2015 Ekim Anneleri

Yok canim yanlis almamis esin bence. Oylevyaziyor ustunde

Hic birseycik olmaz canim o kadarciktan. Ediz in kafasini hem annem hem esim ana kucagindan cikarirken tepesine carptilar. Hem de aglatacak kadar. Duru aglamamus bile demek ki hafifcecikmis. Gecmis olsun canim

Ben bir kere denedim sevmedi canım şeker koymadan yapmıştım bazı tariflerde pekmez ekleyebilirsiniz diyor öyle yapsam yerdi kesin :)

cevaplariniz icin tesekkur ederiz :) ben de bu aksam verdim uyumsfan once sevdi gibi 2 3 tatli kasigi anca yemistir tok tutar gece daha uzun uyur diye okumustum bakalim bizde ise yarayacak mi baturalp hala 2 3 saattebir kalkiyo biraz uzun uyumak ne guzel olur :)

Hifaa canım geçmiş olsun, umarım iyileşmiştir şimdiye kadar.
pessinus canım allah kavuştursun. Zor bir dönem seni bekliyor umarım kolaycacık geçer. Demek ki bunda da bir hayır varmış diyelim

Amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz o orada ben burada eksik kaldım resmen ama dediğin gibi her işte bir hayır vardır biz bunu göremesem de öyle kabul etmek lazım

P primavera1985 canim tracy hogg easy programini uyguluyorsun galiba 23:00-07:00 programini. Ediz sabaha kadar uyanmiyor mu.cinar uyaniyor bende uyaninca emzik veriyorum acaba aç mi birakiyorum diye dusunuyorum vicdan yaptim . vazmigecsem acaba

Buarada cinar 23 ekim dogumlu gece beslenmesi olmamasi icin kucuk mu
Benim kızım 9 ekim doğumlu doktora özellikle sordum gece beslemesine devam dedi 23:00 ve 05:00 şeklinde doktorumuz 6 saat beslenmeden uyuyalım şimdilik diyor bazen durabiliyor bazen duramıyor saar 19:30 gibi mamasına hipp yulaflı katıp kaşıkla yediriyorum

Anladim canim bende 23:00/ve 06:00 sekklinde besliyirum ama ben emziriyorum oyuzden tereddutluyum zaten acaaba yetmiyor mu diye

Kızlar hifa iyileşmedi hâlâ bitek ateşlenmesi yok burun tıkanıklığı göz yaşarması öksürerek var geçmedi hırıltılı var nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar hifa iyileşmedi hâlâ bitek ateşlenmesi yok burun tıkanıklığı göz yaşarması öksürerek var geçmedi hırıltılı var nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah iyileşir canım bir an önce. Bu kadar çabuk da geçmeyebilir ateşi düşmüş ya zamanla diğer şikayetler de geçecek Allahım şifalar versin başka dertler vermesin

Fatma
Canim ateşi yoksa endiselenme antibiyotik te benim bildiğim 3 gün sonra etkisini gösterir. Kullanmaya devam et ilaçları. Yarına daha iyi olsun insallah

Kızlar bebeğim kusuyor emdikce benim şüphelerim ve korkularım arttı.yarın kan testi vermeye gidiyorum sabah.öğlen sonuçları alicam size yazarım bos bir vakitte.dua edin İnşallah hamile değilimdir.hayırlısı.sizleri seviyorum iyi geceler

Evet canim tracy den esinlenerek rutinimizi oturtduk. Ben acikcasi ac olarak uyandigini gordugum zamanlar hep emzirdim. Buyume ataklarinda 2 saatte bir kalktigi bile oldu ve hep emzirdim. Ama acliktan degil aliskanliktan kalktigini dusunuyorsam emzik vermeyi denedim. 11den sonra kalkmamasi cok yeni canim. Tahilli ek gidaya basladigimizdan beri uyanmiyor, uyanmiyorsa da ac kaldigini dusunmuyorum. Ayrica gunduz dunyalari yiyor ediz. Bu ay cok kilo aldik gibime geliyor. Ek gidaya basladik cunku. Yani ac oldugunu dusunuyorsan bence emzir hazir olduklarinda ne de olsa butun gece uyuyacaklar. Ote yandan ac olsa emzikle tekrar uyur mu cinar onu bilemiyorum. Ediz acsa tekrar dalsa bile bir sure sonra tekrar uyanir mesala. Yani sen karar ver canim. Ama kendini kotu hissediyorsan icin rahat degilse emzir derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…