- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.021
canım gebelik rutinlerini mi yaptıracaksın, ben de yaptırdım ama tok karna doktor da hiç sormadı ..Bugun doktora gittin keseyi gördüm minicik yarın ac karnına testlerim var
Bence bir doktorunla görüs. Cünkü aç karnına şekere falanda bakiyorlar. Ilginc uyarmaması.canım gebelik rutinlerini mi yaptıracaksın, ben de yaptırdım ama tok karna doktor da hiç sormadı ..
beni de aç tok uyarmadılarBence bir doktorunla görüs. Cünkü aç karnına şekere falanda bakiyorlar. Ilginc uyarmaması.
Sen o doktora bakma. Arkadasımda hamile 7.5 haftalik hala yok kalp atısı gayet rahat doktor. 2 gebelik bide bir kızı var ama sorun yok demis oda o fikirde. 8. Hafta bitimine kadar duyarız demis. Sende bebek var dimi?arkadaşım bebeğime aldır diyen dr la konuşmuş.değerlerimin arttığını söylemiş. dr demişki değer artsada bebeğin kalb atışı yoktu o bebk yaşamıyor birden kanama olup şoka girebilir yani ölebilirmişim. bu dr çıldırtacak beni. cuma sabah a bekliycem artık.
O zaman bakilan seyler mi farkli ben meyvesuyu ictim diye yapmamistı benim testlerimi 6 saat ac şekilde gel demisti.beni de aç tok uyarmadılar
canım ben anlayamadım senin durumunu aramızda bir hafta kadar var. 8 haftasına kadar kalp atışı duyamayan çok örnek var etrafımda. neden bu kadar olumsuz bir tablo çiziyor, derdi ne bu doktorunöye değil kese var bebek var kalb atışı yok ondan yaşamıyo demiş dr
İdrar tam kan tsh vs gib işeyler yapıldı banaO zaman bakilan seyler mi farkli ben meyvesuyu ictim diye yapmamistı benim testlerimi 6 saat ac şekilde gel demisti.
Evet iyi yapmissin. Banada test yapacağini söylememisti. Genelde aç karna diye uyariyorlar zaten. Boşa tekrar kan vermek istemem bende.İdrar tam kan tsh vs gib işeyler yapıldı bana
Ama ben genedeaç gittim su bile içmedim çünkü kan verirken hep aç gidilir yani
Kan verme niye sabah oluyor aç karna olduğu için :) yani bazı şeylerde aç tok farketmez ama genelde herkes bence su bile içmemeliEvet iyi yapmissin. Banada test yapacağini söylememisti. Genelde aç karna diye uyariyorlar zaten. Boşa tekrar kan vermek istemem bende.
evet bebek var oyuzden dr aldır dedi. bebekolmasanormalmiş bebek olsa mutlaka kalp atmalıymıs. arkadaşlar doçent daha iyibilir değil mi.iyice panik oldum. doçentte derse alacağıznapıcam cuma günü.Sen o doktora bakma. Arkadasımda hamile 7.5 haftalik hala yok kalp atısı gayet rahat doktor. 2 gebelik bide bir kızı var ama sorun yok demis oda o fikirde. 8. Hafta bitimine kadar duyarız demis. Sende bebek var dimi?
bilmiyorum arkadaşım başım çatlıyor uyuyacağım çok uykum geliyor. ::::canım ben anlayamadım senin durumunu aramızda bir hafta kadar var. 8 haftasına kadar kalp atışı duyamayan çok örnek var etrafımda. neden bu kadar olumsuz bir tablo çiziyor, derdi ne bu doktorun
Canım moralini bozma benimde geçen hafta duyulmadı kalp atışı perşembe tekrar çağırdı doktor bebegi de nokta gibi gördü senin Dr. Un gibi aldır falan demedi tam tersi herşey güzel bir problem yok daha çok küçük 10 gün sonra gel bakalım kalp atışı na dedi. Üzme kendini bol bol dua et ve moralini yüksek tut . Inşallah güzel haberler alırsın cuma günüöye değil kese var bebek var kalb atışı yok ondan yaşamıyo demiş dr
Ben soka hic girmedm girenide duymadn nekdarda felaket tellali bi doktor bu ya benm doktorumn gozunu seviym kalbi atmadgnda bile bukdr uzucu konusmadi insanda moralmi kalir bosver sen bekle zaten nolcaksa olucak ayrica beta hcg artmasi olumlu dua et arkdasm bol bol ben bile sinir oldmöye değil kese var bebek var kalb atışı yok ondan yaşamıyo demiş dr
ne güzel cok sevindim senin adına insallah yarin bende güzel şeyler duyarim doktorumdan bu arada bulantim artmaya basladi benimde ama kusamiyorum malesefKizlar simdi ciktm doktrdan dun 6+5 cikan bebis bugun7 haftalik 1cm cikti oyuzden geriden gelme falan yokmus olcumden olcume farkediyo bulanti icinde saglikli gebelikte bulanti olur yemek istemiosan yeme annemede zorlamayan dedi hatta 3aydan sonra duzelir dedi oyle yani kiZlar
Bendede kusma yok ama bulanti yetiyo guzel haberlerni bekliormmm:)ne güzel cok sevindim senin adına insallah yarin bende güzel şeyler duyarim doktorumdan bu arada bulantim artmaya basladi benimde ama kusamiyorum malesef
bende ispanak yapiyim diyom brokoli pisirmeden yiyebilecegimi sanmiyom yaBendede kusma yok ama bulanti yetiyo guzel haberlerni bekliormmm:)
Pisirdm cok az vitamini olmeden ben karnibaharida boyle yerm haslayp yag limon zor olmadi bi dene azck hasla vitamini olmeden bide kizlar bkac kisiden duydum bildgmz nesquik cok yararliyms ben aldm icicem brazbende ispanak yapiyim diyom brokoli pisirmeden yiyebilecegimi sanmiyom ya
katkı vardır onda kiz bende kırmızı Mantarlı sicak cikolata alicam o cok faydali diye duydum anne ve bebk icon bi yandan da kapsül alıyorum ara daPisirdm cok az vitamini olmeden ben karnibaharida boyle yerm haslayp yag limon zor olmadi bi dene azck hasla vitamini olmeden bide kizlar bkac kisiden duydum bildgmz nesquik cok yararliyms ben aldm icicem braz