-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.981
cnm bana da az geldi gibi. Ya da bizim oğlan çok yiyor.Kızlar bugün kızımın bu saate kadar yediklerini yazayım, sizce yeterli mi, aç kalmış mi? Bakicimizin dediğine göre:
08.00: emzirdim
09.00: kahvaltı
Bir yumurta sarisi
Cici parmak kadar kaşar
1tatli kaşifi lor
Birer çay kaşığı tahin ve pekmez
Bir zeytin
60cc kuşburnu
10.30: 60 cc anne sütü
11.00: 1tam ceviz ve 2 badem
12.30: 30 cc anne şutu
14.30: bi kase yoğurt
Bunları 16 ya kadar bu sırada vermiş. Benim rutinim bu değil, bundan çıkmış çok sinir oldum. Ayrıca çocuğun aç kaldığını düşünüyorum, sonuçta adam akıllı gün boyu sadece kahvaltı yapmış o kadar. Yani sut doyurmuyor ki artık! Zaten süt de içmiyor! Yiyen bi çocuk, bi çorba yapmamış!!! Oturdum ağladım...kızımi biraktigim icin çok üzülüyorum...minicik bebek, insan bi çorba yapmaz mı ya!
Maşallah canım seninki çok güzel yiyormuş. Benim kızım normalde seninki kadar yemiyor ama dediğim kadar da az yemiyor. Bugün gayet güzeldi. Bakıcı ile konuştum ve takipteyim. İnşallah tekrar etmez. Zaten bebeğimin durumundan anlıyorum.cnm bana da az geldi gibi. Ya da bizim oğlan çok yiyor.
Kahvaltı öğününde problem yok da diğer öğünler az bence.
Bir de artık bebekler 10 ayını bitiriyor. 3 4 saatte 1 doyurabilir kızını (3 ana 3 ara öğün)
Sabah 7'de 120 cc mama (10 kadar uyku)
10.00 kahvaltı (yumurta peynir zeytin pekmez ceviz ve 1 kase tahıllı kahvaltılık)
12.00 bir kase yoğurt
13.30 bir kase çorba bir kase bulgur pilavı veya köfte menü yapıyoruz. 1 dilim kıtır bebe ekmeği evde ne yemek varsa daha doğrusu.
15.00 meyve saati
17.30 yine ana öğün yemeklerden (2 kaseye yakın) 1 dilim kıtır bebe ekmeği
19.00 bisküvi saati
22.00 120 cc mama ve uyku
Bizim de böyle
Bu arada
9ay
Emy
HK
Superselma
Zeyzey bunlar neredeler.zeyzey devamlı yazıyordu.
Maşallah ona bir işarettir canım mutlaka ama neBebeğin amuda kalkması herhangi bir şeye işaret mi?
Benim kız sürekli amuda kalkıyor bugün
Maşallah ona bir işarettir canım mutlaka ama ne
Senin kız hafif ya hareketleri çıtır çıtır yapar yakında
Evet kilo iyi birşey değil ama dediğin gibi daha yaşına girmemiş, yürümeye başlamamış çocuğa ne diyeti. Çocuk kendisi normal bir şekilde yürüyüp oyun oynamaya başladığında da kilosu aşırı ise tabiki önlem almak lazım ama şimdi banada saçma geldiMaşallah canım seninki çok güzel yiyormuş. Benim kızım normalde seninki kadar yemiyor ama dediğim kadar da az yemiyor. Bugün gayet güzeldi. Bakıcı ile konuştum ve takipteyim. İnşallah tekrar etmez. Zaten bebeğimin durumundan anlıyorum.
Ben daha kontrole gidemedim. Seninki gibi dikkat et der mi ki? 8.ayda 10.2 idi. Bebekte diyet uygulamak bana saçma geliyor. Benimki normal yiyor zaten. Benim sütum yarıyor bence. Emzirmeyi de kesemem.
:) tabi daha bilmiyorlar ki nereden zarar gelecek kıyamam ben ona ama çok tatlı oluyordur yaaaEheh evet cnm 8 kilo oldu mu olmadı mı bilmiyorum en son 7.600 dü minnoş :) ama boyunu 70 e ulaştırdık Allah a şükür :)
Amuda kalktıkça ödüm kopuyor kafa üstü düşecek diye
:) tabi daha bilmiyorlar ki nereden zarar gelecek kıyamam ben ona ama çok tatlı oluyordur yaaa
Amin canım amin. Benimki hiç durmuyor yerinde ne sersem fayda etmiyor yani:) tv ünitesi, koltuk, kalorifer petekleri, kapı nereyi bulursa tutunup kalkıyor. İnşallah sizinkinde işe yararÖyle canım Allah bağışlasın evlatlarımızı şu eva mat var ya ondan serdik yere bakalım umarım darbeyi azaltıyordur
Amin canım amin. Benimki hiç durmuyor yerinde ne sersem fayda etmiyor yani:) tv ünitesi, koltuk, kalorifer petekleri, kapı nereyi bulursa tutunup kalkıyor. İnşallah sizinkinde işe yarar
:)) Misafir gelecek derlerBebeğin amuda kalkması herhangi bir şeye işaret mi?
Benim kız sürekli amuda kalkıyor bugün
Yok hayır olmamıştı.ama normal de regl döneminde çok sancim olur.Kızzzz ben 1. Cide öldüm dirildim. 1 ay sonra bile fenaydim.peki ilk gece .adet ağrısı çok çektim ben sen de olmjusmyydu
Maşallah hareketli bir bebek .İşin zor valla benim kız da aynı oyle.bugun evdeki merdivenin koruyucu parmaklıklar i var tutup tutup basamağa çıkıyordu.oturdugu yerde bile sabit hiç durmaz popo üstü 360 derece döner:) bizim ev de zaten ilk çocuğmda n kalan güvenlik önlemleri mevcut hala çıkartmadı m.cekmeceler, prizler hep güvenlik kilitli.yoksa çekip parmağıni kesinlikle sıkıştırır.unite çekmece var bir sürü.bebekleron artık zor zamanlari ama en tatlı zamanları.hele bir yurusunler birde o zaman görün.dolaplarin icinde mı bulirsunuz:) yoksa masa ,koltuk tepelerinde mı Allaahh:)) kızım resmen nerdeyse iki yaşına kadar konsol ve masanın üstünde yaşadı yaa:))Amin canım amin. Benimki hiç durmuyor yerinde ne sersem fayda etmiyor yani:) tv ünitesi, koltuk, kalorifer petekleri, kapı nereyi bulursa tutunup kalkıyor. İnşallah sizinkinde işe yarar
:) yandık desene. Oyuncakları bıraktı canım resmen hiç dönüp bakmıyor. Dediğin gibi olacak anlaşılan. Bizde güvenliği artıracağız özellikle primler. Hem hareketli hem inatçı. Bazen tv ünitesinde fln uzaklaştırdığımda kucağımda yay gibi gerilip inmeye uğraşıyor. Sağlam tutmasam atacak kendini yere.Maşallah hareketli bir bebek .İşin zor valla benim kız da aynı oyle.bugun evdeki merdivenin koruyucu parmaklıklar i var tutup tutup basamağa çıkıyordu.oturdugu yerde bile sabit hiç durmaz popo üstü 360 derece döner:) bizim ev de zaten ilk çocuğmda n kalan güvenlik önlemleri mevcut hala çıkartmadı m.cekmeceler, prizler hep güvenlik kilitli.yoksa çekip parmağıni kesinlikle sıkıştırır.unite çekmece var bir sürü.bebekleron artık zor zamanlari ama en tatlı zamanları.hele bir yurusunler birde o zaman görün.dolaplarin icinde mı bulirsunuz:) yoksa masa ,koltuk tepelerinde mı Allaahh:)) kızım resmen nerdeyse iki yaşına kadar konsol ve masanın üstünde yaşadı yaa:))
Çok sevindim umarım hep böyle giderde düzelir en kolay şekildeBu arada ikinci gündu bugun gözlük lu hayatımızda.
Maşallah beklediğim kadar zor olmadı alışması .İlk gün hem küçük hem büyük kizim devamli çıkartma eğiliminde bulundular :) ama bugün hiç ellemedi büyük küçük demeden arada bir.demek ki iyi görüyor gözlükle.
Pembe lokum nasıl gidiyor hamilelik canim.takvimde ki hafta doğru mu ya o kadar oldun mu :) üç hafta sonra ogrenebilirsin demek ki cinsiyetini:)
Ay ben de çok merak ediyorum :) sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah... Benim mens döngüm henüz başlamadı. O yüzden gebe kalkamiyorum. Bazen kızım zorladığı zaman ikinci zor gibi geliyor ama sana çok ozeniyorum. Vakit aralığı açıldıkça ikinci bebek düşüncesi uzaklaşıyor sanki!..Doğru cnm evet benim doktorum 16 haftalıkken cinsiyet söylüyor ama ondan önce söylemiyor :)