• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hifaa Hifaa canim geçmiş olsun kendine kizma lutfen bugun degilse yarin bütün kuzucuklar hasta olacak rabbim dermansız dert vermesin sadece pessinus pessinus canim sana da sabir diliyorum herseyde bir hayir vardir oyle dusun belki evde olsan daha üzücü bisey olacakti bilemeyiz ki iyi tarafindan dusun canim esinle de birbirinizi özlersiniz sonrası kavuşma ani cok guzel olur biliyorum cok zor gecicektir ama sabret canim

Kızlar çok teşekkür ederiz tek tek alıntı yapamadım hepiniz çok saolun söylediklerini içimi ferahlattı hifa mızmızlanıyor sesi iice değişti içim gidiyor ama çocuğum etkilenmesin diye sakın duruyorum

Hifaa Hifaa canim geçmiş olsun kendine kizma lutfen bugun degilse yarin bütün kuzucuklar hasta olacak rabbim dermansız dert vermesin sadece pessinus pessinus canim sana da sabir diliyorum herseyde bir hayir vardir oyle dusun belki evde olsan daha üzücü bisey olacakti bilemeyiz ki iyi tarafindan dusun canim esinle de birbirinizi özlersiniz sonrası kavuşma ani cok guzel olur biliyorum cok zor gecicektir ama sabret canim
Tabi canım mutlaka öyle bilemeyiz ne olacağını. Hayırlısı bakalım sabır dileyip devam edeceğiz elimizden bir şey gelmiyor

Canim mama konusunda cok cahilim. 2 numara ne oluyor? Tahilli ek gida herhangi bir devam sutuyle hazirlaniyor diye biliyorum. Kasikla vereceksen muhallebi kivamina gelene kadar eklryeceksin. 180 ml sute 3 tepeleme corba kasigi diyor tarifte. Eger biberonla vereceksen daha az koyacaksin
Tmm ç aldım denedim ama yemedi benimki birde aldığım 88tahillida kahvaltı yazıyor eşim almıştı acaba yanlis mi almış bunların normalide var mi ki.2numara daha doyurucu oluyor bebisleri büyüdükçe artıyor numarası ama biz daha gecmeyecekmisiz kızlar altı ay diyor.ama zaten içmesi benimki iyiki küçük almışım.

Kızlar çok teşekkür ederiz . Şimdi doktordan çıktık boğazlarım iltihablanmış. Antiyotik verdi küçücük yavrum daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor bn bakamadığım için bnm yüzümden :cry::mad:
Canim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucugun.üzülme Allah dermansiz Dert vermesin kimseye.ilacını içecek iyi olacak şükür bunu biliyoruz ya..

Kızlar yaa moralim çok bozuk biraz önce eşim aradı onu başka yere görevlendirmişler bir ay bizi götürmeyecek:KK43:evime gidemediğime mi yanayım eşimden bir ay ayrı kalacağıma mı yanayım bilemedim. Burada zaten bıçak kemiğe dayanmıştı:KK43: offf oofff
Cnm ya inanmıyorum.çok üzüldüm.bir mucize olsada ip
Kızlar yaa moralim çok bozuk biraz önce eşim aradı onu başka yere görevlendirmişler bir ay bizi götürmeyecek:KK43:evime gidemediğime mi yanayım eşimden bir ay ayrı kalacağıma mı yanayım bilemedim. Burada zaten bıçak kemiğe dayanmıştı:KK43: offf oofff
cnm ya inanmıyorum çok üzüldüm bir mucize olsada ıptal olsa

Sen mutlaka birkaç güne anne lere geç cnm oradan çok daha iyidir.Allah yardımcınız olsun
İnşallah ben de öyle yapacağım canım annemlerin biraz hastane işi falan var hafta sonu da kardeşim sınava girecek yarın buraya gelecekler ev sobalı ben beceremiyorum o yüzden birkaç gün burada kalacağım

Allah yardımcın olsun sabır versin, keşke evine dönebilme imkanın olsaydı, vardır bir hayır

Millet üstüme geldi bakamadın çocuğa hastalandırdın diye sinir oldum suçladım bnde eşim fln üstüme geliyor :'(
Ne alaka ya ne kadar dikkat edersen et olabiliyor, bizim 15 günlükken idrar yolu enf. olmuştu oysaki çok dikkat ediyordum annemler uyanınca değişirsin demesine rağmen 2 saate değiştirirdim, ıslak pamukla silerdim, olacağı varmış ki oldu. Millete :KK47: yapacaksın. Zaten bu eşleri topa tutmak lazım :KK11:, benim eşimde öyle der bazen artık "yav he he" deyip geçiyorum

Yakın canım evet gideceğim oraya da pazar kuz kardeşim ygsye girecek pazartesi annem babaannemi hastaneye götürecek büyük ihtimal ameliyat olacak kalp yetmezliği varmış yüksek tansiyon var bir de. Bu hafta dr a gittiklerinde drun biri hemen kalp pili takacaktı annem başkasına da götüreceğim demiş. Yani anlayacağın onların da farklı telaşları var bu ara. Ben birkaç gün sonra giderim büyük ihtimal
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım inşallah kolaylıkla atlatir ameliyatı babasinin yokluğunda da kuzucuga sarılıp uyursun ohh mis :) ben bazen birlikte uyumayi ozleyince ablama gidiyorum :)

Canim ben basta 11 ogunu olarak yulafi denedim ama ediz de almadi o saatte. Simdi aksam 7de veriyorum ya 180 ml sute 3 corba kasigi koyup muhallebi kivaminda kasikla veriyorum yada 180 e 1 bucuk 2 corba kasigi koyup biberonla veriyorum. Ikisini de cok seviyor bitiriyor hepsini. Aksam 11de yine emziriyorum. Sabah 7 ye kadar uyuyor misil misil sonra kusum:nazar:
Masallah kuzuya ya bende oyle deniyim mamaya laristiriliyor diyince ben biberonla verilir diye dusundum sinir oldu :))

Evet zor ve üzücü bir durum ama üzme kendini. Vardır her işte bir hayir.

iyi geceler güzel anneler ve kuzuları bol uykulu ve sakin bir gece sizin olsun..

Herkes İçin hayırlı bir gece olsun bebişler sizi hiç üzmesin anneleri:) kızlar gece kızımın banyosunu yaptırdık acıkmıştı emzirdim uyudu tam yatağına yatırırken dönencenin tutma yerine kızımın kafasını çarptım kızım gözlerini açtı ıh mıh dedi uyudu çok korktum yaa kendime çok kızdım inşallah bir şey olmaz çok sert dr çarpmadım hatta bıngıldağı da değildi ama olsun:( az önce gözleri açtı bakıyordu gaz rahatsız etti uyandı yine kıpırdanıyor bir şey yoktur değil mi beni rahatlatın lütfen:(zaten eşim yarın gidiyor kızımla öksüz gibi kalacağız bir de bu çıktı düşünmem gereken:(

Herkes İçin hayırlı bir gece olsun bebişler sizi hiç üzmesin anneleri:) kızlar gece kızımın banyosunu yaptırdık acıkmıştı emzirdim uyudu tam yatağına yatırırken dönencenin tutma yerine kızımın kafasını çarptım kızım gözlerini açtı ıh mıh dedi uyudu çok korktum yaa kendime çok kızdım inşallah bir şey olmaz çok sert dr çarpmadım hatta bıngıldağı da değildi ama olsun:KK43: az önce gözleri açtı bakıyordu gaz rahatsız etti uyandı yine kıpırdanıyor bir şey yoktur değil mi beni rahatlatın lütfen:KK43:zaten eşim yarın gidiyor kızımla öksüz gibi kalacağız bir de bu çıktı düşünmem gereken:KK43:
Bir şey olmamıştır canım içini ferah tut bebekler bizden daha dayanikliymis bir yerde okumuştum bizimde dün akşam banyo yaptırırken fileden kendini kaydiriyordu bende küvete oturttum altına bir şey koymayı akıl edemedim kafasına su dökerken çırpıninca sırt üstü kaydı :) çok şükür bir şey olmadı deneyim kazandık :) bir dahakine altına bir şey koymadan oturtmam küvete

Herkes İçin hayırlı bir gece olsun bebişler sizi hiç üzmesin anneleri:) kızlar gece kızımın banyosunu yaptırdık acıkmıştı emzirdim uyudu tam yatağına yatırırken dönencenin tutma yerine kızımın kafasını çarptım kızım gözlerini açtı ıh mıh dedi uyudu çok korktum yaa kendime çok kızdım inşallah bir şey olmaz çok sert dr çarpmadım hatta bıngıldağı da değildi ama olsun:KK43: az önce gözleri açtı bakıyordu gaz rahatsız etti uyandı yine kıpırdanıyor bir şey yoktur değil mi beni rahatlatın lütfen:KK43:zaten eşim yarın gidiyor kızımla öksüz gibi kalacağız bir de bu çıktı düşünmem gereken:KK43:
Birşey olmamıştır canım uykusunda çarptıya ondan mık mık yapmıştır canı acısa ağlardı

Herkese iyi haftasonlari kızlar bebeklerinize pirinç unundan muhallebi veriyor musunuz

Back