Sanmıyorum canım ek gıda aldığı içinde olabilir ishal olsa belli olur zatenBende 6 damla veriyorum canim ebe ishal kabizlik yada kusma olursa verme demisti acaba ondan mi dedim ek gidaya erken başladım beni emmedigi için annemde karnı duyduğu için fazla yapıyordur diyor ama ilaçtan midir diye de düşünmeden edemiyorum
Bende joie ile chicco arasında kalmıştım fiyatı çok yakın olduğu için onu tercih ettim, chicconun tek farkı ek kılıfı ona da yedek kılıf alınabilir, joie de fark olarak çıkarılabilir 2 tepsi var :)Fiyat olarak iyiymiş aslında canım ama ben daha alamıyorum eşimin gelmesini bekleyeceğim köye geçeceğim yarın orada kargo işi sıkıntılıebebekte joie mama sandalyeleri vardı onlardan düşümüuordum ben de fiyatı da bu civarda ve kullanıcı yorumları çok iyiysi. Chicco nun bu ürününü de çok duydum yıllardır varmış sanırım ve kullananlar da memnunmuş genelde. Alacaklar varsa düşünebilirler
Canım dikkat etmemiz gerek ama saniyede bişeyler olabiliyor kötü hissetme kendini geçen gün benim oğlumda kafasını yere çarptı, yerde oyun oynuyorduk önlemimi almıştım ama bi anda pat diye gitti olabiliyor böyle şeyler, evet canım uyutma oyunlar oynayarak dediğin gibi hava aldırarak oyala bi süre, bişey olmaz inşallah annesiGünaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti
Allahım sen koru yarabbimİstiklal caddesinde de patlama oldu Allahım ne zaman bitecekarkadaşlar mümkün olduğunca çıkmayın dışarı
1 bucuk saat oyalayabildim canım kusma falan olmadı çok şükür inşallah bir şey olmaz ya gözümün önünden gitmiyor o anBende joie ile chicco arasında kalmıştım fiyatı çok yakın olduğu için onu tercih ettim, chicconun tek farkı ek kılıfı ona da yedek kılıf alınabilir, joie de fark olarak çıkarılabilir 2 tepsi var :)
Canım dikkat etmemiz gerek ama saniyede bişeyler olabiliyor kötü hissetme kendini geçen gün benim oğlumda kafasını yere çarptı, yerde oyun oynuyorduk önlemimi almıştım ama bi anda pat diye gitti olabiliyor böyle şeyler, evet canım uyutma oyunlar oynayarak dediğin gibi hava aldırarak oyala bi süre, bişey olmaz inşallah annesi
Çoook tatlı, maşallahBiz bazen de çamaşır sepetine oturuyoruz teyzoslar fikir olsun
Korkmuştur belki ondan da ağlamıştırGünaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti
İyi çok şükür canım uyudu uyandi bencede korktuğu için ağladı çabuk çıkaramadım çünkü oradanKorkmuştur belki ondan da ağlamıştırkızarıklık falan var mı ben korkuyorun kafa çarpmalarından şimdi nasıl
Geçmiş olsun canım bundan sonra daha sık yaşayacağız sanırım bu durumları canım sakin olmak önemli. Duru da her gün oyuncağını kafasına vuruyor benim kafama yüzüme kafasını çarpıyor ağlıyor dikkat etsek dr olacak sanırım bunlar.İyi çok şükür canım uyudu uyandi bencede korktuğu için ağladı çabuk çıkaramadım çünkü oradan
Salı günü gidicez canım ... Yazarım tabi .. Birde benim troid çok yükselmiş emzirme diyolar zaten çok canım sıkkınOf ya of. Neyse sagliklari icin katlanacagiz. Sen yine yaz tatlim kontrolden sonra nasil gectigini ben de kendimi hazirliyim
Canım dert etme düşe kalka büyüyecekler benim kız da düştü iki kere desteksiz oturtuyorum alışsın diye yanında kendini ittire ittire gitti kafayı arkaya duvara vurdu ... Dr öyle bi durumda ilk yarım saat emme ve göz takibi yapsanız yeter parmağını verince emiyor ve göz teması kuruyorsa zorlamayın uyusun diyo.. Canını sıkma bişi olsaydı benim kıza olurdu 3-5 kere suluğunu kafaya çarptı ağlayınca gitmiyorum yanına kendi susuyor başetmeyi öğretmek lazım sonuncu da güldü düşün :)Günaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti
Nasıl da tutmuş yanlardan gene de dikkat et canım senin kuzu şimdiye kadar gördüğüm en saçlı bebek :)Kızlar sepet değil de biz de el arabası kullanıyoruz
Ay oturuyor resmen! Cok tatli oglusun masallahOlmuyor canım cıvık oluyor, zaten oğlum da öyle sevmedi galiba biz blw ciyiz :) ben mamasına katıyorum biz kaşık mamasını :)
Biz bayadır oturuyoruz canım 10-15 dk en fazla sonra sıkılıyor geziyoruz evde biraz kucağımda oynuyoruz falan böyle döngümüz var yatmaktan hiç hoşlanmadı zaten oğlum
Eki Görüntüle 1798008 normalde böyle oturuyoruz yanında yastıklar önünde oyuncak
Eki Görüntüle 1798007 resimden sonra top gibi yuvarlandı tabiki
Sorun olmaz canım bir kaç günden, tam hatırlamıyorum ama 2-3 haftadan sonra sanırım bakanlığa bildirmeleri gerekiyormuş.
Canim zor tabi durumun. Doktoruna danissan belki inek sutune alternatifler verebilir cunku inek sutunu kesinlikle onermiyorlar dedigin gibi. Biz mesala ek gidaya basladik bir ogun yogurt bir ogun de meyve suyu yapiyoruz. Tamamen devam sutunu kesemezsin ama belki bir kac ogun baska besinler verebilirsin. Umarim cozum bulursunMerhaba güzel anneler...31 ekimde doğum yaptm...ve bebeğim herşeyi kusuyor bir tek bebelac gold AR mamayi kusmuyr ve bu bizi maddi açıdan mahvediyor...ay sonunu getiremediği mız oluyr ayın ortasında paramz bityr..madden manen kötü durumdayz demek istmyrm ama zor durumda kalıyoruz...aileler uzakta..artk mama ile başa cikamyrz.oğlum 4 bck aylk oldu biliyrm 1 yaşından önce inek sütüne karsilar ama mecbur kalıyor careszm evladmi AC mi birakaym...inek sütü bazen pirinç unu versem ne olur...bana bi akıl bi fikir vern yanı bir tek bebelac gold ar yiyor oda ecznelerde satlyr depodan getiryrlar..bi kutu maama en fazla 3 gün gidiyor...bi iki kutu arkds göndermişti oda yarina biter ve ben süte başlamayı dusunyrm...lütfen kırıcı yorum yapmayı..careszlik tn baslyrm çocuğumu AC bırakmam ya sutum yok yetmyrdu artk sağa sağa gelmemeye başladı anca 10 cc çıkıyor...cvplarnzi bekliyorum güzel anneler..bu nunla ilgili konu actm arkadaşlar sizde bir fikir verirseniz çok sevnrm..
Geçmiş olsun canım bundan sonra daha sık yaşayacağız sanırım bu durumları canım sakin olmak önemli. Duru da her gün oyuncağını kafasına vuruyor benim kafama yüzüme kafasını çarpıyor ağlıyor dikkat etsek dr olacak sanırım bunlar.
Çok sağolun kızlar dediğiniz gibi alismaliyiz artık böyle kazalara beni de ablam boynunda tasirken dusurmus kafatasim catlamis insan kendini suçlu hissediyor uykusunda sicriyor yavrucugumCanım dert etme düşe kalka büyüyecekler benim kız da düştü iki kere desteksiz oturtuyorum alışsın diye yanında kendini ittire ittire gitti kafayı arkaya duvara vurdu ... Dr öyle bi durumda ilk yarım saat emme ve göz takibi yapsanız yeter parmağını verince emiyor ve göz teması kuruyorsa zorlamayın uyusun diyo.. Canını sıkma bişi olsaydı benim kıza olurdu 3-5 kere suluğunu kafaya çarptı ağlayınca gitmiyorum yanına kendi susuyor başetmeyi öğretmek lazım sonuncu da güldü düşün :)
Canim cok gecmis olsun. Hepimizin basina geliyor kazalar. Kendini yipratma. Her hangi bir sikinti gorursen goturursun doktora. Umarim hicbir seycik olmamistirGünaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti
çok temkinli canım tutuyo tabi ki dikkat etmek lazım ama tutunca da kızıyo bırakın beni diye :) saç artık uzatıyoruz 3 kere kestik erkek sanıyolar artık uzatcam şimdiye küt olmuştu kesin omuzlarına inerdi çünkü ilk kestiğimiz de 8cm di bazı yerleri ... Önleri gözünü örtüyordu 2aylıktı o vakit .. Artık uzayacak babamız ikna olduNasıl da tutmuş yanlardan gene de dikkat et canım senin kuzu şimdiye kadar gördüğüm en saçlı bebek :)
Canım bizde de vardı dr 5 sn de açtı. Açılması lazım dedi. Ben üzerine hiç düşünmedim bi daha. Önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ben. Üzülme bunun için. Olabilecek en önemsiz şeylerden biridir bence bu bebişlerimizde.niye açılmaması lazım onu hiç araştırmadım gerçi ama büyük bir yan etkisi olacağını düşünmüyorum.Yaptırmayız sanırım canım adam bir anda açıverdi. Ya çok araştırdım durumu öğrenince herkes farklı bir şey söylüyor uzmanlardan da. Mesela kendi çocuk dr umuz estriol diye bir krem önerdi bugün gittiğimiz cerrah kesinlikle kullanmayın dedi insan aptallaşıyor ne yapacağını şaşırıyor. İnşallah tekrarlamaz da düşünmek zorunda kalmayız biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?