Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kardeşimin önerisi ile Bebebao aldım, hiç kullanılmamış ikinci el buldum 600 TLye 🙏🏻 manuel elle sağım çok uğraştırıcı diye tercih etmedim
papatya113 papatya113 bende bebebao aldım kuzum.ınsallah ıyıdır,geldı baktım ıyı duruyor ama kullanmadan bısey dıyemıyorum.kasım ındırımınden 1.200 gıbı bır fiyata aldım bende

Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası 1 lt

#reklamdeğil
Çok iyi oldu bu canım çok teşekkür ederim 🥰

Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası 1 lt

#reklamdeğil
Açılırsa buna da bakın bide kolonya da var atım

Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası Yedek Şişe 1 Lt X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kolanya buda 🤍

Bende bundan var sıfır duruyor şimdi oğlım için karyolaya çevircem bebekken yatmadı yatamadı döndüğü zaman yada kendi kendine tutunup ayaklandığı zaman beşikten kendini kaç defa atarken yakaladım park beşik candır bence, koruyucu minder almanızı tavsiye ederim döndükçe başını çarpıyor ediyor
Ben zaten oda ayıracak kadar hale gelene kadar beşiği anne yanı gibi yataga sıfır kullanmayi düşünüyorum baktım ayaklandı ona göre bir şey düşünürüm madem öğrenmem iyi oldu 😅😅 lastikli çarşaf alez vs için şu ölçü daha iyidir dediğin var mı ona göre bakayim bari 🥰

Kurdela 🤪 ben bu şeylerden alıp bi matbaya da isim yazdırmayı düşünüyorum
Böyle de güzelmiş canımm etiket kendimiz hazırlayıp kırtasiyeden etiket şeklinde çıkarabilir miyiz acaba ya ben kendim tasarlayabiliriiimm

X