2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar günaydın.
Ben 1 seneyi geçkindir evliyim. Uzun süredir çocuk istiyordum, eylül ayında da çok çoook istedim. Eşim istemiyordu ama, sonra eylül ayının sonunda tahmini ovulasyonumun son anlarında eşimin de gaza gelmesi ile sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadık. Allaha şükür o bir kereden de hamile kaldım. Benim son adet tarihim 13 eylül. 5+4 haftalık hamileyim galiba. Bhcg değerim dün 12500 idi. Çok güzel yükseliyor. Kesemi de pazar günü akşam vajinal ultrason ile gördüm, biraz olsun içim rahatladı.

Dün de çalıştığım yerden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim gerçekten, çünkü bir yıldır uğraşıyorlardı.
Son adet tarihimiz aynı imiş. Dün onun betahcg 14000 idi. O benden az önce döllenme oldu o halde.

Hastanede çalıştığımız için kendimiz ultrason yaptık, onun kesesi karından göründü, benimki görünmedi. Ben de çok üzüldüm. Betahcg değerim düzenli yükselirken ve 10000 i geçmişken neden karından görünmedi diye. Acaba mesanem dolu diye mi?

Yarın doktora gitcem. Kesem gene karından yapılan ultrasonla görünmeyecek diye çok korkuyorum.

Allahıma o kadar şükrediyorum ki anlatamam. Ben çok isterken hiç bekletmeden verdi bana bu miniği, şimdi sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimi de kucağıma almak istiyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok, Allahıma şükürler olsun, isyan edecek değiliz.

Bir de bulantılar için erken mi?
Benim bulantım değil de mide yanmalarım var.

Çok güzel yazmışsın.

Günaydın herkese :)
Benim bulantılar fena, her sabah istifra ediyorum Ama çok şükür sağlıklı gebelik belirtisi bu..
İstifra etmekten çokkorkuyorum her sene büyük bi hastalık ataltıtğım için midem bulanınca ağlıyorum ben bugunde gene bulantılarım oldu sabah sbah işe zor geldim korkuyorum şimdi bulantım olursa diye

aminnn aminnnn aminnnn , ağzına yüreğine sağlık canımmm, maaşşaaallaahhh ne güzel dua etmişsin öyle

çok geçmiş olsun canımm

Şuraya ne yiyip ne ictiginizi yazmayın biliyorsunuz ki hepimiz hamileyiz ve okuyunca ister istemez insanın canı istiyor,ailemden coookk uzagim esiminde gorev dolayısıyla evde olamadigi zamanlar oluyor.her okuyup canim istediğinde alma sansi olmuyor yani.bunun için biraz anlayışlı olun eminim benim gibi olanlar çoktur.kimin ne yediği beni hiç ilgilendirmez...

İnsanlar burada herkes faydalansın diye gebelik için faydalı yada zararlı olabilecek besinleri paylaşıyor. Ben bunda bir beis görmüyorum. Seni ilgilendirmiyorsa da oku geç yorumlama arkadaşım.

Kizlar belki evham yapiyorum.ama.dun akdamdan beri goguslerimin yumusadigini hissediyorum.cenemde dokulmeler olurdu.o da sanki azaldi.bugun yine kan tahlili vericem.bi de pihtilasma ignemi gunde 2 doza cikardi doktor.bu sabahtan itibaren.ins gec kalmamisizdir.

[QUOTEhaberleri nibekliyoruz9canım , member: 515297"]Günaydınn kızlarrr
Doktor randevum 1.5 saat sonra kanama durumunu ve bebeğimin halini ögrenecegiz.
Umarimmm güzel haberler alırim[/QUOTE]
Güzel haberlerini bekliyoruz can

Cnm nie dozun yukseldi bende oluormda igne oyuzdn mrk ettim bide gogusler degisiyo surekli mrk etme

İnsanlar burada herkes faydalansın diye gebelik için faydalı yada zararlı olabilecek besinleri paylaşıyor. Ben bunda bir beis görmüyorum. Seni ilgilendirmiyorsa da oku geç yorumlama arkadaşım.
Gece birde yenn pidenin sana ve bebegine olacak olan faydası ne anlamadin,arti birde yedikleri seyin fotografini koymanin faydasini anlat bakalim,bende ona gire okuyayim yorumlanadan geceyim.herşey zaten abartıliyor yeme icme yı barı abartmayin

canım bende seninle aynı fikirdeyim., sana katılıyorum. bende yemek yemeyi seven birisiyim ve normalde de aklıma bişey geldiğinde yada gördüğümde canım ister. hele de hamilelikte o anda hemen alacak durumda olmayabiliriz. bence de yeme içme konusunda çok konuşulmamalı. yani onu yedim bunu içtim şunu aldık vs denmemeli. ama şunlar yenmeli bunlar içilmeli faydalıymış diye fikir verilebilir.

Bende bunu anlamıyorum gelip burda ahkam kesiyorunuz, sanki evine gelmişiz seni rahatsız ediyoruz. O arkadaş bulantıdan serumla beslendiği için yediği şeye ben mutlu oldum sen rahatsız olmuşsun, mümkündür.
Herşey abartılıyor nasıl basit bir cümle, kim ne yaşıyor ne hissediyor nerden biliyorsun. gelmiş burada paylaşıyor rahatlamak istiyor. sen bundan da rahatsızsın o da mümkün. Ama kimse senin normlarında yazışmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…