• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Oyy kuzum En içten dualarimi ediyorum size Rabbim en kisa zmanda hayirlisyla guzel haberler almayi nasip etsin bu topikte umut bekleyen herkese 🌸ben herseyin bi vakti saati olduguna inaniyorum en guzelini o bilir ben sabrettim Rabbim sabrimin mukafatini verdi inşallah saglikli ilerler gebeligim kucağima alana kadar yuregim hep ağzimda olcak Sizleri cok iyi anliyorum inşallah tez vakitte pozitif haberler alirsinz 🧿💕
Sagol canim benim amin amiii . Insallah Allahım nasip edecek bende sonsuz inaniyorum vardir bildigi rabbimin illa nasip olacaktir. Gözüm yolda bebegimi bekliyorum🙏🙏
Canim sende saglikla ilerleyip kavusursun bebegine inşallah hep pozitif ol aklina kötü seyler getirme.

Ahh nasıl üzüldüm varya. Birde eşimle konuştuk lavaboya gitmeden önce yarın test alıp öyle eve geleyim dedi 14. Günüm olacak diye. Çok umutluydu bu ay için ama birde ne göreyim kırmızılar gelmiş bile görünce bir yıkıldım ama eşime söyleyince oda ayrı bir üzüldü tabii. Görevde yan yanada değiliz belki yanımda olsa bi sarılsaydım o an içimi dökcektim… bizimde işte tedavi olduğu için maddi manevi zorluyor bakalım bu ay devammı ediyoruz ara mı veriyoruz artık onun kararını vercez yarın 😔
Cok üzüldüm senin icin bende gercekten bak 😔 Allahım sabir ferahlik versin icine canik benim. Üzülme elbet nasip olacaktir... devlette dene kuzu maliyeti biraz daha düşer. Gitme sansin varsa.
Cok zor isler bende yaptirdim aşılama biliyorum.. binbir umutla bekliyor insan istedigine ulasamayinca da cok can sıkıcı üzücü süreç basliyor ne desem bos. Elbet nasip olacak Üzülme olur mu 🥲

Rahîm filmini çeken uzman idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi dedi ben anlayarak hiç geçirmedim dedim ki gerçekten geçirdiğimi bilmem. Kötü kokulu akıntı idrarda yanma vs hiç olmadı. Düşük yaptın mı dedi evet dedim yorum yapmadı meğer sag tüpüm kapalı imiste ondan sormuş doktora gösterince anladım. Şehir hastanesinde de zaten asistan baktı bu şartlarda gebe kalman mümkün değil dedi direk tüp bebek tedavisi olcan dedi bende aşılama denemek istiyorum bı ihtimalle dedim ücretli dedi 2. Gebelik olduğu için dedi. Sanki tüp bebek bedava ya. Neyse vezneden öğrendim 5 6 bine mal olacak ama yinede çok para değil rabbim gerçekten halden anlayan doktorlara denk getirsin bizi
Hay Allah yaa.. düşükten sonra ne olmus da acaba tüpün kapanmis. Benimde düşüğüm var. Dis gebelik falan miydi kaybın?
Bide enfeksiyonun sebep oldugunu okumustum evet. Dikkat etmek lazim. Bende gidip yeniden testbyaptircam en son enfeksiyon cikti bir daha vermedim test. Icim huzursuz oldu nette de cok karsima cikiyor bu aralar enfeksiyonla alakali sorunlar gidicem o nedenle.
Yine 5 6 bin iyi canim napalim caniniz sagolsun bebis gelsin de feda olsun

Hay Allah yaa.. düşükten sonra ne olmus da acaba tüpün kapanmis. Benimde düşüğüm var. Dis gebelik falan miydi kaybın?
Bide enfeksiyonun sebep oldugunu okumustum evet. Dikkat etmek lazim. Bende gidip yeniden testbyaptircam en son enfeksiyon cikti bir daha vermedim test. Icim huzursuz oldu nette de cok karsima cikiyor bu aralar enfeksiyonla alakali sorunlar gidicem o nedenle.
Yok canım dolu idi kese bebek 6. Haftada kalmış kese 10 haftalık olmuştu. Ben ilaçla düşük istedim. Ama düşünüyorum düşünüyorum ne sebep oldu bilmiyorum ama tek tüp yetermis gebeliğe.

Kesinlikle canım 5 6 bin ne ki yeter ki bebeklerimiz gelsin ♥️

1000017204.webp

Bu takviye yi aldım kullancam bakalım folic asit aldım B12 d3 tiroid glifor demir ilacı ovulasyon testi pazartesi de aktara gidip kocakarı ilaçları alacağım tüm tuşlara bastım bakalım bide yün çorap giyiyorum rahmi üşütmemek için birde kaya tuzunu ısıtıp üzerine oturacağım.

Cok üzüldüm senin icin bende gercekten bak 😔 Allahım sabir ferahlik versin icine canik benim. Üzülme elbet nasip olacaktir... devlette dene kuzu maliyeti biraz daha düşer. Gitme sansin varsa.
Cok zor isler bende yaptirdim aşılama biliyorum.. binbir umutla bekliyor insan istedigine ulasamayinca da cok can sıkıcı üzücü süreç basliyor ne desem bos. Elbet nasip olacak Üzülme olur mu 🥲
Rabbim iyi dileklerinin hepsini sanada yaşatsın 🙏🏻 bakalım artık yarın eşim gelsinde konuşucaz.. üzülmemekte elde değil işte bir kaç güne toparlanırım inşallah ✨

Sagol canim benim amin amiii . Insallah Allahım nasip edecek bende sonsuz inaniyorum vardir bildigi rabbimin illa nasip olacaktir. Gözüm yolda bebegimi bekliyorum🙏🙏
Canim sende saglikla ilerleyip kavusursun bebegine inşallah hep pozitif ol aklina kötü seyler getirme.
Elimde olmadan bzen endişeleniyorum ağrim oluyor bazen keseyi gordum kalp atişini duymdm duysam içim birz daha ferhlar🥲

Hadi insallah bu farkliliklar bebisi gosterecektir sana 😍🙏 gün sayma günleri gelmis.
Ben bu ay yasadigim belirtileri hep not aldim. Regl bittikten sonra yasayacagim seyler ayni olu olursa hic acaba bebek mi regl mi diye sorgulamamayi düşünüyorum 😄 açıp bakicam hangi gün ne olmus diye. Ben de bu ay bebis gelecek diye cok heveslenmistim vucudum farkliydi. Ama yanıldım.
Kuzum ben de senin gibiydim notlar beni kendime getrdı inan bana önümüzdeki ay daha rahat olacaksın Çünkü şunu da söyleyeyim sana şöyle de olmuyor maalesef ama geçen ay bu olmamış atıyorum baş dönmesi kesin hamileyim demek yani bak internete de yazarsan çıkıyor yani progesteron artınca yum. Somrası bir sürü belirti yapıyor hepsi ondan dolayı. Biz resmen kurbanlık koyun gibi saf gibi bekliyoruz yani yok öyle yok öyle ya bunu Doktorlar söylüyor erken gebelik belirtisi yok benim güvendiğim çoğu profesyonel doktor bunu savunuıyor.bu yüzden gebelik belirtisi yok lütfen kendinde bunu arama yerleşme kanaması ve gerçekten dokunamayacak kadar önemliyse uçı hassasiyetin olursa heveslen ben bu hatayı çok yaptım bu ay sıfır heves gittiğim için yanılmadım da ne dedi. Şu anda kaç tane arkadaşım hamile anlatamam her ay olan şeyler oldu diyorlar bana daha dün akşam konuştuk hatta hamile değilim demiş bir tanesi her ay test yapan arkadaşım O ay testi yapmıyor aynılarını yaşamış eşi demiş bir yap bakalım adet olacağı dün akşam bir yapıyor pozitif negatif bek lerken. Gerçekten dışarıdan bakınca insan sacmaladgnı anlıyor. Bu da herkes gebelik belirten bir şöyle böyle yazıyor ya Yani aslında belirtiyor hepsi Bir denk geliş defalarca söylüyorum arkadaşlarım üzülmesin diye bunu bana doktor söyledi çünkü. Ama gün sonunda yine Ben de aynıyım tabii bakma. Kızıma dönüp bakıyorum ondaki hamileliğimde gerçekten mi ocum acımaya başladı ama HCG hafif artmaya başlayınca. Minimum adeta bir iki gün kala belki tansiyon düşer meme ucu ağrır damarlanma olur ama biz 10 gün öncesinden 3 gün 5 gün öncesinden kendimizi eziyet ediyoruz bak benim vardığım kafeye varırsan İnan bana hiç umursamayacaksın

Aynen canim regl olmamak daha sıkıntı. Şükür oluyoruz yeni regl demek yeni umutlar demek bizim için moral bozma. 2 günde bir iliski ile aslinda tutma sansi daha yüksek. Diyor herkes. Birde mfk yöntemi ile gebelik deneyebler olmus ama tam nedir arastiramadim. 3 4 3 gun seklinde ilişki mi oyle birsey soyleniyor ama.
Hiç Duymadım

İyim kuzum sen nasılsın cok girmiyorum buraya artık hiçbir takip yapmıyorum herseyi oluruna bıraktım rabbim göndercegi zamanı biliyor cok şükür bir sorunumuz yok dua etmek dışında hiç bişey yapmiycam artık son kez Mart'ta kontrolüm var onada gidip bir daha doktorada gitmeyeceğim biz isteyince olmayacak rabbim ol dedginde olacak inşallah ben inanamıyorum yarın büyük temizlige baslıyorum tekrardan baya iş güçte var hiç bişe zamanım yok banada kafamı dagıtmak için iyi gelecek yarında tüm gün dışarda gecirecegim ailece
Canım tüplerine baktırdın mı bu önemli bir detay biliyorsun İlk çocuk oldu diye 2. Acık demek değil bnm son tüp kalıyor🥺

Kuzucum şöyle düşün bence, sadece yumurta takibi ile ozele para vereceğine devlete git aşılama yaptir takip yerine 3 ay asilama dene. Hem tüp bebek istiyorsan yaptirmayi, devlette belli asilamadan sonra tüp bebek icin rapor çıkıyor. Daha uyguna devlette deneme sansin oluyor. T.bebek sureci cok masrafli çünkü tercih senin tabi.
Bu ay olmazsa zaten özelden devlete geçmeyi düşünüyorum orda güzel bi doktor bulabilirsem inşallah direk aşılama yapıyorlar mı kı

Elimde olmadan bzen endişeleniyorum ağrim oluyor bazen keseyi gordum kalp atişini duymdm duysam içim birz daha ferhlar🥲
Canım endişe bende debvar 7 haftalık olmama rağmen bu bebek var bir yok dediler bir kalp atışı var bir yok dediler randevu ayın 19'na var yarın 8 haftalık oluyorum gidene kadar 9 haftalık bebeğim ne durumda bilmiyorum

Canım endişe bende debvar 7 haftalık olmama rağmen bu bebek var bir yok dediler bir kalp atışı var bir yok dediler randevu ayın 19'na var yarın 8 haftalık oluyorum gidene kadar 9 haftalık bebeğim ne durumda bilmiyorum
Hiç dert etme Allahın izniyle inşallah güzel bir şekilde göreceksin iyi düşün iyi olsun 🌸

Kuzum ben de senin gibiydim notlar beni kendime getrdı inan bana önümüzdeki ay daha rahat olacaksın Çünkü şunu da söyleyeyim sana şöyle de olmuyor maalesef ama geçen ay bu olmamış atıyorum baş dönmesi kesin hamileyim demek yani bak internete de yazarsan çıkıyor yani progesteron artınca yum. Somrası bir sürü belirti yapıyor hepsi ondan dolayı. Biz resmen kurbanlık koyun gibi saf gibi bekliyoruz yani yok öyle yok öyle ya bunu Doktorlar söylüyor erken gebelik belirtisi yok benim güvendiğim çoğu profesyonel doktor bunu savunuıyor.bu yüzden gebelik belirtisi yok lütfen kendinde bunu arama yerleşme kanaması ve gerçekten dokunamayacak kadar önemliyse uçı hassasiyetin olursa heveslen ben bu hatayı çok yaptım bu ay sıfır heves gittiğim için yanılmadım da ne dedi. Şu anda kaç tane arkadaşım hamile anlatamam her ay olan şeyler oldu diyorlar bana daha dün akşam konuştuk hatta hamile değilim demiş bir tanesi her ay test yapan arkadaşım O ay testi yapmıyor aynılarını yaşamış eşi demiş bir yap bakalım adet olacağı dün akşam bir yapıyor pozitif negatif bek lerken. Gerçekten dışarıdan bakınca insan sacmaladgnı anlıyor. Bu da herkes gebelik belirten bir şöyle böyle yazıyor ya Yani aslında belirtiyor hepsi Bir denk geliş defalarca söylüyorum arkadaşlarım üzülmesin diye bunu bana doktor söyledi çünkü. Ama gün sonunda yine Ben de aynıyım tabii bakma. Kızıma dönüp bakıyorum ondaki hamileliğimde gerçekten mi ocum acımaya başladı ama HCG hafif artmaya başlayınca. Minimum adeta bir iki gün kala belki tansiyon düşer meme ucu ağrır damarlanma olur ama biz 10 gün öncesinden 3 gün 5 gün öncesinden kendimizi eziyet ediyoruz bak benim vardığım kafeye varırsan İnan bana hiç umursamayacaksın
B ende senin gibi düşünüyorum. Belirtiler regl belirtisi ile aynı sadece adet gecikmesi o bile stres yapıldığı için gecikebiliyor yada bazı dış etkenlerden gecikme gösterebiliyor. Reglime 2 gün kaldı sadece kasık ağrım var hamile olduğumu düşünmüyorum nedense.

B ende senin gibi düşünüyorum. Belirtiler regl belirtisi ile aynı sadece adet gecikmesi o bile stres yapıldığı için gecikebiliyor yada bazı dış etkenlerden gecikme gösterebiliyor. Reglime 2 gün kaldı sadece kasık ağrım var hamile olduğumu düşünmüyorum nedense.
İşte böyle düşünme canımm belki de var net belirtisi olmadığı için ne cıkarsa bahtına misali test yapanlardan msn sen de öncesınde yoksa gecıkme mi bekliyorsun?

Bunu söyleyen hep aynı yer miydi ya 🙄

Back
X