2015 Ekim Anneleri

Canim geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsek te oluyo öyle şeyler her gün biraz daha hareketli oluyorlar. Ve bebekler bizden daha dayaniklilar.

Bence hiçbir sakıncası yok bazı doktorlar 7.aydan itibaren kullanılabilir diyor bizim durum okadar kötü değil enazindan mamayi rahat alabiliyoruz çok şükür ama oğlum mamadan tiksindi yemiyor beni de emmedi...
4.ayından bitibaren ek gidaya başladım 21 ekim doğumlu bebegim 10 gün büyük senin minikten çorba yogurt ari mama pirinç unu 7 tahilli,hero baby 8 tahilli,google pirinç unu muzlu,patates nisastasi sütle suyu karıştırıp yapiyorum direk sutu verme....ari mama fiyatı 3.50 tl gayet uygun canim..

Kızlar kizim yaklaşık bir aydır sol göğsümu isteksiz emiyo ve emip emip birakiyo ve göğsümu tam bosaltamiyo sanırım bu ay bi sebepten az kilo aldık. Bugün de sağ göğsümu o şekil tutmaya başladı. Tamamen ikisinide red edecek ve sütüm azalacak diye korkuyorum. Evde Lansinoh un manuel göğüs pompası vardı bugüne kadar ara ara onu kullandım ama sanırım bu durumda bu pek işimi göremeyecek . Göğüs pompası kullanan anneler artık elektrikli bir tane almak istiyorum bana ne önerirsiniz. Siz hangisinden memnun kaldiniz.

Salı günü gidicez canım ... Yazarım tabi .. Birde benim troid çok yükselmiş emzirme diyolar zaten çok canım sıkkın ay hava da kötü haber izleyemiyorum yaz gelsin yaa
Bizim de cumartesi. Cok gecmis olsun canim. Ilacla mi dusecek? Emzirmeyecek misin nasil olacak? Aynrn ben de cok kapana kisilmis hissediyorum saldirilardan disari cikma doyorlar, hava cok kotu yoksa en azindan ediz le parkta yururduk

Canim insallah gecici birseydir tekrar emmeye baslar istekle. En azindan onemli olan 6 ayi atlattik sayilir. Ben lansinoh un elektrikli pompasini almistim gayet de memnunum. Ama medela mi ne o markanin cekim gucu en yuksekmis sanirim. Bir de philips avent alanlar coktu

Çok sağol canım. Bizim eve ebebek yakın eşim almak için oraya gitti. Biraz önce aradı senin dediğin markaları onermisler. Bizde kararsız kaldık yarına erteledik almayi . Medela nin ki için hastane tarzı o falan demişler. Lansinoh un ki kaynatılinca falan plastiginde sunme oluyomu

Ben medela elektrikli tekli pompa kullandım bence piyasadakilerden en iyisi ilk ben lansinoh elektrikli almıştım çok az sağabilmiştim ertesi gün medelayı aldım çok farklı hatta çift pompa alırsan daha iyi aynı anda sağınca daha iyi oluyormuş canım

Canım medelanın ev tipi de var hastane tipide hastane tipleri kiralanıyor zaten bende ki ev tipi benim bildiğim kadarıyla süt pompası parçaları kaynatılmıyor beslenme gereçleri temizleyici almıştım onunla yıkayıp kaynar suda 5dk bekletiyordum gerçi sonra sterilizatör aldım onun içine koyuyordum rahat oluyordu

Sağol canim bende şimdi internetten medelayi araştırıyorum kullananlar genelde memnunlar diğerleriyle arasında fiyat farkı var ama anladigim kadarıyla kullananlar memnunlar

Anladim canim sagolasin ben Evdeki ni çok kaynattim sanırım ondan iş görmez hale geldi

Geçmiş olsun canım inşallah aynını yaşamazsınız tekrar

İyi geceler güzel anneler mama sandalyesi alicaz ama bi türlü karar veremedik tavsiyesi olan var mi

İyi geceler güzel anneler mama sandalyesi alicaz ama bi türlü karar veremedik tavsiyesi olan var mi
canım dün akrepikizi arkadaşımız chicco nun polly modelini söylemişti onu almıştı sanırım kliksa da da indirimdeymiş 312 liraydı sanırım. güzel bir model biraz araştırmıştım yıllardır var olan bir modeli kullanıcı yorumları iyiydi. ben sanırım joie alacağım ebebekte bakmıştım şimdi modelini tam hatırlamıyorum da 300 liraydı ve kullanıcı yorumları çok iyiydi çift tepsili bir model eşim geldiğinde alabileceğiz ancak onu alacağım sanırım. başka bakmadım genel olarak çok pahalı mama sandalyeleri. o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. hem ekonomik hem de kullanışlı olsun istiyorum

Canim kliksaya baktim dedigin modelibegendik hatta alalim dedik ama stokta kalmamis

Joie de güzel ona da baktım esim bi de papetto ma505 modelini begendi o da 300 lira acaba bunu kullanan var mi ayy o kadar çok cesit var ki aklimiz karıştı

Joie de güzel ona da baktım esim bi de papetto ma505 modelini begendi o da 300 lira acaba bunu kullanan var mi ayy o kadar çok cesit var ki aklimiz karıştı
onu hiç bilmiyorum canım ya. modeli yazıp biraz internette arasaydın belki kullanıcı yorumları bulabilirdin

Canim ben lansinoh u her gun kullaniyorum, aksam kasik mamasini vermek icin. Sterilizator kullaniyorum hic kaynatmadim. Simdiye kadar bir problem olmadi. Ama sunme olabilir cidden cunku eskiden pit diye oturuyordu o plastik kismi, simdi elimle sundure sundure oturtuyorum. Lansinoh ve avent rahat tasiniyor cidden. Avent inkini cok oneriyorlar lansinoh biraz daha ucuz sanirim. Ama eger tasiman gerekmiyorsa evde kullanacaksan ben olsam simdi medela alirdim cekim gucunden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…