• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rahim buyumeye basladigi icin oluyomus o cnm doktor benim agrilarim oluyodu aynen, oyle dedi
Ama çok erken ya ne bilim iki kızım var bu kadar erken ağrı yaşamamıştım.
Her hamilelik farklı işte bakalım bunda daha neler yaşıycam. Senin ilk bebişin mi canım?

Canım bende de pıhtılaşma var dun ogrendim hamile oldugumu hafta ici gidicem doktora igneye basladin mi tekrar. Doktora gidene kadar coraspin alicam nolur nolmaz
merhaba canım seni hatırlamıyorum diger topikten.(kan pıhtılaşması)yanılmıyorsam.hayırlı olsun cnm.coraspine başladım. igneye henuz baslamadım.

merhaba canım seni hatırlamıyorum diger topikten.(kan pıhtılaşması)yanılmıyorsam.hayırlı olsun cnm.coraspine başladım. igneye henuz baslamadım.
O topikte vardim canim hatta bir ara listesini bile ben tutmustum dogumdan sonra cok girmedim

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :( Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :KK43: Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Çok geçmiş olsun sağlık olsunya belki düşmemiştir nasıl anladın ki. Kanaması olup düşük yapmayanlarda var. Bence ebe felan illa vardır bi araştır görün anlarlar.
Dün bende aynı şekilde pembe lekelendim çok şükür ağrımda geçti lekede yok.
Sen ayaklarını yükseğe koy yat mutlaka ebe veya doktor araştır bulursun inş

Çok geçmiş olsun sağlık olsunya belki düşmemiştir nasıl anladın ki. Kanaması olup düşük yapmayanlarda var. Bence ebe felan illa vardır bi araştır görün anlarlar.
Dün bende aynı şekilde pembe lekelendim çok şükür ağrımda geçti lekede yok.
Sen ayaklarını yükseğe koy yat mutlaka ebe veya doktor araştır bulursun inş
Yok canım et parçası gibi koyu parçalarla kanamam oldu tuvalette gitti yani.Okadar kanamalı bir duruma bebek dayanmaz sanmıyorum.Şimdi de sancım var kasıklarımda.Salı günü randevum.Birilerini bulabileceğimi bilsem giderim canım da anlayacak kişi yok burda.Uzmanına görünsem daha iyi.5 haftalıktı umarım kürtaja gerek kalmaz çok üzgünüm :( Kahverengi lekeleri önemsemiyordum ama bu kötü oldu

Yok canım et parçası gibi koyu parçalarla kanamam oldu tuvalette gitti yani.Okadar kanamalı bir duruma bebek dayanmaz sanmıyorum.Şimdi de sancım var kasıklarımda.Salı günü randevum.Birilerini bulabileceğimi bilsem giderim canım da anlayacak kişi yok burda.Uzmanına görünsem daha iyi.5 haftalıktı umarım kürtaja gerek kalmaz çok üzgünüm :KK43: Kahverengi lekeleri önemsemiyordum ama bu kötü oldu
Eminim çok zordur. Ama moralini bozma sen iyi ol sağlıklı ol ki bundan sonraki bebişlerin sağlıklı iyi olsun. Rabbim şifa versin

O topikte vardim canim hatta bir ara listesini bile ben tutmustum dogumdan sonra cok girmedim
kusura bakma hatırlıyorum yazmak istemiştim. bende dogumdan sonra pek giremedim. şimdi ugruyorum arada.ben doktor değiştirmek zorunda kaldım.o yuzden igneye daha baslamadım.huzursuzum açıkçası.persembe randevum var.o zamana kadar herşey yolunda olur inşallah.

Selam arkadaslar yazsam mi yazmasam mı diye düşüncesi oldu . Bende en son 25 Temmuz'da regl oldum ama tup bebek tedavısıne başlamıştım ama 25 Temmuz'da iptal edildi apandisit den amaliyat olunca yanı iğneye filan başlamadım, ve şuan hala regl olmadım yanı 38. Gün 25 Temmuz'dan bu yana kadar iki gün önce test yaptım negatıiv çikti ama hamilelik belirti gibi hiç bir belirtim yok :(

Bugun test gunu hala regli olmadim 5.gun heyecan korku hersey bir arada korkumun nedeni minik oglusum:KK46:

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim düşükh kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :KK43: Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Cok gecmis olsun canim. Allah sabir versin. Sen iyi ol yeter ki bir dahakine saglikla kavusursun insallah.

Kızlar ben dün hafif açık pembe bi kanama geçirdim.Yatıp dinlendim sabah kalktığımda bir şeyim yoktu.Bir kaç saat sonra adet olacakmışım gibi kasıklarımda huzursuzluk yaşadım ve maalesef bebeğimi düşürdüm :KK43: Yoğun bir kan boşaldı çok üzgünüm.Bugün pazar doğunun küçük bir ilçesindeyiz doktor da bulamam salıya kadar beklemek zorundayım.Ağrımda var Allah sizlere şifa versin.
Cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bir evlat versin cok uzuldum :KK43:

Bekledigin cevabı alirsin insallah :KK66: Minik oglusun ne kadarlik, dikkat et canim kendine kucagina fln alirken
Insallah canim oglusum 11 aylik olucak, kucagi fazla sevmiyor ama besigine yatirirken filan dikkatli aliyorum bakalim hakkimizda hayirlisi ona bir kardes fikri kulaga guzel geliyor :)

aaa tatlım çok üzüldüm ya... ne denir ki böyle durumlarda Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah....

Back