- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Medelanın ev tipinin avent ya da lansinohtan taşınma açısından farkı yok canım benim doğum yaptığım hastanede medelanın hastane tipi vardı onların emiş gücü çok çok yüksek onlar büyük olanlar taşınamazlarCanim ben lansinoh u her gun kullaniyorum, aksam kasik mamasini vermek icin. Sterilizator kullaniyorum hic kaynatmadim. Simdiye kadar bir problem olmadi. Ama sunme olabilir cidden cunku eskiden pit diye oturuyordu o plastik kismi, simdi elimle sundure sundure oturtuyorum. Lansinoh ve avent rahat tasiniyor cidden. Avent inkini cok oneriyorlar lansinoh biraz daha ucuz sanirim. Ama eger tasiman gerekmiyorsa evde kullanacaksan ben olsam simdi medela alirdim cekim gucunden dolayi
Evet dediğin gibi bende elimde çekiştire çekiştire yerlestiriyom ve ilk günlerdeki gibi çekmiyor ben çok kaynattim ondan oldu diye düşünüyodum . Ama anladığım kadariyla zamanlada sunme oluyo. Bilmiyorumki benim kiz böyle emmeye devam ederse annemlere yada kv gittiğimde ya da yanımda taşımam gerekecek bugün bakıp karar verecem. Cevaplar için çok sagolCanim ben lansinoh u her gun kullaniyorum, aksam kasik mamasini vermek icin. Sterilizator kullaniyorum hic kaynatmadim. Simdiye kadar bir problem olmadi. Ama sunme olabilir cidden cunku eskiden pit diye oturuyordu o plastik kismi, simdi elimle sundure sundure oturtuyorum. Lansinoh ve avent rahat tasiniyor cidden. Avent inkini cok oneriyorlar lansinoh biraz daha ucuz sanirim. Ama eger tasiman gerekmiyorsa evde kullanacaksan ben olsam simdi medela alirdim cekim gucunden dolayi
Anladim canim o zaman medelanın kini alayım. Ama onuda sanırım her yerde bulamiyosun olmadı internetten sparis veririz. Çok sagolasinMedelanın ev tipinin avent ya da lansinohtan taşınma açısından farkı yok canım benim doğum yaptığım hastanede medelanın hastane tipi vardı onların emiş gücü çok çok yüksek onlar büyük olanlar taşınamazlar
Evt ben de bebek mağazalarında hiç görememiştim kullanan bir arkadaşım aldığı yeri demişti istanbuldaysan şayet anadolu yakasında koşuyolunda medela ürünleri satan bir yer var orayla irtibata geçtim görevli eve kadar getirmiştiAnladim canim o zaman medelanın kini alayım. Ama onuda sanırım her yerde bulamiyosun olmadı internetten sparis veririz. Çok sagolasin
Tecrübeli anne öneriler için çok teşekkürler :) çok çeşit var insan neye bakacağını bilemiyorMama sandalyesi alacak olan anneler benim büyük kıza hediye olarak gelmişti kraft ın mama sandalyesi. Ben çok memnunum. Bence yapabiliyosaniz helede ikinci ve üçüncü çocuğu düşünüyorsanız iyi birsey alın sonuçta böyle şeyleri bir kez alıyoruz. Tekerlekli olmasına özen gösterin ve de kesinlikle teketlekleri kitleniyo olmalı. Mama sandalyesinin boyuda ayarlaniyo olmalı örneğin siz koltukta otururken sizin seviyeye göre ayarlamalisiniz yüksekliğini. Vede kilifi leke tutmayanlardan ve çıkarılıyor olanindan olursa çok daha iyi olur. Çünkü o kılıflar çok çabuk kitleniyo. Birde alırken tepsilerine de bakın mumkunse çift tepsisi alın . Benim aklıma gelenler bunlar. Bence marka pek önemli değil ama bu özellikleri olursa sizde bebeginizde rahat edrsiniz
Hmm anladim canim. Peki ev tipinin cekim gucu nasil lansinoh veya avent e oranla biliyor musun? Valla simdilik idare ediyoruz ama 2.de hastane tipi bile alabilirim. Bu sagma isi beni uyuz ediyor daMedelanın ev tipinin avent ya da lansinohtan taşınma açısından farkı yok canım benim doğum yaptığım hastanede medelanın hastane tipi vardı onların emiş gücü çok çok yüksek onlar büyük olanlar taşınamazlar
Medela Ev tipinin çekim gücü diğer ürünlere göre oldukça iyi ben lansinoh alıp üzerine medela aldım farkı biliyorum belki sütü bol bol olan için çok farketmez ama gene de memeyi iyi boşaltmak için önemli medela hastane tipini doğum yaptığım hastanede kullandım 2 gün çekim güçleri çok çok yüksek benden gerçi 1 damla bile çıkmamıştı o ayrı ben de 2.yi doğursam hastane tipi kiralarım en azından ilk aylar için 2.yici de emziremessem kahrolurum ama ilk günden ev tipi medela kullanan arkadaşlarım çok gayet iyi sütler sağdılar 2. çocuğa da kullandılarHmm anladim canim. Peki ev tipinin cekim gucu nasil lansinoh veya avent e oranla biliyor musun? Valla simdilik idare ediyoruz ama 2.de hastane tipi bile alabilirim. Bu sagma isi beni uyuz ediyor da
Tamamdir yazdim bir kenaraMedela Ev tipinin çekim gücü diğer ürünlere göre oldukça iyi ben lansinoh alıp üzerine medela aldım farkı biliyorum belki sütü bol bol olan için çok farketmez ama gene de memeyi iyi boşaltmak için önemli medela hastane tipini doğum yaptığım hastanede kullandım 2 gün çekim güçleri çok çok yüksek benden gerçi 1 damla bile çıkmamıştı o ayrı ben de 2.yi doğursam hastane tipi kiralarım en azından ilk aylar için 2.yici de emziremessem kahrolurum ama ilk günden ev tipi medela kullanan arkadaşlarım çok gayet iyi sütler sağdılar 2. çocuğa da kullandılar
Bir de canım ben hiç kullanmadım ameda diye bir marka daha var onunla ilgili de yorumlar iyi sen ilk günden beri lansinohla rahat sağdın mıTamamdir yazdim bir kenara
Sorun olmadı çok şükür cnm ssozede çok geçmiş olsun cnm naptiniz yazıları okuyamadım anca okucmBelki yapmaz canım yine gündüz vermişsin de gaz yapabileceği için genelde gündüz verin diyorlar bebişlere göre değişebilir gözlemlersin canım durumunu. İnşallah sorun olmamıştır
Cnm bizim iki aylik asimız antibiyotik kullandığımız içi geç yapıldı 24gun sonra.sknti olmuyormuş diğer aşıları ona göre hesaplayıp yapıyorlar.bence birşey olmaz yine sor bi sağlık ocaginaKızlar kafama takılan bir şey var bizim 6. Ay aşımız ayin 24 ünde 27 sinde dönüyoruz 4 5 gün sonra yapılsa sorun olur mu sizce
Teşekkür ederiz canım vajinada yapışıklık vardı çocuk cerrahı 5 sn bile sürmeden açtı ilaç kullanıyoruz çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Biz de dün annemlere geldik artık duruyla biraz burada duracağız. Babaannemin kalp pili takılmıştı onun geleni gideni oluyor sabah akşam annen onunla ilgileniyor ben kızımla ilgileniyorum. Çok şükür burada internet var da sıkıldıkça dizi falan izleyebiliyorum hem insanın kendi ailesinin rahatlığı olmuyor kv yanındayken.Sorun olmadı çok şükür cnm ssozede çok geçmiş olsun cnm naptiniz yazıları okuyamadım anca okucm
Evet canim ilk gunden beri rahat sagdim. Ilk gunler sut kanallarini acmak icin, sonra buzluga depolamak icin, simdi de kasik mama icin, cok da sik kullaniyorum. Ama yarim saatimi fln aliyor. Gerci belki gucunu arttirSam daha hizli olur, niye daha once denemedim bilmiyorum, sanirim gogus ucumu yara yapmaktan korktum, 2 en fazla 3. Seviyede calistiriyorum. O markayi duymamistim canim, ona da bakarim.Bir de canım ben hiç kullanmadım ameda diye bir marka daha var onunla ilgili de yorumlar iyi sen ilk günden beri lansinohla rahat sağdın mı
BEn hep en yüksek seviyede sağdım yara olmadı hiç ancak süt geliyordu demekki medela ya da hastane tipiyle sağsan daha çok çıkacak zaten hastane tipinin seviyesini çok arttıramıyorsun acıtıyorEvet canim ilk gunden beri rahat sagdim. Ilk gunler sut kanallarini acmak icin, sonra buzluga depolamak icin, simdi de kasik mama icin, cok da sik kullaniyorum. Ama yarim saatimi fln aliyor. Gerci belki gucunu arttirSam daha hizli olur, niye daha once denemedim bilmiyorum, sanirim gogus ucumu yara yapmaktan korktum, 2 en fazla 3. Seviyede calistiriyorum. O markayi duymamistim canim, ona da bakarim.
Çok şükür sevindim cnm gecmis olsun.annenin yanında daha rahat mutlu olacağına eminim.kızinla rahat rahat ilgilen babaannende iyiymiş şükür çok sevindim çok gecmiscolsun cnmTeşekkür ederiz canım vajinada yapışıklık vardı çocuk cerrahı 5 sn bile sürmeden açtı ilaç kullanıyoruz çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Biz de dün annemlere geldik artık duruyla biraz burada duracağız. Babaannemin kalp pili takılmıştı onun geleni gideni oluyor sabah akşam annen onunla ilgileniyor ben kızımla ilgileniyorum. Çok şükür burada internet var da sıkıldıkça dizi falan izleyebiliyorum hem insanın kendi ailesinin rahatlığı olmuyor kv yanındayken.
Ay canım gelip geçer hemencecik inşallah dua et Allahım kolaylık versinAyy kızlar kv ye geldik bugün daha ilk günden çekilmez oldu burasi ben daha sebze çorbası vermemisim kv bulgur pilavı veriyor dilaya çok bilmiş gorumcem ben uyutamadim diye yatirmis ayağına sallıyor lafta anlamayan ne kadar insan varsa toplanmış sanki kuzucum ne rahat emebiliyor ne uyuyabiliyor sürekli dua ediyorum zaman şu gibi geçsin gidelim buradantelefon pek çekmiyor zor şartlarda yazıyorum içimi döktüm rahatladım kendinize ve bebislere iyi bakin canlar
canım inş çabucak geçer zaman. ben memlekete geleli bir buçuk ay oldu ilk günler ne anneme ne kv ye dayanabiliyordum kızımın düzeni alt üst olmuştu. sonra yavaş yavaş onlar bize alıştı biz onlara. düzenimiz bozulsa da çok şükür toparlıyoruz sonradan. sen sakin kalmaya çalış size ayrılmış bir oda varsa alt değiştirmeye emzirmeye diye alıp alıp git kızını. benimkiler şimdi benim istediklerim harici kimse hareket edemiyor eden olduğunda lafımı ortaya koyuyorum isteyen alıyor.. kendini bebişi huzursuz olmasın sakinleşmenin yollarını bulmanı öneririm. zaman geçiyor kendimiz zarar görmeyelim yeter ki bu süreçteAyy kızlar kv ye geldik bugün daha ilk günden çekilmez oldu burasi ben daha sebze çorbası vermemisim kv bulgur pilavı veriyor dilaya çok bilmiş gorumcem ben uyutamadim diye yatirmis ayağına sallıyor lafta anlamayan ne kadar insan varsa toplanmış sanki kuzucum ne rahat emebiliyor ne uyuyabiliyor sürekli dua ediyorum zaman şu gibi geçsin gidelim buradantelefon pek çekmiyor zor şartlarda yazıyorum içimi döktüm rahatladım kendinize ve bebislere iyi bakin canlar
Teşekkür ederiz :) dediğim gibi resim çektikten sonra top gibi yuvarlandı :) ama yastık koyduğum zamanda önündeki oyuncağa uzanıyor alıyor geri yaslanıyor sanırım yarı destekli oturmuş oluyorAy oturuyor resmen! Cok tatli oglusun masallah
Canım bende lansinoh aldım ilk zamanlar idare ederdi ve hep en yüksekte sağdım başka marka görmediğim bilmediğim için iyi gibi geldi ama en az yarım saat sürmesi insanı sıkıyor, şuanda artık çok çok az çıktığı için sinir oluyorum pek sağmıyorum ama içimde bişey oluyor sağmadığım için kötü hissediyorum. Medela daha mı çok çıkarıyordu? süre olarak farkı var mı?BEn hep en yüksek seviyede sağdım yara olmadı hiç ancak süt geliyordu demekki medela ya da hastane tipiyle sağsan daha çok çıkacak zaten hastane tipinin seviyesini çok arttıramıyorsun acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?