• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet cnm ısı en düşük olduğunda yumurtlama oluyor çatlama gerçeklikten sonra ısı hemen yükseliyor benim gecen ay 36.0 la oldu ertesi gün 36.6 36.7 olarak devam etti çatlama btmis oldu 15.gunde yani. bugün bende baktım takip etmyordum normalde buay 35.9 çıktı sabah 9 buçuk gibi 14.gunumdeyim kasık ağrısı ile uyandım ama akıntım gelmemiş bugün geceye kadar çatlar büyük ihtimalle önemli olan ısı yükselmeden içerde sprem olması sonrası çokta bir işe yaramıyor yumurtanin salindigi anda zaten sprem varsa karşılaşıyor olan oluyor ve artık şans bitiyor
Benim ısının yükseldiği gün pik oluyordu hep Pkos olduğu için biraz farklıydı ısı 0.20 faz yükselir benim anca pik oluyordu bakalım bu ay nasıl olacak

Kızlar, yumurtlama dönemindeki 5 günlük süreci hergün değerlendirmek ne kadar mantıklı olur? Bir dolu bir boş yapıyorum yok, iki günde bir yapıyorum yok Valla kafayı yicem olasılık hesaplar gibiyim :)

Evet cnm ısı en düşük olduğunda yumurtlama oluyor çatlama gerçeklikten sonra ısı hemen yükseliyor benim gecen ay 36.0 la oldu ertesi gün 36.6 36.7 olarak devam etti çatlama btmis oldu 15.gunde yani. bugün bende baktım takip etmyordum normalde buay 35.9 çıktı sabah 9 buçuk gibi 14.gunumdeyim kasık ağrısı ile uyandım ama akıntım gelmemiş bugün geceye kadar çatlar büyük ihtimalle önemli olan ısı yükselmeden içerde sprem olması sonrası çokta bir işe yaramıyor yumurtanin salindigi anda zaten sprem varsa karşılaşıyor olan oluyor ve artık şans bitiyor
Şimdi yaptım test ama silik çıktı yok henüz yumurtlama değil zaten 0.10 faz düşme olmuş 0.20 düşmesi lazımdı yumurtlama yok henüz ama yakın muhtemelen

Sanki bugün buralar biraz sessiz diğer günlere göre ya neden öyle oldu kızlarr

Kızlar, yumurtlama dönemindeki 5 günlük süreci hergün değerlendirmek ne kadar mantıklı olur? Bir dolu bir boş yapıyorum yok, iki günde bir yapıyorum yok Valla kafayı yicem olasılık hesaplar gibiyim :)
Ben pik görene kadar 2 günde bir Pik gördükten sonra hergün yapmayı düşünüyorum canım

Olur canim 8-9gunden fazla yemedim ben korktm fazlasi zararmiş ama onu yedigim ay hamile kaldim Bence onunda faydasi oldu tabi
Rabbimde nasip etti onlar vesile ♥️🤗
Bende deneyeyim bu ay canim bir kac gun de olsa yiyim. Hayit tohumu aldim ona da baslamadim daha bir arastirayim onu ne zaman icmek dogruymus. Birde arı sütü önerilmişti onu kullanan oldu mu icinizde kizlar

Ya o kadar zor ki bu surecte plan program yapmak. Her gun deneyelim olsun diye düşünüyor insan. Yumurtlama gorune kadar bie var bir yok sekilde yumurtlama görünce 3 gün ust uste iliski diyorlar ama bilemiyorum nasil yapmak lazim. Her sekli deniyoruz ama iste olumsuz olunca da insanin umutlari yıkılıyor

Bende deneyeyim bu ay canim bir kac gun de olsa yiyim. Hayit tohumu aldim ona da baslamadim daha bir arastirayim onu ne zaman icmek dogruymus. Birde arı sütü önerilmişti onu kullanan oldu mu icinizde kizlar
inşallah işe yarar şifa olsn canim ztn çörek otu herseye şifadir derler 🌸

Ya o kadar zor ki bu surecte plan program yapmak. Her gun deneyelim olsun diye düşünüyor insan. Yumurtlama gorune kadar bie var bir yok sekilde yumurtlama görünce 3 gün ust uste iliski diyorlar ama bilemiyorum nasil yapmak lazim. Her sekli deniyoruz ama iste olumsuz olunca da insanin umutlari yıkılıyor
Valla kizlar ben ust uste denedigim ay gebe kalamadim ama iki gun oncesi ve yumurtlama gunu degrlndrdim kaldim sanirim Rabbim nasip edince bi keredede nasip ediyor herseyin vakti saati var sabredin Rabbim sizinde kucaginizi boş birakmasin inşallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz🌸

Bu ayda 2 günde 1 deneyeceğim olmazsa da artık salcam, çünkü ben her ay bunu böyle düşünürsem kafayı yerim diye düşünüyorum

Valla kizlar ben ust uste denedigim ay gebe kalamadim ama iki gun oncesi ve yumurtlama gunu degrlndrdim kaldim sanirim Rabbim nasip edince bi keredede nasip ediyor herseyin vakti saati var sabredin Rabbim sizinde kucaginizi boş birakmasin inşallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz🌸
Bazı şeyler nasip gerçekten canım sağlıkla büyütürsün inşallah kucağına alırsın miniğini 🥰

Kızlar pharma supra life diye bir vitamin varmış. Duyan ya da kullanan var mı bilgi verir misiniz? Arkadaşım kullandığı ay hamile kalmış ama fiyatları çok yüksek. Sizce doktora danışıp da mı alınmalı?

inşallah işe yarar şifa olsn canim ztn çörek otu herseye şifadir derler 🌸
Insallah canim aminn aminnn.. Allahım kolaylaştırır inşallah 🙏
Canim iste o degisiyor, bende kaybettigim bebegime catlama günü degerlendirmem sonucu hamile kalmıştım. Yani iste insan o sebeple kacirmak istemiyor. Çünkü zaten biz sadece degerlendirip gerisini Allaha birakiyoruz o ne derse o.
Insallah canim Allahım kucagimizi bos birakmasin cocuklarimizla dolsun tassin 🙏🥰

Back