2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Rabbim bebeğini korusun
Sana bağışlasın inşallah
Ne hikayeler duyuyoruz
Her doktora güvenmemek lazım.
İçini ferah tut
Rabbim yardımcın olsun
Dua ile..

Allah yardımcın olsun inş. Bu doktorlar felaket tellalı maalesef. Benim rubella testlerin pozitif çıkmış, neler dedi.ben inanıyorum bir sorun olmayacak ama allahın izniyle...

Allah yar ve yardımcın olsun inş

Amin,amin....

Sabah pembeydi iğneden sonra kahverengileşti canım
O zaman korkma allahın izniyle bir şey olmaz.ayaklarını kaldır, yat....

Kızlar yaaa eeskiden kese mi varmış kalp atışı mi varmış :) hamile kaldıklarını aylar sonra anlar ve evde doğum yaparlarmış . çok bilmek iyi birşey değil benim başıma geldi haziranda hamileydim kalp atışını duyamicam dedim kese vardı ve kalp atışını duyamadim bundan daha zor olanı da yaşadım. ve en oönemli sey olan tevekkülu öğrendim . şuanda da korkuyorum evet SAT 5.9 keseyi gormedik evet ama pamuk ipliğinde ddeğil sonuçta ve onu oraya yerleştiren mevla onu koruyup kollayacaktir da isterse verdiği gibi aalacaktır da. Verirken sevindik şükrettik alırken isyan etmeyiz sadece uzulur tekrarı için dua ederiz . Rabbim asağlıklı sihatli hayırlı uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize

Yastık koyuyorum ayağımın altına siz iğne yaptırdınız mı hiç yaptıysanız kaç kez

Meyva yiyorum..bugün iki kez kustum ama az az yani...ackende tokkende midem bulandi ara ara.simdi iyiyim..hersey Allahtan kızlar bu benim 5. Bebegim takdir Yaradandan..Rahman ve Rahim olan Allaha hamd olsun...Rabbim neylerse guzel eyler ben ve yavrum tamamen Allaha teslimiz..Benimde evladiminda yaratıcısı şüphesiz ki hakkımizda iyi olanı nasip eder ve nasip edilen her ne olursa olsun gönlümüzü ona razı eder...

kızlar aranızda unifolic kullanan var mı? yumurtlamayla ilgili hormonları çalıştırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bana doktor verdi.. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler yazarız buraya :))

Ben kullandım inofolic ve kullandığım ay adet gecikmesi yaşadım bayagi sıkıntılı her ictigimde de kasık ağrısı yaptı.

Yumurta 36-72 saat arasında catlarmis ve 3 gün dururmus

Merhabalar. Son adet tarihim 8 Eylül. Ben klomen kullandım 13 Eylül de 5 gün boyunca 19 Eylül de doktor a gittim ve yumurtalarimin geliştiğini ve 1 hafta içerisinde hamile kalma sansimin olduğunu söyledi. Bayram tatiline de denk gelmişti kafam da rahatti 19-27 Eylül tarihleri arasında hamile kaldım şükür. Hep içimde bir his vardı herseyi yaparken ya hamileysem diye. 5 Ekimde adet sancilarim başladı 2 gün sürdü adet olurum diyordum. 8Ekim de ovulasyon testi ile baktım önce pozitif çıkınca hamilelik testi yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan değeri 311 çıktı 2 gün sonra ise 924 çıktı şükür. 14 Ekim de keseyi gördük keseye göre 6+5 günlük hamileyim şuan.28 inde inşallah kendisini görüp kalbini duycaz. 16 aylık evliyim ve 15 aydır her ay hüsran di. Hala daha inanamıyorum suanda da midem bulanıyor şükür olsun ☺☺

günaydın kızlar.
dün hiçbirşey yiyemeyip iyice halsiz düştükten sonra hastanenin yollarını tuttum hemen serum bağlandı kendimi toparlayınca kadın doğum uzmanı gördü ultrasonda miniğimi gördük yine kalp atışı vardı biraz olsun bebeğime vitamin gitti diye çok seviniyoum.doktor bunun çok normal olduğunu genelde tuzlu şeyler galeta,çubuk kraker gbi şeylerle beslenmemi söyledi su içemiyorum deyince de soda olabilir çorba olabilir bu tip sıvılarla da su ihtiyacını karşılayabilirsin dedi.dünden beri daha iyiyim sanki gece canım pide istedi saat 1de çıktık pide yedik sonrasında midem bulandı ama kusmadım

Hayırlı sabahlaar. Hyırlı olsun inşallah :) Rabbim nasip ederse birşeyi gri kalan herşey sadece vesiledir rabbimden. bende buugün 6+2 yim. ve bulantılarım başladı. Yolda maffoldum işe gelirken.

Günaydın canım geçmiş olsun bu sabah bende kötüyüm mide bulantılarım başladı.
Canım hep tatlı istiyo ama midem bulanıyo o yüzden zeytin yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…