• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

At ewet ya hastaneler berbat durumda gerçekten dünyanın hali hal deil Bi yer yanıyo deprem bölgesi ayrı hastalıktan kırılanlar rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin ne diyeyim benim eşim hep kapalı hem kalabalık ortamda çalışıyo insanlarla hep burun buruna ona diyorum dikkat et ewe getirme yoksa ben Bi yere fazla çıkan biri deilim ben almam kolay kolay ama olacağı warsa da önüne geçemiyosun gerçekten. Rabbim şifa wersin

Bende 18. Gündeyim iğnenin kan testi negatif hala regl olmadım iğne olmasam regl 24 ocakta iki üç gün daha durayım sökülmezse söktürücü kullancam artık bu ay iğne hormonlarımı baya etkiledi sanırım olacağım hiç yok olsaydım diğer aya hazırlık yapcam doktorla beraber bende ovulasyon kendim yapcam iğne wercek yine bu ayda sanırım 3 aylık Bi süreç dedi çünkü hayit otu falan alcam keten tohumu zerdeçal yoğurda katıp yicem yine bol bol havuç falan bakalım yine elimden geleni yapcam gerisi takdiri ilahi cnm 🥺🤲🏻
Evet vallahi her yerde felaketler var malesef.. ne kadar zor... herseyden onemlisi saglik gerisi gelir bir sekilde saglik yerinde olsun da..
Kuzum bazen ilaclari kullandigin ay hic belirti vermeden birden regl geliyor. Seninki de öyle olur belki belli olmaz. Negatifse bie an evvel regl baslasin ki yeniden denemenin önünde engel olmasin 🙏 Allahım hepimize kolaylikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💗 ovülasyon testi aldin mi

Evet vallahi her yerde felaketler var malesef.. ne kadar zor... herseyden onemlisi saglik gerisi gelir bir sekilde saglik yerinde olsun da..
Kuzum bazen ilaclari kullandigin ay hic belirti vermeden birden regl geliyor. Seninki de öyle olur belki belli olmaz. Negatifse bie an evvel regl baslasin ki yeniden denemenin önünde engel olmasin 🙏 Allahım hepimize kolaylikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💗 ovülasyon testi aldin mi
Benim kuzenim hamile kaldı 4 aylık şu an onun kullandığı testler falan war ayrıca Bi kaç vitamin falan onları bana göndericek doktora sorup vitaminleri öyle kullancam teste de öyle yapcam bu ay takip ederim iğneyle zaten çatlıyo ama gününü tam bilirim en azından kafama takılan iğneden 10-14 gün sonra regl olmam lazımken hala olmamam

Benim kuzenim hamile kaldı 4 aylık şu an onun kullandığı testler falan war ayrıca Bi kaç vitamin falan onları bana göndericek doktora sorup vitaminleri öyle kullancam teste de öyle yapcam bu ay takip ederim iğneyle zaten çatlıyo ama gününü tam bilirim en azından kafama takılan iğneden 10-14 gün sonra regl olmam lazımken hala olmamam
Iyi canim hadi bakalm sana da sifa olsun vitaminler 🙏
Hadi bakalim bu ay da testlerle takibini yap neler olacak.
Canim o normal. Bazen 3 4 gün ileri veya geri gelebiliyorm benim arkadaşım da test günü gelmeden regl olurdu mesela. Merak etme yani. Benimde gecikme basima gelmisti bir kere yanilmiyorsam 4 gün gecikmistim catlatma ignesi oldugumda.

Onu kaldır saçından tavana as net yani 🤣🤣
şaka şaka nasıl dawranıyosa o şekilde dawran soranı sorarım arayanı ararım tavrından görmeyeli görme boşwer o yapsın Allaha hawale et sana kindar haset olanı o neylerse güzel eyler zaten eein uzak ayda yılda Bi görüyorsun boşwer güzgöz olmaya değmez..😎
İçimden bu dengesizliğini sorasım geliyor bazen . Kız öbür ev uzak da aynı zamanda da asıl evim aynı bina. Bu Yazın 3 ay buradayım onunla şaka gibi. Seneye de görevimiz bitince temelli dönüş evime. Böyle asla elti olayı olmaz sanmıstım aramızda. Ablan gibi gör beni dedim yazın hep ama kız 180 derece döndü.😂😂😂😂 Ama herkesin beni sevdiğini gördükçe kıskanıyor zaten asıl mevzu bu. Bi yandan diyorum ki bocalıyor mu yeni evli vs vicdan yapıyorum çok. Sonra diyorum sen de yeni evliydn kımssye bunları yapmadın. babylovee babylovee . Kvme bi tane saygısızlık olmadı evimde öfkelendm ama el ustunde tuttum evet. Baştan diş göstermeye çalışıyor ön yargıyl a geliyor bize. Ablaları var evli. Kesinlikle akıl alıyor. Ama benim cici kız tarafımı kapatan pişman olur. Kanaman bittiiğine de cok sevndimmmm babylovee. Nasıl dayandın o kadar uzunnn eşine uzak ah asıl kavusmaların en güzeli sizin🙈🙈🙈😍

Sol yumurtalığımda ağrı var çok. 9. Günüm ısıma baktım dil altı 36.1 kol altı 35.8 ben şok.adet döneminde bi kez baktım 36.3tü Erken bir yumurtlama olablir hava değişiminden sanırım iklim değiştirdim resmen 😂

Kızlar buda mı pik 😂 ben bir ayda kac kez yumurtluyorum acaba 😂

Eklentiler

• 20250123_093223.jpg
    20250123_093223.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 18
Bende bugun doktora gitmek icin izin almistim. Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve bugun yumurtlama gunum cikti 😂 ultrasonda yumurtalara bakiyolarmis hem ona baktirayim iyi denk geldi benim icinde. 😊
☺️❤️ Harika,iyi haberler alırsınız umarım doktorunuzdan,yumurtlamadan önceki birkaç gün ve sonraki birkaç gün önemli

Back