Allah razı olsun gerçekten , yüce Rabbim gönlünüzdekileri önünüze sersin . Eşim bile yüzün eskisi gibi aydınlanmıs noldu dıye sordu az önce nasıl gorunuyosam artık kaç gündür dedim bi kaç arkadaş ıcımı rahatlattı yazmadıgım yer kalmadı da çünkü forumda. Gerçekten çok yardımcı olundu hafifledim vallaYok hiç korkma. Benimde ara ara oluyor öyle böyle sanki heran çıkacak gibi anlık baskı. Hatta bel ağrısı karın ağrısı yaşıyordum. Çok çok hafif lekelenmede olmuştu ama belli belirsiz. Sırtımın çok fazla ağrıdığını hatırlıyorum hepside doğum başlayınca olan şeylermiş. Ama hap etkisini gösteriyor kullandıkça rahatlatıyor. Benim tek bebekken böyle senin iki bebekte gayet normal bunları yaşaman çünkü biri dursa bir kıpır kıpırdır kesin. ilk zamanlar bende çok kafama takıyordum ama bunlar bizden Ayrılmayacak parçalar değil illa çıkacaklar belki erken belki zamanında. Erkende doğsalar artık Herşeyin çaresi var gerçekten yeterki anne de bebekte sağlıklı olsun. Grubumuz da bir ikiz annesi daha vardı erken doğum yaptı ama çokta sağlıklı doğdular diye hatırlıyorum durumları da iyiydi. Etkilemek istemediği için insan gruba aslında çok şey yazamıyor ama başına olumsuzluk gelince dertleşmek istiyor. Benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum. Ne zaman istersen yazabilirsin bana