• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnanın 1 gün bile farkediyor ben 26 günlükken falan yaptırdım o yüzden kolay yazmıştım buraya mesela aşılarda bile ilk ayda az ağlayıp susuyordu dün 4 aylık aşısında kıyameti kopardı
Bizim de cuma sünnetimiz var inşallah sizin dediğniiz gibi olmaz 😦

Pazar akşam başladı dün doktora gittik işte bi de bugün devam ediyor
Geçmiş olsun inşallah ilacsız atlatır.bizimkininde burnu tıkalı olunca baktım öksürüyo burnuna tereyağ sürerek acıyorum onu deneyin isterseniz genizini acıyo hemde üstten hapşırınca cıkarıyo.bazen annelerimizin yöntemleri daha etkili oluyo

Bebeğim 3 ay 1 haftalık ve meme reddi yaşıyorum ya 5 dk ancak emiyor bırakıyor sütüm yavaşladığı için mi etraf mı ilgisini çekiyor anlamıyorum bazen bırakıp ağlamaya başlıyor elimle sıkıyorum sütüm var ama emmiyor neden olabilir sizce

Bebeğim 3 ay 1 haftalık ve meme reddi yaşıyorum ya 5 dk ancak emiyor bırakıyor sütüm yavaşladığı için mi etraf mı ilgisini çekiyor anlamıyorum bazen bırakıp ağlamaya başlıyor elimle sıkıyorum sütüm var ama emmiyor neden olabilir sizce
Aynı şeyleri yaşıyoruz ya resmen. Demek ki dönemsel. Yüzüne bakıp gülüyor mu arada 😂😂benimki çekip çekip bırakıyor etrafa bakıyor. Ağlıyor kendisini geriye atıyor

Benim de 7+5 e kadar duyulmadı canım normalde kesem haftamla uyumlu gidiyordu ama geç döllenme olmuş 10 gün ileri aldılar son adet tarihimi. İçini ferah tut 8. Haftaya kadar bekle. Ben kürtajdan döndüm bu şekilde son anda duyuldu.
Merhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık

Hiç gerilme canım ben 2 gün kötü gecer diye düşünüyodum ilk oğlumdan bilmidiğim için 2 gün zor geçmişti içine içine ağlıyodu fitil vs.atmıştım. 8 sene geçmesine ragmen aynı doktor yaptı maşallah bu oğlum eve geldik hiç bişi olmamış gibi tabi çiş yapınca biraz ağladı ilac kullanmadık sonra çiş yaptıkca geçti.hastanede sıkıntı cektik feryat figan ağladı odaya getirdiler 1 saat zordu meme veriyorum emiyo ama nasıl ağlıyarak cıkıyo baktık baş edemicez susmuyo annem battaniye koyup salladık eski usul öyle sakinleşti hemen ayağıma aldım hastaneden cıkana kadar ayağımda salladım uyandığında meme verip tekrar salladım eve geldik çok şükür sıkıntımız olmadı pipisi bandajlıydı uc kısmı acık şekilde kaka yapınca pipisine gelmesin die esktra bandaj kısımlarına yayarak pamuk yerleştirdim her kaka yapışında temiz pamuk koydum.yarın kontrolde bandaj cıkıcak krem sürücez
Ay geçmiş olsun vallahi bünye meselesi sanırım umarım kolay atlatırız teşekkür ederim

Kaporta saglam kalır iyiymis. Aslında benimde öyle karnım catlamadi mesela. Belki doğururkende rahat olur ama o sağlam olsun. Benim tam 37de mecburi doğum çünkü gebelik kolestazım var ve işte kıloda almıyor. Doktor dedi de yine de kafama taktım. Doğunca kilo verecek ya yeterince besleyemezsem sarılık olrsa ve kuveze girerse falan gibi kendi kafamda kurdum. Aslında relax biriyim. Yani olmamış kaygı yapmam ama annelikten mıdır? Doğum yapacağım il ile yaşadığım il arası 3 saat ondan mıdır :/ bir kaygılar yigiliyor bazen ddjdj.
Merhaba benim de bebeğim bir haftaya yakın süredir kilo almamış kolestazık var bununla ilgili olabilir mi normalde önden gidiyordu kilosu hastalık ortaya çıktığından beri ilaçları kestim yediklerime çok dikkat ediyordum kilo almamış

Bizim de cuma sünnetimiz var inşallah sizin dediğniiz gibi olmaz 😦
Benim yazdığım kolay geçti diye yazmıştım hatta sonrasında da soruldu yine çok güzel geçtiğini yazdım arkadaşımız burada söylenen gibi benim için kolay olmadı yazınca kendi adıma tekrar cevap vermek istedim doktorumuzun verdikleri yeterli geldi ilk günden korktum ama onu bile güzel atlatmıştık

Canım kaç gr almış da mama ver dedi
Kilo alımı güzel kiloyla alakalı sorunumuz yok açlıktan ağlıyor emziriyorum süt bitince kıyameti koparıyor daha çok süt istiyor kilosuna göre sütüm yetmiyor artık o yüzden mecbur az az mama ver dedi aile hekimi söyledi çocuk doktoruma gitmedim henüz ama o da aynı şeyi diyecek çünkü çocuk aç istiyor yani

Kilo alımı güzel kiloyla alakalı sorunumuz yok açlıktan ağlıyor emziriyorum süt bitince kıyameti koparıyor daha çok süt istiyor kilosuna göre sütüm yetmiyor artık o yüzden mecbur az az mama ver dedi aile hekimi söyledi çocuk doktoruma gitmedim henüz ama o da aynı şeyi diyecek çünkü çocuk aç istiyor yani
Oturtmaya başladın mı? Bu konuda doktor bir şey dedi mi?

Yok daha 4 aylık oturtmuyorum benim 2.çocuğum ilkinde de hiç sormadım bunda da acele etmiyorum oturtma konusunda 6. Ayda yavaştan başlıyorum ama yine kıyamıyorum oturtmaya ben yavaş yavaş işte
6 ay geç değil mi? Bana bi doktor 4,5 bi doktor 5 dedi

İnanın 1 gün bile farkediyor ben 26 günlükken falan yaptırdım o yüzden kolay yazmıştım buraya mesela aşılarda bile ilk ayda az ağlayıp susuyordu dün 4 aylık aşısında kıyameti kopard
Gerçekten yaptırdığımız zaman çok önemli. 2. Ayında bi sürü aşı oldu diye kıyamadık. Sünnet için 3. Ayı bekledik. Ameliyathanenin de farkına vardı, ağlayan çocukları da duydu tedirgin oldu. Sonrasında meme reddi yaşadık, uykuda ağlamalar vs. Neyse ki bi defa yaşanıp biten bi şey, çok şükür 😅

Anladım canım evet mideleri büyüdüğü için yetmiyor bir yerden sonra

Merhaba benim de bebeğim bir haftaya yakın süredir kilo almamış kolestazık var bununla ilgili olabilir mi normalde önden gidiyordu kilosu hastalık ortaya çıktığından beri ilaçları kestim yediklerime çok dikkat ediyordum kilo almamış
Bilmiyorum belki yeterli beslenmiyorsinuzdur?

Back
X