• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Joie de güzel ona da baktım esim bi de papetto ma505 modelini begendi o da 300 lira acaba bunu kullanan var mi ayy o kadar çok cesit var ki aklimiz karıştı
Canım ben chicco aldım bu iş benim de kafamı çok karıştırmıştı çok araştırdım. Joie ile papetto arasında kalsam joie tercih ederdim joienin oturak kısmı sabit sırt kısmı 3 kademeli yatıyor papettonun oturak kısmı 3 kademeli yani pozisyon aynı koltuk tüm olarak yatıyor (anlatabildim mi bilmiyorum), bir de düşmesini önlemek için olan aparat joiede tepsiye bağlı papettoda ayaklığa bağlı, sabit mi çıkıyor mu bilmiyorum ama bence sandalye olarak kullanılacaksa o aparat tepside olsa daha iyi olur, çok çok önemli değil ama joie de 2 yedek tepsi var papettoda 1 yedek, diğer özellikleri hemen hemen aynı, zevkler tartışılmaz ama joienin desenleri rengi de daha güzel sanki

Ayy kızlar kv ye geldik bugün daha ilk günden çekilmez oldu burasi ben daha sebze çorbası vermemisim kv bulgur pilavı veriyor dilaya çok bilmiş gorumcem ben uyutamadim diye yatirmis ayağına sallıyor lafta anlamayan ne kadar insan varsa toplanmış sanki kuzucum ne rahat emebiliyor ne uyuyabiliyor sürekli dua ediyorum zaman şu gibi geçsin gidelim buradan :KK43: telefon pek çekmiyor zor şartlarda yazıyorum içimi döktüm rahatladım kendinize ve bebislere iyi bakin canlar
Çok dayanamazsan aşıyı bahane et erken dönün :P, çok kötüyüm dimi.. Şaka bi yana söyle benim bi düzenim var şöyle böyle diye gerekirse al bebeğini, ben böyle durumlarda kimse kırılır mı diye düşünemem hiç :KK11: mesela o şekilde salladığını görsem ve ben sallamıyorsam direk alırım çocuğumu. Girebildiğin sürece de yaz rahatla.

BEn hep en yüksek seviyede sağdım yara olmadı hiç ancak süt geliyordu demekki medela ya da hastane tipiyle sağsan daha çok çıkacak zaten hastane tipinin seviyesini çok arttıramıyorsun acıtıyor
Arttiriyim o zaman ben de, cok sagol canim cok faydali bilgiler oldu

Ayy kızlar kv ye geldik bugün daha ilk günden çekilmez oldu burasi ben daha sebze çorbası vermemisim kv bulgur pilavı veriyor dilaya çok bilmiş gorumcem ben uyutamadim diye yatirmis ayağına sallıyor lafta anlamayan ne kadar insan varsa toplanmış sanki kuzucum ne rahat emebiliyor ne uyuyabiliyor sürekli dua ediyorum zaman şu gibi geçsin gidelim buradan :KK43: telefon pek çekmiyor zor şartlarda yazıyorum içimi döktüm rahatladım kendinize ve bebislere iyi bakin canlar
Canim kibarca :KK47: yapsan nasil olur? Cok kolay gelsin cok hizli gecsin zaman insallah

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim kızlar kv türkçe bilmiyor o yüzden ne söylesem anlamıyor eşim anlatıyor yine kendi bildiğini yapıyor dila bir şeyler yemeye çok meraklı aç olmasada ne versem yer onlar tutturmus bu çocuk aç o yüzden uyumuyor diye KP bile karışıyor ya Allahtan senede bir kere bir araya geliyoruz yoksa hiç çekilmezdi gorumcemin ekim dogumlu kızı o kadar gurultude gözünü açmadan uyuyor hayret edersiniz :) öyle oluncada biz kötü alistirdik oluyor ya sabır ya sabır diyorum içimden :) basinizi sisirdiysem affedin kızlar iyiki siz varsiniz

Bence hiçbir sakıncası yok bazı doktorlar 7.aydan itibaren kullanılabilir diyor bizim durum okadar kötü değil enazindan mamayi rahat alabiliyoruz çok şükür ama oğlum mamadan tiksindi yemiyor beni de emmedi...
4.ayından bitibaren ek gidaya başladım 21 ekim doğumlu bebegim 10 gün büyük senin minikten çorba yogurt ari mama pirinç unu 7 tahilli,hero baby 8 tahilli,google pirinç unu muzlu,patates nisastasi sütle suyu karıştırıp yapiyorum direk sutu verme....ari mama fiyatı 3.50 tl gayet uygun canim..
Arı mama nasıl bişey cnm nasıl kullanılıyor ne zaman veriyorsun.

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim kızlar kv türkçe bilmiyor o yüzden ne söylesem anlamıyor eşim anlatıyor yine kendi bildiğini yapıyor dila bir şeyler yemeye çok meraklı aç olmasada ne versem yer onlar tutturmus bu çocuk aç o yüzden uyumuyor diye KP bile karışıyor ya Allahtan senede bir kere bir araya geliyoruz yoksa hiç çekilmezdi gorumcemin ekim dogumlu kızı o kadar gurultude gözünü açmadan uyuyor hayret edersiniz :) öyle oluncada biz kötü alistirdik oluyor ya sabır ya sabır diyorum içimden :) basinizi sisirdiysem affedin kızlar iyiki siz varsiniz
Cnm sen kaç gel bana dilayla bende mardindeyim:)yakiniz

Hmm anladim canim. Peki ev tipinin cekim gucu nasil lansinoh veya avent e oranla biliyor musun? Valla simdilik idare ediyoruz ama 2.de hastane tipi bile alabilirim. Bu sagma isi beni uyuz ediyor da
Ben lansinoh kullanıyorum benim ihtiyaci mi karşıladı hep cnm çok sık sagmasamda bir yere giderken veya çok dolup sizladiginda hep beni kurtardı en yuksek ayarı güzel çekiyordu.ama yinede göğüsler çok dolu olmali ki çeksin bos gibiyse mümkün değil bir kaç damla.diğerleri de mi oyle.bilmiyorum mesela emzirmedencsonra denemistim bir iki damla gelmişti ama elimle sknca geliyordu

Teşekkür ederiz :) dediğim gibi resim çektikten sonra top gibi yuvarlandı :) ama yastık koyduğum zamanda önündeki oyuncağa uzanıyor alıyor geri yaslanıyor sanırım yarı destekli oturmuş oluyor

Canım bende lansinoh aldım ilk zamanlar idare ederdi ve hep en yüksekte sağdım başka marka görmediğim bilmediğim için iyi gibi geldi ama en az yarım saat sürmesi insanı sıkıyor, şuanda artık çok çok az çıktığı için sinir oluyorum pek sağmıyorum ama içimde bişey oluyor sağmadığım için kötü hissediyorum. Medela daha mı çok çıkarıyordu? süre olarak farkı var mı?
Medelanın emiş gücü lansinoha göre çok daha iyi ben ilk lansinoh aldım süt çıkmadı pek tabi lohusa psikolojisi bir de medela aldım çok daha fazla çıkarıyordu ama artık benim emzirme olayım tamamen bitti var olan az sütte zamanla azaldı mama devreye girince açlıktan ağlamalarımız hala gözümün önünde meme yoksa mama var dedim ama içimde koca bir çukur kaldı :( sen neden emziremedin

Xeroderma_pig Xeroderma_pig tatlim allah razi olsun senden, ne kadar vakit kaybetmisim dusuk seviyede calistirmaktan. tek gogusten 25 dakikada 180 ml cikti. Ya 45 dakikada cikarirdim ben bu kadari yada iki sefer yapmam gerekirdi. Gogus ucum fln da acimadi
Çok sevindim canım Allah senden de razı olsun acımaz canım lansinoh okşar gibi sağıyor bol bol sağ bol bol besle Edizi

Ne başımızı şişirmesi sen vakit buldukça yaz Allah kolaylık versin sana ama yani bulgur pilavı falan pek uygun olmadı valla canım kibarca engel ol görümcen türkçe biliyorsa onunla iletişim kursan o anlatsa annesine

Ben lansinoh kullanıyorum benim ihtiyaci mi karşıladı hep cnm çok sık sagmasamda bir yere giderken veya çok dolup sizladiginda hep beni kurtardı en yuksek ayarı güzel çekiyordu.ama yinede göğüsler çok dolu olmali ki çeksin bos gibiyse mümkün değil bir kaç damla.diğerleri de mi oyle.bilmiyorum mesela emzirmedencsonra denemistim bir iki damla gelmişti ama elimle sknca geliyordu
Canim bilmiyorum ki hic denemedim goguslerim bosken ama bugun 180 ml cektiginde iyice yumusamisti hala geliyordu ama dedigim gibi en yuksekte cekiyordum

Medelanın emiş gücü lansinoha göre çok daha iyi ben ilk lansinoh aldım süt çıkmadı pek tabi lohusa psikolojisi bir de medela aldım çok daha fazla çıkarıyordu ama artık benim emzirme olayım tamamen bitti var olan az sütte zamanla azaldı mama devreye girince açlıktan ağlamalarımız hala gözümün önünde meme yoksa mama var dedim ama içimde koca bir çukur kaldı :KK43: sen neden emziremedin
Elinden geleni yapmissin canim, icinde kalmasin, insallah bir sonrakinde kismet olur emzirmek

Evt ben de bebek mağazalarında hiç görememiştim kullanan bir arkadaşım aldığı yeri demişti istanbuldaysan şayet anadolu yakasında koşuyolunda medela ürünleri satan bir yer var orayla irtibata geçtim görevli eve kadar getirmişti
Canim evet istanbuldayim avrupa yakasında. Dün bir kaç bebek mağazasına baktık bulamadik. Ortalık karışık diye çokta bakamadik. Bizde internetten sparis verdik

Kizlarr sln nasilsiniz bebisler nasil uzun zmndir giremedim yangin ckti evimizde cok sukur sadece maddi kaybimiz oldu tadilatti temizlikti derken 2 haftadir gocebe gibi yasadik dun nihayet evimize geldik ceydaninda ne duzeni kaldi ne birseyi bi yandan kendi derdimizle ugrasirken bi yandanda kizimizin gelisimine yemesine icmesine uykusuna karisanlarla ugrasmaktan omrumden omur gitti Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu surecte onu anladim coook yoruldum cok...bugun sabah bu yorgunlugumu unutturan birsey oldu sabah ceydayi kendi yatagimizda yatirip bi kac dkligina odadan ciktim bi geldim odaya yuzustu donmus yuregim agzima geldi hemen cevirdim nasil gulucuk saciyor:-) megersem donmus bizim sipacik biraktim tekrR dondu tabi ben agla aglaaa sen nezamn buyudun yaaa diye Allahim acilarini gostermesin ne kadarda cabuk buyuyorlar...bizde durumlar boyle kizlar aci tatli biarada ssizler nasilsiniz kuzular nasil

Xeroderma_pig Xeroderma_pig tatlim allah razi olsun senden, ne kadar vakit kaybetmisim dusuk seviyede calistirmaktan. tek gogusten 25 dakikada 180 ml cikti. Ya 45 dakikada cikarirdim ben bu kadari yada iki sefer yapmam gerekirdi. Gogus ucum fln da acimadi
Ay maşallah çok sevindim. Daha da artsın inşallah. Demekki seviyeleri çok farkettiriyo

Kizlarr sln nasilsiniz bebisler nasil uzun zmndir giremedim yangin ckti evimizde cok sukur sadece maddi kaybimiz oldu tadilatti temizlikti derken 2 haftadir gocebe gibi yasadik dun nihayet evimize geldik ceydaninda ne duzeni kaldi ne birseyi bi yandan kendi derdimizle ugrasirken bi yandanda kizimizin gelisimine yemesine icmesine uykusuna karisanlarla ugrasmaktan omrumden omur gitti Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu surecte onu anladim coook yoruldum cok...bugun sabah bu yorgunlugumu unutturan birsey oldu sabah ceydayi kendi yatagimizda yatirip bi kac dkligina odadan ciktim bi geldim odaya yuzustu donmus yuregim agzima geldi hemen cevirdim nasil gulucuk saciyor:-) megersem donmus bizim sipacik biraktim tekrR dondu tabi ben agla aglaaa sen nezamn buyudun yaaa diye Allahim acilarini gostermesin ne kadarda cabuk buyuyorlar...bizde durumlar boyle kizlar aci tatli biarada ssizler nasilsiniz kuzular nasil
Canim ya çok çok geçmiş olsun. Sizler iyisiniz ya önemli olan o. Rabbim bir daha yasatmasin inşallah. Canim nasıl oldu yangın bende çok korkuyorum bor gün ocakta bişey unutacam yada ütünun fişini cekmeyi unutacam diye çünkü dogumdan beri bir iki defa caydanlik yaktım bir kaç defada sütü yada yemekleri unuttum ocakta. Benim kızı uyutuyom tam bişeyler yapiyom kızın sesi gelince yanına gidiyom tekrar uyusun diye ugrasirken diğer işleri unutuyom. Rabbimin kolayliklar versin inşallah bizlere. Ceydayada maşallah yakındır annesi yakinda emeklerler

Canim ya çok çok geçmiş olsun. Sizler iyisiniz ya önemli olan o. Rabbim bir daha yasatmasin inşallah. Canim nasıl oldu yangın bende çok korkuyorum bor gün ocakta bişey unutacam yada ütünun fişini cekmeyi unutacam diye çünkü dogumdan beri bir iki defa caydanlik yaktım bir kaç defada sütü yada yemekleri unuttum ocakta. Benim kızı uyutuyom tam bişeyler yapiyom kızın sesi gelince yanına gidiyom tekrar uyusun diye ugrasirken diğer işleri unutuyom. Rabbimin kolayliklar versin inşallah bizlere. Ceydayada maşallah yakındır annesi yakinda emeklerler
Cok sagol cnm yangin prizden cikmis mutfak prizleri cok eski zaten kullanmadigim bi prizdi nasil oldu hala aklim almiyo tesisat cok eski ondan olmus dediler benimde yemek yakmisligim cok oldu bebegim oldugundan beri yangin cikarsa die cok korkuyordum ama hic ummadigim sekilde oldu olacakla olecege care yok demisler sukrler olsun bize birsey olmadi.saatlerce yanmadigi surece yangin riski olnaz cnm merak etme benm gibi bikac yemek dokersin cope sadece o olur:-) minikler akil birakmiyorki ne yapalim Allah daha kotusunden korusun

Medelanın emiş gücü lansinoha göre çok daha iyi ben ilk lansinoh aldım süt çıkmadı pek tabi lohusa psikolojisi bir de medela aldım çok daha fazla çıkarıyordu ama artık benim emzirme olayım tamamen bitti var olan az sütte zamanla azaldı mama devreye girince açlıktan ağlamalarımız hala gözümün önünde meme yoksa mama var dedim ama içimde koca bir çukur kaldı :KK43: sen neden emziremedin
Oğlum tutmadı, ilk 3 ay çok uğraştım toplasam 10-15 kez emmiştir o da doyumluk değil sonrada bende uğraşmayı bıraktım. Bide hatam ilk günler sütüm gelmedi mamaya başladık gelmediği gibi elimle sağmak da aklıma gelmedi kimse de demedi sağmaya çalış diye ancak emzir emzir dediler bende biliyorum emse gelecek, 4. gün elimle sağmayı akıl edebildim o da çay kaşığına geliyordu ancak tabi uyarılınca ertesi gün doldu taştı ama bebek tutmadı ağzına sağdım olmadı velhasılı benim de içimde ukte kaldı emzirememek. 1 aydır da doğru düzgün sağmıyorum. Kısmet dedim artık ne yapalım şuan düşünmüyorum ama olur ya ikinci çocuk olursa o emer inşallah diyorum.

Back