Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Biz de bugün nevresimleri vs yıkıcaz artık, kuruyunca da yatağı kurarız gibimm
Ben de ahsap anne yanı aldım haftasonu geldi. Esim odaya böyle yatırmış tövbe yarebbim mezar gibi bakınca ürperiyorum daha kurmadı odanın kösesinde tabut gibi duruyor😂😂

Eklentiler

• IMG_2229.jpeg
    IMG_2229.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 27
Spinal ve epidural aynı şey mi ? Bir kes dış gebelikten ameliyat olmuştum genel anestezi ile çıkarken alerjim olduğu söylendi. Ama tam olarak neye alerjim var bilmiyorum. Muhtemelen penisiline. Bu durumda olan var mı ekstra korkuyorum
ben aynı diye biliyorum ama doktoruna sormanda fayda var tabi herhangi bir problem olmaması adına

Siyatik de diyorlar internetten bakmıştım çok yaşayan var. Ağrıları hafifleten egzersizler de var hatta youtube da falan.
erken doğum riski yüzünden egzersiz yasak bana :KK43: ancak haftaya hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. inşallah çoluk çocuğa karışcaz diye sakat kalmayız.

Kedo anaları bir sorum olacak bebetolar doğmadan tüy kısaltması vs yaptırdınız mı kedolarınıza benim tüyleri çokkk dökülüyor bir çare bulmam gerek 🙄 tüylerini kısaltmak bir çözüm değilse kısaltmak istemiyorum tribe giriyor yavruşum çünkü
biz hiçbir kısaltma vs yapmadık. sadece 1.5-2 ay mümkün olduğunca dikkatli olucaz ve uzak tutucaz onun dışında önlemimiz yok. doktora da sorduk merak etmeyin ilk günler sadece aşırı temas olmasın yeter dedi.

37+5 ten selamlaar. Yarınki doktor kontrolumu bugün 1e cektiler. Sona dogru yaklaştıkca beni heyecan bastı iyicene ☺️ hem bir an önce gelsin istiyorum bebek hem de zaman gecmesin istiyorum bir tuhaf ruh hali içine girdim korkmaya başladım galiba😀
Bende 37+2 yim. Cuma günü kontrolüm var. İçimden bir ses gelicek bu haftasonu diyor. Bu yüzden bende bir yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum. Tuhaf bir ruh halindeyim. 😌

Bende 37+2 yim. Cuma günü kontrolüm var. İçimden bir ses gelicek bu haftasonu diyor. Bu yüzden bende bir yandan korkuyorum bir yandan seviniyorum. Tuhaf bir ruh halindeyim. 😌
Bana bebek hiç gelmicekmiş gibi geliyor ya niyeyse 40ı dolduracakmışım gibi hissediyorum. Hislerim de kuvvetlidir. 27si kızımın dogum günü kuzenleri falan gelsin istiyor pek halim yok ama evde anemler kardeşlerim ufak bi kutlama ayarlıcam mecbur o yüzden de biraz aralıga kalsın dogum istiyorum☺️

erken doğum riski yüzünden egzersiz yasak bana :KK43: ancak haftaya hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. inşallah çoluk çocuğa karışcaz diye sakat kalmayız.
🥲 İnşallah canım. Zaten öyle böyle vakitler geldi hepimizin bundan sonrası rahat inşallah 🙏 Valla ne zormuş analık daha doğurmadan yaşamadığımız kalmadı ben 1.yi zorla yaptım bir de hamilelikten önce 2.,3. istiyordum şimdi hiç adını anmıyorum 😃😃

Peki tüy dökme durumu nasıl kedonun ? Neler yapıyorsun dökü

Bende başka biotin kullandım iyi gelmedi sanki bi değişiklik göremedim🙄 bunuda favladım kuzum tişikkirler😘 orangede doğru söylüyo zsten bi stres yaşatcsz beybi gelince ben ilk zıbını eşimle eve yollamayı düşünüyorum koklasın onu diye biz gelinceye tanımış olur 😀
Canım ben gimcatin biotinini kullanıyorum. Baya başarılı. Kullanmadığım zamana nazaran çok az dökülüyor.

evet öyle bazen tuvaletten kalkıp donumu topluyorum yine geliyor lkdjlkdj
Benim de aşırı tuvalete gitme durumum var ama siz yaşıyor musunuz bilmiyorum benim ki birazcık da olsa tutsam bir kaç dakika sanki idrar yollarım patlayacak belim karnım hepsi ağrıyor. Hani hiç yaşadınız mı bilmiyorum uzun süre tutunca artık tutmaktan ağrı girer insana bende öyle oluyor ama sorun uzun süre tutmuyorum gebelikte en kötü belki 15 dakika felan. Bazen gece uyanıyorum yürüyemiyorum ağrıdan zor gidiyorum lavaboya. Hamilelik zor az kaldı diyelim 🥹 doğurunca en mutlu olacağım şey idrarımı tutabilmek olacak sanırım 😅

Sabaha kadar her kasılma toplanmada aman doğuruyor muyum aman saat kaç sancı sayara gireyim diye diye uyuyamadım. Durmadı resmen bebem sağolsun. Allahtan doktor kontrolüm var. Ama tabi gezmem herşeyden önemli olduğu için pasaport yenilemeye gittim. Bu sefer hamile kartımı kullandım ben de şaşırdım kendime 🤣 ama 44 kişi sırayı görünce tam kedi görünümünde ya beni araya alamaz mısınız diyerek ikna ettim adamı 😁

Ay bize de haber ver eyloş, senin oğlanla çok benzer benim bebonun kilosu
Ay çıktım şimdi, hiç kilo almamışım ben ama bebiş 250 gram almış, 2750 olmuş, boyu 49 cm, kafası falan normale dönmüş çok sevindim. Normal dediğim 2 hafta ileri sadece 🥲 ama doktor kan sonuçlarına göre sizde şeker var diyemeyiz bu bebek genetik olarak iri dedi. Sezaryeni düşündürecek bir durum yok kendimizi normal doğum ve 40 haftaya ayarlayalım biz dedi. Ben 31 aralıktan devam😅

Sabaha kadar her kasılma toplanmada aman doğuruyor muyum aman saat kaç sancı sayara gireyim diye diye uyuyamadım. Durmadı resmen bebem sağolsun. Allahtan doktor kontrolüm var. Ama tabi gezmem herşeyden önemli olduğu için pasaport yenilemeye gittim. Bu sefer hamile kartımı kullandım ben de şaşırdım kendime 🤣 ama 44 kişi sırayı görünce tam kedi görünümünde ya beni araya alamaz mısınız diyerek ikna ettim adamı 😁
Geceleri ben de öyleyim, aaaa belim ağrıdı dur bakim, kasılma mı lan o? Dur sayayım şunları. Offfff çişim geldi (donumu toplarım) hay anasını yine geldi bu ne ya. Neyse kkya bakayım doğuran falan var mı acaba. Şu koca tarafını allah kahretsin, aha yine kasıldım kontrole ne kadar kaldı acaba diye geçiyor gecelerim shfksjdks

Ay çıktım şimdi, hiç kilo almamışım ben ama bebiş 250 gram almış, 2750 olmuş, boyu 49 cm, kafası falan normale dönmüş çok sevindim. Normal dediğim 2 hafta ileri sadece 🥲 ama doktor kan sonuçlarına göre sizde şeker var diyemeyiz bu bebek genetik olarak iri dedi. Sezaryeni düşündürecek bir durum yok kendimizi normal doğum ve 40 haftaya ayarlayalım biz dedi. Ben 31 aralıktan devam😅
Aaaa benim kizimla ayni kilo ve boyda kac haftalikti seninki yavrus.

Günaydınnn hanımlarrr 🫶🏻
Uykumdan regl sancısı ile uyandım resmen hamile olduğumu bilmesem kesin regl oldum derdim 😬 nst de sancı çıkan arkadasım sancı yükseldiği zaman sanki regl oluyormuşum gibi hissediyorum demişti çarşamba kontrolümüz var 37 haftalık olacağız 🤩

X