Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de aklıma gelmişken neden korumalık dedim onuda diyim 4.ayda dönmeye başlıyorlar uyku halinde daha çok dönüyordu kaç defa kafasını o tak sesini uyandım bilmem benim oğlum baya erken de yürüdü ondan ben pek memnun kalmadım bende yavrulu yatak dolaplı bir de büyüyor diye almıştım :) tabi belkide sen çok memnun kalacaksın olabilir dediğin gibi benımm oğlum çok erken yürüdü ondan memnun kalmadım
Bilmiyorum bebekken memnun kalamasam da az ayaklandigi Zaman illla ki kullanırım diye düşünerek aldım 😂 umarim memnun kalırım. Evet bu arada korumalık bakıyorum bence de gerekiyor gibi illa ki dönmeye başlayacak sonuçta 🥹 teşekkür ederim

Kızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki:KK43:
Ekstra bir ciğere ihtiyacım var aynen dediğin gibiyim. Bebekler minik ama kan akışından mı nedir bilmiyorum aşırı nefes nefese kalıyorum. Çok uzun yürüyüşler yapabiliyorum aslında yorulmuyorum ama sadece nefesim yetmiyor🙄

Ekstra bir ciğere ihtiyacım var aynen dediğin gibiyim. Bebekler minik ama kan akışından mı nedir bilmiyorum aşırı nefes nefese kalıyorum. Çok uzun yürüyüşler yapabiliyorum aslında yorulmuyorum ama sadece nefesim yetmiyor🙄

Ediyor etmez mi 😊 2 canlıyız

Evet bende de oluyor Yürürken telefonl falan konuşursam nefes nefese kalıyorum artık
Normal bişey olduğunu bilmek rahatlattı vallah. Düz yol da yavaş yürürsem sıkıntı yok ama merdiven yokuş beni öldürüyor😬 İstanbul’un zaten her yeri yokuş🫠

X