2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım tabi yat dinlen.Şanslısın yine bakan birileri var çevrende ben nekadar yatsam da ailemden uzaktayım bakabilecek kimse yok.Eşimde tüm gün çalışıyor.Ne zormuş böyle

Geçmiş olsun canım tabi yat dinlen.Şanslısın yine bakan birileri var çevrende ben nekadar yatsam da ailemden uzaktayım bakabilecek kimse yok.Eşimde tüm gün çalışıyor.Ne zormuş böyle
Bnmde bakan kimsem pek yok esimde cok anlayisli degil cok anlamaz ev
islerinden zaten hamileyken de insanin psikolojisi iyi olmuyor Allah yardimcimiz olsun.

Bnmde bakan kimsem pek yok esimde cok anlayisli degil cok anlamaz ev
islerinden zaten hamileyken de insanin psikolojisi iyi olmuyor Allah yardimcimiz olsun.
Evet canım ya annelik zormuş cidden Allah yardımcımız olsun.Sağlıklı bir gebelik geçirsek sorun değil de kendi işimi yapamamak sürekli uzanıp yatmak zorunda kalmak canımı çok sıkıyor.En ufak bir hareketlenmemde lekelenmem geliyor korkuyorum bu sefer.Tecrübe de yok ilk gebeliğim.Dilerim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kızlar hepinize Allah şifa versin.. Biran önce tüm dertlerinizden kurtulun.. Benimde çoook belim ağrıyor anlayamadım gitti

kızlar karın ağrısı var her an adet olacakmışım gibi yaklaşık 3 gündür, bugün belim de ağrımaya başladı çok erken değil mi bel ağrısı için ve karın ağrısı normal mi? kasıklarım ağrıyor sanki regl olucam gibi normal mi sizce? kan verdim bugün ama pazartesi çıkarmış sonuçlar bekliyoruz bakalım.

regl olacakmış gibi doluluklarım vardı kasıklarımda benimde....
kanı devlete mi verdiniz netten bakılması gerek eger devletse.. yani biz görebiliyoruz da inşallah sizdede vardır öyle bişi

regl olacakmış gibi doluluklarım vardı kasıklarımda benimde....
kanı devlete mi verdiniz netten bakılması gerek eger devletse.. yani biz görebiliyoruz da inşallah sizdede vardır öyle bişi
yok evime yakın bir polikliniğe verdim bugün resmi tatil yarın da pazar olunca pazartesiye kaldı hayırlısı bakalım.

evet karın ağrım var öyle şiddetli değil ama sanki regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi, sizin mesajlarınızı okumuştum bebeğiniz tüp bebekti galiba?

allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah sağ salim doğduklarını da paylaşırız buradan.

ben hala inanamıyorum aslında keseyi görüp kalbini duymadan da inanamıcam gibi geliyor, biz de çok şeyler yaşadık çünkü bu yolda. artık hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyordu ki çift çizgiyi gördük. bizim için bir mucize oldu ♥

evet benimki tüp çocuk....
tırının tırının aygaz......
inan biz de eşimde bi tiyatronun içinde gibiyiz... kalp atışlarını duymadan da gerçek hayata dönemeyeceğiz sanırım... rabbim sizin benim herkesin çocuğunu kucağına aldırsın....

amin amin.

biz de bu ay aşılama için doktora gittik regl olmayı bekliyordum aşılama tedavisi için ama kısmet işte kendiliğinden geldi galiba bizimki.

Karın kasık sırt bel ağrısı ne varsa var bende bide leke geldi allahım herkese şifa versin

Meraba bende 2013 ekim annesiyim ben henuz hic test yapmadim adetim bugunle 4gun gecikti hamileysem sata gore 5+0 haftadayim mide bulantilarim bugun fazlasiyla ve istifra bile ettim oglumda bu kadar erkwn olmamisti
kanama olmadigi surece adet olacakmis gibi agrilar normal canim agrilarina kanama ve kahverengi akinti eslik ederse o zaman bi sıkıntı var demektir oglumda ilk haftalar karin kasik ve bel ağrısından ölüyordum

Kizlar ben bugun test yapacaktim yapamadim uarina kaldi ve hala adet olmadim bugunle 4gun gecikmis oldu hafuf hafif bulantilarim var sabah istifra ettim bi ara kasiklarimda agri oldu heralde regl olucam derken agri bi anda geri kayboldu acaba gercekten hamile miyim cok merak ediyorum yarin gorucez insallah

Merhaba kizlar, bende yeni uye oldum ve yeni test sonucumu aldim. Hepimiz saglikla meleeklerimize kacusalim Cift cizgiyi dun gorunce kan vermeye gittim 312 cikti normal mi sizce. Bana biraz az gibi geldi de ;( adetiim 4 gun gecti.

Merhaba kizlar, bende yeni uye oldum ve yeni test sonucumu aldim. Hepimiz saglikla meleeklerimize kacusalim Cift cizgiyi dun gorunce kan vermeye gittim 312 cikti normal mi sizce. Bana biraz az gibi geldi de ;( adetiim 4 gun gecti.
öenmli olan değer değil...
ki senin değerin gayet güzel...
2 gün sonra tekrar et kan testini yaklaşık 2 ye katlanıyorsa okey demektir....
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...........

Tesekkur ederim hosbulduk.. pazartesi sabah ilk işim kan vermek.. gercekten cok hos ve tuhaf bir his. hayirlisiyla keseyi görüp kalp atisini duyariz inşallah

Aynen bnmde ilk gebeligim heyecan kaygi stres hassasiyet herseyi kafama
takmaya basladim Rabbim kolaylastirsin sen yat kalkma bide Al-i imran suresi 35,36,37. Ayetlerin arapcasini bi kagida yaz uzerinde tasi bugun okudum bi kitapta ben yazdim icim rahat Allah'ın izniyle

Canım bende de pıhtılaşma var dun ogrendim hamile oldugumu hafta ici gidicem doktora igneye basladin mi tekrar. Doktora gidene kadar coraspin alicam nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…