• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar iyi akşamlar ben 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün iğne günü hariç 6. Günüm 4.gün ve bugün yaptığım testi ekliyorum iğnenin etkisi geçmiş mi sizce testleri aynı saatte yaptım
Canim geçmiş gibi duruyor igne etkisi. Eskiden igne etkisi 10.günlere kadar sürüyordu simdi ne kadar hizli geciyor ignenin etkileri.

Canim geçmiş gibi duruyor igne etkisi. Eskiden igne etkisi 10.günlere kadar sürüyordu simdi ne kadar hizli geciyor ignenin etkileri.
Canım benim iğneyle beraber 7.gün bende şaşirdım geçmesine ne zaman tekrar koyulaşır eğer gebelik varsa acaba
O

Kuzum insallah benimde dün pikti diye düşünüyorum. Bugunde test yaptim. Ekliyorum alta. Bende zaten akintimdan anladim yumurtlamadayim heralde diye. İnşallah bu ay yakalamisimdir tüm sartlari 🙏
Ahhaha😂 hanginiz once verecek bakalim yeni torunu😂 yatagini da degistir bence her ihtimali düşünerek yatak secmek lazim. En iyisi duvara tam sıfır başlıklar varya onlar gibi. Ama onlar da kaba yaaa 😂 yada yere bi yatak atmak en iyisi ahhaha😂

Soldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. Bilemedimmmm😁
Bu sabah olctum atesimi uyku sersemi unuttum yaa kac ciktigini ahhaha😅 benim b12 nin ortamdan ayrılışı 🤦‍♀️😅 simdi benim ısım düştü dün bu yumurtlama demekti ısım yukselince catlama mi demek oluyor. Asla anlayamıyorum bu sicaklik konusunu
Sanki tam catlama olmamış gbi cnm bugün de yarında degerledir bak bu ay benmkide böyleydi ama ben 15.günü catlamış saydım testim bittigi için devam edemedim

Eklentiler

• IMG_20250114_122123.jpg
    IMG_20250114_122123.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250114_125426.jpg
    IMG_20250114_125426.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 13
Canım benim iğneyle beraber 7.gün bende şaşirdım geçmesine ne zaman tekrar koyulaşır eğer gebelik varsa acaba
O
Baya hizli geciyor etkisi bence artik catlatma ignelerinin. Cok degisik. Icerigini mi degistirdiler naptilarsa.. zaten piyasada ne igne var ne bisey karaborsada resmen..
Gebelik varsa 11.günden itibaren baslar canim. Zaten 14.gün kan ver diyorlar genelde.

Hadi bakalim canim gidecegin dr da gerek yok derse o zmn vardir bildikleri diyceksin yapacak birsey yok. Ama şey garip gebelik yoksa kullanma gebelik varsa kullanacaksin demeleri...

Ayni benim genetik pıhtılaşma testimde pıhtılaşma cikinca normal hayatta kan sulandirici kullanmana gerek yok gebe kaldiginda kullandircaz hemde igne demeleri gibi birsey 🙃 e normal hayatimda da kullanayim haftada 1 de olsa kan sulandırıcı hap dedim sen bilirsin dediler 🤷🏻‍♀️😅
Gebelikte bebeğe zararlı olduğu için kullanım gerekiyor gelişimsel şeyler şu an bu aralıkta ve bu oynamada bana bir zararı olmuyor sanırımmm
Sizin pıhtılaşma da belki de öyle bir şeydir valla ben de anlayamıyorum bir şey 😄

Sanki tam catlama olmamış gbi cnm bugün de yarında degerledir bak bu ay benmkide böyleydi ama ben 15.günü catlamış saydım testim bittigi için devam edemedim
Dogru canim seninde 15.gün catlama durumu olmus gibi. Benimde dün pikti bugun düne nazaran az daha acik renk. Dedigin gibj yarinda bakcam testle yarini da degerlendiririm belki. Bugünü de degerlendircem çünkü. 3 gün üst üste olcak bugunle.

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum

Normalde bu kadar erken belirtin olur mu
3gün kala baslar arada yoklar olcagım gün hiç gecmez sancım bugün ateşinde sabah 6da 36.7 di uyudum geri 9 gbi tekrar ölçtüm 36.6 36.5 çıktı enson adet olcagım zaman düşerdi normalde

Gebelikte bebeğe zararlı olduğu için kullanım gerekiyor gelişimsel şeyler şu an bu aralıkta ve bu oynamada bana bir zararı olmuyor sanırımmm
Sizin pıhtılaşma da belki de öyle bir şeydir valla ben de anlayamıyorum bir şey 😄
Artik neyse amac bilemiyorum 😅 tiroid ama bebek icin epey etkili birsey bu net. Allahım dermansiz dertler vermesin 🙏
Tamam gebelikte kullancam ben pıhtılaşma icin igne o sorun degil. Ama mesela pıhtılaşma varsa bu beni günlük hayatta da etkileyecek birsey midir degil midir bunun cevabi yok 😅 kullansan da olur kullanmasanda diyorlar

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum
En sonkiyle arada 1gün var iyi degilmi dedi artısı doktor

Kıyamam.. insanin duygulari birbirine giriyor seni anlıyorum.. yasadigin seyler kolay degil bir anda mutlu haber alip bir anda yok olmasi.. sadece şunu düşün sağlıklı bir yukselis olmuyor demek ki ondan vucudun sonlandiriyor.
Senin progestan degerine bakildi mi ?
Eşinin spermlerine bakildi mi ?
Bu degerler onemli.
Dr.a göründün mü 267 ciktiktan sonra ?

Artik neyse amac bilemiyorum 😅 tiroid ama bebek icin epey etkili birsey bu net. Allahım dermansiz dertler vermesin 🙏
Tamam gebelikte kullancam ben pıhtılaşma icin igne o sorun degil. Ama mesela pıhtılaşma varsa bu beni günlük hayatta da etkileyecek birsey midir degil midir bunun cevabi yok 😅 kullansan da olur kullanmasanda diyorlar
Evet ben de tiroid için demiştim e bana zararı hiç mi yok bu değişimin diye yani illaki bir şeyler de vardır demişti bi başka doktorda 😄 ben gebeliğe karar verdiğimden beri geziyorum doktor doktor bi eksiklik olmasın bi sorun çıkmasın diye sorun var diyen yok ama 6 aydır gebelik de olmadı hiç 😄

Evet ben de tiroid için demiştim e bana zararı hiç mi yok bu değişimin diye yani illaki bir şeyler de vardır demişti bi başka doktorda 😄 ben gebeliğe karar verdiğimden beri geziyorum doktor doktor bi eksiklik olmasın bi sorun çıkmasın diye sorun var diyen yok ama 6 aydır gebelik de olmadı hiç 😄
Aslinda zamani var biliyoruz bebişin ama işte insan istiyor olsun diye 🥰 hormonlarinda fln birsey yok o zaman ? Esinde sperm testi yaptirdi mi ? Sende pcos faln var mi ?
Takviyelere özen gostermeye calis canim yani bu iyi geliyor bi bence sebepsiz infertilite ye giriyorsa senin durumun da

Back