Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece d vit kullanıyorum probiyotiği doktor mu öneriyorNe veriyorsunuz iki gündür probiyotik vermiyorum sanki daha iyi çıkarıyor gazını
Ben nurse harveys veriyorum bitkisel gaz damlası gittigimiz doktor probiyotik gerek yok en iyi probiyotik kendi sütün demişti ama ben iyi olur diye vermiştimBizde probiyotik kullanıyoruz acaba ondan mı akşam oldu mu bizim çocuk kuduruyorprobiyotik yerine ne kullanıyorsunuz bende bugün vermemeye karar verdim
Yok canım ben kendim aldım maflor oglumda iyi gelmisti diye , antibiyotik kullanımı ya da ishal kabız durumlarında kullanılıyor geneldeBen sadece d vit kullanıyorum probiyotiği doktor mu öneriyor
Ben de nurse harveys tavsiye eden çok diyecektim siz memnun musunuz? Sipariş vereceğim ben de.Ben nurse harveys veriyorum bitkisel gaz damlası gittigimiz doktor probiyotik gerek yok en iyi probiyotik kendi sütün demişti ama ben iyi olur diye vermiştim![]()
Emmeden sonra süt sağıyorum, çıkan süt mesela 30 CC ise 30 da mama yapıp 60 a tamamlıyorum. Bunu Max 2 saatte bir tekrarlıyorum. Günde 60 Gr kilo alıyorKızlar meme+mama verenler mamayi kaç ml veriyorsunuz ve her emzirmeden sonra mı mama veriyorsunuz biz 20 günlük olucaz hala doğum kilosuna gelemedik nerede yanlış yapıyorum acaba çocuk kilo almiyor psikolojim bozuldu ya![]()
Bizde oglumda sürekli kullanmıştık.kizimda da aldık.acaba ondan mı bilmiyorum zor kaka yapıyor.gaz çıkaramıyor gibi.senin bebe de nasıl etki yapıyor cnm.Yok canım ben kendim aldım maflor oglumda iyi gelmisti diye , antibiyotik kullanımı ya da ishal kabız durumlarında kullanılıyor genelde
Evet daha kolay gaz çıkarıyorBen de nurse harveys tavsiye eden çok diyecektim siz memnun musunuz? Sipariş vereceğim ben de.
Maşallah. Günde 60 gram çok değil mi? Tuniş günde 43 gr almıştı doktor çok iyi demişti.Emmeden sonra süt sağıyorum, çıkan süt mesela 30 CC ise 30 da mama yapıp 60 a tamamlıyorum. Bunu Max 2 saatte bir tekrarlıyorum. Günde 60 Gr kilo alıyor
Ben sürekli takıyorum ama sizn dediğiniz gibi yaralarım iyileşmedi o yüzden ben de napacağımı bilemiyorumGümüş kapak takan arkadaşlar sürekli takiyormusunuz ben yara olduğu zamandan beri takıyorum ama yaralarım.iyislesmedi acıyı hafifletiyor ama.genedr çıkarmak gerekirmi kalkanda almıştım onumu taksam
gaz çıkaramıyordu kac gece boyunca sürekli ağlıyordu bağırıyor daha doğrusu cırlıyor susturamıyordum oğlum kolikti kolik saati gelir ya aynen öyleydi ama kolik olsa belli saatlerde oluyor bu gece boyu sürdü 2 gündür vermiyorum yine gazı gelince ağlıyor uyanıyor ama bağırmıyor canı yanmış gibi ya da gezdirince kucakta susuyorBizde oglumda sürekli kullanmıştık.kizimda da aldık.acaba ondan mı bilmiyorum zor kaka yapıyor.gaz çıkaramıyor gibi.senin bebe de nasıl etki yapıyor cnm.
İki gebeligimde de hic bisey kullanmadım sütü sürüp hava almasını sağladım kolayca kurudu yaralar gümüş kapak hava aldırmıyor iyileşemiyor bence bir deneyinBen sürekli takıyorum ama sizn dediğiniz gibi yaralarım iyileşmedi o yüzden ben de napacağımı bilemiyorum
Maşallah canım ben emmeden sonra sağdım sarılık varken asla iciremedim içtiğinide kustu çıkarmıyor mu içiyor mu hepsiniEmmeden sonra süt sağıyorum, çıkan süt mesela 30 CC ise 30 da mama yapıp 60 a tamamlıyorum. Bunu Max 2 saatte bir tekrarlıyorum. Günde 60 Gr kilo alıyor
Sadece emmek degil de sütün kaliteside önemli diye biliyorum kilo alması için daha cok protein beslensen ceviz badem falan yesen lactamilde artıyormuş migrosta vardıKızlar biz 18. Gündeyiz. 4 gün önce yani 14. Günde kontrolümüz vardı. Hala doğum kilosuna ulaşamadı. 3400 civarında doğdu, sonra 3090 grama düştü. 4 gün önce 3160 tı. Yavaş kilo alıyo doktor dedi. Bu hafta da kontrol edicek eğer az kilo alımı varsa biraz mama başlayacağız. Çok da güzel emiyor aslında. Doyuyo ve uyuyo da. Ama kilo almamasının sebebini anlayamadım
Bizim de bı oluyor haftada 400gram alıyor bı oluyor hic almıyor. Mesela 29 ocaktan 10 şubata kadar 11 günde 300grm almış sadece.mamayi bıraktım ondan sanırım.pazartesi kalça ultrasonu için gitcem soylicem bakalım Dr a.mama baslicam galiba.oglumda çok iyi kilo alımı vardı ya.hatta sütüm fazla bile geliyordu.yasitlarindan önde gidiyordu.hic mama vermemistim.kizim da zor kilo alıyor anlamıyorum.sutum de yok gibi yada kalitesi yağı vs yok sanirim.Kızlar biz 18. Gündeyiz. 4 gün önce yani 14. Günde kontrolümüz vardı. Hala doğum kilosuna ulaşamadı. 3400 civarında doğdu, sonra 3090 grama düştü. 4 gün önce 3160 tı. Yavaş kilo alıyo doktor dedi. Bu hafta da kontrol edicek eğer az kilo alımı varsa biraz mama başlayacağız. Çok da güzel emiyor aslında. Doyuyo ve uyuyo da. Ama kilo almamasının sebebini anlayamadım
Aynı evet canı yanmış gibi bagirio ikiniyor.kaka yapmak için.hatta ikinirken kusuyor bazen.bugun vermedim bakalım.iki gün deneyim vermiyim nasıl etki etcek.gaz çıkaramıyordu kac gece boyunca sürekli ağlıyordu bağırıyor daha doğrusu cırlıyor susturamıyordum oğlum kolikti kolik saati gelir ya aynen öyleydi ama kolik olsa belli saatlerde oluyor bu gece boyu sürdü 2 gündür vermiyorum yine gazı gelince ağlıyor uyanıyor ama bağırmıyor canı yanmış gibi ya da gezdirince kucakta susuyor
Havalandırma derken nasıl yapıyorsunuz çünkü kumaşa sürtününce çok acıyor süt sürüp kurumasını beklesem bile o yüzden sürekli takıyorum ben
İki gebeligimde de hic bisey kullanmadım sütü sürüp hava almasını sağladım kolayca kurudu yaralar gümüş kapak hava aldırmıyor iyileşemiyor bence bir deneyin
Çok zahmetli gelmeye başladı süt sagmak başlarda sagiyordum sadece. zaten çocuk emiyor sürekli memede. gerek duymuyorum artıkEmmeden sonra süt sağıyorum, çıkan süt mesela 30 CC ise 30 da mama yapıp 60 a tamamlıyorum. Bunu Max 2 saatte bir tekrarlıyorum. Günde 60 Gr kilo alıyor
Tüp bebek mi acaba çoğul gebelik veya farklı bi şey gibi geldi normal bir artış değil inşallah hamilesindir ama hemen baktir eczaneden test de mi almadin yaMerhaba cuma günü kan verdim 922 çıktı daha hastane gidemedim adetim 6 gün gecikmiş doktora görünmedim diye aklıma herşey geliyor ama değerim gayet iyi değil mi tecrübeniz var diye sordum