• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ben tummy time için kart göstermeye başladım.Ama oyuncak gibi bir şeyler de almak istiyorum önerisi olan var mı?

Bir de eşim yurtdışına çalışıyor amazondan hediye çeki vermişler ama sanırım yurtdışından sipariş etmemiz gerekiyor oradan bir şeyler alan var mı ?
Hışırtılı kitaplardan alabilirsiniz fisher price sesli oyuncaklar olabilir bende kuzenimin evine siparis verdim amazondan londraya sophie diş kaşıyıcı fiyatı uygundu carters kıyafetlerin fiyatlarıda uygundu

Bende de o kartlar var ileriki aylar için bende piyanolu oyun halısı mi alsam.diyodum😅
Canım ben kartları gösteriyorum takip ediyor bir süre bakıyor sonra kalkmak istiyor.Biraz daha zaman geçse belki daha uzun süre bakarlar.Oyun halılarını ben de gözüme kestirdim😂
Hışırtılı kitaplardan alabilirsiniz fisher price sesli oyuncaklar olabilir bende kuzenimin evine siparis verdim amazondan londraya sophie diş kaşıyıcı fiyatı uygundu carters kıyafetlerin fiyatlarıda uygundu
yaa ben hep oyuncak sipariş ederim diye düşünmüştüm ama kıyafet almak da çok mantıklı o tarz şeyler de bakayım🌺

Yani iyi aslında ama yetmiyor demekki biraz uğraşıp uyandırıp vermeniz lazım

2 ay sürdü çünkü bizde kan uyuşmazlığı var bugün bebeği de götürdüm 1 aylık oldu ve 10.4 çıktı sarılığı dr bu saatten sonra önemli yavaş yavaş düşecek dedi

Daha çok küçük ya ben bırakamazdım, bugün dr kontrolümüz vardı eşim ben götüreyim dedi ona bile gönlüm razı gelmedş 1.5 yaşında oğlumla cümbür cemaat gittik

Çok zorlanıyorum 1.5 yaşında oğlumda var ikisini besle alt değiş kıyafet giydir falan derken pert oluyorum resmen

Bizim oluyor maalesef ya özellikle yarım ssat emse kesinlikle kusuyor dr Gastrotuss diye bile şurup yazdı ona başladık bugün
Ay canim iki bebisle biri de reflü iken ne zordur senin icin. Allah'ım kolaylastirsin 🙏🙏
İsilik deniyor benim bebekte de hem kırmızı hem de beyaz sivilce gibi çıkıyor sıcaktan diyorlar ama havalar çok soğuk kombi bi ayarda tüm odalar açık kısınca da ev soğuyor gibi
Cnm buyukler hep bisey soyluyor da artık yiyip ictiklerimiz eskiler gibi degil cogubebek alerjik sen bakma onlara evini ideal sicaklikta tut. Hele bu gazli dinemlerinde aman üşütme 😙😙
allah analı babali büyütsün ne güzel 🥰

yeni bir konu açacağım kızlar:) ben bebeğimi ilk günler sadece emzir uyut yapıyordum bir saat içinde. salona felan götürmüyordum aktivite zaten yok. zaten güzel de uyuyordu esniyordu yavrum. çünkü annem beş dk kucağına alsa bile yüksek sesle ayıktırıyordu bebeği geri zor uyutuyordum. annem de hep diyordu bebek uyumak istemiyor zorluyorsun fıldır fıldır bakıp konuşmak zekasını geliştirmek istiyor diyordu. şimdi annem gittiğinden beri salona ışığa getiriyorum, çıngıraklı oyuncak zeka kartları gösteriyorum çok kısa ve mecburen dedelere görüntülü gösteriyoruz bebeği yani epey ses oluyor. babybjörn salıncak ve piyanolu oyun halısı da sipariş etmiştim. yalnız bugün fark ettim ki hiç uyuyamadı ne kadar uyarılırsa o kadar zor uyuyor ve huzursuz oluyor. eski düzene dönüp hiç odadan ışığa sese çıkartmadan uyutmayı düşünüyorum ne dersiniz siz nasıl yapıyorsunuz 🙇🏻‍♀️ uzun yazmışım ama kafam çok dağınık🙏🏼
Cnm cok haklisin da sadece annemin ogrendigi bir bilgiyi paylasmak istiyorum kiyeni dogan bir bebis belli bir sure hic isik almazsa sonrasinda gorme yetisini kaybedermis. Bu mantikta sürekli loş isikta zararli olabilir. Bilmiyorum ben tabi de istersen bi araştır veya bebisi uyanınca ışığa cikar sen bilirsin tabi😌😌

Ben ona inanmıyorum bizimki yumurtlama günü oldu 😅
Bizim yumurtlama öncesi oldu.😂🤣bide ilişki sonrası sol tarafa dönüp biraz bekleyin kız için diyen bile olmuştu bı grupta.oyle de yaptım😂🤣oğlumda da sağa dönüp beklemiştim 🤣ama ne kadar doğru hiç bilmiyorum.sola yatınca x kromozom hizli olur ilk o varırmis.saga yatınca y kromozom hizli olur o varirmis ilk 🤣😂

Canım ben kartları gösteriyorum takip ediyor bir süre bakıyor sonra kalkmak istiyor.Biraz daha zaman geçse belki daha uzun süre bakarlar.Oyun halılarını ben de gözüme kestirdim😂

yaa ben hep oyuncak sipariş ederim diye düşünmüştüm ama kıyafet almak da çok mantıklı o tarz şeyler de bakayım🌺
Aynen çok az duruyor bizimki sonra ağlamaya başlıyor zaten 😅 hışırtıli kitap almıştım onu göstereyim bari bide

Aynen çok az duruyor bizimki sonra ağlamaya başlıyor zaten 😅 hışırtıli kitap almıştım onu göstereyim bari bide
Bizim yumurtlama öncesi oldu.😂🤣bide ilişki sonrası sol tarafa dönüp biraz bekleyin kız için diyen bile olmuştu bı grupta.oyle de yaptım😂🤣oğlumda da sağa dönüp beklemiştim 🤣ama ne kadar doğru hiç bilmiyorum.sola yatınca x kromozom hizli olur ilk o varırmis.saga yatınca y kromozom hizli olur o varirmis ilk 🤣😂
Ay bende ilk bebek dusunurken çok yaptım bunlari sola yatmalar.falan😅😅

yeni bir konu açacağım kızlar:) ben bebeğimi ilk günler sadece emzir uyut yapıyordum bir saat içinde. salona felan götürmüyordum aktivite zaten yok. zaten güzel de uyuyordu esniyordu yavrum. çünkü annem beş dk kucağına alsa bile yüksek sesle ayıktırıyordu bebeği geri zor uyutuyordum. annem de hep diyordu bebek uyumak istemiyor zorluyorsun fıldır fıldır bakıp konuşmak zekasını geliştirmek istiyor diyordu. şimdi annem gittiğinden beri salona ışığa getiriyorum, çıngıraklı oyuncak zeka kartları gösteriyorum çok kısa ve mecburen dedelere görüntülü gösteriyoruz bebeği yani epey ses oluyor. babybjörn salıncak ve piyanolu oyun halısı da sipariş etmiştim. yalnız bugün fark ettim ki hiç uyuyamadı ne kadar uyarılırsa o kadar zor uyuyor ve huzursuz oluyor. eski düzene dönüp hiç odadan ışığa sese çıkartmadan uyutmayı düşünüyorum ne dersiniz siz nasıl yapıyorsunuz 🙇🏻‍♀️ uzun yazmışım ama kafam çok dağınık🙏🏼
Gündüz sesli ve ışıklı ortamda, gece karanlık ve sessiz ortamda uyursa gece gündüz ayrımını kolay yapar. Gündüz benim bebe de 15 dk yarım saat max 1 saat uyuyor. Gece iyi uyumaya başladı ama çok şükür.
Yarın gideceğiz bizimkinde de benzer noktalar var.Unutmayım da sorayım doktora

canım doymuyorsa ver sen en iyisini bilirsin kimseyi dinleme

sıvı alımına dikkat etmeye çalış normalde içtiğinden çok daha fazlasını iç🌺Benim de yumuşak ama süt oluyor anne çayı bestlak ve bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.Uykumu almazsam hiç dinlenemezsem az su içersem sütüm de az oluyor

Aynısı bizde oldu😂Bugün biraz daha rahattım belki de bitiyor hadi inşallah😂
Ağlama dışında tepkiler vermeye başladı. Bide boş boş yatıp etrafa bakmaya başladı. Tabi tüm bunlar gaz sancısı gelene kadar sürüyor 🤣

Gündüzki ışığı görse yeter canım. Akşam gerek yok yapay ışığa çıkarmaya

Gümüş kapak takan arkadaşlar sürekli takiyormusunuz ben yara olduğu zamandan beri takıyorum ama yaralarım.iyislesmedi acıyı hafifletiyor ama.genedr çıkarmak gerekirmi kalkanda almıştım onumu taksam

bebitolarınız kendiliğinden uyanmazsa kaç saat sonra uyandırıyorsunuz🤔
İlk gece uykusu uzun oluyor sadece onda da 3 saati geçirmemeye çalışıyoruz. Benim uykularımda 3 saati geçemiyor 🤣 Ya bebik uyanıp beni uyandırıyor, ya ben uyanıp onu uyandırıyorum.
Ne veriyorsunuz iki gündür probiyotik vermiyorum sanki daha iyi çıkarıyor gazını
Bence de probiyotik çok zorladı ben hemen kestim, rahatladı.

İlk gece uykusu uzun oluyor sadece onda da 3 saati geçirmemeye çalışıyoruz. Benim uykularımda 3 saati geçemiyor 🤣 Ya bebik uyanıp beni uyandırıyor, ya ben uyanıp onu uyandırıyorum.

Probiyotik bizde de sanki zorladi gaz sancısıni.

Ne veriyorsunuz iki gündür probiyotik vermiyorum sanki daha iyi çıkarıyor gazını

Probiyotik bizde de sanki zorladi gaz sancısıni.
Bizde probiyotik kullanıyoruz acaba ondan mı akşam oldu mu bizim çocuk kuduruyor 🥲 probiyotik yerine ne kullanıyorsunuz bende bugün vermemeye karar verdim

Back
X