- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.081
Kızlar yaaa eeskiden kese mi varmış kalp atışı mi varmış :) hamile kaldıklarını aylar sonra anlar ve evde doğum yaparlarmış . çok bilmek iyi birşey değil benim başıma geldi haziranda hamileydim kalp atışını duyamicam dedim kese vardı ve kalp atışını duyamadim bundan daha zor olanı da yaşadım. ve en oönemli sey olan tevekkülu öğrendim . şuanda da korkuyorum evet SAT 5.9 keseyi gormedik evet ama pamuk ipliğinde ddeğil sonuçta ve onu oraya yerleştiren mevla onu koruyup kollayacaktir da isterse verdiği gibi aalacaktır da. Verirken sevindik şükrettik alırken isyan etmeyiz sadece uzulur tekrarı için dua ederiz . Rabbim asağlıklı sihatli hayırlı uzun omurlu evlatlar nasip etsin hepimize
İstifra etmekten çokkorkuyorum her sene büyük bi hastalık ataltıtğım için midem bulanınca ağlıyorum ben bugunde gene bulantılarım oldu sabah sbah işe zor geldim korkuyorum şimdi bulantım olursa diyeGünaydın herkese :)
Benim bulantılar fena, her sabah istifra ediyorumAma çok şükür sağlıklı gebelik belirtisi bu..
Allah ım yoktan var eden Rabbim.
Senin herşeye kudretin kuvvetin şüphesiz yeter.
Sen değilmisin bu mucizeyi arkadaşımın karnına koyan..
Çok şükür Allah ım sen koydun.
Ne olur Rabbim mucizeni yaşat ne olur.
Herşey senin ol emrinledir Allahım.
Ol de oluversin.
Hayırsızı hayra çeviren Rabbim
Hayırlı bir şekilde arkadaşıma evladını bağışla.
Ya Rahman Ya Rahim yeri ve ğöğü en güzel şekilde yaratan Rabbim.
Mucizelerimizin yaşamasına izin ver ne olur.
Hepimize hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle
amin amin amin
günaydın kızlar.
dün hiçbirşey yiyemeyip iyice halsiz düştükten sonra hastanenin yollarını tuttum hemen serum bağlandı kendimi toparlayınca kadın doğum uzmanı gördü ultrasonda miniğimi gördük yine kalp atışı vardı biraz olsun bebeğime vitamin gitti diye çok seviniyoum.doktor bunun çok normal olduğunu genelde tuzlu şeyler galeta,çubuk kraker gbi şeylerle beslenmemi söyledi su içemiyorum deyince de soda olabilir çorba olabilir bu tip sıvılarla da su ihtiyacını karşılayabilirsin dedi.dünden beri daha iyiyim sanki gece canım pide istedisaat 1de çıktık pide yedik sonrasında midem bulandı ama kusmadım
Şuraya ne yiyip ne ictiginizi yazmayın biliyorsunuz ki hepimiz hamileyiz ve okuyunca ister istemez insanın canı istiyor,ailemden coookk uzagim esiminde gorev dolayısıyla evde olamadigi zamanlar oluyor.her okuyup canim istediğinde alma sansi olmuyor yani.bunun için biraz anlayışlı olun eminim benim gibi olanlar çoktur.kimin ne yediği beni hiç ilgilendirmez...
Insaallah çok heyecanliyımmmGünaydınn kızlarrr
Doktor randevum 1.5 saat sonra kanama durumunu ve bebeğimin halini ögrenecegiz.
Umarimmm güzel haberler alırim
Güzel haberlerini bekliyoruz can
Cnm nie dozun yukseldi bende oluormda igne oyuzdn mrk ettim bide gogusler degisiyo surekli mrk etmeKizlar belki evham yapiyorum.ama.dun akdamdan beri goguslerimin yumusadigini hissediyorum.cenemde dokulmeler olurdu.o da sanki azaldi.bugun yine kan tahlili vericem.bi de pihtilasma ignemi gunde 2 doza cikardi doktor.bu sabahtan itibaren.ins gec kalmamisizdir.
günaydın hanımlargaliba hasta oluyorum tüm vücudum ve boğazlarım ağrıyor.
bu gecede doktor randevumuz var ama heyecan yaptım şimdiden.
inşallah hersey yolundadır
Gece birde yenn pidenin sana ve bebegine olacak olan faydası ne anlamadin,arti birde yedikleri seyin fotografini koymanin faydasini anlat bakalim,bende ona gire okuyayim yorumlanadan geceyim.herşey zaten abartıliyor yeme icme yı barı abartmayinİnsanlar burada herkes faydalansın diye gebelik için faydalı yada zararlı olabilecek besinleri paylaşıyor. Ben bunda bir beis görmüyorum. Seni ilgilendirmiyorsa da oku geç yorumlama arkadaşım.
canım bende seninle aynı fikirdeyim., sana katılıyorum. bende yemek yemeyi seven birisiyim ve normalde de aklıma bişey geldiğinde yada gördüğümde canım ister. hele de hamilelikte o anda hemen alacak durumda olmayabiliriz. bence de yeme içme konusunda çok konuşulmamalı. yani onu yedim bunu içtim şunu aldık vs denmemeli. ama şunlar yenmeli bunlar içilmeli faydalıymış diye fikir verilebilir.Gece birde yenn pidenin sana ve bebegine olacak olan faydası ne anlamadin,arti birde yedikleri seyin fotografini koymanin faydasini anlat bakalim,bende ona gire okuyayim yorumlanadan geceyim.herşey zaten abartıliyor yeme icme yı barı abartmayin
Bende bunu anlamıyorum gelip burda ahkam kesiyorunuz, sanki evine gelmişiz seni rahatsız ediyoruz. O arkadaş bulantıdan serumla beslendiği için yediği şeye ben mutlu oldum sen rahatsız olmuşsun, mümkündür.Gece birde yenn pidenin sana ve bebegine olacak olan faydası ne anlamadin,arti birde yedikleri seyin fotografini koymanin faydasini anlat bakalim,bende ona gire okuyayim yorumlanadan geceyim.herşey zaten abartıliyor yeme icme yı barı abartmayin
Brokoli resmi koydum onumu diosn acaba cnmGece birde yenn pidenin sana ve bebegine olacak olan faydası ne anlamadin,arti birde yedikleri seyin fotografini koymanin faydasini anlat bakalim,bende ona gire okuyayim yorumlanadan geceyim.herşey zaten abartıliyor yeme icme yı barı abartmayin
Doktorum bozuk olan genlerimi ve kilomu hematologa soyleyince o iki doz ve 0.6 lik vurulmam gerektiğini söylemis.factor v heterozigot bir de homozigotum var.Cnm nie dozun yukseldi bende oluormda igne oyuzdn mrk ettim bide gogusler degisiyo surekli mrk etme