Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Nefes darlığı olan arkadaşlar ventolin gebelikte kullanılabiliyor, doktorunuza danışıp alabilirsiniz. Çok rahatlatıyor ben her akşam yatmadan kullanıyorum.
Yaa gerçekten mi bilmiyordum. Doktoruma sorayım bende perşembe randevumuz var. Çok fena nefes darlığı yaşıyorum bazı anlar balkona falan çıkıyorum. İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım böyle şeyler şimdi niye böyle oldu anlamadım.

Yani ben öyle düşünüyorum şahsen o yüzden en azından bu ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum canım 🥰

Yani ben şahsen kış doğumu olacağımız için birazda pijamaya daha sıcak bakıyorum açıkçası. Diyorum ya her ihtimale karşı bi gecelik koymak isteyen koyabilir Benim ilki normal doğumdu onda da pijama giymiştim 🌸

Benimde ilki böyle değildi son günlerimde çok ağırlaşmıştım artık ama yine aktiftim. Bende tam tersi ilki kızdı bu erkek bende erkek daha mı zor acaba diye düşünüyodum 😂

Güle güle kullanın kuzum nasıl memnun musun? İçine gelen hediye yatak nasıl ekstra almaya gerek var mı boyutu nasıl kulşanışlımı çok yer kapladımı kaç yaşına kadar kullanabilir sorularımla boğayım seni biraz 🤭
Yatak ince koli gelince şaşırdık yatak buna nasıl sığdı diye 😂bize yeterli geldi genede bebek için kv falan gelince de bir sorcam almaya gerek yok derse almam ☺️

Yani ben öyle düşünüyorum şahsen o yüzden en azından bu ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum canım 🥰

Yani ben şahsen kış doğumu olacağımız için birazda pijamaya daha sıcak bakıyorum açıkçası. Diyorum ya her ihtimale karşı bi gecelik koymak isteyen koyabilir Benim ilki normal doğumdu onda da pijama giymiştim 🌸

Benimde ilki böyle değildi son günlerimde çok ağırlaşmıştım artık ama yine aktiftim. Bende tam tersi ilki kızdı bu erkek bende erkek daha mı zor acaba diye düşünüyodum 😂

Güle güle kullanın kuzum nasıl memnun musun? İçine gelen hediye yatak nasıl ekstra almaya gerek var mı boyutu nasıl kulşanışlımı çok yer kapladımı kaç yaşına kadar kullanabilir sorularımla boğayım seni biraz 🤭
Boyutu güzel bence baya geniş duruyor 3yasa kadar kullanılır bence

Yatak ince koli gelince şaşırdık yatak buna nasıl sığdı diye 😂bize yeterli geldi genede bebek için kv falan gelince de bir sorcam almaya gerek yok derse almam ☺️
Burda arkadaşlar 8 9 cm kalınlıkta ve sert olması gerekiyor dediler. Ben elelenin mağazasına gittim geçen oradaki satıcı arkadaş şey dedi, kenarları yumuşak ama ortası bebeğin denk geleceği yer daha sert dedi. Ben çok incelemedim ama öyle midir bilmiyorum.

Burda arkadaşlar 8 9 cm kalınlıkta ve sert olması gerekiyor dediler. Ben elelenin mağazasına gittim geçen oradaki satıcı arkadaş şey dedi, kenarları yumuşak ama ortası bebeğin denk geleceği yer daha sert dedi. Ben çok incelemedim ama öyle midir bilmiyorum.
8.9 cm kalınlık yoktur bunda 2.3 park bişey bunun kalındığı canım

Oyy masallahh ☺️ bebiş kıyafetlerini dolaba nasıl yerleştirdim canım.organizerlemi.koydun
şimdilik karışık koydum haftaya memlekete gidicez ordanda getirceklerim var en son aylara göre sıralıcan organizerimde yetmedi bi set daha alıcam🤗

Eklentiler

• IMG_9869.jpeg
    IMG_9869.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9867.jpeg
    IMG_9867.jpeg
    180,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9870.jpeg
    IMG_9870.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9868.jpeg
    IMG_9868.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 26
Benim de dönencesi yok ve Kraft. Ama müzikli oyun halısı oluyor ya onun tepesinde oyuncakları var onunla oynar diye düşündüm, zaten dönence de beğenemedim. Bence kumaşı çok aşırı naylonumsu olmadıkça park yatakların hiçbirinin farkı yok. Geçen e bebeğe gittim oradakilere baktım aşırı farklı gelmediler açıkçası bana. Kanz görmüştüm o da Kraft gibiydi. Markasını hatırlamadıklarim da benzerdi. Bence sizin için dönence önemli ise dönenceli alın. Bana arkadaşım Kraft aldım 4.5 sene kullandım hala tas gibi duruyor taşınırken baktım deyince ben Kraft aldım. Yoksa Prego da kötü bir marka değil gibi bence. İkisi de alınabilir yani
Dönence çok gerekli gibi gelmiyor bana . Ben de oyun halısı aldım canım . En iyisi ben Kraft ya da elele Madre alayım

Kramlarim olmuyordu benim şikayetten kastınız başka nedir ağrım sizimda olmadı çok şükür
Kramp olmaya başladı.sikayetten kastım ağrım oluyor yürümekte zorlanıyorum.sanki yurursem kemiklerim kırılacak gibi hissediyorum.
Kızlar ya siz kendiniz nasıl hissediyorsunuz sanki yarın doğurucam eğilip kalkamıyorum yürüyemiyorum oturunca kalkamıyorum her yerim ağrıyor daha önümüzde belki 2 aya yakın var
Aynı şey bende de var cnm.yurumek çok zOrluyor beni.
Benim ilki böyle değildi hareketliydim son güne kadar gezmiştim resmen kız bebek mi farklı oluyor acaba dedim nasıl doğurcam bi hareketsizlik ve ağrılarla onu düşünmeye başladım
Aynen oğlumda en son gün çarşı pazar gezmistik .bunda adım atsam kemiklerim kırılacak sanki bnm de kız bu gebelik.
Ben de çok yorgun hissediyorum, bir de nefes darlığı sorunum başladı, ama ben sürekli yattığım için hantallaştım diye düşünüyordum, sizlerde de aynı şeyler olunca bu aylarda böyle olunuyor herhalde dedim şimdi 🤷🏻‍♀️
Nefes darlığı bende de arada oluyor.konusurken fln yorulduğumu hissediyorum.tikaniyorum.
Ben alt üst takımlar aldım sade ama şık temudan. Henzü daha gelmedi ama gelince çekip atarım

Yeğenim 31 ekimde doğum yaptı hiç gecelik giymedi. Sezaryen doğum yaptı oda. İlk doğumdan çıkınca hemşire sadece üst giy dedi kontrol için altı bezliydi zaten. Sadece ilk gün kontrole geldiler yürümeye kaldırcakları zaman giydi altını bi daha sorun olmadı. Dikişyerine denk gelcek kadar düşük bel almayız herhalde diye düşündüm bende. Gecelik evde var bende her ihtimale karşı valize koyarım ama yeğenimden dolayı alt üst aldım ben 🌸

Canım ben öyleyim. Ne oturmaya oturabiliyorum ne kalkmaya kalkabiliyorum uzun süre oturunca yada yatınca ayağa kalktığımda genitalimin ordaki kemikler ağrıyo canım yanıyo. Bugün bi kere kasıktan belime doğum sancısı vurdu resmen. Kızımı doğururken çekmiştim o sancıyı aynısıydı allahtan 1 dakika kadar sürdü bir daha olmadı. Sona yaklaşıyoruz artık normal herhalde bu kadar ağırlaşmamız
Canım TEMUdan gelenlerin kalitesini beğendim ben güzel.ben önü düğmeli aldım.

Bende oğlumda gexelik giymedim pijama giydim surekli. sezaryenliyim.o yüzden şimdi de gecelik koymadım.ama ilk kez doğum yapacaklar koymalı tabi.neyle rahat edecekler o anki duruma bağlı.

Genitalin ordaki kemikler catiymis canım.aynisinin tipkisi bana da oluyor.oglumda da oldu mu bukadar hatırlamıyorum ama kızım da hem fazla dagildim hem agirlastim şimdiden.yurumekte zorlaniyorum. oğlumda çarşı pazar en son gün gezdim yürüdüm..

Kramp olmaya başladı.sikayetten kastım ağrım oluyor yürümekte zorlanıyorum.sanki yurursem kemiklerim kırılacak gibi hissediyorum.

Aynı şey bende de var cnm.yurumek çok zOrluyor beni.

Aynen oğlumda en son gün çarşı pazar gezmistik .bunda adım atsam kemiklerim kırılacak sanki bnm de kız bu gebelik.

Nefes darlığı bende de arada oluyor.konusurken fln yorulduğumu hissediyorum.tikaniyorum.

Canım TEMUdan gelenlerin kalitesini beğendim ben güzel.ben önü düğmeli aldım.

Bende oğlumda gexelik giymedim pijama giydim surekli. sezaryenliyim.o yüzden şimdi de gecelik koymadım.ama ilk kez doğum yapacaklar koymalı tabi.neyle rahat edecekler o anki duruma bağlı.

Genitalin ordaki kemikler catiymis canım.aynisinin tipkisi bana da oluyor.oglumda da oldu mu bukadar hatırlamıyorum ama kızım da hem fazla dagildim hem agirlastim şimdiden.yurumekte zorlaniyorum. oğlumda çarşı pazar en son gün gezdim yürüdüm..
Güle güle giy kuzum 🥰
Çatım mı genişliyor ondan mı oluyormuş ağrı 🙄 kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorum öyle bi ağrı noluyosa bu gebeliğimde oluyor 😂

Güle güle giy kuzum 🥰
Çatım mı genişliyor ondan mı oluyormuş ağrı 🙄 kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorum öyle bi ağrı noluyosa bu gebeliğimde oluyor 😂
Saol cnm bnm .sende güle güle giy.esinin halasiyla almıştın demi.bnm de 2.siparisim gümrükte hala daha 14nden beri.ilk sipariş 9gunde gelmisti.hatta o henüz gelmedi eşim de dün bsyler sipariş verdi oda hazirlaniyormus🥴
Aynen çatı genisledigi için bu ağrılar.oglumda bukadar değildi ama vardı genital kemiklerimde ağrı.dr a sormuştum ee normal çatin genişliyor demişti.ama bukadar değildi ya.bu kiz beni şimdiden zOrluyor hınzır olcak sanırım.hatta erken gelecek die de korkuyorum bu ağrılar yüzünden.🥴🫣

Bnde bugun öyleyim belimi düzeltemiyorum oturduğum yerden zor kalkıyorum ama biz bugun eşimle biraz temizlik yaptık bebişin odasını bitirdik ağır işleri cam kapı eşim yaptı bnde toz alma süpürge ama oturunca anladım artık eski ben değilmişim en azından bebek kıyafetleri komple ütüsü bitti üstümden büyük bi yük kalktı😁🥹
Ay harikaaa kendime bir liste yaptım icinde dolap icleri bebek kiyafetleri hastane çantası buzluk stoğu temizlik heralde doğuma kadar anca biter en azından temizlik ve hastane çantam hazır olsun öyle doğurayım 🤣

Dönence çok gerekli gibi gelmiyor bana . Ben de oyun halısı aldım canım . En iyisi ben Kraft ya da elele Madre alayım
Ben hangisinin rengini begendi isem onu alırdım. Öyle yaptım çünkü 😊 Ama bir haftada gelir kargolar. Kasım sonunu bekleyip sonra alabilirsin bence. Belki Elele'de stok açılır.

X