• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kıyamam.. insanin duygulari birbirine giriyor seni anlıyorum.. yasadigin seyler kolay degil bir anda mutlu haber alip bir anda yok olmasi.. sadece şunu düşün sağlıklı bir yukselis olmuyor demek ki ondan vucudun sonlandiriyor.
Senin progestan degerine bakildi mi ?
Eşinin spermlerine bakildi mi ?
Bu degerler onemli.
Dr.a göründün mü 267 ciktiktan sonra ?
Az önce öğrendim sonucu doktora gösteremedim. Yarın doktora gideceğim. Dediğiniz değerlere bakılmadı hiç

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum
Hiç sorma gerçekten insan çok yıpraniyor bende de öyle oluyor ya düşük ya boş gebelik falan üzmeyin tanıdığım biri sürekli düşük yapmış en son bı kızı olmus var böyle olanlar bir tanidigimda üç tane düşükten sonra üc tane peş peşe çocuğu olmuş hayat bilemezsin inşallah bizlerde güleriz Sağlıkla hamile kalırız sürekli düşük yapanlar gerçekten daha çok dua edesim geliyor nedeni sevincimizin yarıda kalması sevincim yerini hüzün alması senelerce uğrasanlarda var ama hamile kalıp kaybetmek bence daha zor hani bir kere iki kere değil defalarca düşük daha da zor

Bende 20 sinde içtim son hapı uarın tam beş gün olacak iki tane uygulama kullanıyorum biri regl tarihim bugün diyor diğeri yarın ama olsaydı en azından silik çizgi çıkardı demi
Cnm takvimi boşver çatlama günününe göre gelecek adetimiz catlama günü belli oldugu için olsaydı cıkardı bence ama bilemiyorum yinede

Dogru canim seninde 15.gün catlama durumu olmus gibi. Benimde dün pikti bugun düne nazaran az daha acik renk. Dedigin gibj yarinda bakcam testle yarini da degerlendiririm belki. Bugünü de degerlendircem çünkü. 3 gün üst üste olcak bugunle.
Aynen ben 15.günden önceki 3 günü degerlendirdim 15.günü boş gectim 16.günü degerlendirdim ama olmadı sanırım 15.günü degerlendirmedik diyemi acaba diye düşündüm bende

Benimki oynuyor sürekli bi 5 oluyor bi 2 oluyor. Doktor gebeliğe engel olacak bi durum yok ne zaman hamile kalırsan ilaç kullanmaya başlarız dedi ama aklıma takıldı yine de şu an ilaç kullanmıyorum vermedi yani
Hiç sorma gerçekten insan çok yıpraniyor bende de öyle oluyor ya düşük ya boş gebelik falan üzmeyin tanıdığım biri sürekli düşük yapmış en son bı kızı olmus var böyle olanlar bir tanidigimda üç tane düşükten sonra üc tane peş peşe çocuğu olmuş hayat bilemezsin inşallah bizlerde güleriz Sağlıkla hamile kalırız sürekli düşük yapanlar gerçekten daha çok dua edesim geliyor nedeni sevincimizin yarıda kalması sevincim yerini hüzün alması senelerce uğrasanlarda var ama hamile kalıp kaybetmek bence daha zor hani bir kere iki kere değil defalarca düşük daha da zor
Benim yengemde 3 4 tane düşük yaptı ya da kalbi durdu ama sonrasında düşük ignesiyle 3 kızı oldu yıllar içinde zaman ve sabırla olacak işte bende de dahil sabirsiziz her konuda inan içini ferah tut ❤️

Yok cnm sanmıyorum bebiş oldugunu tutmadı benmki bence catlamdan eminim cnm nebilim bukadar ağrı yaşayınca sırtım belim kasıklarım göğüslerim her yerim arıyor regl zamanı gibi oyuzden dedim belki erkenmi olcak acaba duphaston içmiştim buay bitinde 4 5 gün içinde bebek yoksa regl geliyor belki o dan erken gelir diye şüpheleniyorum
Canım neden bu kadar umutsuzki hiç belli olmaz bu işler

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum
Canım her 2-3 günde bir 2 katina cikması normal internete yazinca bu sekilde soyluyo hergun iki katina cikmayabilir. Bence degerin normal. Bir doktora takibini yaptir yine.

Son düzenleme:
Benimde cok midem yaniyo bi kac gundr ne yesem dokunuyo acaip şiskinlik var karnimin alt kisminda kasilmalar oluyor sirt ustu bile yatamyrm anlamadim Gebeligin ilk gunlerinde mide yanmasi yasayan varmi ki ,🤔🙂
Canım bende de 2 saattir başladı mide yanması boğazımda sanki bişey var yutkunurken falan bi tuhaf oluyorum

Kızlar moralim çok bozuldu
18 Ocak beta 11
20 Ocak beta 46
22 Ocak beta 100
24 Ocak beta 184
Bugüne kadar hep güzel artı ama en son ikiye katlamadı kimyasal mı sizce 😔
Her 2-3 günde bir iki katina çıkması normal canım kadin dogum doktoruna git ona takibini yaptır.

Oyle oluyor canim bende sen gibi düşünüyordum, anne olmaknistiyordum ama evliligin ilk yillarinda biraz daha esimle bas basa olmak agir basiyordu bebek düşünmüyorduk. Sonra istemeye basladim ve simdi bebegimi kaybettikten sonra daha da fazla istiyorum. Çünkü anlatilmaz yaşanır bir duygu gercekten mükemmel bir sey. Yeni bir hayat can buluyor bir bedende 2 can atiyor. Mucize yaa baska aciklamasi yok. Allahımin mucizesi, o mucize insallah en kisa zamanda tüm isteyen bizlere nasip olur inşallah 🙏 amin canim aminn inşallah o annelik ne demek bebegimizi kucagimiza almak ne demek bizde tadalim 🙏🥲
İnşallah kuzum sen kac senelik evliydin kuzm 💙

Aslinda zamani var biliyoruz bebişin ama işte insan istiyor olsun diye 🥰 hormonlarinda fln birsey yok o zaman ? Esinde sperm testi yaptirdi mi ? Sende pcos faln var mi ?
Takviyelere özen gostermeye calis canim yani bu iyi geliyor bi bence sebepsiz infertilite ye giriyorsa senin durumun da
Hayır hormonlarda bi sorun çıkmadı muayenede de çıkmadı pcos da yok doktor 1 yıla kadar çok normal olmaması zaten dedi, eğer hala olmazsa eşimde de bakılacakmış 35 yaşına kadar normal dedi ben de şu an 30 yaşındayım

Canım her 2-3 günde bir 2 katina cikması normal internete yazinca bu sekilde soyluyo hergun iki katina cikmayabilir. Bence degerin normal. Bir doktora takibini yaptir yine.
En az %66 artış olmalı diyor herkes. Nasıl düşüneceğimi inanın ben de şaşırdım. Rabbim daha kötüsünü bana yaşatma diye dua ediyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Aklım uçtu sanki ruhum çekildi. nolur bana çok dua edin

Back