• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
adetine 2-3 gün varken ilk silik çizgiyi görebilirsin belki bir dene canım.Ben adetime 3 gün varken gördüm en erken ama çok silikti ozaman.Erken gebelik testi alırsan 5 gün önceden gösteriyor

predictor erken gebelik testi değil sanırım di mi?

sen 4 gün ya da 5 gün kala yapmış mıydın? o zaman çıkmamış mıydı? 3 gün kala mı belirdi?

3 gün kala bir şans deneyelim inşallah görürüm çizgiyi de hep beraber yürürüz bu yolda inşallah.

ayakta kaldıgım zaman birşeyler saplanıyor rahmime nadiren ama bilmem ki psikolojik mi.

bebeğimin varlığını bilsem ne mutlu olacagım bir bilsenizzzzz sağlıkla inşallah. dualarımızla

sen 4 gün ya da 5 gün kala yapmış mıydın? o zaman çıkmamış mıydı? 3 gün kala mı belirdi?

3 gün kala bir şans deneyelim inşallah görürüm çizgiyi de hep beraber yürürüz bu yolda inşallah.

ayakta kaldıgım zaman birşeyler saplanıyor rahmime nadiren ama bilmem ki psikolojik mi.

bebeğimin varlığını bilsem ne mutlu olacagım bir bilsenizzzzz sağlıkla inşallah. dualarımızla
Ben ogluma hamileyken adetime bir haftadan fazla vardi gordugum ruyanin etkisiyle test yaptim ve silik ikinci cizgi cikti yanlis olabilir diye uc gun art arda test yaptim 4.gun kan testi yaptirdim 79 cikti dr bile hayret etti bu kadar az bi degere idrarda bu kadar erken cikmasina

hayırlı ugurlu olsun minik bebiş :)
testi adetin kaçıncı günü yaptın çıktı? daha öncesinde yapmış mıydın yoksa ilk denemen miydi?

Merhaba mercimegim cok küçük henüz :) adetimden 1 gun önce test yaptim. Cok silikti. Ilk testten üç gün sonra yani bugun tekrar test yaptim bu kez ikinci cizgi cok koyuydu. Sanırım değerim arttı. Pazartesi kese görünür inşallah

canım benim batıma daha 5 gün var gebelik testi için erken bir süre sanırım. ne zaman yapabilirim en erken en siliğini hangi gün görebilirim diye sordum. bu ay çok gönülden istiyorum ama Rabbimin taktiri. hayırlısıyla inşallah katılırım aranıza.

Canım ben SAT 5 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.. Bir şansını dene istersen.. Allah gönlüne göre versin..

yok canım 3 gün kala yaptım normal gebelik testiyti çok silik çıktı.Erken gebelik testi certain ultra hassas gebelik testi diye bi marka isim verebiliyor muyuz burda bilemiyorum ama ilişkiden 6 gün sonra bile çıkıyormuş sonuç (üstünde yazıyor)eczacı vermişti.Onda baya belirgin çıkmıştı bulabilirseniz alın deneyin onu.Sonucu merak ettim şimdi :KK66:

yok canım 3 gün kala yaptım normal gebelik testiyti çok silik çıktı.Erken gebelik testi certain ultra hassas gebelik testi diye bi marka isim verebiliyor muyuz burda bilemiyorum ama ilişkiden 6 gün sonra bile çıkıyormuş sonuç (üstünde yazıyor)eczacı vermişti.Onda baya belirgin çıkmıştı bulabilirseniz alın deneyin onu.Sonucu merak ettim şimdi :KK66:

canım yarın 4 gün kalmış olacak herhalde artık onu almaya gerek yok bu kadar bekledikten sonra. bi kaç gün daha sabrederim. belirtimde yok bakalım hayırlısı taktir Allahtan. sizlerde paylaşın durumlarınızı bu esnada. kan testi değeriniz adet + kaçta kaç çıktı, muayenleriniz nasıl geçiyor vs..

Ben ogluma hamileyken adetime bir haftadan fazla vardi gordugum ruyanin etkisiyle test yaptim ve silik ikinci cizgi cikti yanlis olabilir diye uc gun art arda test yaptim 4.gun kan testi yaptirdim 79 cikti dr bile hayret etti bu kadar az bi degere idrarda bu kadar erken cikmasina

ne kadar erken çıkmış çok şaşırtıcı. genelde bata 4 gün kala göremedim 3 gün kala gördüm ya da battan 1 gün önce göremedim bat günü gördüm diyen insanları çok okudum ama 1 hafta kala gebelik testinde çıkan çok nadir insan var bunlardan biri de sensin. Allah oğluna ve şimdiki bebişe sağlık versin :KK66:

Geçmiş olsun.Aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın bol istirahat edin geçer ve bu sefer sımsıkı tutunur bebişi annesine belki kimbilir?:KK66: Buarada ilk gebeliğinizdeki sorunun nedeni araştırıldı mı?
Aklıma kötü şeyler getirmemek için akışına bıraktım ilki patolojiye gitti sıkıntı olmadığını ve olabilir bi durum olduğunu söyledi hayırlısı canım hayırlısı ise olsun zaten

ben doktora gittim bugun ama göremedi keseyi daha doğrusu kese olabileceğini düşündüğü bi karartı vardı 5.42 mm....
pazartesi araştırma hastanesine gideyim diyorum acayip moralim bozuldu....:cry::cry::cry::cry::KK42::KK42::KK42::KK42:

ne kadar erken çıkmış çok şaşırtıcı. genelde bata 4 gün kala göremedim 3 gün kala gördüm ya da battan 1 gün önce göremedim bat günü gördüm diyen insanları çok okudum ama 1 hafta kala gebelik testinde çıkan çok nadir insan var bunlardan biri de sensin. Allah oğluna ve şimdiki bebişe sağlık versin :KK66:
Aminnn tesekkur ederim su an bebus oldugundan tam emin degilim bi iki gun daha bekleyip oyle test yapicam oglumdaki kadar heyecanli degilim bu sefer daha rahatim :)
ben doktora gittim bugun ama göremedi keseyi daha doğrusu kese olabileceğini düşündüğü bi karartı vardı 5.42 mm....
pazartesi araştırma hastanesine gideyim diyorum acayip moralim bozuldu....:cry::cry::cry::cry::KK42::KK42::KK42::KK42:
Hemen bozma moralini bekle biraz daha yine oglusumdan ornek vereyim keseyi 5+3 te karnimdan ultrasonla gorememisti dr vajinal uultrasonla gormustu daha kucuk yani gorulmemis olmasi normal acele etme sakin ol canim

Aminnn tesekkur ederim su an bebus oldugundan tam emin degilim bi iki gun daha bekleyip oyle test yapicam oglumdaki kadar heyecanli degilim bu sefer daha rahatim :)

Hemen bozma moralini bekle biraz daha yine oglusumdan ornek vereyim keseyi 5+3 te karnimdan ultrasonla gorememisti dr vajinal uultrasonla gormustu daha kucuk yani gorulmemis olmasi normal acele etme sakin ol canim
benim ki 5+0 idi bugün...
ama içimi rahatlattın sağol. ben yine de pazartesi gideyim 5+3 oluyor gözükür inşallah

bu arada bende kahverengi lekelenme falan olmadı acaba neden :/
Olmamasi lazim zaten kahvrengi leke yerlesme kanamasi da olabilir (cogu kiside olmaz) dusuk tehlikesi de olabilir lekelenmesi olan arkadaslarda lutfen ihmal etmesin

Hanımlar,

Genel sorumu ortaya da yazıyorum. gebelik testini en erken adetin kaçıncı günü yaptınız? ilk hayal çizgiyi adetin kaçıncı günü gördünüz? ben daha test aşamasındayım inşallah aranız akatılabilirim.

4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim ve bu ay heyecanla bekliyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. dualarınızı bekliyorum.
adetim gelmeden 10gün önce başladım ama tavsiye etmem kimseye sürekli 1 -5 arasıydı , 5 gün kala 13 oldu ama idrarda hiçbirsey yok tabi bilinmezlik ve beklemek zor ,en güzeli Allah'ın ıznıyle sabretmek dedim
Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin ve sen hoşgeldin:)
tesekkur ederim umarım hepimiz sağlıkla huzurla atlatırız bu dönemi

toprak kanla aynı gün mü yani adetten 6 gün önce mi idrar testi yaptın da çıkmadı? hangi marka test?
Evet idrar testleri nasıl çıkıyor bazı annelerde bilmiyorum bütün markaları denedim İnan ama hiçbirşey yoktu ve hala yok enteresan yani geç yumurtlamada ve döllenmede olabilir demişti Dr

Günaydın cici anneler :) benimde 2012 Haziran doğumlu bir kızım var Mayıs Haziran'da da 2 kimyasal gebeliğim vardı bu ayda Rabbim verdi emanetini ama korkuyorum test yine silik çıktı :( adetim 1 gün geçti inş ondan silik çıkmıştır

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 90
Günaydın cici anneler :) benimde 2012 Haziran doğumlu bir kızım var Mayıs Haziran'da da 2 kimyasal gebeliğim vardı bu ayda Rabbim verdi emanetini ama korkuyorum test yine silik çıktı :KK43: adetim 1 gün geçti inş ondan silik çıkmıştır
Günaydın canım 2. Çizgi belli cok silik degilki benimde dun gunumdu oyle çıktı hayirlisi olsun benimde 2013 ocak dogumlu kızım var ins. Hayırlısı ile ikincileride kucagimiza alırız

Son düzenleme:
Back