Sağol canim benim çok şükür bir sorun görünmüyorCanim cok gecmis olsun. Hepimizin basina geliyor kazalar. Kendini yipratma. Her hangi bir sikinti gorursen goturursun doktora. Umarim hicbir seycik olmamistir
Canim geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsek te oluyo öyle şeyler her gün biraz daha hareketli oluyorlar. Ve bebekler bizden daha dayaniklilar.Günaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti
Ay maşallah çok tatli ya tosuncuk. Nasilda kenarlardan tutmuş sıkıcaKızlar sepet değil de biz de el arabası kullanıyoruz
Bence hiçbir sakıncası yok bazı doktorlar 7.aydan itibaren kullanılabilir diyor bizim durum okadar kötü değil enazindan mamayi rahat alabiliyoruz çok şükür ama oğlum mamadan tiksindi yemiyor beni de emmedi...Merhaba güzel anneler...31 ekimde doğum yaptm...ve bebeğim herşeyi kusuyor bir tek bebelac gold AR mamayi kusmuyr ve bu bizi maddi açıdan mahvediyor...ay sonunu getiremediği mız oluyr ayın ortasında paramz bityr..madden manen kötü durumdayz demek istmyrm ama zor durumda kalıyoruz...aileler uzakta..artk mama ile başa cikamyrz.oğlum 4 bck aylk oldu biliyrm 1 yaşından önce inek sütüne karsilar ama mecbur kalıyor careszm evladmi AC mi birakaym...inek sütü bazen pirinç unu versem ne olur...bana bi akıl bi fikir vern yanı bir tek bebelac gold ar yiyor oda ecznelerde satlyr depodan getiryrlar..bi kutu maama en fazla 3 gün gidiyor...bi iki kutu arkds göndermişti oda yarina biter ve ben süte başlamayı dusunyrm...lütfen kırıcı yorum yapmayı..careszlik tn baslyrm çocuğumu AC bırakmam ya sutum yok yetmyrdu artk sağa sağa gelmemeye başladı anca 10 cc çıkıyor...cvplarnzi bekliyorum güzel anneler..bu nunla ilgili konu actm arkadaşlar sizde bir fikir verirseniz çok sevnrm..
Bizim de cumartesi. Cok gecmis olsun canim. Ilacla mi dusecek? Emzirmeyecek misin nasil olacak? Aynrn ben de cok kapana kisilmis hissediyorum saldirilardan disari cikma doyorlar, hava cok kotu yoksa en azindan ediz le parkta yururdukSalı günü gidicez canım ... Yazarım tabi .. Birde benim troid çok yükselmiş emzirme diyolar zaten çok canım sıkkınay hava da kötü haber izleyemiyorum yaz gelsin yaa
Masallah cok tatli baya baya arabaya binmis gidiyor:))Kızlar sepet değil de biz de el arabası kullanıyoruz
Canim insallah gecici birseydir tekrar emmeye baslar istekle. En azindan onemli olan 6 ayi atlattik sayilir. Ben lansinoh un elektrikli pompasini almistim gayet de memnunum. Ama medela mi ne o markanin cekim gucu en yuksekmis sanirim. Bir de philips avent alanlar coktuKızlar kizim yaklaşık bir aydır sol göğsümu isteksiz emiyo ve emip emip birakiyo ve göğsümu tam bosaltamiyo sanırım bu ay bi sebepten az kilo aldık. Bugün de sağ göğsümu o şekil tutmaya başladı. Tamamen ikisinide red edecek ve sütüm azalacak diye korkuyorum. Evde Lansinoh un manuel göğüs pompası vardı bugüne kadar ara ara onu kullandım ama sanırım bu durumda bu pek işimi göremeyecek . Göğüs pompası kullanan anneler artık elektrikli bir tane almak istiyorum bana ne önerirsiniz. Siz hangisinden memnun kaldiniz.
Çok sağol canım. Bizim eve ebebek yakın eşim almak için oraya gitti. Biraz önce aradı senin dediğin markaları onermisler. Bizde kararsız kaldık yarına erteledik almayi . Medela nin ki için hastane tarzı o falan demişler. Lansinoh un ki kaynatılinca falan plastiginde sunme oluyomuCanim insallah gecici birseydir tekrar emmeye baslar istekle. En azindan onemli olan 6 ayi atlattik sayilir. Ben lansinoh un elektrikli pompasini almistim gayet de memnunum. Ama medela mi ne o markanin cekim gucu en yuksekmis sanirim. Bir de philips avent alanlar coktu
Ben medela elektrikli tekli pompa kullandım bence piyasadakilerden en iyisi ilk ben lansinoh elektrikli almıştım çok az sağabilmiştim ertesi gün medelayı aldım çok farklı hatta çift pompa alırsan daha iyi aynı anda sağınca daha iyi oluyormuş canımKızlar kizim yaklaşık bir aydır sol göğsümu isteksiz emiyo ve emip emip birakiyo ve göğsümu tam bosaltamiyo sanırım bu ay bi sebepten az kilo aldık. Bugün de sağ göğsümu o şekil tutmaya başladı. Tamamen ikisinide red edecek ve sütüm azalacak diye korkuyorum. Evde Lansinoh un manuel göğüs pompası vardı bugüne kadar ara ara onu kullandım ama sanırım bu durumda bu pek işimi göremeyecek . Göğüs pompası kullanan anneler artık elektrikli bir tane almak istiyorum bana ne önerirsiniz. Siz hangisinden memnun kaldiniz.
Canım medelanın ev tipi de var hastane tipide hastane tipleri kiralanıyor zaten bende ki ev tipi benim bildiğim kadarıyla süt pompası parçaları kaynatılmıyor beslenme gereçleri temizleyici almıştım onunla yıkayıp kaynar suda 5dk bekletiyordum gerçi sonra sterilizatör aldım onun içine koyuyordum rahat oluyorduÇok sağol canım. Bizim eve ebebek yakın eşim almak için oraya gitti. Biraz önce aradı senin dediğin markaları onermisler. Bizde kararsız kaldık yarına erteledik almayi . Medela nin ki için hastane tarzı o falan demişler. Lansinoh un ki kaynatılinca falan plastiginde sunme oluyomu
Sağol canim bende şimdi internetten medelayi araştırıyorum kullananlar genelde memnunlar diğerleriyle arasında fiyat farkı var ama anladigim kadarıyla kullananlar memnunlarBen medela elektrikli tekli pompa kullandım bence piyasadakilerden en iyisi ilk ben lansinoh elektrikli almıştım çok az sağabilmiştim ertesi gün medelayı aldım çok farklı hatta çift pompa alırsan daha iyi aynı anda sağınca daha iyi oluyormuş canım
Anladim canim sagolasin ben Evdeki ni çok kaynattim sanırım ondan iş görmez hale geldiCanım medelanın ev tipi de var hastane tipide hastane tipleri kiralanıyor zaten bende ki ev tipi benim bildiğim kadarıyla süt pompası parçaları kaynatılmıyor beslenme gereçleri temizleyici almıştım onunla yıkayıp kaynar suda 5dk bekletiyordum gerçi sonra sterilizatör aldım onun içine koyuyordum rahat oluyordu
Geçmiş olsun canım inşallah aynını yaşamazsınız tekrarKızlar günaydın sizlere cevap yazmaktan kendimi alamadım durunun durumunu anlatmayı unuttum. Çocuk cerrahiye gidip geldik dr hemen makas alıp ucuna krem sürüp açtı enfeksiyon olabiliyor diye dün çocuk dr umuzun önerdiği hormonlu kremi de sakın kullanma göğüslerde büyümü kıllanma olabilir kadınlık hormonlarını geliştiriyor bu ilaçlar dedi drlar niye veriyor anlamıyorum dedi. Durucuğum yatağa yatırınca muhabbet etmeye geçti maşallah gıkı bile çıkmadı açılırken. Krem verdi bir tane üç hafta kullanın sonrasında kontrol edelim tekrar kapanmasın dedi. Durumlar böyle çok şükür iyiyiz içim de rahatladı. Ancak şunu anladım her dr birbirini yalanlıyor artık şaşırdım ne yapacağımı. Hiç açtırmayın diyenler de var illa açalım diyenlerde yapışıklığı. Ne olursa olsun sizin içinize sineni yaptırın. Bu işlem 5 sn bile sürmedi.
canım dünİyi geceler güzel anneler mama sandalyesi alicaz ama bi türlü karar veremedik tavsiyesi olan var mi
Canim kliksaya baktim dedigin modelibegendik hatta alalim dedik ama stokta kalmamiscanım dünakrepikizi arkadaşımız chicco nun polly modelini söylemişti onu almıştı sanırım kliksa da da indirimdeymiş 312 liraydı sanırım. güzel bir model biraz araştırmıştım yıllardır var olan bir modeli kullanıcı yorumları iyiydi. ben sanırım joie alacağım ebebekte bakmıştım şimdi modelini tam hatırlamıyorum da 300 liraydı ve kullanıcı yorumları çok iyiydi çift tepsili bir model eşim geldiğinde alabileceğiz ancak onu alacağım sanırım. başka bakmadım genel olarak çok pahalı mama sandalyeleri. o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. hem ekonomik hem de kullanışlı olsun istiyorum
onu hiç bilmiyorum canım ya. modeli yazıp biraz internette arasaydın belki kullanıcı yorumları bulabilirdinJoie de güzel ona da baktım esim bi de papetto ma505 modelini begendi o da 300 lira acaba bunu kullanan var mi ayy o kadar çok cesit var ki aklimiz karıştı
Canim ben lansinoh u her gun kullaniyorum, aksam kasik mamasini vermek icin. Sterilizator kullaniyorum hic kaynatmadim. Simdiye kadar bir problem olmadi. Ama sunme olabilir cidden cunku eskiden pit diye oturuyordu o plastik kismi, simdi elimle sundure sundure oturtuyorum. Lansinoh ve avent rahat tasiniyor cidden. Avent inkini cok oneriyorlar lansinoh biraz daha ucuz sanirim. Ama eger tasiman gerekmiyorsa evde kullanacaksan ben olsam simdi medela alirdim cekim gucunden dolayiÇok sağol canım. Bizim eve ebebek yakın eşim almak için oraya gitti. Biraz önce aradı senin dediğin markaları onermisler. Bizde kararsız kaldık yarına erteledik almayi . Medela nin ki için hastane tarzı o falan demişler. Lansinoh un ki kaynatılinca falan plastiginde sunme oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?