- 18 Ağustos 2022
- 2.353
- 3.290
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #32.641
6. Ay demişlerSaç dökülmesi ne zaman bitecek sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Ay demişlerSaç dökülmesi ne zaman bitecek sizce
Hiç bi zaman vitaminde kullansam bakımda yapsam dökülme bitmediSaç dökülmesi ne zaman bitecek sizce
İşlerinizi nasıl yapıyorsunuz her uykuyu mu kucakta yapıyor bir de gece uyanmaları nasıl ve gece nasıl uyutuyorsunuzAy yanlış da yönlendirmiyim şimdi. Benim kız gündüz uykularını maalesef ki sadece kucakta uyuyor alıştı. Eğer sizde uyuytabilirseniz bırakmaya çalışın yatağına. Sonra benim kız gibi alışır vallahi daha zor olur![]()
Ağlamak istiyorum bu nedir yaa tiksindim artık saç görmekten6. Ay demişler![]()
Bu gece onu düşünmedim değilHiç bi zaman vitaminde kullansam bakımda yapsam dökülme bitmediyaz gelince cıldırmıştım uzundu saclarım sıcak hava memede cocuk saç dökülmesi gittim kuafore kes asker traşı şaşırdılar o kadar rahat ettim eşimin iznini alarak cook bunalmıştım eşimle asker arkadaşı olduk
![]()
Ben şöyle en başta yürüyerek sallayarak uyutuyordum ama artık birgün yorgunluktan dolaba çarptım kucağımda bebeğimle şükürler olsun birşey olmadi kizima. Böyle olmayacak dedim kucakta sallamaya başladım biraz zor oldu hala daha ağlıyor uykuya dalmak istemiyor ama sakineleşsin diye arada kalkıyorum yürüyorum yine. Gündüz uykuları maalesef ki kucakta. Bebeğim erken doğdu 2 kiloydu o yüzden hep kucaktaydi kıyamadım o dönem ve kucağa alıştı. Geceleri de kucağımda üstüme koyarak uyuyor derin uykuya dalana kadar 2 saat ancak dalması zatenİşlerinizi nasıl yapıyorsunuz her uykuyu mu kucakta yapıyor bir de gece uyanmaları nasıl ve gece nasıl uyutuyorsunuz![]()
Ya ben bebeğin saç dökülmesinden bahsediyoruz sanmıştım. (gece çok zordu mazur görünAğlamak istiyorum bu nedir yaa tiksindim artık saç görmekten![]()
Hayırılı Olsun bizde yarın olacağız çok mu ağlıyor neden zor geçecek yazdınızBugün olduk sünnetimizi biraz zor geçecek sanırım süreç. Ama bize doktorumuz bardak vs. Kayıp risk oluşturabilir bandajı çıkarıp kremi sürmeniz ve verdiğimiz ilaçları kullanmanız yeterli olacaktır dedi. Kaka bulaşırsa da kaynamış ılımış suya pamuk batırıp sıkın kaka akar eğer akmazsa pudralama yapar gibi yapın dedi. Büyük beden bez bağladım sorun olmasın diye ama bardak konusunda bende pek emin olamadım.
Peki sabah kaç gibi uyanıyor gece kaç gibi derin uykuya dalıyor bir de gece kaç defa uyanıyor gün içinde kaç defa uyumak istiyorBen şöyle en başta yürüyerek sallayarak uyutuyordum ama artık birgün yorgunluktan dolaba çarptım kucağımda bebeğimle şükürler olsun birşey olmadi kizima. Böyle olmayacak dedim kucakta sallamaya başladım biraz zor oldu hala daha ağlıyor uykuya dalmak istemiyor ama sakineleşsin diye arada kalkıyorum yürüyorum yine. Gündüz uykuları maalesef ki kucakta. Bebeğim erken doğdu 2 kiloydu o yüzden hep kucaktaydi kıyamadım o dönem ve kucağa alıştı. Geceleri de kucağımda üstüme koyarak uyuyor derin uykuya dalana kadar 2 saat ancak dalması zatenbir ara çok güzel beşikte uyuyordu ama artık uyumak bile istemediği, sanırım 4. Ay atakları yaşıyoruz. İşlerimi de keyfi yerindeyse yanımda her yere götürerek hızlı hızlı yapıyorum şarkılar söyleyerek. Yani maalesef ki örnek alınacak son kişiyim aman diyim benim yaptıklarımi yapmayin uyur uyumaz herkes yatağına koysun bebeleri
![]()
Benim oğlum kolay kolay ağlayan bir bebek değil korkutmak istememiştim kimseyi ama anestezi etkisi geçmeye başladıkça feryat figan ağladı, emzirmeyi denedim onu bile ağlamaktan yapamadı. Uzun süre epey ağladık beraberceHayırılı Olsun bizde yarın olacağız çok mu ağlıyor neden zor geçecek yazdınız![]()
Bizim doktorumuz 5 ay 10 günlükken başlayalım dedi. Bebeğinizi başından beri aynı doktor takip ediyorsa başka doktora sormaya gerek yok bence.Kızlar doktor bugün 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi mama da aldığı için bebeğim. Ben normalde 6 da başlayacağım diye düşünüyordum. Sizce 5 te başlamalı miyiz başka doktora da sormak lazım mi
Ek gıdadan ziyade tadıma başlanıyor. O da gözünüzü korkutmasın. Azar azar bir şeylerin tadına baktırırsınız. Yoğurt, birkaç sebze falan derken yavaş yavaş başlamış olursunuz. Hevesle bekliyorum ben. Güzel bir serüven olur umarım (çok amin)Kızlar doktor bugün 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi mama da aldığı için bebeğim. Ben normalde 6 da başlayacağım diye düşünüyordum. Sizce 5 te başlamalı miyiz başka doktora da sormak lazım mi
Ahahahah kestir bacım kafam rahatlamıştı banyo rahatlığı etrafta saç yok bence herkesin 1 kere kısa saç kestirmesi lazımBu gece onu düşünmedim değilelimde süpürgeyle geziyorum evin içinde. Saç görmeye tahammül de edemiyorum. Hem bebek hem süpürge zorluyor
![]()
Ben biraz korkuyorum çünkü hiçbir şey bilmiyormusum gibi. Neyle başlayacağım, nasıl başlayacağım, ne kadar , hangi zamanlarda verecegim vs vs kafam çok karışıkEk gıdadan ziyade tadıma başlanıyor. O da gözünüzü korkutmasın. Azar azar bir şeylerin tadına baktırırsınız. Yoğurt, birkaç sebze falan derken yavaş yavaş başlamış olursunuz. Hevesle bekliyorum ben. Güzel bir serüven olur umarım (çok amin)![]()
Ufak ufak başla tadımlara 1 2 kaşıkla başlıyosun.6 ayında öğün olarak vermeye başlarsın.4bucuk olsun başlicam tadımaKızlar doktor bugün 5. Ayda ek gıdaya başlarız dedi mama da aldığı için bebeğim. Ben normalde 6 da başlayacağım diye düşünüyordum. Sizce 5 te başlamalı miyiz başka doktora da sormak lazım mi
Ben de baya kisa kestirdim .upuzun saçlarım vardi gören bi şaşırıyor bu kadar kısa kestirmeis olmama. Ama cidden özellikle banyoda vs aşırı rahat . Taraması kolayAhahahah kestir bacım kafam rahatlamıştı banyo rahatlığı etrafta saç yok bence herkesin 1 kere kısa saç kestirmesi lazımasker sacına cesaret edemiyosan kısa bir model yaptır
Bizim ev de öyleydi. Bebek terliyor, vücudu savunmaya geçip soğutuyor. 22-23 dereceye düşürdüm. Rahatladı biraz24-25 arası oluyor oda sıcaklığı
Gün içinde değil bahsettiğim uyurken
Çok zevkli tadıma yakın havalar biraz daha yumuşar parkka gidip yedirirsin acık havada cok güzel yiyolar etrafı izliyorEk gıdadan ziyade tadıma başlanıyor. O da gözünüzü korkutmasın. Azar azar bir şeylerin tadına baktırırsınız. Yoğurt, birkaç sebze falan derken yavaş yavaş başlamış olursunuz. Hevesle bekliyorum ben. Güzel bir serüven olur umarım (çok amin)![]()
Kısa saca alışınca bu dönemlerde uzun istemiyo insanBen de baya kisa kestirdim .upuzun saçlarım vardi gören bi şaşırıyor bu kadar kısa kestirmeis olmama. Ama cidden özellikle banyoda vs aşırı rahat . Taraması kolay