• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar benim yara olan göğüs ucunda iki tane beyaz nokta var süt incisi gibi bişey olabilirki acaba tam nedir bilmiyorum

Bizde probiyotik kullanıyoruz acaba ondan mı akşam oldu mu bizim çocuk kuduruyor 🥲 probiyotik yerine ne kullanıyorsunuz bende bugün vermemeye karar verdim
Ben nurse harveys veriyorum bitkisel gaz damlası gittigimiz doktor probiyotik gerek yok en iyi probiyotik kendi sütün demişti ama ben iyi olur diye vermiştim 🫣

Kızlar meme+mama verenler mamayi kaç ml veriyorsunuz ve her emzirmeden sonra mı mama veriyorsunuz biz 20 günlük olucaz hala doğum kilosuna gelemedik nerede yanlış yapıyorum acaba çocuk kilo almiyor psikolojim bozuldu ya 🙁
Emmeden sonra süt sağıyorum, çıkan süt mesela 30 CC ise 30 da mama yapıp 60 a tamamlıyorum. Bunu Max 2 saatte bir tekrarlıyorum. Günde 60 Gr kilo alıyor

Yok canım ben kendim aldım maflor oglumda iyi gelmisti diye , antibiyotik kullanımı ya da ishal kabız durumlarında kullanılıyor genelde
Bizde oglumda sürekli kullanmıştık.kizimda da aldık.acaba ondan mı bilmiyorum zor kaka yapıyor.gaz çıkaramıyor gibi.senin bebe de nasıl etki yapıyor cnm.

Kızlar biz 18. Gündeyiz. 4 gün önce yani 14. Günde kontrolümüz vardı. Hala doğum kilosuna ulaşamadı. 3400 civarında doğdu, sonra 3090 grama düştü. 4 gün önce 3160 tı. Yavaş kilo alıyo doktor dedi. Bu hafta da kontrol edicek eğer az kilo alımı varsa biraz mama başlayacağız. Çok da güzel emiyor aslında. Doyuyo ve uyuyo da. Ama kilo almamasının sebebini anlayamadım

Gümüş kapak takan arkadaşlar sürekli takiyormusunuz ben yara olduğu zamandan beri takıyorum ama yaralarım.iyislesmedi acıyı hafifletiyor ama.genedr çıkarmak gerekirmi kalkanda almıştım onumu taksam
Ben sürekli takıyorum ama sizn dediğiniz gibi yaralarım iyileşmedi o yüzden ben de napacağımı bilemiyorum

Bizde oglumda sürekli kullanmıştık.kizimda da aldık.acaba ondan mı bilmiyorum zor kaka yapıyor.gaz çıkaramıyor gibi.senin bebe de nasıl etki yapıyor cnm.
gaz çıkaramıyordu kac gece boyunca sürekli ağlıyordu bağırıyor daha doğrusu cırlıyor susturamıyordum oğlum kolikti kolik saati gelir ya aynen öyleydi ama kolik olsa belli saatlerde oluyor bu gece boyu sürdü 2 gündür vermiyorum yine gazı gelince ağlıyor uyanıyor ama bağırmıyor canı yanmış gibi ya da gezdirince kucakta susuyor

Ben sürekli takıyorum ama sizn dediğiniz gibi yaralarım iyileşmedi o yüzden ben de napacağımı bilemiyorum
İki gebeligimde de hic bisey kullanmadım sütü sürüp hava almasını sağladım kolayca kurudu yaralar gümüş kapak hava aldırmıyor iyileşemiyor bence bir deneyin

Kızlar biz 18. Gündeyiz. 4 gün önce yani 14. Günde kontrolümüz vardı. Hala doğum kilosuna ulaşamadı. 3400 civarında doğdu, sonra 3090 grama düştü. 4 gün önce 3160 tı. Yavaş kilo alıyo doktor dedi. Bu hafta da kontrol edicek eğer az kilo alımı varsa biraz mama başlayacağız. Çok da güzel emiyor aslında. Doyuyo ve uyuyo da. Ama kilo almamasının sebebini anlayamadım
Sadece emmek degil de sütün kaliteside önemli diye biliyorum kilo alması için daha cok protein beslensen ceviz badem falan yesen lactamilde artıyormuş migrosta vardı

Bizim de bı oluyor haftada 400gram alıyor bı oluyor hic almıyor. Mesela 29 ocaktan 10 şubata kadar 11 günde 300grm almış sadece.mamayi bıraktım ondan sanırım.pazartesi kalça ultrasonu için gitcem soylicem bakalım Dr a.mama baslicam galiba.oglumda çok iyi kilo alımı vardı ya.hatta sütüm fazla bile geliyordu.yasitlarindan önde gidiyordu.hic mama vermemistim.kizim da zor kilo alıyor anlamıyorum.sutum de yok gibi yada kalitesi yağı vs yok sanirim.
gaz çıkaramıyordu kac gece boyunca sürekli ağlıyordu bağırıyor daha doğrusu cırlıyor susturamıyordum oğlum kolikti kolik saati gelir ya aynen öyleydi ama kolik olsa belli saatlerde oluyor bu gece boyu sürdü 2 gündür vermiyorum yine gazı gelince ağlıyor uyanıyor ama bağırmıyor canı yanmış gibi ya da gezdirince kucakta susuyor
Aynı evet canı yanmış gibi bagirio ikiniyor.kaka yapmak için.hatta ikinirken kusuyor bazen.bugun vermedim bakalım.iki gün deneyim vermiyim nasıl etki etcek.

Havalandırma derken nasıl yapıyorsunuz çünkü kumaşa sürtününce çok acıyor süt sürüp kurumasını beklesem bile o yüzden sürekli takıyorum ben

Havalandırma derken nasıl yapıyorsunuz çünkü kumaşa sürtününce çok acıyor süt sürüp kurumasını beklesem bile o yüzden sürekli takıyorum ben
İki gebeligimde de hic bisey kullanmadım sütü sürüp hava almasını sağladım kolayca kurudu yaralar gümüş kapak hava aldırmıyor iyileşemiyor bence bir deneyin

Merhaba cuma günü kan verdim 922 çıktı daha hastane gidemedim adetim 6 gün gecikmiş doktora görünmedim diye aklıma herşey geliyor ama değerim gayet iyi değil mi tecrübeniz var diye sordum
Tüp bebek mi acaba çoğul gebelik veya farklı bi şey gibi geldi normal bir artış değil inşallah hamilesindir ama hemen baktir eczaneden test de mi almadin ya

Back
X