• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar son ayda kilo alımı yavaşlıyor mu sanki benim artık hızlı artmıyor ayni kilodayim o aklıma takıldı bebek yeterince besleniyor mu acaba diye pazartesi kontrolüm var inş gelişimi iyidir. Siz ne durumdasınız. Biz kilo almasakta bebek alıyordur di mi.
Benim iştahım çok arttı haliyle kilo da alıyorum napıcam bilmiyorum kendimi durduramıyorum da

Kızlar son ayda kilo alımı yavaşlıyor mu sanki benim artık hızlı artmıyor ayni kilodayim o aklıma takıldı bebek yeterince besleniyor mu acaba diye pazartesi kontrolüm var inş gelişimi iyidir. Siz ne durumdasınız. Biz kilo almasakta bebek alıyordur di mi.
Benim doktorum bebek alacağını alır dedi. Nitekim ben 35+4'te toplam 5 kilo aldım. Bebek 2480.

bana özel tahsis edeceğini hiç sanmıyorum. Yardımcı olacak kişiler var dedi ama bilmiyorum.
Umarım en kısa zamanda işiniz çözülür. Sistemleri yeni alışacak kişi için gerçekten zor. Yani bilmiyorum, insan ister istemez korkuyor. Sizi cok iyi anliyorum. Ben de dil biliyorum güya ama onların dili değil, o sebeple korkudan ve yalnızlıktan geldim. Sizin için ve bebeğiniz için hayırlısı neyse o olsun. Hiç kendinizi strese sokmayın daha fazla. Zaten bir çok şey üst üste gelmiş. Daha fazla stres yapmamaya çalışın.

benim kilo alımım yavaş çok da almadım başından beri zaten kilolu hamile kaldım. bugün 35+5 kontrolümüz vardı. 3400 olmuş bebiş. 17 ocakta 3200 dü. bİ haftada 200-250 gram alıyolar sanırım biz kilo almasak da onlar alıyolar bi şekilde bence.

Merhaba kızlar bugün kendi doktoruma da gittim bebekler bu hafta gelişmemiş suları azalmış diye riske atmayıp pazartesi doğuma alacak. Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Bebeklerden biri 32 haftayla biri 34 haftayla uyumlu gibiydi umarım çok sağlıklılardır 🤍
Allah sağsalim kavuştursun inşallah küvözde kalmaları gerekmeden hayırlısıyla yanına gelirler. güzel kolay ve sağlıklı bi doğum dilerim.

inşallah yükselmez canım ben korkuyorum şurada doğuma pazar pazartesi sali var çarşamba doğum 3 günde ne olacak diyorum ama yine de tedirgin oldum ictim
iyi yapmissin canim. sen surekli kullanıyorsun sanirim kendini daha iyi bilirsin. hayirlisiyla vaktinde dogum yapalim insALLAH hepimiz.

büyüdükleri icin mideye baskı daha çok arttı. istesem de yiyemiyorum ben ama bebek her türlü anneden aliyor merak etme .

Ben de günde 3 tane alıyorum tansiyon hapı ama işe yaradığı söylenemez 15/10 hep günde 3 kere ölçüyorum. Sezaryene hala net değiliz öncelik olarak bi vajinali istediğimi söyledim bakıcaz dedi dr. Çok özeniyorum doğurup ertesi güne çıkan vajinallilere 😅

Ben dün yeme atağı geçirdim çok fena. Gece uyuyana kadar neler yedim ne kadar yedim artık takip edemedik. Durduramadım kendimi. Midem yırtılcak gibi ağrıdı sabaha kadar. Yarının stresiyle baş edemedim heralde diye düşünüyorum. Bi de oturdum ağladım yarın başbaşa son günümüz diye bi yandan tıkınarak😅 Hem çok mutluyum hem çok hüzünlü hem çok korkuyorum hem çok güçlü. Değişiğim a dostlar

Ben de günde 3 tane alıyorum tansiyon hapı ama işe yaradığı söylenemez 15/10 hep günde 3 kere ölçüyorum. Sezaryene hala net değiliz öncelik olarak bi vajinali istediğimi söyledim bakıcaz dedi dr. Çok özeniyorum doğurup ertesi güne çıkan vajinallilere 😅
sen de cok iyi geldin masALLAH canim o tansiyonlara rağmen cok sukur. sizin icin en hayirli sekilde olsun doğumun insALLAH ❤

Ben dün yeme atağı geçirdim çok fena. Gece uyuyana kadar neler yedim ne kadar yedim artık takip edemedik. Durduramadım kendimi. Midem yırtılcak gibi ağrıdı sabaha kadar. Yarının stresiyle baş edemedim heralde diye düşünüyorum. Bi de oturdum ağladım yarın başbaşa son günümüz diye bi yandan tıkınarak😅 Hem çok mutluyum hem çok hüzünlü hem çok korkuyorum hem çok güçlü. Değişiğim a dostlar
cok heyecanlı yaa. hem biraz daha dursun hem bir an önce kavuşayim durumu var bizde de 🥰insAllah sağlıkla kolaylikla kavuşalım kuzulara🌸

Ben 37 ye kadar 5 kilo ile geldim. son iki haftadır 6 7 kilo aldım
iyi yapmissin canim. sen surekli kullanıyorsun sanirim kendini daha iyi bilirsin. hayirlisiyla vaktinde dogum yapalim insALLAH hepimiz.
evet canım başından beri kullaniyorum ben 33 yaşından beri ht hastasıyım zaten

Hamileliğim öğrendiğim andan itibaren hep ağlamakla geçti normaldede duygusal bi insanım ama çook zor bi nişanlılıktan çıkıp (eşimin ailesi yüzünden) birden hamile kalınca çok korkmuştum çok ağlamıştım daha sonra anneminde moral vermesiyle kabullendim şükrettim aratmasam kolayca nasip oldu evlat diye ama bu aralar doğum yaklaşıyor olmasından mı kaygılardan mı bilmiyorum gene bi ağlama döngüsüne girdim hiç birleyi lafı sözü kaldıramıyorum eşim sırtını dönse bile ağlama kıyamet modundayım ailesi hala beni sevmiyor merhamet etmiyor ama umrumda değiller artık Allah’larından bulsunlar :KK42: 2 gün boyunca gece gündüz ağlamaktan dün artık vücudumun boşaldığını hissettim annem geldi hemen gece kaldı bu gece de kalacak Rabbim bizlere kolaylık gönül serinliği versin inşallah
Bende 38 inci hafta içindeyim ben de çok ağlıyorum elimde değil durduramıyorum psikolojim bozuldu sanırım artık insaAllah zararı olmuyordur Son haftalardan kaynaklı sanırım Rabbim yardımcımız olsun az kaldı sabredelim

Ben de bunu düşününce biraz garip hissediyorum. Geçen gün bir daha rahat rahat kitap okuyamayacağım diye ağladım. Bir de yalnız kalmayı özledim. Eşim hep yanımda doğuma az kaldı diye bırakmıyor. Doğumdan sonra da bebekten uzak kalamayacağım. Bir daha ne zaman yalnız kalacağım acaba?

Hamileliğim öğrendiğim andan itibaren hep ağlamakla geçti normaldede duygusal bi insanım ama çook zor bi nişanlılıktan çıkıp (eşimin ailesi yüzünden) birden hamile kalınca çok korkmuştum çok ağlamıştım daha sonra anneminde moral vermesiyle kabullendim şükrettim aratmasam kolayca nasip oldu evlat diye ama bu aralar doğum yaklaşıyor olmasından mı kaygılardan mı bilmiyorum gene bi ağlama döngüsüne girdim hiç birleyi lafı sözü kaldıramıyorum eşim sırtını dönse bile ağlama kıyamet modundayım ailesi hala beni sevmiyor merhamet etmiyor ama umrumda değiller artık Allah’larından bulsunlar :KK42: 2 gün boyunca gece gündüz ağlamaktan dün artık vücudumun boşaldığını hissettim annem geldi hemen gece kaldı bu gece de kalacak Rabbim bizlere kolaylık gönül serinliği versin inşallah
son bir haftadır ağlıyorum. millete sormaya başladım siz de ağlıyor muyduz diye niye böyle oldu kızımda ağlamamıştım ama gün belli değildi 36 da dr dikisimi aldı. git ne zaman doğumun başlarsa gel dedi. 37+0 da doğum başladı. ilkti bilmiyordum diye mi evde keyifle geziyordum. dikiş yok doğum olsa da sorun yok kafasındaydım sanırım. Bu sefer çok farklı bunu yazarken bile ağlamaya başladım.

Ben de bunu düşününce biraz garip hissediyorum. Geçen gün bir daha rahat rahat kitap okuyamayacağım diye ağladım. Bir de yalnız kalmayı özledim. Eşim hep yanımda doğuma az kaldı diye bırakmıyor. Doğumdan sonra da bebekten uzak kalamayacağım. Bir daha ne zaman yalnız kalacağım acaba?
Bu beni de çok ağlatıyor. Bundan sonra hiç yalnız kalamayacağım, eşimle de başbaşa çok nadir kalacağız. Yalnızlığı çok seviyorum kendimle öylece kalmayı. Ama artık yeni bi dönemin başlaması gerekiyor 😊 hayatımızın yeni ve en güzel güncellemesi diyelim

Back