Test yaptınmı bugün canımBunu söyleyen hep aynı yer miydi ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınmı bugün canımBunu söyleyen hep aynı yer miydi ya![]()
Sanirim doğana kadar suruyo bu endişe umarim saglikli bi şekilde kucağimiza aliriz bebeğimiziCanım endişe bende debvar 7 haftalık olmama rağmen bu bebek var bir yok dediler bir kalp atışı var bir yok dediler randevu ayın 19'na var yarın 8 haftalık oluyorum gidene kadar 9 haftalık bebeğim ne durumda bilmiyorum
Merhabalar konulara biraz ortadan daldım ama rica etsem yardımcı olur musunuz ? Adetim 6 gün gecikti ve bu 6 gün zaman zaman ağrılarım oldu kasıklarda dün akşam da çok hafif bir kan geldi pembe renkte ancak devamı olmadı sizce gebe olma ihtimalim var mıSanirim doğana kadar suruyo bu endişe umarim saglikli bi şekilde kucağimiza aliriz bebeğimizi![]()
Yerleşme kanamasi olabilir canim kaset test yapabilirsinMerhabalar konulara biraz ortadan daldım ama rica etsem yardımcı olur musunuz ? Adetim 6 gün gecikti ve bu 6 gün zaman zaman ağrılarım oldu kasıklarda dün akşam da çok hafif bir kan geldi pembe renkte ancak devamı olmadı sizce gebe olma ihtimalim var mı
canm gecikme bekliyorum test yapmadım. İnşallah vardır çok mutlu olurum öyle olursaİşte böyle düşünme canımm belki de var net belirtisi olmadığı için ne cıkarsa bahtına misali test yapanlardan msn sen de öncesınde yoksa gecıkme mi bekliyorsun?
Ayyyy inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin bizleredeYerleşme kanamasi olabilir canim kaset test yapabilirsin![]()
Yok cnm ben daha 4 denemedeyiz buay Aralık'ta sadece 1 defa ilişki olmustu eşimin rahatsızlığından ötürü onu saymaysam 3.deneme oluyor buay korunmayı bıraktığınmda doktora gittim regl 3.günü testlerimi yaptı demirim cok düşük cıktı sadece diger sonuçlarım iyi geldi alltan ve üsten Ultrasonla bakmıştı rahim gayet sağlıklı bir sorun yok yumurtlamadan da gayet güzel sağlıklı dedi sadece rahim arkaya dönük oda bir engel degil dedi 5 ay deneyelim gebelik olmazsa gel tekrar konuşalım dedi gecen msj attım adet oldum diye bu ayıda düzenli ilişki yaşayın yine adet olursan Mart'ta adetin 2. günü gel bakalım tekrsr dedi işte ne yapacak bilmiyorum gittiğimde bende tekrar soracagım rahim filmini ama belki erken görebilir bu durumuCanım tüplerine baktırdın mı bu önemli bir detay biliyorsun İlk çocuk oldu diye 2. Acık demek değil bnm son tüp kalıyor![]()
Merhaba .Benimde adetim 6 gün gecikti ,Ve benimde kasıklarımda batmalar oldu.İnşallah ikimizde gebeyizdir .Ben Allah'ın izniyle salı veya Çarşamba test yapacağımMerhabalar konulara biraz ortadan daldım ama rica etsem yardımcı olur musunuz ? Adetim 6 gün gecikti ve bu 6 gün zaman zaman ağrılarım oldu kasıklarda dün akşam da çok hafif bir kan geldi pembe renkte ancak devamı olmadı sizce gebe olma ihtimalim var mı ağrım da kesildi
Anladım kuzum. Ben de yazın Sakarya'da kendi dr uma gidince .yumurtaların kalitesi de cok guzel ckmıstı hatta hormon testinde yumurta kalıtesi bakılıyor ya nirvanaydı maşallah guzel catlıyor. bu amh olayında ultrasonda bakınca gerek gormedı yumurtalarım cok ve rahım guzeldi. 2 kez gidişimde. Ee ne var ozman ya kocamda bsy var ya bende tüpte. Ben de ne yalan söyleyeyim burda gidince 1 yıl diyecektim. Tüp için. Bence buarada rahim filmini önce yapmaları lazım. Bu işteki terslik filmin en son olması sabaha dek guzel yumurtlama olsn saglklı sperm olsun tüpler baglatılmıs gb boşa kürek cektırmek insana 1 yıl? Şaka gibi dimiiii. İnşallah sorunun yoktur senin de benm 7. Deneme de fos cıktı muhtemelen Çünkü bugun de kaset negatif ti bat Çarşamba. Agzıma geceden beri metalik tat gelmeye başladı. Bu da ayrıstırıcıbelirti. Dıgerlerı regl belırtım. Tek suphem oYok cnm ben daha 4 denemedeyiz buay Aralık'ta sadece 1 defa ilişki olmustu eşimin rahatsızlığından ötürü onu saymaysam 3.deneme oluyor buay korunmayı bıraktığınmda doktora gittim regl 3.günü testlerimi yaptı demirim cok düşük cıktı sadece diger sonuçlarım iyi geldi alltan ve üsten Ultrasonla bakmıştı rahim gayet sağlıklı bir sorun yok yumurtlamadan da gayet güzel sağlıklı dedi sadece rahim arkaya dönük oda bir engel degil dedi 5 ay deneyelim gebelik olmazsa gel tekrar konuşalım dedi gecen msj attım adet oldum diye bu ayıda düzenli ilişki yaşayın yine adet olursan Mart'ta adetin 2. günü gel bakalım tekrsr dedi işte ne yapacak bilmiyorum gittiğimde bende tekrar soracagım rahim filmini ama belki erken görebilir bu durumu
Negatif canım. Tek yaşadığım sey metalik gb tat var geceden beri agzımda. Digerlero klasık regl belırtım,Test yaptınmı bugün canım
Amin canimAyyyy inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin bizlerede![]()
İnşallah inşallah peki o tarz bir kan gelme durumu oldu muMerhaba .Benimde adetim 6 gün gecikti ,Ve benimde kasıklarımda batmalar oldu.İnşallah ikimizde gebeyizdir .Ben Allah'ın izniyle salı veya Çarşamba test yapacağım
İnşallah canım Rabb'im sizede nasip etsin inşallahHiç dert etme Allahın izniyle inşallah güzel bir şekilde göreceksin iyi düşün iyi olsun![]()
merhaba daha deneme olarak çok yeni yaşınıa kaç acaba her ay hamile kalma olasılığı artıyormuş kısa zamanda inşallah sağlıkla nasip etsin rabbimYok cnm ben daha 4 denemedeyiz buay Aralık'ta sadece 1 defa ilişki olmustu eşimin rahatsızlığından ötürü onu saymaysam 3.deneme oluyor buay korunmayı bıraktığınmda doktora gittim regl 3.günü testlerimi yaptı demirim cok düşük cıktı sadece diger sonuçlarım iyi geldi alltan ve üsten Ultrasonla bakmıştı rahim gayet sağlıklı bir sorun yok yumurtlamadan da gayet güzel sağlıklı dedi sadece rahim arkaya dönük oda bir engel degil dedi 5 ay deneyelim gebelik olmazsa gel tekrar konuşalım dedi gecen msj attım adet oldum diye bu ayıda düzenli ilişki yaşayın yine adet olursan Mart'ta adetin 2. günü gel bakalım tekrsr dedi işte ne yapacak bilmiyorum gittiğimde bende tekrar soracagım rahim filmini ama belki erken görebilir bu durumu
Canım aynı hastane farklı asistanlar doktora hiç denk gelmedim hep asistan doktorlar baktı anlam veremeyince doktorları arıyorlarBunu söyleyen hep aynı yer miydi ya![]()
Amin canım Rabb'im isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsinSanirim doğana kadar suruyo bu endişe umarim saglikli bi şekilde kucağimiza aliriz bebeğimizi![]()
Yok gelmedi .Ama kasım ayında bu şekilde gecikmem olduğunda lekelenmem kahverengi akıntım olmuştu değerim 11 e kadar yükselip tekrar düşmüştü sanırım kimyasaldıİnşallah inşallah peki o tarz bir kan gelme durumu oldu mu
Sizde göğüs hassasiyeti var mı acaba bende normalde her ay olur adet öncesi bu ay yok sadece iki gündür yok denecek kadar az varİnşallah inşallah peki o tarz bir kan gelme durumu oldu mu
Hayır yok ben ocak ayında aşılama yapmıştım olmadı sonrasında da normal basit kistler oluşmuştu doktorum onları atmak adına duphaston ilacını vermişti 15 gün sabah akşam kullandım acaba onun gecikmesi olabilir mi diye de düşünüyorum ama genel olarak o ilaç zaten düzenlemek maksatlı veriliyor iyice kafam karıştı arada derede kaldım şuan hiç ağrılarım da yokSizde göğüs hassasiyeti var mı acaba bende normalde her ay olur adet öncesi bu ay yok sadece iki gündür yok denecek kadar az var