• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2. Bebişin mi ?
evet canım 2. Nasipse

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :KK43: Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
CÇok üzüldüm canim benimde iki kaybim var seni anlıyorum allahım hayırlı zamanda versin tekrar
kusura bakma hatırlıyorum yazmak istemiştim. bende dogumdan sonra pek giremedim. şimdi ugruyorum arada.ben doktor değiştirmek zorunda kaldım.o yuzden igneye daha baslamadım.huzursuzum açıkçası.persembe randevum var.o zamana kadar herşey yolunda olur inşallah.
canim bende doktor degistiricem carsambaya gun aldim ins. Doktorlar isteklerimizi karsilarlar zaten zorlu bir hamilelik geciricez doktor sıkıntısi da yasamayalim

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :KK43: Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Geçmiş olsun canım.bundada vardır bir hayır öle düşün.kanaman devam ediyorsa adet gibi kürtaja gerek yoktur kan tahlili yaptırmıymıştın belki de kimyasal gebelik geçirdin :(

Cok gecmis olsun cnmmm cok uzuldum gercektennn :KK43: Allah yardimcin olsun herseyde var bi hayir oyle dusunmek gerek
Acısı sonradan koyuyormuş bukadar etkilenebileceğimi sanmıyordum çok ağladım ama nafile kanamam hala devam ediyor.Teşekkür ederim canım veren de alan da Allah elden bir şey gelmiyor :(

Cok gecmis olsun canim. Allah sabir versin. Sen iyi ol yeter ki bir dahakine saglikla kavusursun insallah.
Teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cok zor biliyorum.Allah bir daha yasatmasın
Teşekkür ederim canım
Cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bir evlat versin cok uzuldum :KK43:
Teşekkür ederim canım
aaa tatlım çok üzüldüm ya... ne denir ki böyle durumlarda Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah....
Teşekkür ederim canım.Diyecek bir şey yok tabi kısmet...
Geçmiş olsun canım.bundada vardır bir hayır öle düşün.kanaman devam ediyorsa adet gibi kürtaja gerek yoktur kan tahlili yaptırmıymıştın belki de kimyasal gebelik geçirdin :KK43:
Teşekkür ederim canım.Yok canım kimyasal gebelik değildi.Daha nedenini bilmiyorum randevum salı günüydü mecbur ozamana kadar beklicem.Baştan beri sıkıntılı olacağı belliydi ama sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu.Bakalım doktor nedicek inşallah kürtaja gerek kalmaz :(yeteri kadar üzüldüm zaten
evet canım 2. Nasipse

CÇok üzüldüm canim benimde iki kaybim var seni anlıyorum allahım hayırlı zamanda versin tekrar
canim bende doktor degistiricem carsambaya gun aldim ins. Doktorlar isteklerimizi karsilarlar zaten zorlu bir hamilelik geciricez doktor sıkıntısi da yasamayalim
Teşekkür ederim canım çok sağol

Geçmiş olsun canım tabi yat dinlen.Şanslısın yine bakan birileri var çevrende ben nekadar yatsam da ailemden uzaktayım bakabilecek kimse yok.Eşimde tüm gün çalışıyor.Ne zormuş böyle :KK43:
Tsk edrim.Cok gecmis olsun sanada canim.ins bebeklerimizi kucagimizia alirsak unuturuz herseyi. Bide benim ikinci hamileligim ilki karnimda oldu o yuzden boyle paso yatiyorum.

Maşallah canım benim de kızım var
Kız annesi olmak ayrıcalıkya bu sabah gözlerim yaşardı ben kahvaltı tabaklarını hazırlıyordum büyük kızım gelmiş tabakları masaya taşıyo :KK61: Ay herşeyi duygusala bağlar oldum:KK33:

Kız annesi olmak ayrıcalıkya bu sabah gözlerim yaşardı ben kahvaltı tabaklarını hazırlıyordum büyük kızım gelmiş tabakları masaya taşıyo :KK61: Ay herşeyi duygusala bağlar oldum:KK33:
Evet sansliyiz benimki bile birseyler yapmaya çalışıyor simdiden

Canım çok geçmiş olsun başta yaşamak İnan kötünü. En iyisi kürtaj olmak tansa vücudun atmasını tercih ederim düşün ki içerik aylarda yaşadığını yaşayan arkadaşlarım var.çok daha fazla Can'ın yanardı bu durum sağlıksız olduğunu gösteriyor ya özürlü doğsaydı.tesellisi yok bende yaşadım kürtajla alındı Rabbim en kısa sürede kucaklarımızı sağlıklı bebeklerde doldursun hayırlısı ise olsun

Arkadaslar ben test yaptim negatif cikti olsa bu kadar gecikmeye mutlaka cikardi testte, nasip degilmis, sizlere 9 aylik maratonda saglik diliyorum hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, benim icinde dua edin en hayirli zamanda oglusuma birde saglikli bir kiz kardes gelsin Allah gonlunuze gore versin.

Arkadaslar ben test yaptim negatif cikti olsa bu kadar gecikmeye mutlaka cikardi testte, nasip degilmis, sizlere 9 aylik maratonda saglik diliyorum hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, benim icinde dua edin en hayirli zamanda oglusuma birde saglikli bir kiz kardes gelsin Allah gonlunuze gore versin.
Canim bir dahaki aya cift cizgiyi gorursun umarim. 9 ayi saglikla tamamlar kavusuruz bebislerimize insallah..

canım benim çok üzüldüm Allah kuvvet versin ve inşallah en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin. herşeyde bir hayır vardır.

C
canım çok geçmiş olsun, benim de bir düşüğüm var. İçini rahatlatır mı bilmem ama doktor bu kadar erken düşüklerin sağlıksız embriyolar olduğunu zaten tutanamayacak yaşayamayacak durumda olduğu için vücudun attığını söylemişti.
Allah sağlık sıhhat versin yine hamile kalırsın allahın izniyle moralini yüksek tutmaya çalış

Yarın kan testi sonucumu alıp kadın doğum uzmanına göstericem. Hamileysem eğer kese ve kalp atışı için henüz erken değil mi arkadaşlar?

Back