- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Ediz 26 eylul dogumlu biz iki haftadir gece kalkmiyoruz ama dedigim gibi tahilli ek gidadan beri.Buarada cinar 23 ekim dogumlu gece beslenmesi olmamasi icin kucuk mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ediz 26 eylul dogumlu biz iki haftadir gece kalkmiyoruz ama dedigim gibi tahilli ek gidadan beri.Buarada cinar 23 ekim dogumlu gece beslenmesi olmamasi icin kucuk mu
Ayy amaniin ben o kadar istiyorum ama bana bile cok erken geldi. Hayirlisi olsun canim. Ayy cok merak ettim hemen yazKızlar bebeğim kusuyor emdikce benim şüphelerim ve korkularım arttı.yarın kan testi vermeye gidiyorum sabah.öğlen sonuçları alicam size yazarım bos bir vakitte.dua edin İnşallah hamile değilimdir.hayırlısı.sizleri seviyorum iyi geceler
Canım aynı durumdayız galiba. Benim adetime 2gün var ve aynen o bahsettiğin yumurtlama gününde gelen şeffaf kaygan akıntıdan çok geliyor ve midem bulanıyor. Bende çok korkuyorum hamile olmaktan, daha çok erken. Benim eşim çok istiyor ve korunmuyor. Bazen korunuyoruz ama genelde korunmuyor. Peki siz korunmadınızmı cnm?Kızlar bebeğim kusuyor emdikce benim şüphelerim ve korkularım arttı.yarın kan testi vermeye gidiyorum sabah.öğlen sonuçları alicam size yazarım bos bir vakitte.dua edin İnşallah hamile değilimdir.hayırlısı.sizleri seviyorum iyi geceler
Canım teknik de olsa bazı şeyleri doğaçlama yapmak gerekiyor her bebişin düzeni ihtiyacı farklı bence bebeğinin ihtiyaçlarına göre hareket etmelisinAnladim canim ya duzene oturmasini istiyorum ama tracy abartiyor sanki ona gore 7 den sonra hayat olmayacak ,hergun banyo olacak okadarini uygulayamiyorum. Ama beslenme/aktivite/uyku kismini uyguluyorum. Sen nasil yapiyorsun?
Canim uykusuz anneler diye bir siteydi sanırım orada okudum bazı bebeklerde 4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş bizim de 4. Aydan sonra bozuldu hala düzelmedi bazı geceler uyuyor bazı geceler saat başı kalkiyor tamamen düzensiz yani inşallah sizin bu kadar uzun sürmez çok yorucu oluyorKızlar ya kızımın yaklaşık 9-10 gündür uyku problemi var geceleri uyumuyor bir türlü 2 ye kadar sonra da sabaha kadar iki saatte bir kalkıyor sabah olduktan sonra da ııhh ııgghh diye durmuyor ağlıyor sürekli saat başı kalkıyor gündüz uykularımız azaldı dayanmakta zorlanmaya başladım bu tempoya. İlk günlerde bir büyüme atağıdır belki dedim ama git gide kötüleşiyor düzeleceği yerde ne yapacağımı şaşırdım artık var mı tavsiyeleriniz
Dün arkadaşlardan gelen giden oldu ancak toparladım ben de evi pek giremedimKızlaarrr nerelerdesiniz çok sessiz bugün buralar
Hayırlısı canım İnşallah sonuç istediğin gibidirKızlar bebeğim kusuyor emdikce benim şüphelerim ve korkularım arttı.yarın kan testi vermeye gidiyorum sabah.öğlen sonuçları alicam size yazarım bos bir vakitte.dua edin İnşallah hamile değilimdir.hayırlısı.sizleri seviyorum iyi geceler
Canim konunun ortasından daldım kusuruma bakma :) gündüz dünyaları yiyor demişsin ya ne veriyorsun mesela ben aç mi bırakıyorum acaba diye düşündüm de ben emziriyorum bir gün yoğurt bir gün meyve püresi veriyorum akşam da kaşık maması yiyor ediz in maşallahini da unutmayalımEvet canim tracy den esinlenerek rutinimizi oturtduk. Ben acikcasi ac olarak uyandigini gordugum zamanlar hep emzirdim. Buyume ataklarinda 2 saatte bir kalktigi bile oldu ve hep emzirdim. Ama acliktan degil aliskanliktan kalktigini dusunuyorsam emzik vermeyi denedim. 11den sonra kalkmamasi cok yeni canim. Tahilli ek gidaya basladigimizdan beri uyanmiyor, uyanmiyorsa da ac kaldigini dusunmuyorum. Ayrica gunduz dunyalari yiyor ediz. Bu ay cok kilo aldik gibime geliyor. Ek gidaya basladik cunku. Yani ac oldugunu dusunuyorsan bence emzir hazir olduklarinda ne de olsa butun gece uyuyacaklar. Ote yandan ac olsa emzikle tekrar uyur mu cinar onu bilemiyorum. Ediz acsa tekrar dalsa bile bir sure sonra tekrar uyanir mesala. Yani sen karar ver canim. Ama kendini kotu hissediyorsan icin rahat degilse emzir derim ben.
Gece sorunu bizde de oldu şimdi daha iyiyiz gündüz uyku sorunları uzun zamandır var yeni yeni yarım saat uyumaya başladık teselli için demiyorum ama 6. ayda bebeklerin uykuları değişiyormuş akşamları banyo yaptırsan benim ki en iyi banyo yapınca uyuyorKızlar ya kızımın yaklaşık 9-10 gündür uyku problemi var geceleri uyumuyor bir türlü 2 ye kadar sonra da sabaha kadar iki saatte bir kalkıyor sabah olduktan sonra da ııhh ııgghh diye durmuyor ağlıyor sürekli saat başı kalkıyor gündüz uykularımız azaldı dayanmakta zorlanmaya başladım bu tempoya. İlk günlerde bir büyüme atağıdır belki dedim ama git gide kötüleşiyor düzeleceği yerde ne yapacağımı şaşırdım artık var mı tavsiyeleriniz
Tracynin bazı dediklerini bende uyguluyorum bazıları bana da abartı geliyor bu bebeklerde makine değil easy prog uygula evden çıkamassın ben kızımı dışarı çıkardığımda zaten az olan gündüz uykumuz da gidiyor ama çıkarıyorum tabiAnladim canim ya duzene oturmasini istiyorum ama tracy abartiyor sanki ona gore 7 den sonra hayat olmayacak ,hergun banyo olacak okadarini uygulayamiyorum. Ama beslenme/aktivite/uyku kismini uyguluyorum. Sen nasil yapiyorsun?
Bugün şükür daha iyiyiz canım gece de ilk uykuya daldıktan sonra rahatladık şükür. Bu uyku problemimiz başladığından beri banyo da kar etmedi hatta normalden biraz daha sıcakla da yıkandı zaten rahatsız olmuyor bu sıcaklıklarda ama sonrasında yine bir saat uyuyup kalkıyor şimdi kayınvalideyle kaldım eşim yok onunla da banyoya girip yıkamak istemiyorum yarın falan annemlere geçersem orada daha sık yıkayacağım burada yapamıyorum annemlerde de nasıl olacaksa artık babaanneme bugün kalp pili takılıyormuş bu gece hastanede kalacaklar yarın dönecekler ama şimdi gelen giden bir sürü insan olacak oofff offf.... bizimkiler kasabada yaşıyor herkes birbirini tanıyınca bir hastalıkta hemen gelirler. Normalde çok güzel bir davranış olsa da bebeğimin düzeni olmayacakGece sorunu bizde de oldu şimdi daha iyiyiz gündüz uyku sorunları uzun zamandır var yeni yeni yarım saat uyumaya başladık teselli için demiyorum ama 6. ayda bebeklerin uykuları değişiyormuş akşamları banyo yaptırsan benim ki en iyi banyo yapınca uyuyor
Canım inşallah düzelir ya bugün çok şükür daha iyiydik de bundan sonra da iyi olur umarım.Canim uykusuz anneler diye bir siteydi sanırım orada okudum bazı bebeklerde 4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş bizim de 4. Aydan sonra bozuldu hala düzelmedi bazı geceler uyuyor bazı geceler saat başı kalkiyor tamamen düzensiz yani inşallah sizin bu kadar uzun sürmez çok yorucu oluyor
Canım bir buçuk aydır evimde değilim bugünlerde kv dedeyim yarın öbür gün annemlere geçeceğim bir ay da orada kalacağım mecburen eşimin farklı bir şehirde işi çıktı böyle kaldık. Her gün banyo yaptıramıyorum burada ve yaptırdığımda da yine bir saat uyuyup uyanıyor uyku saatimiz de ileri kaydı inşallah yakın zamanda normale döneriz şükür bugün daha iyiydikOglumda oyleydi ama ben o sirada annemlerin yaninda oldugum icin cok fazla yorulmadim. Ben o ara buyume atagi ysda diş belirtileridir diye dusundum . sonra evimize gelince hepsi bir anda kesildi. Normale dondu. Yanliz ordYken uyumadiginda kendi iyice bunalincaya kadar biraktigimda bide biraz sicak suyla banyo yaptrdigimda uyuyordu
Aynen canim bir de 3 aylik cocuklar butun gece uyuyor nasil oluyorsa:)) onceden 3 veya 4 saatlik rutinlerimiz vardi. Simdi ediz kendi programini olusturdu. 7de kalkiyor, emiyor, 8 bucukta uyuyor, 9 bucuk kalkiyor demir ilacini aliyor 10da yogurdunu yiyor. 11 bucuk uyku. 1 bucuk emzirme. 2 bucuk uyku. 4 meyve suyu. 5 bucuk uyku. 7tahilli ek gida. 7 bucuk banyo. 8 uyku. 11 emzirme. Uyku saatleri degisebiliyor bazen 45 dakika bazen 1 bucuk saat. Ama yeme saatleri genelde hep ayni. Gece uykusu da hep ayni 7 bucuk 8 arasi.Anladim canim ya duzene oturmasini istiyorum ama tracy abartiyor sanki ona gore 7 den sonra hayat olmayacak ,hergun banyo olacak okadarini uygulayamiyorum. Ama beslenme/aktivite/uyku kismini uyguluyorum. Sen nasil yapiyorsun?