Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

😂😂😂yok bacım seninkinden bana lazı asıl😄

Evet canım yuvalama imiş adı:) bana oğlumda da olmuştu. Yüksek ostrojenden olabilir. İyi yapmışsın ev elden geçmiş olmuş işte. Fazlalıklar çıkmış rahatlarsın 😄ama viledeyla da geçme abartma 😂yalamıyoruz sonuçta yerleri tozu gitsin yeter

Aynen aynen yuvalama. Ciddiyim yaz bak Google’a. Güzel aslında ev bi elden geçmiş oluyor. Anaclıgımız ortaya çıkıyor 😄

Verirsin ya iki hamilelikten sonra düzen tutturursun hele doğsun bebiş birkaç ay geçsin. Akıllı kadınsın halledersin sen katerina😄

Çabuk endişen normal annesin. ☺️ hepsi hallolacak iki günde öğreneceksin inan. Bebiş öyle güzel öğretiyor ki :) zaten yatıyorlar genelde acıkmaya kalkıyorlar ilk birkaç gün. Annen nurlar içinde yatsın😔🙏

Kaç hafta oldun canım. Bebekler kaç kilo şu an. Yani endişeleri o kadar haklı buluyorum ki daha önce dediğim gibi annesin o bile başlı başına yeter. Yat dinlen elinden geldiğince. Yavaş hareket et yorma kendini. İnş görürsün 32 yi devir de biraz rahatlarsın belki. Hastane şartları iyi artık güzelce büyüyor bebekler inş hiçbir şeye gerek kalmaz da sağlıkla kucağına al 🙏
2 hafta önce 1kilo üstüne cıkmıstı ikisi de 28 olduk ama biraz önden gidiyor ikisi de çarşamba günü gorecegız nasıpse. Evet 32 yi devirmiş olsam daha da rahatlamıs olacagım gerçekten. Çok güzel destekler aldım buradan valla Allah razı olsun hepinizden 🙏

Çok geçmiş olsun. Büyük bir sorun olmadan geçer inşallah. Ne demek olduğunu bile yeni öğrendim. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar.

Oğluşumun tekmeleri gittikçe güçleniyor. 🩵
Nasıl mutlu oluyorum biyandan da endişe panik. Nasıl bakıcam nasıl besliycem ya boğazına kaçarsa nasıl yıkıycam ya hasta olursa 🥹 hastaneye koşarım ben heralde alışana kadar bol bol 🙈 Kayınvalide full destek vericem diyor bakalım umarım çabuk alışırım.
Rahmetli annecimde keşke görseydi kızının anne olacağını. Nur içinde yatsın. 🙏🏻
Allah hepimizin yardımcısı olsun, bir şekilde öğreneceğiz inşallah annenizin de mekanı cennet olsun🙏🏻
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 Kız ile oğlan içeride savasıyolar dısarı çıkmak için. Normalde kızım baya yukarıda kalıyordu fark edıyorum ki karnım asagı doğru ınıyor net sekılde . Oglanı da resmen cıkıs yapacak gibi hissediyorum bu yuzden de hiç bişeye konsantre olamıyorum ki 😞 Etrafımda hiç ikiz gebelik yasayan da yok erken doğum yapan da bu ilacı kullanan da haliyle inşallah bir kaç hafta daha dayanabiliriz 😔
İçinizi ferah tutun ve bol bol dua edin biz de sizin için dua edeceğiz. Allahın izniyle hiiiç bir sorun yaşamadan olması gereken zamanda dünyaya gelecekler
Yuvalama, birçok anne adayının yeni bebekleri için evlerini (veya "yuvalarını") hazırlarken sahip olduğu doğal içgüdüdür. Yuvalama, genellikle ani bir enerji patlaması ve bebeklerinin gelişine temizlik, düzenleme ve hazırlık yapma konusunda karşı konulamaz bir dürtü gibi görünür.
Ayy ben de diyorum normalde böyle duygularım yoktu hamilelik başında neden böyleyim demek ki kızım gelmeden evi toplatıyo bana😅
Selam kızlar. Özellikle kız bebisi olanlar sizinkilerde bu aralar durgunlasti mi. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama minik vuruşlar yapıyor sert hareketler yapmıyor bende ister istemez endişeleniyorum. Sizde durumlar nasil. Bu bebisler hep korkutuyolar bizi 😞
Benim sürekli değişiyor hareket seviyesi ve yeri bazen içimde durmuyor bazen gögsümü ağrıtacak kadar vuruyor bazen de sadece bir buradayım anne sakin ol dermiş gibi azıcık vuruyor. Hatta geçen hafta buraya ben de yazdım, içinizi ferah tutun ama stres yaparsanız da doktorunuza sorun ya da gidin boşuna kendinizi yormayın. Normal diye biliyorum ama insan öyle sakinleyemiyor.

2 hafta önce 1kilo üstüne cıkmıstı ikisi de 28 olduk ama biraz önden gidiyor ikisi de çarşamba günü gorecegız nasıpse. Evet 32 yi devirmiş olsam daha da rahatlamıs olacagım gerçekten. Çok güzel destekler aldım buradan valla Allah razı olsun hepinizden 🙏
Benim kuzenimin 32. Haftada ikiz doğdu ve küveze bile girmediler maşallah şimdi 5 yaşındalar ve çok sağlıklılar o da sizin gibiydi son haftalarda hiç sıkmayın canınızı dua edin bol bol ve dinlenin. 2 bebekle sonrası zor olacak

Allah hepimizin yardımcısı olsun, bir şekilde öğreneceğiz inşallah annenizin de mekanı cennet olsun🙏🏻

İçinizi ferah tutun ve bol bol dua edin biz de sizin için dua edeceğiz. Allahın izniyle hiiiç bir sorun yaşamadan olması gereken zamanda dünyaya gelecekler

Ayy ben de diyorum normalde böyle duygularım yoktu hamilelik başında neden böyleyim demek ki kızım gelmeden evi toplatıyo bana😅

Benim sürekli değişiyor hareket seviyesi ve yeri bazen içimde durmuyor bazen gögsümü ağrıtacak kadar vuruyor bazen de sadece bir buradayım anne sakin ol dermiş gibi azıcık vuruyor. Hatta geçen hafta buraya ben de yazdım, içinizi ferah tutun ama stres yaparsanız da doktorunuza sorun ya da gidin boşuna kendinizi yormayın. Normal diye biliyorum ama insan öyle sakinleyemiyor.
Evet benimde zaman zaman hareketlerinde azalma oluyordu önceden de ama büyüdükçe sanki daha çok hareketlerini hissederim diye düşündüğüm için ondan bir endiselendim. Teşekkür ederim cuma günü kontrolüm var zaten inş her şey yolundadır 🙏

Yuvalama, birçok anne adayının yeni bebekleri için evlerini (veya "yuvalarını") hazırlarken sahip olduğu doğal içgüdüdür. Yuvalama, genellikle ani bir enerji patlaması ve bebeklerinin gelişine temizlik, düzenleme ve hazırlık yapma konusunda karşı konulamaz bir dürtü gibi görünür.
Ay evet bu bizim evdede oldu 🤣 ama benden çok eşimde oldu hahah
Başak burcu bir bey olduğundan sanırım.
Biz bebek odasını boşaltınca tabi bütün düzenimiz değişti. Yeni dolap yaptırdık kendimize falan. Baya düzen hazırlık oldu yani. Çok güzel çok heyecanlı 😍

Canım ooo maşallah bayağı büyümüş ikisi de 🥰nerdeyse okula başlayacaklar ☺️🙏 şaka bi yana cidden kiloları iyi

Sucuklar anne yapımı:) peynir keçi peyniri. Sebzeler ilaçsız tarımdan. Çay ise her gün değişik bir bitki demliyorum. Fotoda yok biraz da kırmızı lahana turşusu koydum sirkesiz ama sadece tuzla yapılan. Ekmek yok sıfır. Zor bitirdim. Şimdi çay ve kahve ikisi önümde bi ondan bi ondan içiyorum :) öğleden sonra kontrole gidcz bakalım biz kız ne alemde. Kız istedik biraz oturaklı olur diye ama bu abisinden daha hareketli valla bakalım doğunca da böyleyse işimiz var 😀
IMG_3435.jpeg

Aminn inşallah destekleriniz için çok çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun ayagınıza taş değmesin inşallah 🙏
Cümlemizin canım benim.
Selam kızlar. Özellikle kız bebisi olanlar sizinkilerde bu aralar durgunlasti mi. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama minik vuruşlar yapıyor sert hareketler yapmıyor bende ister istemez endişeleniyorum. Sizde durumlar nasil. Bu bebisler hep korkutuyolar bizi 😞
Benim erkek ilkim kızdı hareketleri daha azdı. Bu baya hareketli 2 hafta durgunlaştı doktora koştum hemen korkma normal bazen durağan oluyor gün içinde hareketlerini hissediyorsan tamam demişti. Büyüme atakları geçiriolar. Uykuları oluşuyor. Bazen onlarda yorgun olabiliyorlar.

X