- 1 Eylül 2010
- 561
- 202
- 123
I'ni canım yaGünaydın canım 2. Çizgi belli cok silik degilki benimde dun gunumdu oyle çıktı hayirlisi olsun benimde 2013 ocak dogumlu kızım var ins. Hayırlısı ile ikincileride kucagimiza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I'ni canım yaGünaydın canım 2. Çizgi belli cok silik degilki benimde dun gunumdu oyle çıktı hayirlisi olsun benimde 2013 ocak dogumlu kızım var ins. Hayırlısı ile ikincileride kucagimiza alırız
Günaydın canım henüz bulantim yok öncekinde de olmamıştı her hamikelik bir olmaz aslindaGünaydın dünde selam verdim muhabbet koyuydu arada kaynadım
Bende Mayıs ANNESİYİM kısmet olursa.
Bulantıları olan var mı 3 gündür sabahları oluyo diğer iki gebeliğimde bu kadar erken olmamıştı.
Ay inş olmaz bu kadarla kalır. Çünkü iki kızımdada 4 ay çektimGünaydın canım henüz bulantim yok öncekinde de olmamıştı her hamikelik bir olmaz aslinda
Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versinKizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirim
Merhaba canım benim bulantım 4-5 gün önce birkaç kere oldu ama ondan sonra olmadı bidaha.Tabi herkesin bünyesi farklı.Ufaklık kendini erken hissettirmiş :)Günaydın dünde selam verdim muhabbet koyuydu arada kaynadım
Bende Mayıs ANNESİYİM kısmet olursa.
Bulantıları olan var mı 3 gündür sabahları oluyo diğer iki gebeliğimde bu kadar erken olmamıştı.
Benimde sürekli değil arada hissettiriyor sabahları.Merhaba canım benim bulantım 4-5 gün önce birkaç kere oldu ama ondan sonra olmadı bidaha.Tabi herkesin bünyesi farklı.Ufaklık kendini erken hissettirmiş :)
nasılsın kazen???Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin
Bende progestan iciyorum sabah aksam. Kahverengi akintim vardi bide normal akintimin icinde cizgi cizgi kan geliyordu dun doktorum proluton igne verdi dun bi tane vurdurdum bi hafta sonrada bi tane. bu arada 4+5 gunluk hamileyim mayis annesi olcam allah nasip ederse. Ins hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Ilk bebegim karnimda oldu cok evhamliyim bu yuzden. Suan paso yatiyorum kayinvalidem ile esim bakiyor saolsunlar.Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin
Senin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin
Tesekkur ederim cnm bende beyaz akinti var normal disarii kanamam olmadi hic cok sukur ama kaygiliyimSenin de kahverengi akıntıların var mıydı canım? Buarada geçmiş olsun Allah bebişine de sana da sağlık versin
canım bende 2012 mayıs annesiyim.kısmetse 2015 Mayıs anneside olucam. bende ilk hamileligimde aynılarını yaşadım.progestan ve prolutan igne kullandım.endiselenme bol bol dinlen.bu arada bende pıhtılaşma var.coraspin ve clexane kullandım.rabbim saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.Kizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirim
adetim gelmeden 10gün önce başladım ama tavsiye etmem kimseye sürekli 1 -5 arasıydı , 5 gün kala 13 oldu ama idrarda hiçbirsey yok tabi bilinmezlik ve beklemek zor ,en güzeli Allah'ın ıznıyle sabretmek dedim
tesekkur ederim umarım hepimiz sağlıkla huzurla atlatırız bu dönemi
Evet idrar testleri nasıl çıkıyor bazı annelerde bilmiyorum bütün markaları denedim İnan ama hiçbirşey yoktu ve hala yok enteresan yani geç yumurtlamada ve döllenmede olabilir demişti Dr
Günaydın cici anneler :) benimde 2012 Haziran doğumlu bir kızım var Mayıs Haziran'da da 2 kimyasal gebeliğim vardı bu ayda Rabbim verdi emanetini ama korkuyorum test yine silik çıktı adetim 1 gün geçti inş ondan silik çıkmıştır
Yok canım ilk test batım 1 gün geçti işte bilmiyorumki sürekli silik ve düşük olunca insan endişeleniyor.rabbim hayırlısını bizden daha iyi bilirdaha önce test yapmadın di mi? ilk testin? bence gayet net hiç endişe etme Allah'ın izniyle. ne mutlu sana. hayırlı olsun canım
Benim o hafif lekelenmeler 2 haftadır hergün 1-2 kere oluyor.Büyük bir ihtimalle doktor bana da dinlen deyip progestan vercek.Küçük bir ilçedeyim bir de ha deyince doktor da bulamıyorum.Çok zormuş böyle beklemekBenimde bugün çık hafif lekelenmem oldu kızlar inşallah devam ermez işk hamileliğimdede 1aya yakın olmuştu sürekli istirahat etmiş progesyan kullanmıştım