- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.041
Benimde randevum yarın haberleselim güzel haberler alırız umariimmmne güzel cok sevindim senin adına insallah yarin bende güzel şeyler duyarim doktorumdan bu arada bulantim artmaya basladi benimde ama kusamiyorum malesef
Bi bak netten istersen doktoru tavsiye eden varms sade sut icemiorm bulantidan bana alternatif oldu cok severm cnku:))katkı vardır onda kiz bende kırmızı Mantarlı sicak cikolata alicam o cok faydali diye duydum anne ve bebk icon bi yandan da kapsül alıyorum ara da
korkma agizda tat bozukluğu normal bence bazen metalik bazen de acidan zehir gibi benim agziminda tadi yok ama bebek sağlıklı dedi en aon muayenede bugun birde kendi doktoruma soracağım sende sıkıntı yapma
Canim gecmis olsunn ama ben ihtimal vermiorum ole oldguna beta hcg nasi bide kese warsa en kotu bos gebelik olur ama hem ic hem dis sanmiormBebegi sağlıklı olanları tebrik.ederim allah mutluluğunuzu daim etsin
Bn öğrendiğim. Günden beri çok sorunlar bitmedi 10 gündür 4 hastane gezdim ve sayısız kan verdim saisiz muane oldum. Şuan için hem.ic.hem dış gebelik olma olasılığı var mis. 2 doktor hemen kesip biçmek istedi smdi suleymaniye devlet hastanesine gidiyorum perşembe günü sanırım dış gebelik ameliyatı olucam ama aynı zaman da da kese var kocaman anlamış değilim doktorlar bile emin değil ne yapıcam bilmiyorm daha ilk gebelikti ama.olmdi çok yıprandik eşimle. Beraber allah kimseye göstermesin kollarını bir görsen mos mor oldu kaan vermekten her.seferinde 2 3 tüp kaç defa altan muane.ettiler renkli ultrason bile çekildi. 30 binde bir ihtimal mis hem iç hem dış gebelik olmasi sanırım onu da ben buldum
Ikiz gebelik durumunda olabiliyor. Keselerden biri rahme tutunurken digeri tutunamiyor buda hem ic hem dıs gebelik yapiyor malesef.Canim gecmis olsunn ama ben ihtimal vermiorum ole oldguna beta hcg nasi bide kese warsa en kotu bos gebelik olur ama hem ic hem dis sanmiorm
Allah ım yoktan var eden Rabbim.evet bebek var oyuzden dr aldır dedi. bebekolmasanormalmiş bebek olsa mutlaka kalp atmalıymıs. arkadaşlar doçent daha iyibilir değil mi.iyice panik oldum. doçentte derse alacağıznapıcam cuma günü.
Aminnnnnnn ne guzel bi duaAllah ım yoktan var eden Rabbim.
Senin herşeye kudretin kuvvetin şüphesiz yeter.
Sen değilmisin bu mucizeyi arkadaşımın karnına koyan..
Çok şükür Allah ım sen koydun.
Ne olur Rabbim mucizeni yaşat ne olur.
Herşey senin ol emrinledir Allahım.
Ol de oluversin.
Hayırsızı hayra çeviren Rabbim
Hayırlı bir şekilde arkadaşıma evladını bağışla.
Ya Rahman Ya Rahim yeri ve ğöğü en güzel şekilde yaratan Rabbim.
Mucizelerimizin yaşamasına izin ver ne olur.
Hepimize hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle
amin amin amin
tamam canım inşallah su an Karnım ağrıyor nedense az gaz gibi adet sancisi gibi normal adet gününe 2 gün kaldı belki de ondandirBenimde randevum yarın haberleselim güzel haberler alırız umariimmm
ben korkma diye yazdim ya tatlim yanlış mi anladin ki normal dedim agiz da tat değişimi :)Kız korkuttun beni attım kendimi hastaneye, doktor daha küçük kalp atışını haftaya duyabilirsin dedi. Şu an bir sorun yok dedi rahatladım. Kendi doktorumda 28 inde randevum var heralde o zaman duyucam kalbini
Hamile kalmadan önceki duam dı biraz değişiği.Aminnnnnnn ne guzel bi dua
Bende calışan ve her gün ise yürüyerek giden bir anneyim...vardiyaliyım bu hafta 7 bucuk 3 bucuk haftaya 2 bucuk aksam 10 bucuk vardiyam...işte o anlattığın çalışan ve sevisi olmayan anne benim maalesefkarnım büyüse de otobüste yer verseler
Sanırim ya benimde 1 gün var adet günene yarın olurdum normalde o yüzden sanırım bir gerginlik var.tamam canım inşallah su an Karnım ağrıyor nedense az gaz gibi adet sancisi gibi normal adet gününe 2 gün kaldı belki de ondandir
Allah razı olsun kardeşim . yüreğine sağlık.öyle değilmi kün fe yekun der ve oluverir. en çokzoruma giden dr dedikisen inançlı birisin deyip öyle sıradan duygusuzca deyiverdiki .bugün arkadaşa yine hala duruyormu aldırmadımı demiş.herşey Rabbimin elinde dinimiiyi biliyorum eğitimciyim vs diye nasıl duygusuz davranabilirim bir anneyim ben.hemde 2 çocuğumdan zorla ayırtılan bir anne..Ona teslimoldum artık doçent ne derse yapcam. inanıyorumki o doçentin deikleri Rabbimin emri olacak. cuma yazamazsam cumartesi herşeybelli olur yazarım arkadaşlar.La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, ... Güç yetiremeyeceğimiz şeyleri bizlere yükleme ya Rab...teslim olmak endişe etmemektir.mevlagörelim neyler neylerse güzel eyler. selametleAllah ım yoktan var eden Rabbim.
Senin herşeye kudretin kuvvetin şüphesiz yeter.
Sen değilmisin bu mucizeyi arkadaşımın karnına koyan..
Çok şükür Allah ım sen koydun.
Ne olur Rabbim mucizeni yaşat ne olur.
Herşey senin ol emrinledir Allahım.
Ol de oluversin.
Hayırsızı hayra çeviren Rabbim
Hayırlı bir şekilde arkadaşıma evladını bağışla.
Ya Rahman Ya Rahim yeri ve ğöğü en güzel şekilde yaratan Rabbim.
Mucizelerimizin yaşamasına izin ver ne olur.
Hepimize hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle
amin amin amin
ben korkma diye yazdim ya tatlim yanlış mi anladin ki normal dedim agiz da tat değişimi :)
Bence değerler güzel artmış.2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş böyle olup gebeliği devam eden var mı