• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım 2. Çizgi belli cok silik degilki benimde dun gunumdu oyle çıktı hayirlisi olsun benimde 2013 ocak dogumlu kızım var ins. Hayırlısı ile ikincileride kucagimiza alırız
I'ni canım ya

Günaydın dünde selam verdim muhabbet koyuydu arada kaynadım :KK49:
Bende Mayıs ANNESİYİM kısmet olursa.
Bulantıları olan var mı 3 gündür sabahları oluyo diğer iki gebeliğimde bu kadar erken olmamıştı.:110:

Bulantıları olan var mı 3 gündür sabahları oluyo diğer iki gebeliğimde bu kadar erken olmamıştı.:110:
Günaydın canım henüz bulantim yok öncekinde de olmamıştı her hamikelik bir olmaz aslinda

Kizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirimo_O

merhaba kızlar taza anne adayları pek sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hamilelik bulantılarınız başladı mı???
ben her ne kadar keseyi göremedik diye can sıksam da hamilelik iyi gidiyo gibi... zten pek bi değişiklik olmadığı için çok da anlamıyorum aslında....
umarım rahat bi hamilelik geçiririz hepimiz....

Merhaba arkadaşlar.Ben 2 gündür yatak istirahati yapıyorum.Tüm işleri mecbur eşim yapıyor.En ufak bir eğilmemde veya ayakta kalmamda kahverengi lekelenmem oluyor bu da iyi bir şey değilmiş sanırım.Randevumda salı günü olunca ilaç falan da almak istemedim eczacıya danışıp.Umarım bu gebelik hep böyle gitmez yat yat canım sıkıldı :(

Kizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirimo_O
Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin

Merhaba canım benim bulantım 4-5 gün önce birkaç kere oldu ama ondan sonra olmadı bidaha.Tabi herkesin bünyesi farklı.Ufaklık kendini erken hissettirmiş :)

Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin
Bende progestan iciyorum sabah aksam. Kahverengi akintim vardi bide normal akintimin icinde cizgi cizgi kan geliyordu dun doktorum proluton igne verdi dun bi tane vurdurdum bi hafta sonrada bi tane. bu arada 4+5 gunluk hamileyim mayis annesi olcam allah nasip ederse. Ins hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Ilk bebegim karnimda oldu cok evhamliyim bu yuzden. Suan paso yatiyorum kayinvalidem ile esim bakiyor saolsunlar.

canım bende 2012 mayıs annesiyim.kısmetse 2015 Mayıs anneside olucam. bende ilk hamileligimde aynılarını yaşadım.progestan ve prolutan igne kullandım.endiselenme bol bol dinlen.bu arada bende pıhtılaşma var.coraspin ve clexane kullandım.rabbim saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.

Benimde bugün çık hafif lekelenmem oldu kızlar inşallah devam ermez işk hamileliğimdede 1aya yakın olmuştu sürekli istirahat etmiş progesyan kullanmıştım

adetim gelmeden 10gün önce başladım ama tavsiye etmem kimseye sürekli 1 -5 arasıydı , 5 gün kala 13 oldu ama idrarda hiçbirsey yok tabi bilinmezlik ve beklemek zor ,en güzeli Allah'ın ıznıyle sabretmek dedim

tesekkur ederim umarım hepimiz sağlıkla huzurla atlatırız bu dönemi

canım sen hep kan testi yaptırdın herhalde 5 gün kala 13 olan o sanırım. e peki gebelik testi yaptın mı her gün? hangi günler boş çıktı ve ilk siliği bata kaç kala gördün?

bugün batıma 4 var ama malesef idrar testinde çizgi yoktu. yarın çıkar mı acaba..

Evet idrar testleri nasıl çıkıyor bazı annelerde bilmiyorum bütün markaları denedim İnan ama hiçbirşey yoktu ve hala yok enteresan yani geç yumurtlamada ve döllenmede olabilir demişti Dr

benim durumum da senin gibi olabilir belki. batım senden 1 gün sonra benimde. dediğim gibi bugün bata 4 var ve idrar testinde çizgi yoktu. sen her gün yapmaya devam ediyor musun ilk siliği bata kaç kala görürsen bana yaz olur mu..

Günaydın cici anneler :) benimde 2012 Haziran doğumlu bir kızım var Mayıs Haziran'da da 2 kimyasal gebeliğim vardı bu ayda Rabbim verdi emanetini ama korkuyorum test yine silik çıktı :KK43: adetim 1 gün geçti inş ondan silik çıkmıştır

daha önce test yapmadın di mi? ilk testin? bence gayet net hiç endişe etme Allah'ın izniyle. ne mutlu sana. hayırlı olsun canım

daha önce test yapmadın di mi? ilk testin? bence gayet net hiç endişe etme Allah'ın izniyle. ne mutlu sana. hayırlı olsun canım
Yok canım ilk test batım 1 gün geçti işte bilmiyorumki sürekli silik ve düşük olunca insan endişeleniyor.rabbim hayırlısını bizden daha iyi bilir

Benimde bugün çık hafif lekelenmem oldu kızlar inşallah devam ermez işk hamileliğimdede 1aya yakın olmuştu sürekli istirahat etmiş progesyan kullanmıştım
Benim o hafif lekelenmeler 2 haftadır hergün 1-2 kere oluyor.Büyük bir ihtimalle doktor bana da dinlen deyip progestan vercek.Küçük bir ilçedeyim bir de ha deyince doktor da bulamıyorum.Çok zormuş böyle beklemek :(

Back