• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba benim de 27 Ocak adet günüm su an belirtiniz var mj
Evet kaşık ağrısı,batma,dolgunluk hissi ve beyaz kremsi akıntı…Regl belirtilerine benzer olduğu için kesin birşey söylemek zor,erken gebelik testinde çok silik 2.çizgiyi gördüm yarın kan testi vereceğim

Yaşınız çok genç umutsuz konuştunuz o yüzden sordum
Aslında 3 senedir uğraşıyorum 3 tane kaybım umitsuzluk oyuzden bir taneside hastalıklı mol gebelik duymussundur belki kesenin için kist dolu lezyonlar vardı bir tür kanser ama kötü huylu değil yani anlayacağınız durumum o dönem çok kotu beta çok yüksek oluyormuş belirtilerde çok yüksek oluyor iki katı artık beni giren ne olmuş sana diyordu yüzümün rengi gitmişti sürekli kusuyordum belirtilerim çok yoğundu sonrasindada kürtaj değerim tam hatırlamıyorum 3 ayda sıfırlandı bunda beta değeri düşmüyor hatta bunun için kemoterapi görenler var işte film çekildi diğer organlara sıçramış mi diye ultrasona girdim ayriyeten oradaki sonuclar temiz çıktı öyle bir dönem yaşadım bir senede koruma verdiler tekrar etme riski yüzünden

Evet kaşık ağrısı,batma,dolgunluk hissi ve beyaz kremsi akıntı…Regl belirtilerine benzer olduğu için kesin birşey söylemek zor,erken gebelik testinde çok silik 2.çizgiyi gördüm yarın kan testi vereceğim
Reglle aynı diyorlar yarın erken değil mi ben de göğüs ağrısı arada regl sancısı ve şişkinlik var korkuyorum 🥺

Yani senin günün gecmismi oldu benimde aynı zamanda adet olmuşsun da teste çıkar herhalde ben yarında olabilirim ama çok yeni yeni adet olcakmisim gibi bı ıslaklık hissediyorum sürekli yaa inşallah hamileyimdir pazartesi kan testi vericem senin haberlerini bekliyorum

Reglle aynı diyorlar yarın erken değil mi ben de göğüs ağrısı arada regl sancısı ve şişkinlik var korkuyorum 🥺
Bir önceki gebeliğimi Reglime 3 gün kala öğrendim erken gebelik testiyle silik çizgi çıkmıştı
Bakalım…erken olursa yani beta hcg düşük çıkarsa Reglime beklerim olmazsa tekrar test yaparım

Yani senin günün gecmismi oldu benimde aynı zamanda adet olmuşsun da teste çıkar herhalde ben yarında olabilirim ama çok yeni yeni adet olcakmisim gibi bı ıslaklık hissediyorum sürekli yaa inşallah hamileyimdir pazartesi kan testi vericem senin haberlerini bekliyorum
Yok canım benim 26 ocakta regl günüm,iki aydır da 1-2 gün gecikiyor,kadar 4 gün kala silik çizgi gördüm yarın sabah kan vereceğim,hamilelik olmayadabilir tabi,inşallah gönlümüzce olur,sen de haberdar edersen sevinirim🌸hayırlı haberler inşallah 🙏🏻

Bir önceki gebeliğimi Reglime 3 gün kala öğrendim erken gebelik testiyle silik çizgi çıkmıştı
Bakalım…erken olursa yani beta hcg düşük çıkarsa Reglime beklerim olmazsa tekrar test yaparım
İnşallah vardır canım 🙏 bir önceki gebeliginde adet olacakmış gibi ağrıların oldu mu

Back