Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
35 dedi sanırım tam hatırlamıyorum yanlış olmasın genede bı sorarsınaniz☺️ bende suya dökülen toz kullaniyodum ama aşırı miğde yanması yapiyodu oda başkanı yazdırsam diyorum sizinki nasil
Bende suya dokulen magnezyum ixiyorum ama çok faydası yok maalesef.suda eriyen içiyordum faydası olmadı bunu yazdı bu da fayda etmiyor.sende fayda ediyor mu toz seklindeki

Kızlar ya siz kendiniz nasıl hissediyorsunuz sanki yarın doğurucam eğilip kalkamıyorum yürüyemiyorum oturunca kalkamıyorum her yerim ağrıyor daha önümüzde belki 2 aya yakın var

Kızlar ya siz kendiniz nasıl hissediyorsunuz sanki yarın doğurucam eğilip kalkamıyorum yürüyemiyorum oturunca kalkamıyorum her yerim ağrıyor daha önümüzde belki 2 aya yakın var
Bu bana da oldu sonra ağır grip oldum. Bir hafta neredeyse yattım. Dikkat edin belki de hasta olacaksınızdır. Bugün biraz daha iyiyim ama 1 hafta sizin gibiydim.

Kızlar ben hala park yatak alamadım . Bu ikisi arasında kaldım. Fikrinize ihtiyacım var sizce hangisi? Pregonun kalitesinden emin değilim . Kraft da çok düz dönencesi yok .

(Elele madre alacaktım geç kaldım stok yok malesef😞 )

Eklentiler

• 19C4B44C-DF68-4493-ABEC-3371970DD302.png
    19C4B44C-DF68-4493-ABEC-3371970DD302.png
    205,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 00269374-4EC6-4739-9B7D-EEBEED50A41F.png
    00269374-4EC6-4739-9B7D-EEBEED50A41F.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 0
Kızlar hasta için pijama takımı nasıl bişey almıştınız
Ben alt üst takımlar aldım sade ama şık temudan. Henzü daha gelmedi ama gelince çekip atarım
Bence gerekir. Çünkü şöyle düşünün sezaryen olunca karninizda bir ameliyat yarası oluyor. Pijamanın lastiği ona denk gelebilir. Ayrıca sürekli kontrol gerektiren bir durum olabilir pijamayı çıkarmak zor olur. Lavabo ihtiyacı da yine aynı aşağı indirmektense geceliği yukarı çekmek daha rahat bence. Ben o yüzden bir tane gecelik sabahlik takımı aldım.Bir tane daha alacağım. 2 pijama takımı, 2 gecelik sabahlik alırım diye düşündüm. Diğer aldığım takımı önermedim pijama takımı olarak çünkü o bana ince geldi. Sadece süslü ve beğendim diye aldım, kış için uygun değil. Bu fiyata değil de 200 lira daha uyguna almıştım. Ama fiyatını bence Suwen gibi hak etmiyor. Bilginiz olsun.
Yeğenim 31 ekimde doğum yaptı hiç gecelik giymedi. Sezaryen doğum yaptı oda. İlk doğumdan çıkınca hemşire sadece üst giy dedi kontrol için altı bezliydi zaten. Sadece ilk gün kontrole geldiler yürümeye kaldırcakları zaman giydi altını bi daha sorun olmadı. Dikişyerine denk gelcek kadar düşük bel almayız herhalde diye düşündüm bende. Gecelik evde var bende her ihtimale karşı valize koyarım ama yeğenimden dolayı alt üst aldım ben 🌸
Canım ben öyleyim. Ne oturmaya oturabiliyorum ne kalkmaya kalkabiliyorum uzun süre oturunca yada yatınca ayağa kalktığımda genitalimin ordaki kemikler ağrıyo canım yanıyo. Bugün bi kere kasıktan belime doğum sancısı vurdu resmen. Kızımı doğururken çekmiştim o sancıyı aynısıydı allahtan 1 dakika kadar sürdü bir daha olmadı. Sona yaklaşıyoruz artık normal herhalde bu kadar ağırlaşmamız
Kızlar ben hala park yatak alamadım . Bu ikisi arasında kaldım. Fikrinize ihtiyacım var sizce hangisi? Pregonun kalitesinden emin değilim . Kraft da çok düz dönencesi yok .

(Elele madre alacaktım geç kaldım stok yok malesef😞 )
Kuzum bende hala almadım stok kasım başından beri yok sordum bu ay stok girilecek dediler beklemedeyim bende. Elele madre almak istiyorum burdan bi arkadaş şans eseri siteye baktığında bi tane stok girmişler sipariş verdi hemen. Darısı başımıza diyelim 🥰

X