• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Selam,
Dün akşam özel bir hastanede kan testi yaptırdım ve değerim 691.45 çıktı. sat: 22.08.2014
Buna göre sanırım 4 haftalık hamileyim, kan değerim nasıl bu haftaya göre sizce?

Kızlar Selam,
Dün akşam özel bir hastanede kan testi yaptırdım ve değerim 691.45 çıktı. sat: 22.08.2014
Buna göre sanırım 4 haftalık hamileyim, kan değerim nasıl bu haftaya göre sizce?
A.S canım hayırlı olsun bebeğin RABBİM sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin..bence değerin gayet iyi

çok teşekkür ederim canım, doktora geçen hafta gitmiştim iki hafta sonra gel dedi(yani haftaya çarşamba çağırdı) ama bahsettiğim çok panik durumdayım aklıma sürekli birşeyler takılıyor-kan pıhtılaşması mı var, sağlıksız gebelik mi...o nedenle ben cumartesi gitmek istedim-hani en azından keseyi falan görsek bir nebzede olsa rahatlıcak mışım gibi hissediyorum...
canm seni çook iyi anlıyorum bende aynı durumdaydım bebeği görenekadar 4 defa gittim doktora benm daha önce bebeğim karnımda ölmüştü çok zor günler geçirdim düşük yaptırdılar suni sancı ile sonra kürtaj 2 saat sürdü ağrısı sancısı çok zordu gene yaşarız diye korktum eşim benden beterdi gidip gördük içimiz rahatladı

canm seni çook iyi anlıyorum bende aynı durumdaydım bebeği görenekadar 4 defa gittim doktora benm daha önce bebeğim karnımda ölmüştü çok zor günler geçirdim düşük yaptırdılar suni sancı ile sonra kürtaj 2 saat sürdü ağrısı sancısı çok zordu gene yaşarız diye korktum eşim benden beterdi gidip gördük içimiz rahatladı
RABBİM tekrarını yaşatmasın inşallah canım:( ne kadarlıktı peki?

gunaydin herkese ya benimde bogazim kotu sanki grip olacam
dikkat edin kızlar enfeksiyon kapmayım bebek çok etkileniyo eltim hamileliğinde enfeksiyon kaptı doktorlar bebekle ilgil birsürü şey dediler enfeksiyondan dolayı 3 aylıkken aldır falan dediler aldırmadı çokta sağlıklı doğdu ama bu şekilde 9 ayın geçmeside çok zor dikkat edin havalar soğudu çorabı ayağınızdan çıkarmayın

gunaydin herkese ya benimde bogazim kotu sanki grip olacam
günaydın canım bende bir haftadır ateş içinde yatıyorum dikkat et en sonunda her tarafımda uçuk çıktı bol bol mandalina ye bide ben ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum dikkat et kendine yatmadan zaten geçmiyor bu hastalık geçmiş olsun

kanaman varmıydı peki:KK43: ben çok korkuyorum kaybetmekteno_O
hayır hiç birşey yoktu hatta hamile olduğumuda bilmiyodum 3 4 ayda bir adet olurdum gene bi test yapayım dedim çıktı el ele kol kola gittik eşimle bebek var kalp atışı yok neden böyle olmuştur dedim bi açıklaması yok dedi tutunamamıi falan belki erken gitmem gerekirdi müdahale edilirdi ama bilemedim gene günüm geçiyo dedim doktor eve git bekle ddedi düşük yapacaksın dedi bir hafta bekledim zehirleniyodum kan kusuyodum artık bebek beni zehirliyodu sonra hemen kürtaj oldum ama çok şükür 9 ay sonra hamile kaldım 1 oğlum oldu ondada aynı korkuları yaşadım kalp atışını duyunca ağladık eşimle şimdi ikinciye hamileyim allah kimseyi evlatsız bırakmasın

A.S canım hayırlı olsun bebeğin RABBİM sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin..bence değerin gayet iyi

Öyle mi, iş çıkışı gittiğim için nöbetçi hemşire değerlendirebildi ancak sonucu, bu arada sanırım Mayıs annesiyim:nazar:
2 günde bir sonuçlar belli bir seviyeye artana dek kan tahlili yaptırmamı önerdi, bu kadar sıklıkta kan vermek ne kadar doğru ki?
İlk gebeliğim olduğu için bilemiyorum tabii...

Öyle mi, iş çıkışı gittiğim için nöbetçi hemşire değerlendirebildi ancak sonucu, bu arada sanırım Mayıs annesiyim:nazar:
2 günde bir sonuçlar belli bir seviyeye artana dek kan tahlili yaptırmamı önerdi, bu kadar sıklıkta kan vermek ne kadar doğru ki?
İlk gebeliğim olduğu için bilemiyorum tabii...
benimde ilk gebeliğim 2 günde bir yaptırıyoruz artışlara göre takip ediliyor canım mesela senin perşembe günü 1300 civarında olması lazım gün aşırı ikiye katlanıyo değerler bence hiç düşük değil rahat ol strest yapma zaten sürekli yaptırmazsın kese 1000 geçince gözüküyr sanırım keseyi görür doktor gerek kalmaz sürekli yaptırmana bu arada hoşgeldin aramıza..:KK49::KK46:

hayır hiç birşey yoktu hatta hamile olduğumuda bilmiyodum 3 4 ayda bir adet olurdum gene bi test yapayım dedim çıktı el ele kol kola gittik eşimle bebek var kalp atışı yok neden böyle olmuştur dedim bi açıklaması yok dedi tutunamamıi falan belki erken gitmem gerekirdi müdahale edilirdi ama bilemedim gene günüm geçiyo dedim doktor eve git bekle ddedi düşük yapacaksın dedi bir hafta bekledim zehirleniyodum kan kusuyodum artık bebek beni zehirliyodu sonra hemen kürtaj oldum ama çok şükür 9 ay sonra hamile kaldım 1 oğlum oldu ondada aynı korkuları yaşadım kalp atışını duyunca ağladık eşimle şimdi ikinciye hamileyim allah kimseyi evlatsız bırakmasın
amin canıum benim Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor şeyler..:( 2.bebeğin olacak o zman şimdi ne güzel :) benim ilk bebeğim 4 yıldır evliyim bu arada..

amin canıum benim Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor şeyler..:KK43: 2.bebeğin olacak o zman şimdi ne güzel :) benim ilk bebeğim 4 yıldır evliyim bu arada..
allah tamamına erdirsin geç oldu diye düşünme emin olki daha güzel zaman zaman daha erken olsaymış diyebilirsin ama çok iyi zaman da hamile kalmışsın

benimde ilk gebeliğim 2 günde bir yaptırıyoruz artışlara göre takip ediliyor canım mesela senin perşembe günü 1300 civarında olması lazım gün aşırı ikiye katlanıyo değerler bence hiç düşük değil rahat ol strest yapma zaten sürekli yaptırmazsın kese 1000 geçince gözüküyr sanırım keseyi görür doktor gerek kalmaz sürekli yaptırmana bu arada hoşgeldin aramıza..:KK49::KK46:
Çok teşekkür ederim, dünden beri kendimde değilim:KK48: Allah hepimize sağlık ve sıhhatli yavruşlar nasip etsin inşallah.
:DHoşbuldummm

Back