2015 Ekim Anneleri

Sanmıyorum canım ek gıda aldığı içinde olabilir ishal olsa belli olur zaten

Günaydın kızlar az önce Dila koltukta düştü yaa ( aslında tam düşmedi ama koltukla duvarın arasına sıkıştı kafası duvara geldi çok ağladı kendimi çok kötü hissediyorum ya nasıl dikkat etmedim iki saat uyumamak lazımmış uykusu da geldi ne yapayım ya ağlayınca balkon a falan çıkardım sakinlesti

Bende joie ile chicco arasında kalmıştım fiyatı çok yakın olduğu için onu tercih ettim, chicconun tek farkı ek kılıfı ona da yedek kılıf alınabilir, joie de fark olarak çıkarılabilir 2 tepsi var :)

Canım dikkat etmemiz gerek ama saniyede bişeyler olabiliyor kötü hissetme kendini geçen gün benim oğlumda kafasını yere çarptı, yerde oyun oynuyorduk önlemimi almıştım ama bi anda pat diye gitti olabiliyor böyle şeyler, evet canım uyutma oyunlar oynayarak dediğin gibi hava aldırarak oyala bi süre, bişey olmaz inşallah annesi

1 bucuk saat oyalayabildim canım kusma falan olmadı çok şükür inşallah bir şey olmaz ya gözümün önünden gitmiyor o an

Korkmuştur belki ondan da ağlamıştır kızarıklık falan var mı ben korkuyorun kafa çarpmalarından şimdi nasıl

İyi çok şükür canım uyudu uyandi bencede korktuğu için ağladı çabuk çıkaramadım çünkü oradan
Geçmiş olsun canım bundan sonra daha sık yaşayacağız sanırım bu durumları canım sakin olmak önemli. Duru da her gün oyuncağını kafasına vuruyor benim kafama yüzüme kafasını çarpıyor ağlıyor dikkat etsek dr olacak sanırım bunlar.

Of ya of. Neyse sagliklari icin katlanacagiz. Sen yine yaz tatlim kontrolden sonra nasil gectigini ben de kendimi hazirliyim
Salı günü gidicez canım ... Yazarım tabi .. Birde benim troid çok yükselmiş emzirme diyolar zaten çok canım sıkkın ay hava da kötü haber izleyemiyorum yaz gelsin yaa

Canım dert etme düşe kalka büyüyecekler benim kız da düştü iki kere desteksiz oturtuyorum alışsın diye yanında kendini ittire ittire gitti kafayı arkaya duvara vurdu ... Dr öyle bi durumda ilk yarım saat emme ve göz takibi yapsanız yeter parmağını verince emiyor ve göz teması kuruyorsa zorlamayın uyusun diyo.. Canını sıkma bişi olsaydı benim kıza olurdu 3-5 kere suluğunu kafaya çarptı ağlayınca gitmiyorum yanına kendi susuyor başetmeyi öğretmek lazım sonuncu da güldü düşün :)

Ay oturuyor resmen! Cok tatli oglusun masallah

Canim zor tabi durumun. Doktoruna danissan belki inek sutune alternatifler verebilir cunku inek sutunu kesinlikle onermiyorlar dedigin gibi. Biz mesala ek gidaya basladik bir ogun yogurt bir ogun de meyve suyu yapiyoruz. Tamamen devam sutunu kesemezsin ama belki bir kac ogun baska besinler verebilirsin. Umarim cozum bulursun

Çok sağolun kızlar dediğiniz gibi alismaliyiz artık böyle kazalara beni de ablam boynunda tasirken dusurmus kafatasim catlamis insan kendini suçlu hissediyor uykusunda sicriyor yavrucugum

Canim cok gecmis olsun. Hepimizin basina geliyor kazalar. Kendini yipratma. Her hangi bir sikinti gorursen goturursun doktora. Umarim hicbir seycik olmamistir

Nasıl da tutmuş yanlardan gene de dikkat et canım senin kuzu şimdiye kadar gördüğüm en saçlı bebek :)
çok temkinli canım tutuyo tabi ki dikkat etmek lazım ama tutunca da kızıyo bırakın beni diye :) saç artık uzatıyoruz 3 kere kestik erkek sanıyolar artık uzatcam şimdiye küt olmuştu kesin omuzlarına inerdi çünkü ilk kestiğimiz de 8cm di bazı yerleri ... Önleri gözünü örtüyordu 2aylıktı o vakit .. Artık uzayacak babamız ikna oldu

Canım bizde de vardı dr 5 sn de açtı. Açılması lazım dedi. Ben üzerine hiç düşünmedim bi daha. Önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ben. Üzülme bunun için. Olabilecek en önemsiz şeylerden biridir bence bu bebişlerimizde.niye açılmaması lazım onu hiç araştırmadım gerçi ama büyük bir yan etkisi olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…