiş tombiş olup evinize dönünüz litfenn, anneniz sizi çok özlemiş biz de sizi merak ediyoruz 🧡

Merhaba maşallah çok güzel gecikmiş.İnşallah bebekleriniz de siz de iyisinizdir. Tam 28 oluyoruz ama oğlan da kız da haftasından önde gidiyor. İnşallah biz de sizin gibi birkaç hafta dayanabiliriz. 🙏 tüp bebek gebesiyim ben hoca önce 28 i atlatalım demişti serklaj yapılacagı zaman cidden de 28de yakaladık durumu
Ben serklajlı değildim ama hissetmediğim sancılarım varmış . Daha doğrusu ben bebek hareketi sanıyordum böyle burulma toplanma gibi hareketler. En son 20 gün hastanede yattım . Sancıları ağrı gibi hissedince aldılar bebekleri. 2 cm açıklıkla 3 hafta bekledim ama hep yattım bu süreçte hastanedeydim zaten . Hatta o nidicartı en son 11 tane içiyordum günde . İyi beslenin , bebeklere kilo aldırcak şeyler yedim ben tabi öndeyse bebekler doktorunuza danışın . Benim de tp bebek . İnşallah çok sağlıklı zamanında bir doğum yaparsınız. Kritik zamanı aştınız çok şükür bundan sonra her gün kâr 🤍🤍 bişi olursa özelden de yazabilirsiniz 🤍

X