2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebegi sağlıklı olanları tebrik.ederim allah mutluluğunuzu daim etsin
Bn öğrendiğim. Günden beri çok sorunlar bitmedi 10 gündür 4 hastane gezdim ve sayısız kan verdim saisiz muane oldum. Şuan için hem.ic.hem dış gebelik olma olasılığı var mis. 2 doktor hemen kesip biçmek istedi smdi suleymaniye devlet hastanesine gidiyorum perşembe günü sanırım dış gebelik ameliyatı olucam ama aynı zaman da da kese var kocaman anlamış değilim doktorlar bile emin değil ne yapıcam bilmiyorm daha ilk gebelikti ama.olmdi çok yıprandik eşimle. Beraber allah kimseye göstermesin kollarını bir görsen mos mor oldu kaan vermekten her.seferinde 2 3 tüp kaç defa altan muane.ettiler renkli ultrason bile çekildi. 30 binde bir ihtimal mis hem iç hem dış gebelik olmasi sanırım onu da ben buldum

korkma agizda tat bozukluğu normal bence bazen metalik bazen de acidan zehir gibi benim agziminda tadi yok ama bebek sağlıklı dedi en aon muayenede bugun birde kendi doktoruma soracağım sende sıkıntı yapma

Kız korkuttun beni attım kendimi hastaneye, doktor daha küçük kalp atışını haftaya duyabilirsin dedi. Şu an bir sorun yok dedi rahatladım. Kendi doktorumda 28 inde randevum var heralde o zaman duyucam kalbini

Canim gecmis olsunn ama ben ihtimal vermiorum ole oldguna beta hcg nasi bide kese warsa en kotu bos gebelik olur ama hem ic hem dis sanmiorm

Merhabaaalaaar ben de yeni üye oldum. SAT 21.9. benim. regl günümden 2 gün önce kan testi yaptırdım. 186 çıktı. bugun adet olmam gereken gün yaptırdım ve 436 çıktı. kese gözükmüyor daha tabi ki. haftaya gel bakalım dedi doktor. kesin bişey de demek istemiyorlar ama hamileyimdir di miii :)

evet bebek var oyuzden dr aldır dedi. bebekolmasanormalmiş bebek olsa mutlaka kalp atmalıymıs. arkadaşlar doçent daha iyibilir değil mi.iyice panik oldum. doçentte derse alacağıznapıcam cuma günü.
Allah ım yoktan var eden Rabbim.
Senin herşeye kudretin kuvvetin şüphesiz yeter.
Sen değilmisin bu mucizeyi arkadaşımın karnına koyan..
Çok şükür Allah ım sen koydun.
Ne olur Rabbim mucizeni yaşat ne olur.
Herşey senin ol emrinledir Allahım.
Ol de oluversin.

Hayırsızı hayra çeviren Rabbim
Hayırlı bir şekilde arkadaşıma evladını bağışla.
Ya Rahman Ya Rahim yeri ve ğöğü en güzel şekilde yaratan Rabbim.
Mucizelerimizin yaşamasına izin ver ne olur.
Hepimize hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle
amin amin amin

Aminnnnnnn ne guzel bi dua

Kız korkuttun beni attım kendimi hastaneye, doktor daha küçük kalp atışını haftaya duyabilirsin dedi. Şu an bir sorun yok dedi rahatladım. Kendi doktorumda 28 inde randevum var heralde o zaman duyucam kalbini
ben korkma diye yazdim ya tatlim yanlış mi anladin ki normal dedim agiz da tat değişimi :)

Aminnnnnnn ne guzel bi dua
Hamile kalmadan önceki duam dı biraz değişiği.
Şimdide buna benzer dua ediyorum hamileliğim sağlıklı devam etsin diye.

Arkadaşımızı öyle görünce üzüldüm gözlerim doldu
Dua etmek geldi içimden
Rabbim kabul etsin inşallah.

(içimizden dua etmek geldiğinde bolca dua etmeliymişiz kabul edilecek dualar arasındaymış o an ki duamız)

Allah razı olsun kardeşim . yüreğine sağlık.öyle değilmi kün fe yekun der ve oluverir. en çokzoruma giden dr dedikisen inançlı birisin deyip öyle sıradan duygusuzca deyiverdiki .bugün arkadaşa yine hala duruyormu aldırmadımı demiş.herşey Rabbimin elinde dinimiiyi biliyorum eğitimciyim vs diye nasıl duygusuz davranabilirim bir anneyim ben.hemde 2 çocuğumdan zorla ayırtılan bir anne..Ona teslimoldum artık doçent ne derse yapcam. inanıyorumki o doçentin deikleri Rabbimin emri olacak. cuma yazamazsam cumartesi herşeybelli olur yazarım arkadaşlar.La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, ... Güç yetiremeyeceğimiz şeyleri bizlere yükleme ya Rab...teslim olmak endişe etmemektir.mevlagörelim neyler neylerse güzel eyler. selametle

Bence değerler güzel artmış.
Kanaman kırmızı mi pembe mi kahverengi mi.benim 1 ay rahat kahverengi pembe devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…