- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ama çok erken ya ne bilim iki kızım var bu kadar erken ağrı yaşamamıştım.Rahim buyumeye basladigi icin oluyomus o cnm doktor benim agrilarim oluyodu aynen, oyle dedi
Evet cnm insaallah ilk olacakAma çok erken ya ne bilim iki kızım var bu kadar erken ağrı yaşamamıştım.
Her hamilelik farklı işte bakalım bunda daha neler yaşıycam. Senin ilk bebişin mi canım?
merhaba canım seni hatırlamıyorum diger topikten.(kan pıhtılaşması)yanılmıyorsam.hayırlı olsun cnm.coraspine başladım. igneye henuz baslamadım.Canım bende de pıhtılaşma var dun ogrendim hamile oldugumu hafta ici gidicem doktora igneye basladin mi tekrar. Doktora gidene kadar coraspin alicam nolur nolmaz
O topikte vardim canim hatta bir ara listesini bile ben tutmustum dogumdan sonra cok girmedimmerhaba canım seni hatırlamıyorum diger topikten.(kan pıhtılaşması)yanılmıyorsam.hayırlı olsun cnm.coraspine başladım. igneye henuz baslamadım.
2. Bebişin mi ?O topikte vardim canim hatta bir ara listesini bile ben tutmustum dogumdan sonra cok girmedim
Çok geçmiş olsun sağlık olsunya belki düşmemiştir nasıl anladın ki. Kanaması olup düşük yapmayanlarda var. Bence ebe felan illa vardır bi araştır görün anlarlar.Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdümYoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Yok canım et parçası gibi koyu parçalarla kanamam oldu tuvalette gitti yani.Okadar kanamalı bir duruma bebek dayanmaz sanmıyorum.Şimdi de sancım var kasıklarımda.Salı günü randevum.Birilerini bulabileceğimi bilsem giderim canım da anlayacak kişi yok burda.Uzmanına görünsem daha iyi.5 haftalıktı umarım kürtaja gerek kalmaz çok üzgünümÇok geçmiş olsun sağlık olsunya belki düşmemiştir nasıl anladın ki. Kanaması olup düşük yapmayanlarda var. Bence ebe felan illa vardır bi araştır görün anlarlar.
Dün bende aynı şekilde pembe lekelendim çok şükür ağrımda geçti lekede yok.
Sen ayaklarını yükseğe koy yat mutlaka ebe veya doktor araştır bulursun inş
Eminim çok zordur. Ama moralini bozma sen iyi ol sağlıklı ol ki bundan sonraki bebişlerin sağlıklı iyi olsun. Rabbim şifa versinYok canım et parçası gibi koyu parçalarla kanamam oldu tuvalette gitti yani.Okadar kanamalı bir duruma bebek dayanmaz sanmıyorum.Şimdi de sancım var kasıklarımda.Salı günü randevum.Birilerini bulabileceğimi bilsem giderim canım da anlayacak kişi yok burda.Uzmanına görünsem daha iyi.5 haftalıktı umarım kürtaja gerek kalmaz çok üzgünümKahverengi lekeleri önemsemiyordum ama bu kötü oldu
kusura bakma hatırlıyorum yazmak istemiştim. bende dogumdan sonra pek giremedim. şimdi ugruyorum arada.ben doktor değiştirmek zorunda kaldım.o yuzden igneye daha baslamadım.huzursuzum açıkçası.persembe randevum var.o zamana kadar herşey yolunda olur inşallah.O topikte vardim canim hatta bir ara listesini bile ben tutmustum dogumdan sonra cok girmedim
Teşekkür ederim canım.Eminim çok zordur. Ama moralini bozma sen iyi ol sağlıklı ol ki bundan sonraki bebişlerin sağlıklı iyi olsun. Rabbim şifa versin
Cok gecmis olsun cnmmm cok uzuldum gercektennnTeşekkür ederim canım.
Cok gecmis olsun canim. Allah sabir versin. Sen iyi ol yeter ki bir dahakine saglikla kavusursun insallah.Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim düşükh kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdümYoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
geçmiş olsun cok zor biliyorum.Allah bir daha yasatmasınTeşekkür ederim canım.
Bekledigin cevabı alirsin insallahBugun test gunu hala regli olmadim 5.gun heyecan korku hersey bir arada korkumun nedeni minik oglusum
Cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bir evlat versin cok uzuldumKızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdümYoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Insallah canim oglusum 11 aylik olucak, kucagi fazla sevmiyor ama besigine yatirirken filan dikkatli aliyorum bakalim hakkimizda hayirlisi ona bir kardes fikri kulaga guzel geliyor :)Bekledigin cevabı alirsin insallahMinik oglusun ne kadarlik, dikkat et canim kendine kucagina fln alirken
aaa tatlım çok üzüldüm ya... ne denir ki böyle durumlarda Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah....Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdümYoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?