- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
Beyaz akıntı sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum canım tabi yine de dinlenmek lazımTesekkur ederim cnm bende beyaz akinti var normal disarii kanamam olmadi hic cok sukur ama kaygiliyim
Geçmiş olsun canım tabi yat dinlen.Şanslısın yine bakan birileri var çevrende ben nekadar yatsam da ailemden uzaktayım bakabilecek kimse yok.Eşimde tüm gün çalışıyor.Ne zormuş böyleBende progestan iciyorum sabah aksam. Kahverengi akintim vardi bide normal akintimin icinde cizgi cizgi kan geliyordu dun doktorum proluton igne verdi dun bi tane vurdurdum bi hafta sonrada bi tane. bu arada 4+5 gunluk hamileyim mayis annesi olcam allah nasip ederse. Ins hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Ilk bebegim karnimda oldu cok evhamliyim bu yuzden. Suan paso yatiyorum kayinvalidem ile esim bakiyor saolsunlar.
Bnmde bakan kimsem pek yok esimde cok anlayisli degil cok anlamaz evGeçmiş olsun canım tabi yat dinlen.Şanslısın yine bakan birileri var çevrende ben nekadar yatsam da ailemden uzaktayım bakabilecek kimse yok.Eşimde tüm gün çalışıyor.Ne zormuş böyle
Evet canım ya annelik zormuş cidden Allah yardımcımız olsun.Sağlıklı bir gebelik geçirsek sorun değil de kendi işimi yapamamak sürekli uzanıp yatmak zorunda kalmak canımı çok sıkıyor.En ufak bir hareketlenmemde lekelenmem geliyor korkuyorum bu sefer.Tecrübe de yok ilk gebeliğim.Dilerim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaBnmde bakan kimsem pek yok esimde cok anlayisli degil cok anlamaz ev
islerinden zaten hamileyken de insanin psikolojisi iyi olmuyor Allah yardimcimiz olsun.
regl olacakmış gibi doluluklarım vardı kasıklarımda benimde....kızlar karın ağrısı var her an adet olacakmışım gibi yaklaşık 3 gündür, bugün belim de ağrımaya başladı çok erken değil mi bel ağrısı için ve karın ağrısı normal mi? kasıklarım ağrıyor sanki regl olucam gibi normal mi sizce? kan verdim bugün ama pazartesi çıkarmış sonuçlar bekliyoruz bakalım.
yok evime yakın bir polikliniğe verdim bugün resmi tatil yarın da pazar olunca pazartesiye kaldı hayırlısı bakalım.regl olacakmış gibi doluluklarım vardı kasıklarımda benimde....
kanı devlete mi verdiniz netten bakılması gerek eger devletse.. yani biz görebiliyoruz da inşallah sizdede vardır öyle bişi
evet benimki tüp çocuk....yok evime yakın bir polikliniğe verdim bugün resmi tatil yarın da pazar olunca pazartesiye kaldı hayırlısı bakalım.
evet karın ağrım var öyle şiddetli değil ama sanki regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi, sizin mesajlarınızı okumuştum bebeğiniz tüp bebekti galiba?
allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah sağ salim doğduklarını da paylaşırız buradan.
ben hala inanamıyorum aslında keseyi görüp kalbini duymadan da inanamıcam gibi geliyor, biz de çok şeyler yaşadık çünkü bu yolda. artık hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyordu ki çift çizgiyi gördük. bizim için bir mucize oldu ♥
amin amin.evet benimki tüp çocuk....
tırının tırının aygaz......
inan biz de eşimde bi tiyatronun içinde gibiyiz... kalp atışlarını duymadan da gerçek hayata dönemeyeceğiz sanırım... rabbim sizin benim herkesin çocuğunu kucağına aldırsın....
Meraba bende 2013 ekim annesiyim ben henuz hic test yapmadim adetim bugunle 4gun gecikti hamileysem sata gore 5+0 haftadayim mide bulantilarim bugun fazlasiyla ve istifra bile ettim oglumda bu kadar erkwn olmamistiGünaydın dünde selam verdim muhabbet koyuydu arada kaynadım
Bende Mayıs ANNESİYİM kısmet olursa.
Bulantıları olan var mı 3 gündür sabahları oluyo diğer iki gebeliğimde bu kadar erken olmamıştı.
kanama olmadigi surece adet olacakmis gibi agrilar normal canim agrilarina kanama ve kahverengi akinti eslik ederse o zaman bi sıkıntı var demektir oglumda ilk haftalar karin kasik ve bel ağrısından ölüyordumkızlar karın ağrısı var her an adet olacakmışım gibi yaklaşık 3 gündür, bugün belim de ağrımaya başladı çok erken değil mi bel ağrısı için ve karın ağrısı normal mi? kasıklarım ağrıyor sanki regl olucam gibi normal mi sizce? kan verdim bugün ama pazartesi çıkarmış sonuçlar bekliyoruz bakalım.
öenmli olan değer değil...Merhaba kizlar, bende yeni uye oldum ve yeni test sonucumu aldim. Hepimiz saglikla meleeklerimize kacusalimCift cizgiyi dun gorunce kan vermeye gittim 312 cikti normal mi sizce. Bana biraz az gibi geldi de ;( adetiim 4 gun gecti.
Aynen bnmde ilk gebeligim heyecan kaygi stres hassasiyet herseyi kafamaEvet canım ya annelik zormuş cidden Allah yardımcımız olsun.Sağlıklı bir gebelik geçirsek sorun değil de kendi işimi yapmamak sürekli uzanıp yatmak zorunda kalmak canımı çok sıkıyor.En ufak bir hareketlenmemde lekelenmem geliyor korkuyorum bu sefer.Tecrübe de yok ilk gebeliğim.Dilerim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Rahim buyumeye basladigi icin oluyomus o cnm doktor benim agrilarim oluyodu aynen, oyle dediKarın kasık sırt bel ağrısı ne varsa var bende bide leke geldi allahım herkese şifa versin
Canım bende de pıhtılaşma var dun ogrendim hamile oldugumu hafta ici gidicem doktora igneye basladin mi tekrar. Doktora gidene kadar coraspin alicam nolur nolmazcanım bende 2012 mayıs annesiyim.kısmetse 2015 Mayıs anneside olucam. bende ilk hamileligimde aynılarını yaşadım.progestan ve prolutan igne kullandım.endiselenme bol bol dinlen.bu arada bende pıhtılaşma var.coraspin ve clexane kullandım.rabbim saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?