Oyy mesajını okuyunca özlediğimi hissettim seni ve burayı
teşekkür ederim canımm.. Yani tam anlamıyla dediğin gibi yapıyorum zaten umursamıyorum ama böyle dengesiz dengesiz bir konuşuyor bir konuşmuyor laf atıyor falan. Yani evet salaklık ben de gerçekten bu konuda otursana misafirsin sen binevi. Görümcemin eşinin üstünden laf soktum zaten yemeğe çağırma muhabbeti oldu misafir olan benim burada şu an bizi sizin çağırmanz lazım dedim. Msj dahi atmadı büyük terbiyesizlik yaptı. Kvye de dedim ertesi aksam o örtbas etmeye calıstı ben dedim 1500km öteden geldim bundan sonra ne görüyorsam o dedim. O cok korkuyor yenı gelıne gard alacagm diye o net. Ama salak degılm kızın napmaya calıstıgı ortada. Gezıyorum 3 gundur 200km yaptım sehır ıcınde . Story atıyorum bilerek yollarda hahahahah. Ay kocamı da özlemişim 3 gün ayrı kaldık hastalığım bitti şimdi gebelik calısmalarına yarın start.
Allah'ım diyorum tabii ki onların da çocuğu olsun ama şimdi gelin hanım benden önce kepek alırsa havasından geçilmez Ben de ondan sonra olursa benden gördü der bu cahil. Buarada ççooook teşekkürler sen nasılsın hiç detay okumadım sitede cok geri kaldımmm