2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kimyager1508, post: 43140073, member: 584628"]canım bende seninle aynı fikirdeyim., sana katılıyorum. bende yemek yemeyi seven birisiyim ve normalde de aklıma bişey geldiğinde yada gördüğümde canım ister. hele de hamilelikte o anda hemen alacak durumda olmayabiliriz. bence de yeme içme konusunda çok konuşulmamalı. yani onu yedim bunu içtim şunu aldık vs denmemeli. ama şunlar yenmeli bunlar içilmeli faydalıymış diye fikir verilebilir.[/QUOTE]
Harikasin canim ya iste bende bundan bahsediyorum

Kızlar gece 3 ten beri sancım var sabah 6 dan beride kanamam var dün gittim dr a kan değerlerine bakıldı değerde artma var kese küçük olduğundan görünmedi sabah hastaneyi aradım bugün gel dedi dün kese görünmedi düşük iğneside yapıldı gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum belimde ve kasığımda sancım devam ediyor

canım benim arkadaşı yanlış anladın sanırım. arkadaş ondan bahsetmedi. tabiki kusma bulantalı olan arkadaşlarımızın bişey yiyemediklerinde bişeyler yediğini söylemesi bizi de sevindirir. bizim demek istediğimiz tabi ki bu değil. belki 1-2 hafta sonra bizde kusacağız ve kusmaktan bişey yiyemeyeceğiz. yediğimiz her lokma bizi sevindirecek ve burada paylaşacağız. yani demek istenilen bu değil ki tatlım yanlış anlaşılmasın lütfen

Bayanlar aranızda pco yani polikistikover olan var mı
canım bende var

canım bence git tekrardan.

gayet doğru anladım canım sen merak etme. pide yedim diyen birtek gofredo vardı oda dediğim gibi rahatsız kaç gündür, yemek resmi dediğide arkadaşın brokoli fotoğrafı olsa gerek. başka bir şey yok söylediği kriterlere uyan.

bence beklemeden gitmelisin, kanamaları hafife almamak lazım. geçmiş olsun

denmek istenilen anlaşıldıysa sorun yok o zaman

Ahkâm kesmek ne demek ya başlı başına yanlış Anlıyorsun ama seninle polemiğe girmeyecegim.Rabbim tüm bulantısı olanlara hamileliğini zor gecirenlere yardım etsin.ilk yazdigimi okusaydin dikkatlice anlardin ne demek istediğimi.neyse kimyager arkadasimda yorum yapmış böylelikle anlatmak istediğimi yanlış anladığını anlarsın ...

Tamam hamileyiz evet ama burda sunu söylemeyelim sunu paylasmayalim bence hic dogru degil. Korkutacak seyleri bile bile ignelemek ayri bir durum kendi tecrubelerinden destek olmak icin yazmak ayri bir durum. Bende yemekresmk hem cekerim hem paylasirim bunun yararini kimse sorgulayamaz kusura bakmayin. Hassas olabiliriz bende duygusala baglayip korkuyorum agliyorum yeri geldiginde iki gun bisey yemiyorum yeri geldiginde tikiniyorum deli gibi. Bence herseyi bukadar "yasaklamak" dogru degil. Isteyen istedigini paylassin bunlara niye karisiliyor? Evet insanlrin cani cekebilir bende dun reklamda cilekli pasta görup iki saat market gezdim cilek bulmak icin bunun icin tv kanallarina reklama cilek koymayin diye mi mail atim.. bana cok sacma geliyor bu yasaklamalar. burda sadece sorun oldugunda yazmiyoruz gunluk hayatimizi ne yapiyoruz iyimiyiz vs diyede paylsiyoruz. sunu yazmayin korkan var sunu yazmayin cani isteyen olur sunu yazmayin olumsuz ee yeter da

Kızllaaarrrr simdi doktordan çiktiiimmmmm kanama alanı kapanmıs bebeğim 1.5cm olmuss) kalbide pıt pıt atiyordu. Cok korktum ama gectiii. Tam 8. Hafta bitmiss çok şükür
Dua eden herkesten Allh razı olsunnnn
Cok sevindm gozun aydinn bizimkide 7haftalik 1cm seninkinin pesinde:) hepimzden alalim boyle guzel haberleri

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben pazartesi gün silik çizgi görmüştüm dün kanda baktirdim 68 çıktı yani gebeydim ama bu sabah adet olur gibi bi kanama ve müthiş bel ağrısıyla uyandım hemen doktora gittik ama bebeğim beni bırakıyormuş bu seferde nasip olmadı.
Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Bana da dua edin lütfen.

Kızllaaarrrr simdi doktordan çiktiiimmmmm kanama alanı kapanmıs bebeğim 1.5cm olmuss) kalbide pıt pıt atiyordu. Cok korktum ama gectiii. Tam 8. Hafta bitmiss çok şükür
Dua eden herkesten Allh razı olsunnnn
canım benim gözüm aydınnn, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallaahh. benimde ilk randevum cumartesi günü, kese görünür inşaallahhh.

Gunaydin cnm bugun randevun var guzel haberlerle don ins sende valla pisman oldum brokoli koydm die :) ben bulantidan bliosn hicbisey yiyemiorm limonla zorla yeniliyo diye koydum tavsiye amacli dedgn gbi neler var cani cekicek insanin tv de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…