Ben alt üst takımlar aldım sade ama şık temudan. Henzü daha gelmedi ama gelince çekip atarım
Yeğenim 31 ekimde doğum yaptı hiç gecelik giymedi. Sezaryen doğum yaptı oda. İlk doğumdan çıkınca hemşire sadece üst giy dedi kontrol için altı bezliydi zaten. Sadece ilk gün kontrole geldiler yürümeye kaldırcakları zaman giydi altını bi daha sorun olmadı. Dikişyerine denk gelcek kadar düşük bel almayız herhalde diye düşündüm bende. Gecelik evde var bende her ihtimale karşı valize koyarım ama yeğenimden dolayı alt üst aldım ben
Canım ben öyleyim. Ne oturmaya oturabiliyorum ne kalkmaya kalkabiliyorum uzun süre oturunca yada yatınca ayağa kalktığımda genitalimin ordaki kemikler ağrıyo canım yanıyo. Bugün bi kere kasıktan belime doğum sancısı vurdu resmen. Kızımı doğururken çekmiştim o sancıyı aynısıydı allahtan 1 dakika kadar sürdü bir daha olmadı. Sona yaklaşıyoruz artık normal herhalde bu kadar ağırlaşmamız
Kuzum bende hala almadım stok kasım başından beri yok sordum bu ay stok girilecek dediler beklemedeyim bende. Elele madre almak istiyorum burdan bi arkadaş şans eseri siteye baktığında bi tane stok girmişler sipariş verdi hemen. Darısı başımıza diyelim