Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
canım o iyi bir ilaçtır. güven ona benim doğumun kasilmalarim başlamıştı rahim sıfırlanmışti ilaç etki etmedi senin durumunda eder. o yuzden daha doğum başlamadı etki eder diyorum. rahat 4 haftan var bence kabız olma enfeksiyon kapma soğan sarımsak kavur ye iyi olacaksınız korkma 😇😇😇
Hepimiz iyi olalım ya valla Allah razı olsun 🙏🙏🥲

Kızlar benim moralım düzelmiyor ya oğlan asagıda hareket ettikçe aglayasım gelıyor iyice gerilmeye de basladım kendımı sakinleştirmeye calısıyorum ama olmuyor.. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanan , kullanmıs tanıdığı olan var mı? Erken doğumu gecıktırmek için günde 4 kullanıyorum ilacı ne kadar gecıktırıyor bilmiyorum en azından 32 leri gorebılseydık 😔
Ben kullandım canım kızımda 3 hafta boyunca. Korkutmak istemiyorum seni ama bende aşırı kalp çarpıntısı yaptı ve çocuğun gelişimi durdu. Herkeste aynı şey olmaz belki zaten gelişimi doğumu durdurdukları için durmuştur bilmiyorum doktor değilim seni korkutmak istemiyorum. Ama ben tam ilacı bıraktığım gün doktor gelişimi 3 haftadır ilerlemiyor yarın sezaryene alıyorum dedi. Boyu kilosu 34 ile uyumluydu 37de aldığında.

Ben kullandım canım kızımda 3 hafta boyunca. Korkutmak istemiyorum seni ama bende aşırı kalp çarpıntısı yaptı ve çocuğun gelişimi durdu. Herkeste aynı şey olmaz belki zaten gelişimi doğumu durdurdukları için durmuştur bilmiyorum doktor değilim seni korkutmak istemiyorum. Ama ben tam ilacı bıraktığım gün doktor gelişimi 3 haftadır ilerlemiyor yarın sezaryene alıyorum dedi. Boyu kilosu 34 ile uyumluydu 37de aldığında.
Çok teşekkür ederim cevapladıgın için inşallah ikiniz de iyisinizdir 🙏. Ben bir yan etki yasamadım henüz inşallah bir kaç haftayı sağ salim atlatabiliriz 🙏

Yuvalama, birçok anne adayının yeni bebekleri için evlerini (veya "yuvalarını") hazırlarken sahip olduğu doğal içgüdüdür. Yuvalama, genellikle ani bir enerji patlaması ve bebeklerinin gelişine temizlik, düzenleme ve hazırlık yapma konusunda karşı konulamaz bir dürtü gibi görünür.

Yuvalama, birçok anne adayının yeni bebekleri için evlerini (veya "yuvalarını") hazırlarken sahip olduğu doğal içgüdüdür. Yuvalama, genellikle ani bir enerji patlaması ve bebeklerinin gelişine temizlik, düzenleme ve hazırlık yapma konusunda karşı konulamaz bir dürtü gibi görünür.
Aha bu ben işte 😅

Bende de var siteye her daire için kiler gibi birsey yapılıyor onu bekleyemiyorum yaa bitse de biran önce fazlalıkları oraya indirip odayı hazırlamak istiyorum. Her yeri temizlemek ama yapamam k8 o yuzden hersey gözüme batiyor

Bende bu gece hangi koltukta mayışsam diye plan yapıyorum senin enerjinden babada nasip etsin rabbim 🙏😂
😂😂😂yok bacım seninkinden bana lazı asıl😄
Ahahah böyle bir şey mi var? Ben de diyorum neden manyak gibi evi kırklamayı düşünüyorum. Evden torba torba eşya attım ki ben zor eşya atarım, şimdi dolap içlerine sardım aklımda fikrimde sürekli toplamak var 😅 diyorum ki hayırlısıyla şubat gelse de evin yerlerini kendim elle bir silsem şimdi ya kadın siliyor ya da ben vileda Geçiyorum ama bie türlü rahatlamıyorum son 3-4 haftadır
Evet canım yuvalama imiş adı:) bana oğlumda da olmuştu. Yüksek ostrojenden olabilir. İyi yapmışsın ev elden geçmiş olmuş işte. Fazlalıklar çıkmış rahatlarsın 😄ama viledeyla da geçme abartma 😂yalamıyoruz sonuçta yerleri tozu gitsin yeter
Ne yani böyle bişey var mi gebelikte ? Dalga mı geçiyorsun 😅 Bende de var son zamanlarda eksik tamamlama , derleme toparlama , düzenleme 😒 normalde çok rahatımdır da ondan şaşırdım
Aynen aynen yuvalama. Ciddiyim yaz bak Google’a. Güzel aslında ev bi elden geçmiş oluyor. Anaclıgımız ortaya çıkıyor 😄
sen guzelsin yaaa massqllah Rus geni bende olabilir mi acaba anne tarafım sarışın mavi gözlü doğu karadenizliyim. güzel gidiyorum bence de hepimiz sağlıkla girelim doğumlar e zaten suskoydum en azından daha arttirmamis oldum çok şükür.
Verirsin ya iki hamilelikten sonra düzen tutturursun hele doğsun bebiş birkaç ay geçsin. Akıllı kadınsın halledersin sen katerina😄
Çok geçmiş olsun. Büyük bir sorun olmadan geçer inşallah. Ne demek olduğunu bile yeni öğrendim. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar.

Oğluşumun tekmeleri gittikçe güçleniyor. 🩵
Nasıl mutlu oluyorum biyandan da endişe panik. Nasıl bakıcam nasıl besliycem ya boğazına kaçarsa nasıl yıkıycam ya hasta olursa 🥹 hastaneye koşarım ben heralde alışana kadar bol bol 🙈 Kayınvalide full destek vericem diyor bakalım umarım çabuk alışırım.
Rahmetli annecimde keşke görseydi kızının anne olacağını. Nur içinde yatsın. 🙏🏻
Çabuk endişen normal annesin. ☺️ hepsi hallolacak iki günde öğreneceksin inan. Bebiş öyle güzel öğretiyor ki :) zaten yatıyorlar genelde acıkmaya kalkıyorlar ilk birkaç gün. Annen nurlar içinde yatsın😔🙏
Kızlar benim moralım düzelmiyor ya oğlan asagıda hareket ettikçe aglayasım gelıyor iyice gerilmeye de basladım kendımı sakinleştirmeye calısıyorum ama olmuyor.. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanan , kullanmıs tanıdığı olan var mı? Erken doğumu gecıktırmek için günde 4 kullanıyorum ilacı ne kadar gecıktırıyor bilmiyorum en azından 32 leri gorebılseydık 😔
Kaç hafta oldun canım. Bebekler kaç kilo şu an. Yani endişeleri o kadar haklı buluyorum ki daha önce dediğim gibi annesin o bile başlı başına yeter. Yat dinlen elinden geldiğince. Yavaş hareket et yorma kendini. İnş görürsün 32 yi devir de biraz rahatlarsın belki. Hastane şartları iyi artık güzelce büyüyor bebekler inş hiçbir şeye gerek kalmaz da sağlıkla kucağına al 🙏

Bende de var siteye her daire için kiler gibi birsey yapılıyor onu bekleyemiyorum yaa bitse de biran önce fazlalıkları oraya indirip odayı hazırlamak istiyorum. Her yeri temizlemek ama yapamam k8 o yuzden hersey gözüme batiyor
ay o ne güzel bir şey yaaaa😩her eve lazım.sen yapma ağır iş aman dur:) düzenle ufaktan. Sen de bi devir 32 yi sonra sal:)

ay o ne güzel bir şey yaaaa😩her eve lazım.sen yapma ağır iş aman dur:) düzenle ufaktan. Sen de bi devir 32 yi sonra sal:)
yok bebito yapmam içimdeki dürtü ama o yönde. 32 34 36 bunlara yaklaşmak adım adım çok güzel hepsini de devirecegiz oglusla

yok bebito yapmam içimdeki dürtü ama o yönde. 32 34 36 bunlara yaklaşmak adım adım çok güzel hepsini de devirecegiz oglusla
Erkek çocuğu aşkı da başka yaa 🥹 hayran hayran bakardı hep. Şimdilerde öyle korumacı. Ağır kaldırtmıyor dışarıda poşet taşıtmıyor büyüyor bi yandan bi yandan hala bebek gibi. Dün yürüdük biraz anne yorulduysan koluma gir yaslan bana diyor kopek geliyor merak etme ben varım diyor 🥹🥹🥹

Erkek çocuğu aşkı da başka yaa 🥹 hayran hayran bakardı hep. Şimdilerde öyle korumacı. Ağır kaldırtmıyor dışarıda poşet taşıtmıyor büyüyor bi yandan bi yandan hala bebek gibi. Dün yürüdük biraz anne yorulduysan koluma gir yaslan bana diyor kopek geliyor merak etme ben varım diyor 🥹🥹🥹
cok sanslisin canim arkadasim ayyyy ne güzel hissettirir o işte yaaa 🫠🫠🫠duygulandımmm 😇😇

Çok geçmiş olsun. Büyük bir sorun olmadan geçer inşallah. Ne demek olduğunu bile yeni öğrendim. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar.

Oğluşumun tekmeleri gittikçe güçleniyor. 🩵
Nasıl mutlu oluyorum biyandan da endişe panik. Nasıl bakıcam nasıl besliycem ya boğazına kaçarsa nasıl yıkıycam ya hasta olursa 🥹 hastaneye koşarım ben heralde alışana kadar bol bol 🙈 Kayınvalide full destek vericem diyor bakalım umarım çabuk alışırım.
Rahmetli annecimde keşke görseydi kızının anne olacağını. Nur içinde yatsın. 🙏🏻
Merak etme zamanla öğreniliyor herşey. Çocuklarla birlikte bizlerde büyüyoruz. Çocuk ah dese hastanedeydik. Ama alıştık.

Selam kızlar. Özellikle kız bebisi olanlar sizinkilerde bu aralar durgunlasti mi. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama minik vuruşlar yapıyor sert hareketler yapmıyor bende ister istemez endişeleniyorum. Sizde durumlar nasil. Bu bebisler hep korkutuyolar bizi 😞

X