2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Değişik bir yöntemmis:) deneyeyim bakalım. Küçük hanım yer belki.tesekkur ederim cevabın için :)

cnm ben bir gün haşlayarak bir gün omlet yaparak veriyorum. omlete bayılıyor. içine kaşar rendeleyip yapıyorum omleti. kahvaltılık ürünleri belki sevmiyor bebeğin. bizimki salatalık vs yiyor. bazen kahvaltıda tahıllı kahvaltılık ürünler var bebekler için onlardan veriyorum onları da seviyor. istersen bir dene. 7 tahıllı bebelac'ın hero'nun Hipp'in var.
sabah pekmezin içine ceviz rendeleyip ekmeği banıp veriyorum öyle dene istersen.

Canım bizimkinde biz yeme sıkıntısı yaşamadık. Pütürlere geçerken bizimki de öğürdü etti baya ama kusması olmadı.
Yumurtaya gelince ben bir güm haşlama bir gün omlet veriyorum. Omleti hazırlarken içine buğday ruşeymi ya da tam buğday unu koyuyorum. Biraz da peynir ve anne sütü.. Bayılarak yiyor :) hem de doyurucu oluyor. Son kalan parçaları da pekmeze banarak kombo yapıyorum çocuğa :)

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Senin durumun zor canım yaa ne çözüm olabilir bilemedim biz klasik blw işte koyuyorum zeytin peynir salatalık önüne o yiyor takılıyor yumurtayı da haşlayıp kendim yediriyorum yumurtayı kendi yiyemiyor ya da kaşarlı omlet yapıyorum onu yiyebiliyor pankek yer gibi

Pankek denedin mi?

Bu arada gözlükle arası nasıl bebişin

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum. ben kızımın yürümesine engel oldum kullandigimiz bandajdan dolayı 1 aydır ama maalesef ise yaramadi sol kalçada gelişim problemi var ve kemik gelişimi için yoğurt gibi süt ürünleri kullanmam gerekiyor onada kanda alerji değerlerimiz çok yüksek çıktı şimdi cilt testini bekliyoruz süt ürünleri yerine ne kullanabilirim bilginiz önerimiz varmı böyle bir sorun yaşayan

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???
Merhaba, bizim aile hekimi evlenmeden önce yapılması gereken testlerde talesemi testini zorunlu olduğu halde gözden kaçırmış ve biz bebek dusunuyorken esimin talesemi taşıyıcısi olduğunu öğrendik. O ay mens olmadım ve acil kadın doğuma gittim ki gebeyim. Bende polikistik over var ve gebeligime sevinememistim bile! Kadin doğum hemen test istedi ve her iki doktor da kesinlikle olmaması gerekiyordu dedi. Tüp bebek yapmamizi önerdi. Hatta zorunlu dediler. Şükür ki bende çıkmadı.

Doktor tanıdıkti. Klinikte talesemi hastalarıni gördüm. Heleki çocukları içim cız etti. Bence tüp bebekte senin bebeğin ve normalden hiç farkı yok, riske girmeyin canım.

Aaa işe yaramadı mı yaa tuh canım.. ee ne olacak nasıl bir tedavi olacak?

Ben bilmiyorum süt ürünlerinin alternatifi nedir

Çok geçmiş olsun. Gidişat nasıl ki? Dr un ne diyor? Minigin de hareketlendi değil mi...Allah şifa versin inşallah...

Çok geçmiş olsun. Gidişat nasıl ki? Dr un ne diyor? Minigin de hareketlendi değil mi...Allah şifa versin inşallah...
Tesekkur ederim canım Durdurmak mümkün değil bandaj kullanmasak şimdiye yürümüştü 6 ay sonra kontrol diyorlar ama 6 ay uzun bir zaman vakit kaybı gibi geliyor bana yeni bir Dr buldum birde onunla görüşmek istiyorum

Aaa işe yaramadı mı yaa tuh canım.. ee ne olacak nasıl bir tedavi olacak?

Ben bilmiyorum süt ürünlerinin alternatifi nedir
Maalesef canım işe yaramadı tedavi kontrol diyorlar başkada birsey demiyorlar kemik gelişimi içinde süt yoğurt yemesi gerekli kafam karışık anlayacağın

Kesinlikle çok uzun. O kadar hızlı büyüyorlar ki! Araştıran annesin, çok iyi yapıyorsun. Tebrik ediyorum. Böyle bir anne inşallah bu süreci en az zararla atlatır...

Bu yöntemi sabah denedim.icine azıcık tereyağı kattim yoğurdum yedi yarısını.bir iki zeytin o kadar .İse yaradı sağol :)

Yok canım pankek denemedim.nasil yapıyorsun kızı n yiyor mu onu.
Gözlüge tahminimden kış sürede alıştı .Ama daha burun kemiği yüksek değil ya iz falan oluyor baya.onun dışında iyi:)
Yaklaşık bir ay sonra kontrole gidicez.
Senin gebeliğin nasıl gidiyor,kaç haftalık oldun?

Oo maşallah bebeğine:)
Pekmezin tadını nedense sevmiyor galiba. Oguruyor her verdiğimde.salatalik falan öyle yiyemiyor maalesef ya.Sert şeyler de illaki midesi bulanıyor.bende zaten zar zor yedirdim aman kusmasin diye ustelemiyorum.
Kahvaltılık ürünler dedigin hani sicak suyla karıştırınca muhallebi gibi oluyor onlardan mi diyorsun?

Maalesef canım işe yaramadı tedavi kontrol diyorlar başkada birsey demiyorlar kemik gelişimi içinde süt yoğurt yemesi gerekli kafam karışık anlayacağın
Canım yaz geliyor ya güneşlenmesi de iyi gelir herhalde kemikleri için.d vitamini ya hani.uzuldum bebeğine. İnşaallah bir an iyileşir.

Kesinlikle çok uzun. O kadar hızlı büyüyorlar ki! Araştıran annesin, çok iyi yapıyorsun. Tebrik ediyorum. Böyle bir anne inşallah bu süreci en az zararla atlatır...
Teşekkür ederim ederim canım her anne evladi icin araştırır inşallah ne kadar erken olursa o kadar iyi olacak 1,5 aylıkken başladık bu zamana kadar düzelir diye diye 11. ayimiz bitiyor

Canım yaz geliyor ya güneşlenmesi de iyi gelir herhalde kemikleri için.d vitamini ya hani.uzuldum bebeğine. İnşaallah bir an iyileşir.
İnsallah geçer canım Çok şükür evim güneş alıyor mümkün olduğunca balkona parka çıkarmaya çalışıyorum biraz daha duzelse sahilde kumda işe yarar diye düşünüyorum ama burda bir günde 4 mevsim yaşayabiliyoruz

Teşekkür ederim ederim canım her anne evladi icin araştırır inşallah ne kadar erken olursa o kadar iyi olacak 1,5 aylıkken başladık bu zamana kadar düzelir diye diye 11. ayimiz bitiyor
Cnm Prof.dDr Adnan Yükseli' tavsiye ederim. En azından bi muayene ettir, fikrini al. Hem çocuk nöroloji uzmanı hem çocuk doktoru. Gelişim açısından da öneri verir. Bebeğin geri kalmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…