• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayır yok ben ocak ayında aşılama yapmıştım olmadı sonrasında da normal basit kistler oluşmuştu doktorum onları atmak adına duphaston ilacını vermişti 15 gün sabah akşam kullandım acaba onun gecikmesi olabilir mi diye de düşünüyorum ama genel olarak o ilaç zaten düzenlemek maksatlı veriliyor iyice kafam karıştı arada derede kaldım şuan hiç ağrılarım da
Haklısın düzenlemek maksatlıysa tam tersi olması lazımdı . İnşallah gebeliktendir ikimizinde bu gecikmesi .Gecikme sürecinde hiç test yaptın mı peki

Haklısın düzenlemek maksatlıysa tam tersi olması lazımdı . İnşallah gebeliktendir ikimizinde bu gecikmesi .Gecikme sürecinde hiç test yaptın mı peki
Biraz önce dayanamadım yaptım negatif çıktı muhtemelen benim ilaç kaynaklı gecikme bünyeden bünyeye değişiyordur belki se etkisi inşallah sizinki gebelikle sonuçlanır

İnsan tedirgin oluyor rabbim hayırlı vakti bilir beklemekten dua etmekten başka seçeneğimiz yok inşallah
Aynen öyle Allah en güzel zamanda doğru zamanda nasip edecektir .Çok yıpratıcı bir süreçmiş ama .her ay umutlanıp tekrar olmaması ..

Benim 38. Gün oldu. Sizce ne yapsam regl söktürücü bir şeyler içsem mi? Adaçayı falan. Ne tavsiye edersiniz kızlar

Canım aynı hastane farklı asistanlar doktora hiç denk gelmedim hep asistan doktorlar baktı anlam veremeyince doktorları arıyorlar 😔
Ne saçma iş gerçekten neden asistanlar var hep. Tamam onlar da doktor ama uzman Dr lazım bence de. Şimdi bir daha nezaman canım randevun?

Kızlar ben erken yumurtladığım için pik anını yakalayamadım pikten 2 gün önce ve tahminimce 15-22 saat sonrasını değerlendirdik yani çok kılpayı oldu şans var mı sizce :( değerlendirmeden önce silikleşmişti.

Benim 38. Gün oldu. Sizce ne yapsam regl söktürücü bir şeyler içsem mi? Adaçayı falan. Ne tavsiye edersiniz kızlar
Doktora gitmeden söktürücü kullanma derim ben kendi kafamıza göre birşeyler yapmak yarardan çok zarar da verebilir arkadaşım bebek isterken sağlığımızdan olmayalım. Hem belkide geç döllenme yaşıyorsun

Back
X